- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
A használt gitárral mindenképp jobban jársz, csak ugye azt is ki kell próbálni vásárlás előtt.
Elektroakusztikus helyett sima akusztikust vennék. Az elektroakusztikus gitárnak színpadon vagy nagyritkán stúdióban van értelme, bármilyen más helyzetben jó a sima akusztikus is.Amúgy meg miért váltasz klasszikus gitárról akusztikusra?
-
cucka
addikt
Nem, még nem láttam ilyen gitárt.
Gondolom átlag olcsógitár minőség. Mondom, menj el a boltba és próbáld ki. Ha jó, akkor vedd meg, függetlenül attól, hogy mit ír rajta. Ebben az árkategóriában két elvileg tökegyforma gitár között is nagy különbségek lehetnek minőségben, ezért nehéz megmondani a tutit. -
máyköl
veterán
Közben felhívtam a codahangszer.hu-t. Amit belinkeltem coda hangszeres linket, az már nem aktuális, már nincs nekik, és nem is lesz. De mondta, hogy jöttek nekik most nem rég MSA gitárok. Ahogy nézem, az MSA-nak csak egyfajta akusztikus gitárja van, még pedig ez: [link]
Ez jó választás? Sürgős lenne, kérlek segítsen valaki.
-
Senki9876
tag
még válogatok. Olvasgatom visszafelé a topikot, pár ismerőst is megkérdezek. Leghamarébb január végére szánok új gitárt. Azt hogy hol veszem meg még eldől, de szerintem Mo. fogok venni vagy Osztrákba. Ezeken a helyeken olcsóbb a cumó mint Szlovákiába. max. költségvetés 500-600eur.
meg az combómat is szeretném cserélni. Amostani arra jó hogy a kocsiba ha unom magam akkor kiülök a kapotára és játszok
mostani combóm Roland Cube 15x (kezdésnek jó) -
Senki9876
tag
hmm ...
a gitárom elektromos
Vintage VRS110C Gloss Blackelektromossal kb féléve
de előtte már gitároztam 1 évet de aztán volt egy hosszabb kihagyásMunkámból adódóan van sok időm, ezert álltam neki ujra gitározni, de már elektromoson.
mostanság napi 2-4 órát töltök a gitár mellett -
-
(Darkwood)
őstag
A ragasztott nyakú gitárok nem jók, ha az olcsóbb kategóriát választod. Volt sok ragasztott nyakú gitárom, de egy idő után mindegyikben keletkezett egy-két "béka"! Most egy csavarozott nyakú gitárom van (2 éve) és semmi ilyesfajta gondom nincs, akár hogy is nyúzom! Ez csak egy vélemény, hallgasd meg a többieket is, hogy ők hogy látják!
-
DeadMen
tag
De én Tabon lakok(~5500 fős "város"),és Siófokon van hozzám legközelebb hangszerbolt,ott is olyan,ahol darabja 300Ft az ultexnek,ergo innen olcsóbb megrendelnem,és sokkal kényelmesebb
Most már érted?
Egyébként ha nem ismerem a márkát,nem veszem meg én se,ha arra járok,akkor inkább ott veszem,és egy gitárt nem mernék megrendelni. De pengetőt pl sokkal jobb mondjuk innen megvenni.
-
Kephamos
addikt
A könyv teljesen jó, azonban a profi gitárosok videóit legfeljebb érdekesség képen érdemes nézegetni egyelőre. Tanulj meg atom magabiztosan akkordozni, meg skálázni. Közben hogy szórakozz is, érdemes megtanulni, tanulgatni néhány egyszerűbb számot. A lényeg: akordok és skálák! Ja, és minél több gyakorlás.
-
(Darkwood)
őstag
Ave máyköl!
Nos, ha magamból indulok ki, akkor neked ez a szett sokáig nem fogja húzni, mert egy idő után (ami hamar el fog jönni) kevés lesz. De hangsúlyozóm: kezdésnek jó lesz. Akkor fogod ezt az érzést tapasztalni, amikor bemész egy zeneboltba és kezedbe fogsz egy 150-200 ezer forinitos gitárt, ami nem egy kínai (inkább ne jellemezzem), hanem mondjuk egy japán vagy USA felíratú gityu, amit öröm fogni és öröm rajta játszani, mert annyira könnyű fogású . A többi árkategóriásról már nem is beszélek!35 ezer fornitból sajnos ezt a minőséget nem tudod megvenni, de ha majd gyűjtesz, akkor majd...! Ha megveszed a szettet remélem, hogy beválik Neked és egészséggel használd!
-
Printszkrín
senior tag
Kb 600.- forintért lehet kapni, önntapadós, mint egy matrica.
Legolcsóbb hangszerbolt nincs, vannak boltok ahol egy-két termék olcsóbb mint
máshol, de a másikban megint valami más lesz olcsóbb.
Találd ki mire van szükséged, és keresd meg, hol lehet a legolcsóbban megvenni. -
AND1
őstag
-
nesa
veterán
En azert inkabb valami izmosabat vennek.
Nekem PL ilyen van de hangszoro nelkul home made atalikitas utan csak 1 fej lett beloleigy barmilyen lada rakotheto, 1 idobe volt 160w os marshall ladam azt is vitte
de 1 hangszoro fekszik neki frankon.
A lenyeg hasznaltan szerintem 15k korul mar van ilyen combo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged