-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
BloodyEddie #52901 üzenetére
Sokat dumál, valóban, de én szót értettem vele. Nekem pickupot cserélt, ráadásul ingyen tette be, nem kért munkadíjat, nála vettem meg a hangszedőt.
Szerintem tegyél vele egy próbát.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BloodyEddie #52901 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
BloodyEddie #52826 üzenetére
Szerintem vidd el Megyóhoz.
Mivel ő hangszerkészítő mester, meg pár évtizede már foglalkozik hangszerekkel, biztos tud okosat mondani neked.
-
fattyu
veterán
válasz
BloodyEddie #52786 üzenetére
vagy ne add el
lesz az a pillanat amikor jól jön az sss szett.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BloodyEddie #52786 üzenetére
98k az új ára, 58-ért láttam már GS-en. Valami ilyesmi áron raknám fel én is.
-
consono
nagyúr
válasz
BloodyEddie #52784 üzenetére
Gratulálok az új gitárhoz!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
BloodyEddie #52770 üzenetére
(több gitárt meg nem akarok fenntartani minden műfajra külön, ráérek még elkezdeni gyűjtő lenni).
Oh boy. Dehogy érsz rá! -
consono
nagyúr
válasz
BloodyEddie #52773 üzenetére
Milyen EMG-s gitárról van amúgy szó?
-
Moleman
addikt
válasz
BloodyEddie #52770 üzenetére
Pedig pont ezt akartam javasolni.
Mikor eljutottam oda, hogy kéne valami jobb gitár, első körben pont a sokfélesége miatt modellezősben gondolkodtam, akkoriban még jóval olcsóbb volt a Variax Standard. Aztán véletlenül vettem egy jóféle noname superstratot meg egy Les Pault, hát akkor már legyen mindenből egy, és hirtelen tele lett a szoba gitárral.
-
Goose-T
veterán
válasz
BloodyEddie #52765 üzenetére
Attól függ, milyen színvonalú hangszedőket szeretnél beletenni. Milyen pickupok vannak most benne? Ha EMG, Fishman vagy Seymour Duncan, akkor zsebbenyúlós művelet lehet (60-80 ezer), hogy hasonló szinten maradjon a hangminősége, persze meg lehet akkor finanszírozni a kiszedett pickupok eladásával. Ha valami noname van benne, akkor egy 30-40 dolláros Aliról lőtt szett is megfelelő lehet hozzá.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
BloodyEddie #44674 üzenetére
Ha van forrasztópákád meg csavarhúzód és használtad is már ezeket akkor pár perc. Ha nem nagyköltségvetésben gondolkozol szerintem egy ebayes ilyesmit beleteszel és meg is vagy.
persze ez szigorúan a "szerintem" kategória, én minden gitáromat szétbuzerálom és nagy elégedettséggel használom bennük a legoccobb kinai pickupokat
-
Smiley
addikt
válasz
BloodyEddie #44670 üzenetére
Persze, pont egy ilyennel...
igaz en egy 20-ert vettem hasznaltan. Nekem kellett egy kicsit faragni de sokat dobott a hangon.
Itt vannak kepek is rola.
-
espista
senior tag
válasz
BloodyEddie #44674 üzenetére
Vagy esetleg egy ilyesmi: [link]
-
Moleman
addikt
válasz
Megoldható, komplett koptató cseréjével csak pár forrasztás, de ha a többi pickup hangját szereted, cserélheted csak a hátsót is egy singlecoil méretű humbuckerre. Persze jóval olcsóbbak is vannak, akár használtan, akár Kínából.
-
espista
senior tag
válasz
Szia!
Elvileg a test úgy van kimarva, hogy a hídhoz bemegy a humbucker is. Koptatólapot kell cserélni, nem fogólapot. Plusz a hangszedő és a potméterek. Ha nem értesz hozzá, akkor a szerelés díja is. Az Affy-k nem olyan drága hangszerek, de ez a pluszkiadás szerintem kb 20-30 eFt biztosan van attól függően, hogy mit mennyiért tudsz megvenni. Esetleg kínából készre szerelt koptatólap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged