- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Goose-T #62409 üzenetére
Hát, most első körben kb bármit bele lehet dobni hogy szóljon, használható legyen, aztán bármikor lehet bármit cserélni. amúgy szerintem X szériából high output PU-kat árulnak.
Ja, sanszos hogy ott nagyobb eséllyel beszélnek angolul. ha ráüzenek kiderül, meghát ott a fordító is vész esetére.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Goose-T #62407 üzenetére
Hát ha nem görbe a nyaka, akkor egy próbát megér. gyári jackson pickup szettet most árul valaki itthon egy huszasért.
Elkezdtem már kérdezősködni nem jár-e valaki arrafelé. Lehet holnap ráírok az eladóra hogy mi a stájsz, hátha érti az angolt.
Csak jellemzően ilyenkor van épp lecsórósodva az ember.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Goose-T #62391 üzenetére
Nem nézem én sem az ilyen műsorokat. Ezt a FB-on találtam és tetszett a gitár. (Nomeg a csajok)
Kings & Queens of Rock & Metal.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Goose-T #62357 üzenetére
Az jó!
Csak olyan érzésem van hogy nem találja meg a hangot, egyik hang sem. mármint nem hangmagasságilag, hanem hangfekvésileg. Az az általános iskolai énekórás lalázás jut eszembe, egy próbát megérne hogy na, akkor egy oktávval fel, és akkor üvölts.. szóval hogy ne dallamosan beszéljen, hanem énekeljen. ha nem válik be, még mindig vissza lehet térni. Ez a jelenet jut eszembe ilyenkor mindig.. amikor hallhatóan valaki nem abban a tartományban próbálkozik ami neki igazán fekszik. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Goose-T #62354 üzenetére
Lécci taposs a lábára a dünnyögőembernek, hogy üvöltsön már telitorokból, lehet megjönne a hangja.
Apropó. asszem kéne nekem valami hülyebiztos free progi audiofileok rendbehozására, kvázi remasteringelni kéne mert fosul szól.. most az NCH féle wavepaddal próbálkozom hogy mit tudok kezdeni velük.
-
Blindmouse_
aktív tag
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Goose-T #62343 üzenetére
Nekem már rgr565 marad osztkész.
Na ideiglenesen megfordítottam a kábelt, és szokás szerint a fej és a láda közé befixáltam, most jó, de persze nem maradhat így, de pár napig maradhat legalább letesztelem a másik felét.
Amúgy sikerült megfejteni hogy ez valami made in romania cucc.. Proel STAGE110 a hivatalos neve.
Még mindig nem hiszem el ezt a jelszintkülönbséget az átlag kábelhez képest. azzal mintha lecsavarnék 2 fokozatot a gainből. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Goose-T #62203 üzenetére
a PRS-t a Cor-Tek gyártja, konkrétan építettek egy gyárat ehhez.
SE guitars have always been produced via a successful partnership with Cor-Tek Corporation (of Cort guitars fame) at an Indonesian factory in Surabaya. But an increase in demand meant PRS and Cor-Tek needed to branch out with a brand new 90,000-square-foot facility in the Mojokerto region of East Java
https://www.musicradar.com/news/prs-se-guitar-factory-tour-video
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #62180 üzenetére
De most valami olyan ellen ágálsz, amit a te céged se csinálna másképp. Maximalizálnád a profitot, vagy úgy, hogy luxustermékből adsz el kevesebbet brutális áron, vagy tömegtermékből sokat, minél olcsóbban előállítva, a két dolláros kapcsolót is egydollárosra cserélve, ha egymillió darabot adsz el valamiből.
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T #62180 üzenetére
Amit a Fender bevállalt a Tone Master Pro-val az az hogy majd évekig fejleszthetnek hozzá, meg csinálhatják a supportot hogy utolérjék a versenytársakat. Nem jött az be annyira nekik...messze nincs ott ahol egy AxeFX, Kemper, Line6.
R&D nem csak a Marshallnál van hanem máshol is csöves technikában. Csöveket egészen kis méretűre letudnák kicsinyíteni, vagy be is tehetnék egy fluorescent kijelzőbe(nutube), ezek mégse terjednek mert ki vannak már építve a gyárak ahol már 100+ éve megy az elektroncsőgyártás. Nyilván egy gitárerősítőhöz nem kellenek nagy fejlesztések. Amit kellett már kitalálták 100+ éve és azóta se tudnak jobbat csinálni, kapcsolástechnikában sem. Ez ugyanolyan hogy a kereket se kezded el újra feltalálni, mert minek?
Az elektroncsőgyártók is rétegtermékeket gyártanak, ahogy az erre épülő gitárerősítő gyártók is. Nincs ezzel semmi gond. Nem mindent lehet megoldani félvezetőkkel.
Ha engem kérdeztek nem az erősítőket kellene fejleszteni hanem a hangszórókat, borzalmas a hatékonyságuk és nagy a szórás a gyártásban, ahogy pl egy hangszedőnél is.
De a hangszedőket is sikerült továbbfejleszteni pár éve a Fishman-nak azzal a pcb nyomtatás szerű eljárással. -
Alexios
veterán
válasz
Goose-T #62180 üzenetére
lifestyle cuccok haszonkulcsa nem túl nagy, de a volumen ellensúlyozza. Hogy meddig, az a kérdés.
Szerintem sokáig, és nem kicsit. [link] Ahogy a haszonkulcs se lehet annyira kicsi, 2 éve még a svéd cég licenszelte a nevet(tehát fizetett a Marshallnak érte), majd annyira megszedték magukat 13 év alatt(2010-ben kezdték) hogy megvették az egész céget belőle.Az mondjuk tényleg szomorú hogy ezek után is a név kiárusítása folyik, simán csinálhatnának tényleg valami R&D-t úgy mellékesen ha már ennyire megy a biznisz, bőven fordul elő ilyen azért más cégeknél.(Pl. fényképezőknél a Fujifilm szarrá keresi magát az instax kamerákból majd ebből fizeti a rendes fényképezők fejlesztését)
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #62170 üzenetére
Ha összehasonlítod, hogy hányan vesznek csöves erősítőt, meg azt, hogy hány harmatos ölü fiatal lány BT hangszórót, akkor máris látod, hogy mi a biznisz.
Ha saját céged lenne, te is azt gyártanád, ami a legjobban fogy, ha nem így teszel, gyorsan kíírod magad a piacról.
Minden vállalat profitmaximalizálásra törekszik, és az ehhez vezető utat nem aszerint választja, hogy mit gondol róla egy szűkebb vásárlóréteg (csöves erősítőt keresők), hanem az, aki a bevétel nagy részét adja (BT hangszórók).
A nagy hal meg úgyis mindig megeszi a kicsit, miközben a parton meg az erősebb kutya baszik.
Tetszik, nem tetszik, a gazdaság így működik.
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #62175 üzenetére
Várjálmár, a Code az nem az, amelyiket a kiabálós csávó a youtubeon rituálisan szétvert egy kalapáccsal, mert akkora foskazal volt?
Egyébként persze, logikus amit írsz, de szerintem üzletileg baromság lenne.
A Marshall üzleti modellje az, hogy bluetooth hangszórókból és fejhallgatókból élnek. A sikerhez az szükséges, hogy a Marshall brand minél értékesebb legyen.
Ha megvennék mittomén a nuxot, és beszállnának a digitális piacra, az pont hogy csökkentené a brand értékét és exkluzivitását. Saját maguk ellen dolgoznának. -
cucka
addikt
válasz
Goose-T #62170 üzenetére
Milyen fejlesztés? A Marshall 70 meg 50 éve kitalált csöves erősítőket gyárt, meg ugye ott az anyacég, akik kínai bluetooth hangszórót meg fejhallgatót árulnak Marshall logóval.
Miből gondolod, hogy ezáltal ők majd nagyon fognak érteni a dsp szoftverek fejlesztéséhez? Szerintem egyáltalán nem biztos. Ahogy az sem, hogy a csöves Marshall gitárerősítők vásárlóközönsége digitális modellezős cuccot akarna venni.
A Gibson is beszopta már ezzel, amikor elfelejtették, hogy kik és miért veszik a termékeiket.
#62172Goose-T
A történetben az aprópénz az az a bevétel, amit 2-3000 eurós csöves erősítőkkel lehet keresni.
Ha belegondolsz, hogy szép lassan az összes profi zenész átáll digitális cuccra, valójában a 100 wattos csöves Marshall erősítő a lifestyle termék.
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T #62164 üzenetére
Van az Indonéz Fendernél(eddig azt hittem az a Squier
) lejjebb is: China's HongShan buys Marshall Group stake in $1.15 bln deal as Telia sells
-
-
arnyekxxx
veterán
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T #62051 üzenetére
Redditen vélemény(SSL):
1. SSL plugin is way smoother when boosting compared to Waves. Plugin Alliance would be my second choice if not running SSL’s own.2. I've tried almost all the SSL plugins, and the UAD version is still the best for one reason: the preamp modelling.
They've all figured out compressor modelling and EQ, as those are very much a known quantity, but early SSL boards came with Jensen transformers in the preamps before they went totally transformerless, and those transformers do something very special when driven hard.
None of the other plugins can get you that feel of running something thru the preamp hard and getting the grit from the Xformer saturation. The Waves EV2 is simply clean gain posing as a preamp, same with brainworx. The official SSL plug is the only other channel strip that actually goes thru the trouble of modelling the Jensen transformer in the preamp but I find it clunky to use compares to the UAD.
At this point, the UAD SSL plugin is the only thing keeping my satellites around. Cannot WAIT until they offer it in native format. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Goose-T #62044 üzenetére
Tenkju
Amikor anno a demonkat csináltuk az őskorban egy 12sávos keverővel vettük fel a zenét a próbateremben, nem volt nagy sztereotér de azért a dob szét volt pakolva, a szinti (korg M1) sztereoba ment fel a szalagra, aztán bevittük a Devevérbe akkor még Tóthlacihoz az éneket felvenni, és a végén lekeveréskor hagyta a LR zenesávokat középen, így lett a pengeélen tök mono
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #61985 üzenetére
Újrakevertem ezt a régi számot, itt lehet meghallgatni. Az eredeti változat pedig ez volt. A dobsáv nem tökéletes, márt más dobplugint használtam, és nem teljesen kompatibilis a midi mappingjük.
A tanulság az, hogy bár valamivel jobban szól, de még mindig szarul. Miért? Szar hangszerek szar pickupokkal szar interfészen feljátszva.
A basszus egy Harley Benton B550 volt gyári pickupokkal, a gitár pedig egy kínai headless héthúros szintén a gyári noname pickupjaival. Az interfész emlékeim szerint egy Midiplus Studio 2 volt, amiben pár hónap után egyszer csak megadta magát az előfok, és nem lehetett vele felvenni többet. Persze a felvétel idején még működött, bár sok köszönet nem volt benne.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Goose-T #62004 üzenetére
ha valaki nagy késleltetésre panaszkodik
akinek jól működik az nem megy fórumokra panaszkodni. Igy terjednek el a valami nagyonszar legendák, hogy a neten csak azzal találkozik az ember akinek baja van vele, senki nem keres rá arra, hogy "jól müködik a szoftverem, most mit csináljak?"
Nálam a negyedik desktop gép plusz laptop amivel az ének meg basszfelvételeket csinálom féltucatnyi szedettvedett interfésszel amik az évek során megfordultak nálam teljesen jól működik az All. van amiben a dedikált jobb és van amiben az All, de késleltetési problémát egyszer sem okozott*.
*hazudtam, volt egy 10$-os ebayes jack-usb kábelem ami szar volt vele de annak meg eleve nem volt saját drivere sem.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #61931 üzenetére
Az előbb találtam egy Maiden presetet, amiben a low cut 10 Hz-re volt állítva.
Mivel 20 Hz alatt semmit se hallunk, mi értelme ezt 10-re tenni?
Amúgy akkor ez a 60 Hz kb az, amire érdemes a low cutot tolni?
Amúgy a treble gain és a normál gain között mi a különbség, illetve az összefüggés? Előbbi csak bizonyos freki felett erősíti a jelet, alatta nem?
-
consono
nagyúr
válasz
Goose-T #61906 üzenetére
Jó, de ha megvan a tuti IR, onnantól jó vagy. Vagy nem? Ti játszotok PA-n, élőben
Ha minden koncerten a mikrofonozás ideális állítgatását meg kell ejteni az sokkal több idő.
Mondjuk könnyen dumálok, itthonról a szobából
A belógatós mikrofonosdi nekem is meg volt még koncertezős koromból, úgy látszik ez alap -
X2N
őstag
válasz
Goose-T #61898 üzenetére
Csak a mikrofonozás is egy külön szakma amit évekig tanulnak a hangmérnökök
Van egy videó a youtubon ahol tudományos módon le van vezetve hogy milyen távolra/szögben kell elhelyezni a mikrofonokat azt érdemes megkeresni...meg nem árt tisztában lenni egyes mikrofonok karakterisztikájával se, hitspace videók közt van 1-2 ami csak a mikrofonokkal foglalkozik. Komolyabb zenekaroknál ezek a 10e dolláros mikrofonok is fogyóeszközök mert a kihajtott 4x12-es láda előtt nem sokáig bírja a membrán.
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61878 üzenetére
Még régebben utánanéztem ennek, de a bartolini is többfajta méretben gyártja a pickupokat, az mk1 ráadásul csak névben bartolini, szóval nem tudom. Talán nordstrand passzol, jobb ibanezekbe azokat rakják. (Márhogy nem rendes nordstrandot, hanem abból is valami távol keleti licenszelt gyártmányt, de mindegy, azok jól szólnak)
#61879X2N
Az EMG pickupok ki vannak öntve valami műgyantával, nem tudod szétszedni, szóval nem tudom, kivitelezhető-e egyáltalán az újramágnesezés. -
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61873 üzenetére
Az jó vétel volt, gratula. Illetve szerencse, hogy ebbe a régi soundgear-be még beférnek az emg-k.
Az újabbakban azok a bartolini mk1 istencsapás pickupok direkt úgy vannak méretezve, hogy semmire ne tudd kicserélni, max. usa bartolinire.A preamba hogy kötötted be? Le kellett a pickup kábelről műteni az emg-s quick connect csatlakozókat?
A pickup elhalkulás nem véletlenül a kerámia mágnes sajátossága? Az emg 81-ben is az van. (Meg ezekben is, amiket vettél, ha jól látom a fényképen
)
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T #61869 üzenetére
Elég fullos egy ilyen SSL channel strip, nekem a pluginek nem ilyenek azért kell majd összerakosgatni több darabból a láncot. Eddig Cakewalk Bandlabot használtam, most kipróbáltam a Reapert és nem meglepő módon sokkal gyorsabb(C++, Assembly-ben lett programozva szemben a bandlabbal ahol még Fortran-t is használtak, meg méretben is sokszorosa a Bandlab a Reaperének) így most marad az, csak a Bandlabban minden volt alapból, itt meg ennyire nincsenek dolgok. Ilyen egy Universal Audio féle plugin:
Nézegetem a Hitspace-es videókat, rengeteg hasznos dolog van bennük, még ha nem is kifejezetten gitáros tartalom. Ezt is onnan lőttem mit használnakA szalagos magnó plugin mit változtat a torzított gitárhangon?
Silk(Sellyei Tamás)mondta valamelyik videóban hogy amikor keverik a dolgokat akkor is van bekapcsolva valami lightos kompresszor fixen a keverőpultjában amikor dolgozik, amitől aztán "összeragadnak a sávok" és a hangzás összeáll, persze nem csak nála hanem a nagy stúdiókban is, nem is tudják hogy mi az csak be van kapcsolva fixen a keverőpultban...jól szól így marad bekapcsolva, bevált dolgokon nem kell változtatni
,ahogy egy R’n’B lemezt se visznek Angliába keverni mert nem arra lett megcsinálva a stúdió/fordított esetben meg a rock lemezt Angliában fogják felvenni mert ott van olyan keverőpult ami azt a hangzást tudja.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #61523 üzenetére
Igen, azt én is tapasztaltam, szerintem semmi köze a hangolás tartáshoz. A húrozás viszont álom vele.
Vonatkozó találós kérdés:
Ma gitárt húroztam, és mire befejeztem, csak 5 húr volt a gitáron. Hogy lehet?
(Minden húr megvolt a csomagban, és egy sem szakadt el. Elektromos gitár. )
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #61456 üzenetére
Mivel elsosorban gitarozni szeretnek megtanulni, abba sokkal tobb energiat tenni, ezert lehet, hogy a pengetos utat valasztom. Ket hangszer alaposabb megtanulasara nincs idom, az ujjazos
bogozes megtanulasahoz nyilvan sokkal tobb energia is kell.
Amugy marhara tetszik a basszusgitar hangja, ha azzal kezdtem volna, most abba lennek szerelmes, nem a gitarba.
Lehet olcsobb is lenne, mint gitarozni, itt valahogy nem erdekel szinte, hogy nez ki a bogo, siman ellennek ezzel a Squier-rel evekig. -
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61459 üzenetére
Hát én ezt nagyon nem így látom.
Lars és James mellett egyetlen zenész volt a Metallicában, aki meghatározta a zenekar zenéjét, az pedig Cliff. Akkora hatással volt rájuk, hogy miatta költöztek át San Francisco-ba. Az, hogy a Kill Em All kezdetleges csörömpölésétől 4 év alatt eljutottak egy Master Of Puppets-ig, az nagyrészt neki volt köszönhető, ő volt a zenei agy a zenekarban.Amúgy én nagyon bírom Newsted játékát, borzasztó feszes, "metálos" ahogy játszik. Cliff tökéletes ellentéte ebből a szempontból. (Érdemes meghallgatni az izolált bass track-eket, egészen meglepő, mennyire pontatlan é szétfolyós volt Cliff játéka)
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61452 üzenetére
Hát pont a Metallica a rossz példa, ott eddig 3 basszusgitáros volt, abból 2 ujjal játszik/játszott
. De tény, rock-metál-punk zenében inkább a pengető a gyakori.
Talán a death metál a kivétel, a virtuóz ujjal pengető bassszerek ebben a műfajban gyülekeznek.Amúgy más műfajból ajánlom Bobby Vega-t (pl. [link] ), kicsit kitágítja a horizontot, hogy hogy lehet pengetővel fasza dolgokat játszani basszusgitáron.
-
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #61445 üzenetére
Most kipróbáltam a Sandman intróját, ujjal belegabalyodok, pengetővel meg lejátszom simán. És úgy még élvezem is.
Tudom, ez a könnyebbik út, de ujjal játszva már 10 perc után is fáj a csuklóm, és nem tudom megszokni, hogy egy pengetés mutató, egy középső. Általában mindig a mutató akarja vinni a műsort.
Meg a húrváltások is szarul mennek hozzá. :-D
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61439 üzenetére
Nézd a jó oldalát. Ha úgy érzed, hogy nem gyakorolsz eleget és szar vagy gitáron, akkor vigasztalhat a tudat, hogy a coal chamber-be így is simán beférnél.
[link] itt egy másik dal ugyanerről a session-ről, korábban szembejött, és hát elég látványos, hogy a basszer csaj nem azt játssza, amit hallasz
.
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #61437 üzenetére
Az a vicc hogy ez egy gitár meg basszusgitár reklám videó, miközben kb. a dobos az egyetlen, aki tud játszani a hangszerén
.
Ha belegondolok, minden numetál zenekarban ez van, hogy a dobos tuti baromi jó, a többiek meg kb.eltalálják a húrokat a hangszeren. Oké, limp bizkitben meg mudvayne-ben nagyon jó a basszeros is. De kb. ennyi, ez a fakezű gitárosok műfaja.
-
FockeWulf
tag
válasz
Goose-T #61433 üzenetére
Okéoké, értem én
csak ha énekest kisérsz, vagy akár egy másik szóló-hangszert, fontos az egyenletes, ritmusos pengetés, lüktetés, akár mint ritmusgitáros. Ha tudod magad, a saját éneked szépen kísérni, utána már mindent fogsz tudni kísérni a hangszereddel, gyerekjáték lesz. Na nem okoskodás, csak építőszándék
-
FockeWulf
tag
válasz
Goose-T #61430 üzenetére
Csak egy jó tanács: próbálj kitalálni egy alap pengetési sémát az adott dalhoz és azt pontosan, egyenletesen próbáld tartani. Pl ehhez a dalhoz egy "le-föl-fojt-föl" 4/4-es pengetési ritmus jól passzolna (persze mehet más pengetési sémával is), úgy meglenne a dal lüktetése és egyenletessége. És persze próbáld úgy begyakorolni az akkord-váltásokat hogy folytonos legyen, ne kelljen megállni egy-egy pillanatra két akkord-váltás közt. Sokat segít az úgynevezett "kamu", amikoris két akkord-váltás közt nem fogsz akkordot, amíg átrendeződnek az ujjaid addig pengetsz egy üreset. Idővel ezt aztán majd el lehet hagyni, amikor már gördülékenyen váltasz akkordokat, de úgy is jól szól ha bennehagyod, főleg gyorsabb, tempósabb daloknál. Eleinte próbáld csak simán, ének nélkül rájátszani az eredetire, hogy meglegyen a lüktetés, aztán natúrba, énekkel...menni fog!
-
FockeWulf
tag
válasz
Goose-T #61424 üzenetére
Falunapokon, nagyobb társaságokban, vagy akár egy privát szalonnasütéssel egybekötött iszogatós délutánon a kutyát sem érdekli a műsor ha nem haknis a repertoár (bikini, beatrice, republic stb) , ne adj' Isten ha saját dalokkal lép fel adott zenekar, végképp zsákutca. Az egyszerű emberek bulizni akarnak, olyan dalokra amiket könnyen emésztenek, és ismerik oda-vissza a szövegeket, tök mindegy hogy hamis egyik-másik hangszer, vagy épp kimaradt valamelyik kiállás, vagy 2 versszak közt a két akkordkör helyett csak egy volt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Diablo IV
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged