Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Bobrooney
üzenetére
PRS-el,(ha azt mondaná az eladó hogy ez a gitár 250eFt én elhittem volna, annyit megér...
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.A synergy modulokat is csak azért próbáltam ki mert felmerült hogy én ezt fej nélkül is tudom simán használni, találtam hozzá hátlapi csatlakozót, így nem kellene hozzá semmit vennem mert építenék hozzá saját racket amibe 4db modul belemenne. Visszafejteni meg nem nagy kaland hogy az a pár érintkező a csatlakozón micsoda

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Foxpost
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.