Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Én 4 évig jártam tanárhoz, egy darabig hetente, majd 2 hetente. Szerintem nem feltétlenül van szükség arra, hogy heti 2x is járj hozzá, vagy inkább rajtad múlik, ha nagyon-nagyon sokat gyakorolsz persze, de amúgy általában simán elég tud lenni heti 1x, ha addig rendesen átnézed amit vettetek.
Én visszatekintve a tanártól leginkább azt kaptam, hogy motivált hogy gyakoroljak, mert a következő órára csak nem akartam odamenni úgy hogy nem csináltam semmit, illetve viszonylag változatos dolgokat csináltunk, olyanokat is amihez magamtól nem lett volna kedvem, de lényeg a lényeg, szerintem nem feltétlenül van szükség ilyen gyakori kontakthoz, főleg ha ilyen drága.
Ha gondolod amúgy pü-ben tudok elérhetőséget a tanárhoz, mostanában csak online tart órákat, és főállásban csinálja, ha jól emlékszem 16ezer huf/4 óra a díja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest