Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
"Ez azért legalább annyira szól a barkácsolásról, mint a gitározásról."
Vannak itt olyanok, akik ugyanúgy hobbiként (akár komolyabban) művelik, mint a gitározást. Miért ne lehetne a kettőt összekötni???
Még kellemesebbé teszi a dolgot, ha valaki szán időt a dolgok működésének megértésére. Ha ebbe belemész, a beled is szétröhögöd az ilyen összehasonlítós/tesztelős vagy "ismeretterjesztő" jellegű (szponzorált) YT videókon
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.(engem ez "vonzott be" az egész gitár témába - nem volt nehéz, mert az általam jobban kedvelt zenékben alap hangszer, az elektronikával és hangtechnikával addig is foglalkoztam, picit fa- és fémmegmunkálós témákkal is - úgy foglalkozok az egésszel, hogy "jó gitárost" szerintem még tanár se tudna belőlem csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.