- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
FlasH-BacK #42040 üzenetére
Köszi
Igen, szükséges, amely felcserél két lábacskát. A többit szépen átengedi (csak lyukak). A két vége pedig ragasztós, szépen feltapad a proci belső felére. Ez az egyébként tíz perces művelet nekem a fenti okok miatt 3 órásra duzzadt. Mivel a Q9650 egy igen népszerű és sokak (775-ös foglalatú deszka tulajok, akik nem akarnak upgrade-elni) által keresett proci, az ára általában 30e ft-nál kezdődik. Ennyit is adtam volna érte, de inkább többért láttam és azokat is hamar elvitték. Így irányult a figyelmem erre a procira :-)Itt van egy videó a két prociról.
Összehasonlítás az Intel oldalán. -
Thrawnad
senior tag
válasz
FlasH-BacK #42030 üzenetére
Itt kezd érdekessé válni ugyanis nem minden éjjel csinálja.
Tehát egy éjszaka nem mérvadó.Thrawnad
-
ész ventura
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #42026 üzenetére
Köszi a választ!
Egy másik gépben nincs gond a 8800 GT-vel, illetve a másik gépből átrakott és ott jól működő HD6850 sem működik rendesen ebben a gépben.
A BIOSban nem állítódik vissza a PEG, tehát rendesen elmenti, csak valami miatt mégsem a PEG-et indítja el.
Egyébként eddig egy HDMI-s monitorra volt rákapcsolva és rendesen működött. AMióta rátettem az LG TV-re azóta nem megy. Megpróbáltam ismét a régi monitorra visszatenni, de már azon sem működött.
A legújabb biossal már kb 4 éve működik, azóta nem adtak ki újabbat.
Gondolod a régivel működhetne?
Üdv -
Jadro
veterán
válasz
FlasH-BacK #42023 üzenetére
Köszi a választ, ez volt a gond. Erre azért nem gondoltam, mert a laptopomon meg ment ugyanez a művelet.
-
hegi79
újonc
válasz
FlasH-BacK #42014 üzenetére
Szia! Bekapcsolom, és többször ki-be kapcsol, majd elindul, de sötét a képernyő. Igen, most 3 GB ram van benne, egy 2GB G Skill, meg egy 1GBos valami névtelen. Ezekkel a modulokkal működik,de amint belerakom a 2db G Skill ramot ismét se BIOS se semmi, csak a szokásos ki-be kapcsolás.
-
anonymus89
addikt
válasz
FlasH-BacK #42011 üzenetére
Úgy, hogy semmi nincs rádugva u.a. gondolkozik nem ír ki semmit majd újraindul.
Integrált SAta vezérlő alatt mit értesz?
Pci-ossal még nem próbáltam lehet szerzek valakitől ha tudok. -
Ricko
tag
válasz
FlasH-BacK #41985 üzenetére
Hello!
Csomagtartóban volt szállítva, de akkor már odaúton is elszállt volna, ráadásul direkt finoman megyek ilyenkor.
Nem volt húzva a gép... szóval amiatt nem hiszem.
Nincs rádugva szinte semmi... vga, ram, proci. Még vinyót se dugtam rá, így próbálom indítani.Köszi a tanácsot, kipróbálom RAM nélkül, hátha...
-
robyg
senior tag
válasz
FlasH-BacK #41977 üzenetére
Én is utánna jártam a dolognak és tényleg k.rva sok a feszültség
Autóra volt állítva.Kicsit megnyúgztam a procim.
Igen szerkesztve van a kép.
A 2000Mhznél már lejárt a teszt és visszavette a frekit.
-
válasz
FlasH-BacK #41972 üzenetére
Nem érdekes különösebben, adj neki több feszt, az ET-szerű butaságokat meg felejtsd el. Ez egyébként nem alulfeszelés (hol olvastál ilyet, hogy a lapok szeretnek alulfeszelni?), hanem VCore drop, vagyis terhelés alatt feszültségesés és teljesen normális jelenség, minden lapnál fennáll, csak a drop mértéke eltérő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest