- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
nem a lapon lévő tápcsatit használtam fel
hanem a tápba ( corsair 520 hx ) bedobtam még 1 kigyót,és a vga végébe toltam,ennyi,és 1 hónappal ezelőtti cucc,enélkül a plussz energia nélkül is ment,és megy is a mai napig a tuljdonosánál
na de mind1 már na
legfeljebb majd érthetőbben fogalmazok ha megjöttem -
Mankó
veterán
-
XaraX
addikt
Miért van baj a 4 modullal?
Én 4-et használok,de nincs vele semmi bajom....
Itt van pár ez meg az
Amig Giga lapom lesz,addig maradnak a Kingmaxok valószínűleg. -
tlac
nagyúr
a memtest86+ csak a dúrvább hibákat találja meg
mondom 2x1 giga a-data-val, 2 magos procival kevés ramfesszel volt olyan beállításom, hogy a blend-en kívül minden ment
de az igaz, hogy a blend a procit is nyúzzaha tudsz olyan orajelet beállitani ahol a csipszet összefossa magáát terhelés alatt.nyilván neked 100x nehezebb ezt előállitani mert lazán a csipszet vége előőtt megtalálod a procid végét
sajnos 4 modullal nagyon hamar megadja magát a chipset...
mch feszemelésre is furcsán reagál -
tlac
nagyúr
small fft a procit teszteli
én csak a memtest86+ -t és a blend-et szoktam ramtesztelésre használni
és be lehet olyat állítani, hogy a memtest86+ szépen menjen, de a blend elhaljon pár perc alatt, viszont egy kis ramfesz növeléssel már megy a blend isigen, az nb is tesztelődik (memtest86+ -nál is, csak sokkal lazábban), de eddig ezt csak 4 modullal tapasztaltam, hogy minimális mch feszemeléssel tovább ment a blend és nem halt el pár percen belül
-
tlac
nagyúr
-
-
s7evcsenko
addikt
Nekem 2.1V kellett az 1066-os ramoknak, hogy Vistán 1066-on menjen!
Alatta nekem is véletlenszerű kékhalálom volt!
Azóta visszatértem XP-re, most elég a 2V is...Más: Valakinek van itt "Digikábel"-es netje??
Amióta az van (előtte UPC), szarakszik a hálókarim!
Ingadozik a sebességem, és néha meg is szakad a kapcsolat!
Ha berakok egy PCI-os hálókarit, azzal tökéletes a net! -
katt777
félisten
Nem érdekel az anyagcseréd.
Azóta megy a Prime95 gond nélkül, hogy itt jártam, ugyanúgy minden feszt és időzítést alapon hagyva, 3,7GHz-es C2D-vel (már tele van az ablaka a tesztjeivel). Orthos nálam sokkal jobban terheli a procit P95-nél, mindkét magot everest meg még annál is jobban. Ami nekem eddig Orthos-szal stabil volt, abban a rendszerben nem jött elő hiba (ill. nem instabilitás miatt).
-
katt777
félisten
Jól becsaptam magam, vígan megy minden a gépen, szoftverek, játékok, tuner, több is egyszerre.
Önámítás felsőfokon.
Szerintem egy 10-es prioritáson futtatott, RAM & CPU terhelő Orthos nem olyan rossz, de megnézem P95-tel, csak jobb szeretem használni a gépemet, mint 24/7 tesztelni, hogy milyen stabil. A hiba úgyis kijön (főleg Orthos-szal).
-
BalintUG
tag
Most beállítottam PCI-e fix 100mhz re az FSBt is beállítottam 8x 333ra ramok 1000en mennek. Memóriákat is beálítottam manuálisan de még a Fesz beállításoknál semmit nem csináltam. Átállítottam manuálisra de semmihez nem nyúltam hozzá csak a Ram ra toltam rá 0.1 V-ot a tömbbi alapon van. Valamire még esetleg tegyek feszt ?
-
BalintUG
tag
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8718F + DES (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa Diode (NV-Diode)
Alaplap neve Gigabyte EP31 / EP35 / G33 / P31 / P35 Series
Burkolatba behatolás történt IgenHőmérsékletek
Alaplap 30 °C (86 °F)
CPU 32 °C (90 °F)
1. CPU / 1. mag 33 °C (91 °F)
1. CPU / 2. mag 34 °C (93 °F)
GPU dióda 37 °C (99 °F)
SAMSUNG HD080HJ 17 °C (63 °F)Hűtőventilátorok
CPU 827 RPMFeszültség értékek
CPU mag 1.34 V
+3.3 V 3.36 V
+12 V 12.12 V
+5 V készenléti 4.97 V
VBAT telep 3.06 V
DIMM 2.00 VÁramerősség értékek
CPU 16.16 APower Values
CPU 21.72 WIttvannak a feszültség értékek
-
BalintUG
tag
Mond el nekem úgy is plz hogy megértsem
ASUS p5B-m vol abban semmi ilyet nem kellett állítan i mert ha kevés volt neki a fasz adott magának a lap
szóval mi az az mch ? trd úgyszint micsoda ? nem állítottam az időzítéseken 5/5/5/18 alapon van . Hőfok teljesen jó 30 fok alapjáraton.
-
-
vincze90
tag
rendben köszönöm! Kicsit érthetöbb lett a dolog! én mondjuk az elején még ezt a 800as ramokat 7x450/900 ba használom de ugye ez a vége a ramnak inene már csak max szorzot tudok a procinak emelni de ahoz sztem nem elegendö a gyári szar hütö! majd a továbbiakban hamár meglesz az uj ram akor majd ugyis kiirom h mi a helyzet!
-
bim
veterán
kiegészitésként meg kell jegyeznem hogy a viz miatt be kellett állitanom egy 12-es ventit ami a procifoglalat körüli cuccokat hűtőtte, elsősorban a 6 tápelláto tekercset mert 10 perc alatt tulhevültek és ingadozni kezdett a fesz amitől azonnal hibázott az egyik mag!!
ezért én még mindig egy lapra fujo léghűtést támogatok quadnál.
vagy a passziv vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest