- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a lényegre törő választ.
Ha nem rev 2.1-t vennék, akkor már nem lenne parasztvakítás az EP-t venni?
Mi az esélye, h ha ma bemegyek a boltba, akkor nem rev 2.1-t kapok?
Ez a rev 2.1 mit jelent? Ha korábbit vennék, akkor azt nem lehet Bios frissíteni? Persze ilyet nem szeretnék csinálni.
Ez fel van tüntetve kívülről a dobozán? A rev 2.1. -
P00By
nagyúr
Ne értelmezd félre a szmájlikat
Azóta már leesett miért gondolod.... Csak azért írtam be kamu nevet, mert iwiw-en mindenféle emberke bejelölt... Egyébként vicces eddig erre nem gondoltamMÁS: Minél frissebb a Core Temp annál alacsonyabb az idle hőfokom
Most ennyi. Előzőleg 35 volt és ezelött 38 és 45
bim:
És már megvan a kiszemelt áldozat(táp)? Corsair HX 620 elég jó, vagy ha nem kell moduláris, akkor TX 750 ennek nagyobb a ventije is(14 centi). Ha nagyon el vagy eresztve, akkor egy Silverstone tápot javaslok
-
Qru
MODERÁTOR
Aboszolút igazad van, elég csak kicst vissza tekinteni. Anno DDR1 400 VS DDR2 800. DDR2 nem volt gyorsabb a szar időzítései miatt és kb ugyan ilyen drága volt mint most a DDR3. Később ha javulnak az időzítések akkor lesz egy kis plusz de addig a mostani P35 kifutott chipset lesz. Tehét deszkát kell cserélni, akkor meg mi értleme a P35-ös DDR3-as lapnak egyenlőre? Marketing kb...
Vagy még régebbi példa anno hibrid ECS deszkám volt SD / DDR kombós. Rég lecserélet a lapot mire elérhető árban normálsi gyorsaságú DDR ramok jöttek ki. (Viszont nagyon szar volt tuningban
)
-
bajusz15
senior tag
oksam akkor lap lesz
köszi Neked és Gorneck23-nak is
ha minden összejön csak akkor lenne ez, mert nekem most egy K9A2 Platinumom van benne egy 5000+ BE-nel és szeretnék váltani intelre. remélem eltom adni a régit és sikerül beszerezni az újatamúgy hogy érted azt hogy nem fogja megállni a helyét ??
-
BalintUG
tag
Igen azok az autó értékek de manuálisna mindet beállítottam ugyan annyira. kivévve az utolsót amit 1 re raktam mert autón 0, de manuálisan nem lehet 0-ára tenni a legkisebb az 1.
Kérdésem még az , hogy miért vegyem viossza a ramokat 4.0 ról 2 re ??? 1066 mhz et kéne menni a ramnak és ígyis csak 1000en van, ha visszarakok 2re akkor az 600 mhz kb ...
Csak most van 4.0 án egyébként ha annyit menne mint ami ittvan leírva nekem 2.66 ot akkor 3.0 ára van állítva és úgy megy 1000-et.
-
Mankó
veterán
Nálam az F12es biossal +0,4-et kell adni, hogy megkapja a 2.1V-ot. Most nálam is úgy megy, hogy ramok 2.1V, MCH 0,1V, csak a proci fesznek nem tudom mennyit adjak.
Alapfeszes tuning, a 7*500as beállítás ment Prime stabilan minden normal beálíltáson is, de a játék itt is fagyi 1-2 óra múlva. 8*500 proci 1.375, többi minden alapon, ott a játék ment, teszt hibázott.
Lassan már röhögök rajta. 6550-nél nem kellett ennyit bíbelődni, s egyértelműbbek voltak a jelek is, hogy mit kell állítgatni még.
Mod: a 7*430-as beállítás mellett adtál neki plusz feszt, vagy a 7*450-eshez, hogy megtartsa a stabilitását?
-
wampa1
tag
nike_, diegho: A gép nem instabil 2,7 fölött, hanem egyáltalán nem áll fel a winfos. A ramokkal nincs gond, probáltam már 9x333-on(3Ghz) és 2,5ös ram szorzoval(832) és ugyanaz lett az eredmény. 7x400-on(2,8Ghz) is probáltam 1:2-be a ramokkal(igy alapon mennek ugye 800-on) és szintén nem jött be a win
-
rumkola
nagyúr
Mondom, késöbb vehet hűtőt és ramot még.
Én a 4db. kingmaxot nem kitben vettem. 800-asok és 2.0V-vel mennek 900Mhz-t.Mellesleg a 8200 annyira nem melegszik, hogy komolyabb tuninghoz is elég a hűtője - pláne mivel alapfeszen is megy mint az állat.
Szóval én azt mondom, máson spóroljon, ne a procin.
-
sz.j
nagyúr
De általában, a mindennapos használat során, ezt a beállítást használom.
Mert ez nekem mindenhez elég. -
sz.j
nagyúr
"... DS4-et nem érdemes kétmagos alá rakni ..."
Elárulnád, hogy miért nem érdemes?
Mert nekem Core Duo2 van DS4-ben és elégedett vagyok ezzel a párosítással. -
PPSH
őstag
nem jo
ha belovom 1,3-ra akkor alapbol egyfolytaban 1,35-ot ad a cpu-nak meg nyugalmi allapotban is.asszem ez VID szerint mukodik.sajna az enyem 1,35-os
ezt jol kifogtam.
megneztem 8*425-ben de itt mar nem indult csak annyit irt post screen hogy Memory T?
ez mit jelent?keves a fesz vagymar vegkepp nem birja ezt az orajelet?
-
Sziszifeca
őstag
akkor én nem frissítek!
Valakinek ötlete, hogy stabil 3,2 (400FSB) fölé hogyan menjek.
Ha emelek feszt a procinak, a ram meg +0,2V, a többi +0,1 (MCH,FSB,PCI), és a memória 2.00-ra van állítva, így hibázik az Orthos 10mp után.
Elindul a gép, megy is, csak hiba van!Please HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest