Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGin
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a GRAID kérdés megoldódni látszik. Tegnap még felszenvedtem egy XP-t, és ott látszódtak a meghajtóim. Érdekes, de ha a BIOS-ban, nincs engedélyezve az inteles RAID, a külön SATA portra dugott vinyót is csak akkor látja az XP, ha az a raid driver is felkerül
Egyelőre Vistánál nem tudom mi lehet a baj
Üdv:
S. -
spy19
tag
Hali!
Mekkora fsb-töl illene le cserélni a gyári hűtőt???? (c2d 6400) -
Gorneck
legenda
válasz
hetvenes
üzenetére
Ez a nyák hajlítgatós dolog mááár ezer éves...ezt el kell fogadni...a gyári bordák meg szvsz túl erősek is ilyen szempontból...
Az SB borda thermalpados...teljesen korrekt megoldás...nekem a gyári ragacs az NB-n nem keményedett be se 965-mél se ennél...bár nem is volt sokáig rajta... -
keIdor
titán
+Gorneck: Köszi a válaszokat, az lesz! Szomorú, hogy nem írják ki a rev.-eket, pedig illene...

Na mind1, hétvégéig adok ennek a lapnak egy esélyt, hogy kezdjen magával valamit.
Kiváncsi vagyok mit írnak majd a fórumba, amúgy ahogy elnézem nem én vagyok az első, aki szív a 4 modullal. -
hetvenes
csendes tag
Üdv a T. Fórum aktív hozzászólóinak
, mint tanácsadóimnak
, olvasóinak!
Kedves P35C tulajok! Majd 2 hónapi olvasgatások után, 2 hét alatt jött össze a gép,s 1 hete van összerakva. Tegnap a végső, házon belüli rend kialakítása végett szétszedtem a masinát.
Dühödve s talán értetlenül kellett szemlélnem, hogy az alaplap kellemetlenül meggörbülni igyekszik a procifoglalat tájékán. Mint a hullámvasút! A C2D6320 gyárihűtőjére hagyatva teszi a dolgát hol alapon(1,86GHz), hol kicsit húzatva(2,5GHz). Nos, a hűtő lefogató műanyag bizgentyűk igencsak jelentős erővel görbítgetik a nyákot (rizscellulózból készült az üvegszál erősítés helyett? Made in Taiwan).
Proci pasztázva, Északihíd borda dettó (tökre el-, szétterült a gyári hőátadó, réskitöltő ''anyag''. Tényleg csak a borda felületi résekben maradt belőle. Ami meg kiolvadt kutya keményre szilárdult meg), Délihíd is kapott (eredeti állapotában volt az előbb említett ''anyag'').
Kérdés: nállatok is vannak hasonlóságok; nem gyári hűtés, ami talán nehezebb is, mennyire hatott már a deszkáitok alakjára?
További hardvereimmel kapcsolatban a megfelelő fórumokat fogom megkeresni. Mert vannak
.
BIOS frissítését csak hálózatról mertem, tudtam megcsinálni (nem volt áramszünet hihi). F4 amennyire vágom, egyenlőre kielégít.
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Igaz Gorneck oldalán se találtam 2.0-át... akkor DQ6 1.1-et tud valaki? Lényeg a kis hűtő, mivel nem akarok a hűtőmmel is szívni, hogy nem fér el...
Tehát ha tud valaki DQ6 tuti 1.1-es revvel, akkor szóljon legyen oly kedves!
Guglival nem találtam semmit...
Csapi007: Ohh, nem akarok nagyon sokat várni. Még a fórumon megkérdezem mi van ilyenkor hátha tud valaki valami okosat, ha nem repül az ASUS a fenébe... -
P00By
nagyúr
nah megnéztem az összes létező böngészővel és nem animalodnak!

-
Atla
senior tag
Hát lehet h FSB limites a Proci

Bár hoszzunak is 6750-e van és 515 az FSB-je!Igaz DQ6-ban!
Majd megprobálom az 1.4Vot Biosban ami Everestben kb 1.35!!!
Más:Venni akarok Proci hütöt,és az ASUS Silent Knight-ot néztem ki!!!
Szerintetek gond nélkül felmegy??[link]
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
DQ6 2.0 kapható már az országban?
-
tgulyas
senior tag
Hali .melyik op rendszeren fut a legstabilaban ez a lap GA-P35C-DS3R? THX.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Milyen ramot ajánlotok egy Gigabyte GA-P35-DS4- lapba?
-
knajf
senior tag
nekem még 965öm volt ds4-ben, viszont nekem is így volt ''elvágva'' a tuning... nem értem miért, nekem is az 1.425 re 1.39 et írt. 405ig volt fsb 406nál elvágták a fonalat... ja és 580w -os hiper táp... nem szar

szerk: azt, hogy miért vágták el a fonalat, azt nem értem, és nem azt, hogy miért van Vdrop
[Szerkesztve] -
Atla
senior tag
Sikerült Gorni!

THX!
Bár az F4 es se viszi az 500as FSB-t!
480 a max!
Van egy sanda gyanum h kevés a Tápom
Everest szerint 1.28V a proci és 2.27V a RAM!/adtam a procinak egy kis feszt/
Na de elinditom az Orthost,közben figyelem az Everestet,és a Proci 1.26-25V
között ingadozik,a RAM pedig 2.26-27V között!
Miért esik vissza a Fesz???
-
coast
csendes tag
melyik lapot szerintetek ga-p35 vagy asus p5k?
-
SaGin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DQ6-os lapom, csináltam GRAID-et. a problémám az lenne, hogy akármit állítok be, a PATA meghelytóimat nem látja. Pontosabban a Vista telepítéséig látta, a lemezről fel is telepítette, de azóta semmi. Bármit állítok be a BIOS-ban. A RAID tökéletesen működik, a meghajtók látszanak a BIOS-ban.
Pls help
Thx.
SaGin -
Atla
senior tag
Gorni!
Ezekkel[link] a beállitásokkal megy 1023-ig max,de felette már hibázik az Orthos!
Ha a BIOSban mindent autora rakok akkor átvált 5-7-7-20 ra,de 1066on akkor is hibázik!
Lehet h megprobálom az F4-et
de nem Windows alol!
Csinálok egy inditolemezt /Floppy/ és mit másolok rá??
Mind a 3 fájlt?
És utánna??Ujrainditom,nyomok egy END-et?
Help mee pliiiz!
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
Hali minden kedves Gigabyte tulajnak!

Úgy néz ki talán a héten én is áttévejedek a sötét oldalra,és benevezek egy p35-DQ6-ra. De más most tudom,hogy meg fogok őrülni a BIOS-tól,de leküzdöm,mert egyébként elég jó lapnak tűnik,illetve az ára is nagyon baráti.
Igazából az a kérdés,hogy van-e már valakinek ilyen lapja? Csak hogy tudjam kihez forduljak segitségért
-
P00By
nagyúr
Gyerekek nem tom hova irjak ide huzz a szívem
Az a helyzet,h ezek a kis smilek amiknek animalodniuk kellene nem csinalnak nekem semmit egyik helyen se!Emlégszem,h az elejen még mozogtak, LEHET,H A TUNING MIATT??? 
-
aTom_DJ
tag
''Ha vkinek esetleg lenne kölcsönbe egy feles quad procija, akkor beraknám a gépembe pár órára, hogy mindenki meggyőzödhessen arról, mennyit is fogyaszt valójában...
(a gyengébbik fsp 350w-os tápra bíznám, ala PNR)''
A konfigom:
Giga p35 DS4
Q6600 G0 SLACR
Radeon X1950PRO 512MB
2x1GB Super Talent T800@1000(4,4,3,8 2.25V)
Emu 1212m hangkártya
3db 12cm-es venti
... és a lényeg: FSP 350 PNF noisekiller táp.
Nem annyira vészes a helyzet, mint egyesek hiszik. Csak komoly tuninghoz és mellette csúcs vga-hoz kell +500W-os táp szvsz.
Eddigi tesztjeim szerint max 3.4GHz@1,36V-al bírkozik meg hosszútávon, úgy hogy közben a videokártya is fullon terhelve van. Igaz, hogy ilyenkor már max fordulaton pörög a ventije, és elég meleg levegőt fúj. Én visszavettem 3GHz-re, amit alapfeszen elvisz a proci, így stabil mint a forint
, és a tápnak sem kell 100%-on járni, nagy terhelésnél sem. -
deicide
veterán
No, F6-os bios és egy másik FPO-s Quad és láss csodát, már 3.9-en 1.55V-on tesztel a prime.
-
eastsider
nagyúr
Hy
Ez váttáfákk:
bekapcsolom a gépet, beirom bejelentkezőképnél a passt, és kifagy, ujraindul, kékhalál stb.
csökkentettmódban csinyáltam 1 uj felhasználót, és most jó ( futtatom orthost)
izzé-porrá szedtem a gépet, de nem találtam semmit ami gondot okozzott vna
ez MI?
jah midnent visszavettem alapra, de úgy is csinálta...
lehet vmi szoft? (nem raktam fel semmit...) vagy virnyák?
[Szerkesztve] -
-
JaniS
senior tag
Persze tegnap nem bírtam már megnézni a pontos MIT beállításokat, mert majd leírnám Gorninak, ő biztos vágja, hogy mit nem állítottam be jól.. Azt nem merném állítani, hogy az F4-essel bármi baj lenne, sokkal inkább az én hibám, hogy nem bírtam stabillá tenni (éjszaka, idegesen, az a legrosszabb helyzet erre). Az is csak utána esett le, hogy alapból más benne a TRD érték.
A RAM-ok rendben vannak, mennek szépen 1066MHz-en, de húzni egyelőre nem akartam őket, lehet mennének feljebb. Majd ha lesz víz, akkor kipróbálom
Ja, elvileg 2.2V-on (2.14 körül valójában Everest szerint), 5-5-5-15-ös időzítésen.
Köszi a linket, meglesem...
Ja, látom is. Ha esetleg számít valamit, az enyéimen van hűtőborda...
JaniS
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Atla
senior tag
Szia Janis!
Nálam se szerette az F4-et,ugyhogy maradt F2!
Az h jobb-e az F4 azt senki nem tudja érvekkel alátámasztani!
A RAM-odra kiváncsi leszek,mert az enyém nem akar 1000 fölött menni!
/bár lehet azért mert egyedül van/
Valami külföldi oldalon olvastam h 1152mhzen ment stabilan a kit,5-5-5-16-on 2.25Val!!
Ez a max amit kihoztak CL5ös idözitéseken!
Itt olvastam:[link]
[Szerkesztve] -
Cs(|)be
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
privi ment

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre Vistánál nem tudom mi lehet a baj

, olvasóinak!
.