- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
több gondom van ezzel. az egyik hogy az én lapom extra kényes a ramra, és a támogatott listán nincsen 4 gb-s egység. vagyis nem tudom milyet vehetek amivel menne. másrészt mivel
most 3 jövő héttől pedig 6 magos procit használok, szóval minél több rammodul van a gépben, annál jobban tudja magonként a ramot osztani a gép. persze valóban rajzprogram miatt napirenden van hogy 16 gb ramot vegyek. csak nem tudom milyennel menne nagyon stabilan a masina. mert nekem az a fontosabb nem a tuning. -
Cadal
őstag
Gondoltam, hogy defaulton lesz. Itt a topikban, már elég sok felhasználónak sikerült a rendszerét stabilizálni, a CPU/NB feszültség 1,1V-ról 1,2V-ra való emeléssel. Megpróbálhatnád esetleg Te is.
Sőt, továbbmegyek, a cpu/nb vid emelésével szerintem mennie kell a memóriáidnak is 1600Mhz-en. Itt van szki kolléga részletesebb leírása, hogy mit hogyan érdemes beállítani biosban. Szerintem nálad is működni kell a dolognak.
De persze először jó lenne stabilizálni a rendszeredet. -
-
Zoli-206
senior tag
Nincs véletlenül valamilyen toolbar-od vagy bővítmény ami miatt kifagyhat? Átnézném a helyedben a böngésző beálltásait, ill. kipróbálnék egy másik böngészőt. Ha azzal nem fog kifagyni, akkor valszeg valamelyik bővítmény lehet a ludas. Esetleg kipróbálhatsz egy Java update-et is.
-
Motaba78
addikt
biosban nem állítottál el valamit ?
látom adatlapodon neked is 1600Mhz-es ram szerepel, esetleg megnézhetnéd. hogy a ramok mennyi feszt kapnak, lehetséges hogy minimálisan emelni kell a ram feszültségén.(nézd meg a gyári érték mennyi a csomagoláson és mennyi van a biosban)
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Nekem F7-es BIOS-szal tökéletesen stabil a gép.
De ha korábban jó volt ezzel a BIOS-szal a géped, akkor valószínűleg nem a BIOS-szal lesz a probléma, nem szokott csak úgy meghibásodni az.
Teszteld le a memóriákat első lépésben, hogy nem-e azok hibásodtak meg. Ha jók, akkor én megpróbálnék egy oprendszer újratelepítést. -
szki
őstag
Neked is PVT36G1600LLK memo van?
Ha 1333 MHz felett akarod használni, akkor 1,65V helyett 1,8V és CPU NB 1,1 helyett 1,25V kell.Amúgy 2x2 GB mehet az 1-2 és 3-4 slotba is. Nekem a Mugen2 ventilátorát picit feljebb kellett rögzítenem az ideálistól, hogy a magasított hűtőbordás Patriot Viper ramok elférjenek.
Sőt nekem 3 db modul van a 2-3-4 slotokban, de dualban megy, és a Win7x64 nagyon szereti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- 24 Hours of Le Mans
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Metal topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- sziku69: Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest