Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
több gondom van ezzel. az egyik hogy az én lapom extra kényes a ramra, és a támogatott listán nincsen 4 gb-s egység. vagyis nem tudom milyet vehetek amivel menne. másrészt mivel
most 3 jövő héttől pedig 6 magos procit használok, szóval minél több rammodul van a gépben, annál jobban tudja magonként a ramot osztani a gép. persze valóban rajzprogram miatt napirenden van hogy 16 gb ramot vegyek. csak nem tudom milyennel menne nagyon stabilan a masina. mert nekem az a fontosabb nem a tuning. -
Cadal
őstag
Gondoltam, hogy defaulton lesz. Itt a topikban, már elég sok felhasználónak sikerült a rendszerét stabilizálni, a CPU/NB feszültség 1,1V-ról 1,2V-ra való emeléssel. Megpróbálhatnád esetleg Te is.
Sőt, továbbmegyek, a cpu/nb vid emelésével szerintem mennie kell a memóriáidnak is 1600Mhz-en. Itt van szki kolléga részletesebb leírása, hogy mit hogyan érdemes beállítani biosban. Szerintem nálad is működni kell a dolognak.
De persze először jó lenne stabilizálni a rendszeredet.
-
-
Zoli-206
senior tag
Nincs véletlenül valamilyen toolbar-od vagy bővítmény ami miatt kifagyhat? Átnézném a helyedben a böngésző beálltásait, ill. kipróbálnék egy másik böngészőt. Ha azzal nem fog kifagyni, akkor valszeg valamelyik bővítmény lehet a ludas. Esetleg kipróbálhatsz egy Java update-et is.

-
Motaba78
addikt
biosban nem állítottál el valamit ?
látom adatlapodon neked is 1600Mhz-es ram szerepel, esetleg megnézhetnéd. hogy a ramok mennyi feszt kapnak, lehetséges hogy minimálisan emelni kell a ram feszültségén.(nézd meg a gyári érték mennyi a csomagoláson és mennyi van a biosban)
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Nekem F7-es BIOS-szal tökéletesen stabil a gép.
De ha korábban jó volt ezzel a BIOS-szal a géped, akkor valószínűleg nem a BIOS-szal lesz a probléma, nem szokott csak úgy meghibásodni az.
Teszteld le a memóriákat első lépésben, hogy nem-e azok hibásodtak meg. Ha jók, akkor én megpróbálnék egy oprendszer újratelepítést. -
szki
őstag
Neked is PVT36G1600LLK memo van?
Ha 1333 MHz felett akarod használni, akkor 1,65V helyett 1,8V és CPU NB 1,1 helyett 1,25V kell.Amúgy 2x2 GB mehet az 1-2 és 3-4 slotba is. Nekem a Mugen2 ventilátorát picit feljebb kellett rögzítenem az ideálistól, hogy a magasított hűtőbordás Patriot Viper ramok elférjenek.
Sőt nekem 3 db modul van a 2-3-4 slotokban, de dualban megy, és a Win7x64 nagyon szereti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő