- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vettem egy kék Zalmant (univerzális). Az érzéseim vegyesek. Fennáll, hogy szenzorhiba is lehetett (bár akkor a gyári chipset hűtés volt a nagyon rossz, mert azon tojást lehetett volna sütni) A kék Zalman jó rá, ez hűvösebb némileg, de a felfogatása kissé fordítva ment. A pöckök kicsik voltak, nem kattantak az alaplapba, ezért fordítottam rajta, az alaplap háta mögül indítottam a pöcköket, és elől kattantak be. Eddig jó.
-
tPedro_
őstag
Pedig pont, hogy a nagy számoknak hittem. Gondoltam, hogy ha már egyszer hozzányúlok, akkor felrakom a legújabbat.
De akkor ezek szerint, ha olyan procim lett volna alapból amihez F12 kell és aztán váltok olyanra, amihez F4, akkor is cserélni kéne?
Gondolom akkor most is visszarakhatom az F4-est, nem?(mindenesetre megvettem azóta az új ramot, fut már pár órája a gép, lement 2 PC Mark teszt is, eddig hibátlan: TeamGroup Xtreem Vulcan 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT. Alapbeállításokkal fut 1333MHz-en. Beírom, hátha valaki hasonlót venne.)
-
tPedro_
őstag
Keresgeltem a topikban, csak eleg regi hozzaszolasok vannak zommel, azota jott ki ujabb bios, masik ram stb.
Nekem eddig F2-es biosfutott es azzal tokeletesen ment 2x2GB DDR3 1333-as ram, egyik Adata, masik Kingmax. Viszont procicsere miatt nemreg frissitettem az F12 biosra es azota a Kingmax rammal fagy/ujraindul a gep. Az Adata-val tokeletesen megy.
Most vagy Kingston ramot vennek bele, bar visszaolvasva lattam, hogy a HyperX 2x4GB nem mindenkinek szuperalt. ezet gondoltam a Kingston Valueram-ra vagy a Teamgroup Xtreem Vulcanra, bar utobbirol nem talaltam tul sok infot.
-
8nemesis8
veterán
Kicsit rosszul esett
számomra, hogy azt hiszed nem kerestem a topicban. De igenis sokat kerestem már. Egyébként meg ami a giga honlapján van fent szerintem az semmit sem ér, mert még attól függetlenül is lehetnek gondok vele. Sajnos picit kényes ez a lap szerintem.
Mit akartál te tri-kittel kezdeni?
Kingmaxok elvileg gond nélkül mennek de kipróbálnék valami mást is. -
Motaba78
addikt
szia
nem tudom mi a kérdés, vagy mi a probléma ezzel kapcsolatban.
eszközkezelő
miért ne lehetne sp3-as xpt telepiteni ?
semmi gond vele, win7 alatt sincs semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest