- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
vizirider #4420 üzenetére
Mint ahogy írtam én is 2*4 GB RAM-al bővítettem most az enyémet.(ami elvileg u.a. mint a te lapod)
Nálam ez a tipus gond nélkül megy benne: Patriot Division 2 Viper Extrem 1600 MHz 2*4 GB kit
Az ne zavarjon meg, hogy Intel p67-es platform-ra fejlesztett, nekem bevált.
Egyébként ahogy a topikot is olvasgattam meg saját tapasztalat is, a Giga lapokhoz inkább a "Low Latency" RAM-ok jók.Üdv.
-
hege01
tag
-
hege01
tag
Szia,
Köszi a tanácsokat, ha továbbra is instabil marad akkor próbálkozok vele.
Egyelőre felraktam az F7 bios-t és beállítottam a memoria időzítéseket a memoria paramétereinek megfelelően, mert auto-n CL9-en ment, a memo pedig CL7-es.
Egyébként az időnkénti fagyás kb. 2 hetente 1-2 alkalommal fordult elő és sajnos nem tudtam stabilan reprodukálni hogy mi okozza.
Most várok hogy mi lesz.Köszi és Üdv.
-
hege01
tag
válasz
Zoli-206 #3752 üzenetére
Szia,
Fox-ot használok néhány bővítménnyel toolbar nélkül, ezt már jól belőttem magamnak úgyhogy böngészőt nem szívesen váltok. Inkább megkeresem a hiba okát.
2 hetente 1-2-szer fagy csak le, de ezentúl jobban elemzem az okokat.
Java-t lefrissítettem hátha...., a Facebookos dolgok úgyis Java-t használnak.Köszi
Üdv. -
hege01
tag
Most hogy átgondoltam jobban a dolgot, a Facebook bizonyos alkalmazásainál szokott lefagyni, tehát inkább valami szoftveres gond lehet. A Bios frissítést egyébként is időszerű lenne szerintem, bár valószínűleg tényleg nem oldja meg ezt a problémát.
Köszi a tippeket.
(#3750) Motaba78
A Ram-ok 1333-on mennek, mert 1600-on fagyi volt, sajnos amikor vettem csak ezek voltak elérhetők számomra és gyárilag 2 V-on ketyegnek ennél följebb már nem hiszem hogy érdemes vagy lehet e emelni.
Köszi neked is.Azért az F7-es Bios-t felrakom.
Üdv.
-
hege01
tag
Sziasztok,
GA-MA790XT-UD4P alaplapom van és mostanában időnként csontra kifagy a rendszer. Gondoltam csinálok egy Bios frissítést, de jó lenne tudni hogy melyik verzió ajánlott stabilitás szempontjából.
Jelenleg F5 van fent és nem tunigolok.Köszi előre is a segítséget.
Üdv.
-
hege01
tag
válasz
8nemesis8 #952 üzenetére
köszi, megpróbálom ott is,
de azért próbálkoztam itt , mert a fent írt laphoz keresek hűtőt és gondoltam itt előbb kapok választ a kérdésemre.
Hogy valami hasznosat is írjak:
790XT-UD4P, Phenom 2 955 BE, Patriot 1600LL memóriával gond nélkül megy 1333 Mhz-en CL 7-7-7-20 időzítéssel. Húzni még nem próbáltam. Csak gondoltam aki RAM vásárlás előtt áll hasznos lehet hogy ezzel a mem-el is megy gond nélkül.Üdv.
-
hege01
tag
sziasztok,
790XT-UD4P-hez lehet olyan (a gyárinál jobb (955 BE)) proci coolert kapni ami nem lóg bele az első mem slotba ?
Ha valakinek van ezzel kapcs. tapasztalata, megoszthatná velem.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest