- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Match
tag
Eddig mar 15x frissitettem.Mindig is giga lapom volt,Szokasos procedura,floppyrol frisiitettem.A vegen f10-et nyomtam(power off) kikapcsolt a gep,es azota nem mukszik.Elindul a gep egyfolytaba villognak a romok.Nagyabbol ennyi.Cmos clear,elem ki stb,de nem valtozik semmi.Probaltam mkar az insertes cselt is nem mukszik
-
Match
tag
Ha veletlenul rossz biost tettem fel,aminek 0,000001% az eselye.Mi a teendo?
-
Match
tag
A gepem nem restartol,mint nem korrekt tunning utan.Elindul,pillognak a romok es ennyi.Se kep se hang.
-
Match
tag
Megprobaltam,mindent.Beraktam a floppyt,jumpert ratettem,de a lehuzaskor nem indul ujra a gep.Gond lehet,h 1Gb adata modullal probalkozok?
-
Match
tag
sziasztok,giga ds3 rev 3.3-as a lapom,F10-ROL F11-RE updeteltem biost,minden rendbe ment mikor retsratolt a gep akkor vege:d,nem mukszik a lap bekapcs es ennyi hdd-k ledje folyamatosan vilagit ennyi,sem kep sem hanga!
valami otletetek?az a verzio nekem jo amit gorneck oldalan ir,ott ds4-rol van szo,csinaljam azt a procedurat?ja es semmi tuning nem volt agepbealapon ment a bios frissites. -
Match
tag
sziasztok,GA-965P-DS3-lapom van akarom modolni,de nekem nem ott van az a ellenalas mint ahogy a foton van itt nalatok az elso hsz-ben ,enyem rev 3.3-as laptud valaki segiteni?
-
Match
tag
melyik resze nem ertheto haver?irtam par sort 1 hete hogy nem akar mukodni a raidom mert nem tudom win rakasnal instalalni a rai drivert floppyrol,azt irja ki hogy nincs raid driver rajta,termeszetesen millio floppy-al probaltam mar
,windows xp professional crack verziora nem tudom rakni a fel a raid drivert,probalt sok fele win xp-el 2.0,3.0 xp-el,az a mese amit irtam,nincs raid driver a floppyn.Na most szereztem egy 30 napos wint beta verziot es azzal mukodik simna fel udom win installnal rakni F6-al Raid drivert.kerdes az hogy van e valami otletetek,mit csinaljak hogy mukodjon az altalan hasznal windowson,ne ilyen 30 napos akarmit hasznaljak.
-
Match
tag
sziasztok,az a problemam hogy crack win-re ne tudom a raid driver rakni,8 fele winem van xp pro,egyiken sem muxik,most kaptam egy win home editiont 30 napost azon egybol mukodik F6-al tob bi win-el egyaltalan nem,valakinek valami otlete,nektek muxik crack win-en?
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest