- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
Ramban sose volt szerencsém, ahogy VGA-ba sem...Ramhoz sztem nem szerencse kell...lehet ésszel vásárolni is. VGA-hoz pl az kell...
3 lapban néztem a ramom...eredmény uaz...bár P5B-ben a procim nem azt mutatta, mint kellett volna. Legfőbb befolyásoló tényező a proci...azon múlik minden...vasárnap DS4-ben nézzük meg a ramom...akkor elvileg megdőlhet az elméleted...igaz neked 6600-od van és ahhoz türelem kell...
bim: Amper szag lesz Szfehérváron!
[Szerkesztve] -
-
Gorneck
legenda
Nekem sem, de ha vki nem figyelmes, akkor egy netes frissel simán hazavágja a lapját...én csak a gigánál szoktam rá a floppy-s frissre...az eddigi lapjaimnál én is win alól frissítettem...szal úgy néz ki még mindig a netes friss kocka kipipálására oda kell figyelni vagyis nem szabad, mert ami elhalt lap ott pont ez volt a hiba.
Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő