- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Aktív témák
-
S3-nál nem vettem észre különbséget.
Sőt, mintha most jól mérné a Speedfan és a PC Wizard a CPU hőmérsékletét (a Core-okat továbbra sem jól, de szerintem ez az E4300 miatt van, mert más a Tjunction, mint az E6x00-nál).
Ez az!
Megvan miért mér egy csomó progi rossz core hőmérsékletet a procimnál.
E4x00 sorozatnál a Tjunction 100 fok, az E6x00-nál pedig 85 fok. Na most a proci nem a magok hőmérsékletét adja meg, hanem a Tjunction-től való különbséget fokban.
[Szerkesztve] -
Möhe
addikt
A lap új rev3-as f10-el gyárilag.
A többit csak tippelem mit jelent amit írtál. Először van Intelem pláne ilyen kategóriás,előző vas K7-es volt AMD-től,szal pár lépcsőt ugrottam egykosszal piszokkal. Kicsit láma is vagyok ebben de sokat olvastam itt a fórumok és tesztek alapján hogy konkrét elépzelésem legyenek a leendő gépemről. Szóval laikusan leírva mikre gondoltál? ( bocs de inkább kérdezek és nem csak okosan bólogatok,mert hátha elvágom a vasat)Köszi a tippet csak kicsit homályos nekem, kezdő vagyok itt de szeretnék ebben otthonosan mozogni.
-
Möhe
addikt
A gép sem. A proci számát hol tudom meglesni? [link] A proci itt orthost nyúz 35 perce 9es prior-ban és netezek ( épp ezt a hszt-t írom) Feladom és használom levélnehezéknek.
Vagy tudna küldeni képet akinek húzott éllapotban lévő biosban mik vannak engedve és milyen értékre? lehet ott van a gond. -
keszegduda
őstag
És ha value van benne? Menne a 3 Gb? A feszt csak elbírja 2.1V-on a Value, ennél többet nem adnék, max 2.2 de már sok volna, nem ér annyit, hogy megsüssem...
Tehát 2X512Mb és 2X1Gb ram tudna DC-ben üzemelni ezekszerint?
Mi a biztosíték arra, hogy megy is rendesen? Valaki próbálta-e már? -
-
-
bim
veterán
tegnap tesztelés alatt megnyitottam a cpu-z mainboard fülét és szembesültem egy pci-e 1x hibával.
sajna nem mentettem le ,de ugy emlékeztem hogy az első tesztnél nem jött ez elő.és lám nekem volt igazam mert reggel gyorsba megnéztem a dolgot.
[link]
[link]
ami érdekelt,hogy esetleg a chipset tulmelegedése okozta e a hibát,vagy egy hibás biosbeállitás.
az viszont feletébb érdekes hogy reggel simán ment neki az 500 most meg nem. -
Johnny Cage
addikt
Gyakorlatilag megy, tehát pörögnek a ventillátorok, csak nem boot-ol be. Az érdekes ebben az, hogy visszább veszem az órajelet, és úgy is hasonlóképpen viselkedik. MCH vagy FSB feszültségének emelése eddig nem segitett, bár még nem tapasztaltam ki igazán, hogy mit s hogyan.
-
Vakegérke
félisten
Ugyan, nincs miért pironkodnod. A gratulát köszönöm.
Jó a lap, sikeres huzigálás, passz.
Úgy érzem, jó ez a közeg. Barátinak ítélem a társaságot. Megengedhető az érzelmi kitérő is. Kellhet még más?
Ugyan Konflikt volt az első, Racecam a második sorozat kezdője, és Pompi ennek a sorozatnak a létrehozója, Gorneck23 az, aki gyámolítja a rovatot.
Ennyi, és pont. -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Csak a méret? Sokan semmibe veszik a Samsung memokat, a Geil név pedig elég jól hangzik. Kicsit engedett az agyam a tömegnyomásnak.
Nincs beszámítás. Viszem a 30 rugót, kapom a 2*1GB RAM-ot, méghozzá írásos garival. Jó vételnek tűnik. Saját RAM-jaim tulajdonképpen már el is vannak adva.
Szóval jó vétel? Nem is annyira az ára miatt kérdezem, hanem azért, hogy nyerek-e vele. Méretet igen, gondolom sebességet is. Aztán ugye nehogymár a RAM páros fogja vissza a rendszerem, ugyebár.
Jelenleg 8*333 a sebesség. Pont a 667MHz-es RAM-ok miatt. Nem húzgálom, jobb a béke. Azonban szeretném 400-ra felnyomni azt a fránya FSB-t. Na, ehhez lenne jó az új RAM páros. Én így gondolom, de ha más a véleményed, vagy bárki másé, szívesen fogadom.
Apropó, beszámítás. Ezek nem Ultra, hanem Value RAM-ok. Ezzel együtt jó vételnek tűnik, ha nyélbe ütjük az üzletet. -
törölt tag
Tenkjú, bár a linkelt oldalon írt jelenségek nálam nem tapasztalhatók. Egyelőre kérdéses az is, hogyan csináljam meg a frissítést floppy drive nélkül, de megpróbálom ráműteni egy boot-olható dvd-rw-re.
Egyébként a külön LAN-kártyát kipróbáltam és úgy tűnik, bejött. Nyamvadt kis Realtek 8139C-s KTI ''kártya'', alig vastagabb, mint az ujjam, már több, mint öt éve szolgált nálam, és hiba nélkül üzemel az új gépben is. Átszereltem, az XP felismerte a saját drivereivel is, de a frissített driver-t raktam alá (a régi gépen is ezt használtam), aztán hipp-hopp, már ment is. Belőttem az emulét, hadd menjen a háttérben, aztán nyúzni kezdtem a gépet. Délután 3-tól este 10-ig netezés, zenehallgatás, filmnézés (dvd és avi), kb. másfél óra játék (CoJ), tesztek (3DMark05 kétszer is), és semmi baja nem volt, minden korábbi anomália megszűnt.
A linuxomat még nem próbáltam, majd ma azt is update-elem, de szerintem már azzal sem lesz gond. -
péter007
senior tag
ha hangakariz is kell vennem akkor lhete h. csak a z-5400-ra futtja
pedig nekem aszonták a boltba h. elég az alaplapi is de ha vennem kell akkor nem tom h. mi lesz mert nemnagyon tom hova rakni de majd vmit kitalálok
ahogy nézem a legolcsóbb XI-Fi is 12K
biztos nem elég az alaplapi hangkari?
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Éppen ezért válnék meg a GEIL Ultra ramjaimtól....
(csak kérdés, hogy megéri-e..
)
2X1024-es Kingmax vagy A-DATA, megtenné, mert rájöttem, hogy a mennyiség számít elsősorban; én nem veszek észre semmi különbséget azon, hogy 5 5 5 15-ben, vagy éppen 4 4 4 12-ben szaladgál a ram. De lehet hogy én vagyok vak... -
péter007
senior tag
ok köszi a választ mindkettőtöknek de azért ez mégiscsak botrányos hogy az intelesek vagy az alaplapgyártók nem tudtak beépíteni egy vacak hőmérőt
na mindegy azéé köszi a segítséget
melyik hűtő menne rá a kettő közül a legjobban?
az extreme spirit2 vagy a hr-05?
a lányeg h. elférjen a freezer 7 mellett -
Muréna
őstag
nekemis ilyenek ahőfokok mint neked léggel csak az a külömbség h nekem egy 7900GT még rávan kötve amin van egy 1.55V os vmodd és az kicsit fűt ám
proci blokkomba 1-2 járat biztos hogy el van tömödve. mert egy ilyen ''csikokba van marva''
meg arrol ne is beszéljünk hogy full nikkel az egész blokk még az alja is és a talpa se valami fényes... látni lehet rajta a marót.. majd valamelyik nap nekiállok megcsinálni, kiváncsi leszek rá hogy mi sül ki belőle, addig is nemrossz ez az eredmény szerintem, full halk a gép
Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest