Aktív témák
-
Bisz
tag
válasz
arsenlupin #3910 üzenetére
Köszi, már megvan, igen felülről a másodikat próbálgattam, csak a sorrend volt rossz. Tetszik hogy sok ebben topicban a segítőkész ember, nem kell napokig várni a válaszra
-
válasz
arsenlupin #3729 üzenetére
Ne aggódj, érteni én sem értem.
-
válasz
arsenlupin #3727 üzenetére
Minden, általam használt monitorozó progi (CPU-Z nálam helyből nem működik, tehát Abit mguru, Everest) - igaz némi szórással - ugyanazt mutatja feszben, és órajelben. A hűtő elhalkul, a hőmérsékletek csökkennek a proci órajelének megfelelő szintre. Annak idején alaposan körbejártam a dolgot, mert érdekelt, hogy ezt így mégis hogy sikerült kihozni.
A 9*400-as proci órajel, és az 1.4V-s CPU fesz visszaesik 6*400-ra és 1.060V környékére, és a hőmérsékletek is is ennek megfelelően alakulnak 52-54 fok idle-ről 36-38 fokra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
arsenlupin #3159 üzenetére
Lám, lehet ezt így is.
Amikor kezdtem a PH-n, az egyik rovatban valaki rám szólt, hogy sok a körítés, szorítkozzak a lényegre. Akkor azt tártam a társak elé, hogy szeretném sajátos stílusom használni. Ha nem lehetséges, akkor pápá PH, nem tudom megtagadni önmagam. Szinte mindenki mellém állt, így a megfeddő is retirált. Az igazság kedvéért hozzá teszem, ő is szívesen olvasgatta bejegyzéseim, legalábbis ezt mondta.
Nem tudok megmaradni száraz adatoknál, számoknál. Muszáj kidumálni magamból érzelmeimet is. Nem hinném, hogy nagy problémát okoz akár a legszakmaibb topicban is. Kicsit emberibbé, barátibbá válik ez az egész dumálósdi. Én így gondolom.
Köszönöm, arsenlupin!
Ez a bejegyzésed tett biztossá abban, hogy az emberi hangnem, érzelmek megosztása nem fölösleges semilyen körülmények közt.
Maradok az, aki voltam. Egy szószátyár borostás manus, aki igyekszik egy kis színt vinni a tracsiba. Vagyis nem igyekszem, zsigerből jön. Nem tudok szárazon dumálni, muszáj érzelmeket vinnem megnyilvánulásaimba.
Köszi, és bocs a kevésbbé toleránsaktól, meg minden. -
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin #639 üzenetére
Az lehet...de csak az ''R'' támogatja...ICH8 esetén pedig a jmicron vezérlő támogatja...
De itt is egy pl: ''The most critical difference between these boards is their choice of south bridge chips. The Foxconn uses a low-end ICH8, while the Gigabyte employs the ICH8R. The R, in this case, buys the GA-965P-DQ6 two extra Serial ATA ports and support for both AHCI and RAID at the south bridge. RAID support covers multiple array levels, including the tantalizing Matrix RAID, which allows users to combine RAID 0 and 1 arrays using just two drives. AHCI support is also necessary for Native Command Queuing (NCQ); NCQ isn't supported on the vanilla ICH8.
Since both flavors of the ICH8 lack an IDE channel, Foxconn and Gigabyte have to outsource their boards' ATA support. Foxconn opts for JMicron's JMB361 controller, which also offers a Serial ATA interface for the board's eSATA port. The Gigabyte board carries a ''Gigabyte SATA2'' chip that supplies two additional Serial ATA ports alongside a single IDE channel. This chip is actually manufactured for Gigabyte by JMicron, and it appears to be based on the JMB363. ''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- iPhone topik
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest