- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
A táp 300W-os ZEN, tehát nem egy bika, de mint oly' sokszor olvashattuk már a porhardveren is, hogy az ilyen rendszerek fogyasztása teljes terhelés alatt sem közelitik meg még a 300W-ot sem (ZEN-el itteni fórumozók is hajtottak már E6300-ast 3.5 Ghz-en 8800GTX SLI-vel /!/).
-
Rick4
félisten
pont erről beszélek, vannak olyan memók, amik ennyitől kifekszenek, nem is azt mondtam, hogy holnap reggel 6kor mindenki nyomja tele a memóriáját feszültséggel....van akinek bírja, van akinek meg nem...olyan ez, mint a 250km/h......nem kell mindenkinek annyival menni, de nem is tud mindenki..
-
ati2
őstag
Mindenképp F8, de a legujabb @biost töltsd le giga oldaláról előtte, gorneck23 oldalán le van írva a frissítés menete, ha valami nem lenne tiszta.
Az F6-os után jöttek be a profileos biosok, ami lehet nem megy majd bele elsőre rendesen egy régifajta bios után (nem indul bekapcsolásra, nem stabi a gép első égetésre).
Az F5-höz képest az F6/F8 + 10 Mhz FSB-t tud alapfeszen. -
tlac
nagyúr
440-nél még ált. nem kell plusz fesz a lapnak
esetleg az mch-nak (memory controller hub)
Robust Graphics Booster: videókártyán húz talán vmit, sose piszkáltam, de állítólag nem is nagyon van értelme
Memory Performance Enchance: memórián gyorsít elvileg, de előfordulhat, hogy nem lesz tőle stabil a cucc tuning mellett, ezt is kár állítgatni -
Rick4
félisten
ezek nem rossz cuccok, de sztem kissé sok az ára, ugyanezt a teljesítményt megkapod 45K-ból. én most vettem pár hete Ősember kollégától szintén micron D9 chipes memókat, a 2X512MB volt 22500 pénz, és 800on minden kínlódás nélkül megy 4-6-6-18on, (alapfeszen) 1000en 5-5-5-10en, de az 1200 sem gond neki...a mushkinon levő semmit nem érő hűtőborda, meg a marketing nekem pénzt nem ér....
-
harkai
tag
Ha jól tudom, azok nem hűtőbordások, akkor meg nem hiszem, hogy annyira szépen mennek azok 900on.Feszemelés ugye bajos lehet...Ha netán kell.Egyébként 2*1 GB value tökéletes lehet, főleg hogy azok is viszik bizonyos határokon belül a cl4et, ha annyira fontos.De ami nekem nagyon szimpatikus, az hardware bazárjában a disztribútori G.SKILL! ram árak.PL egy HK 2*1GB 56-ba kerül.Azok mennek ezret is cl4en.De ahogy kivettem a szavaidbol nem kell neked 500as fsb...Geil value jó lehet!És olcsó...
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Arch Linux
- Robotporszívók
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest