Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
A venti felpörgésre én is rájöttem, viszont 9-10 fokos proc hőmérséklet egy 20 fokos szobában nem túl kevés? Úgyértem, nem lehet, hogy BIOS rosszul érzékeli a cpu hőmérsékletét, és ugye nem pörgeti fel ventit, mert szerinte 10 fokos, miközben lehet, hogy már 30?
másik oldalról ugye ott van az, hogy win alatt a core temp progi is valószínűleg BIOS-ból szedi magának hőmérsékleti info-kat.
Gorneck: Köszi, télleg hülye vagyok, pedig már néztem is régebben az oldalad. -
válasz
DeadMeat
üzenetére
Mindegy, nem akartam azt állítani, hogy ezek rossz lapok, sőt. Meg vagyok vele elégedve, elvégre csak egy videokari csere után voltak poblémáim, és az is lehet, hogy szoftveres. Viszont úgy néz ki, hogy a bios és eprom frissítések (meg talán Raid driver) segítettek megoldani a problémát.
Egyedül a nagyon gagyi integrált hangkarival nem vagyok most kibékülve, de ez annyira nem számít, mert ott virít az Audigy a gépben. -
-
Nyúltáp
senior tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy rev3.3-as ds3-at(F10-es BIOS). Sajna az egyik samsung memómat nem szereti, de amúgyis akartam venni már egy 800as 1gb-s modult. Az a-data ramjait néztem ki magamnak, van velük vmi tapasztalat? Volt vkinek velük gondja?
Más:
Belefutottam egy elég érdekes hibajelenségbe. Összepakoltam gépet (ds3 ugye + E4300)
Első bekapcs, nem pörög fel a prochűtő, de gép elindul minden hiba nélkül
Szenvedtem vele egy ideig, aztán végülis átdugtam egy molex-re, onnan felpörgött normálisan. Benéztem BIOS-ba, proc hőmérsékletét 9-12 foknak érzékeli
(gondolom ezért nem indult el venti) viszont win-ből normálisan jelzi ki hőmérsékletet (~30C)
Vmi tipp? -
Rick4
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
biztos vagyok benne, hogy az én problémám egyedi, nem akartam általánosítani...
-
Johnny Cage
addikt
Akkor legyen egy PRO is: nekem a DS3 rev 3.3 kezdetektől fogva hibátlanul és stabilan megy, kék halállal csak akkor találkoztam, amikor a tuning-al már a processzor végét karcolgattam. A legtöbb esetben elcseszett beállitások után is elég volt egy hosszú reset, hogy alapbeállitásokkal újrainduljon. Tuningban 3.2 Ghz-ig jutottam, ami gyári hűtővel nem rossz teljesitmény, és még igy sem a lap fogta meg, hanem a proci birt ennyit (azóta kipróbáltam egy másik lapban).
-
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
ha már valaki általánosítani készül, gondoltam én is melléteszem a magam kis történetét a DS3ról ( rev 3.3), mindenki döntes el, ez pro vagy kontra... Megvettem, összeraktam, minden feltelepít, megy, gyors, stb. 3DMark feltesz, elindít, kiakad, matrix not invertible felirattal. flatout 2 feltelepít, játék hasít. 3DMark csak nem megy. Minden újrarak, közben egyszer indul, egyszer meg nem. Semmi húzás, alapon ha beindul, minden frankó, ha nincs kedve, nem indul. Akitől vettem, visszaküldtem április 4én, 5én megkapta, azóta elvileg a nagyker ül rajta...érdekes...nekik ha elsőre sem ment, miért nem mondták ki, hogy nem megy, és dtak másikat, ha meg ment, miért nem küldték vissza, hogy oké vele minden. (bár ez utóbi nyilvánvalóan nem fog megtörténni, mivel 4 nap volt mire rájöttem, hogy a lap a hibás, mindent kicseréltem, minden jól működött másik laőpban, még többen is...ebben meg a csere dolgok sem akarták a jó irányt)

-
DeadMeat
nagyúr
mert nehany 3.3-as halokartyajaval gond volt,giga honlapjan is az van,h elofordulhat vistanal nemi gubanc vele.De nem mindnel,amugymeg a javitassal orvosolhato 2 perc alatt.Szoval se lehuzni,se altalanositani nem kellene a 3.3-as rev. lapokat.
Nekem pl se ennek,se az elozo lapnak a halokartyajaval nem volt/van gond. -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Rev 3.3-ról hallottam rosszakat. Nekem Rev 1-es van, és egész addig atomstabil volt, amíg nem cseréltem ki a videokártyát. Onnan kezdve jöttek a kékhalálok (service-re hivatkozott, tehát nem hw-ra), kb 2 naponta egyszer, és sosem terhelés alatt. Persze lehet, hogy egy winreinstall megoldotta volna, de ez nekem egy egész napomba került volna a sok használt program telepítése és konfigurálása miatt. Aztán olvastam, hogy a 3.3-asnál gondok vannak pl a hálókártyával is, szóval frissítettem az epromját (annak ellenére, hogy nekem 1.0-ás van). Na meg lehet, hogy közrejátszott az újabb RAID/IDE driver, valamint a Windows repair opciójának használata.
[Szerkesztve] -
Jelentem, beta bios (F9d), új Marvell Yukon eprom, és új Jmicron driver telepítése után, a gép stabilabbnak tűnik, mint valaha.

Remélem ez már így is marad. -
Domino90
csendes tag
Helló!
Friss DS3 tulaj vagyok, és érdekelne, hogy az normális-e hogy a gép úgy kapcsol be, hogy:
-beindítom, ezután kb. 1 másodpercig megy
-ezután mintha levettem volna róla az áramot, magától leáll az egész kb. 2 mp-re
-ezután visszakapcsol, és rendesen elindul.
Ezzen nincs különösebb bajom, csak gondolom nem tesz jó az alkatrészeknek a ki-be kapcsolgatás.Nem mellesleg F10es biost használok.
Remélem nincs baj a gépemmel. -
Siriusb
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Szerintem a value 2,3 V-ig van hitelesítve.
Korábban már írták, hogy használták így vegyesben is.
Gondolkodom én is a bővítésen, de talán érdemes megvárni a június-júliust, szerintem akkor lesznek mélyponton az árak. A túlkínálat talán ki fog addig tartani. -
keszegduda
őstag
És ha value van benne? Menne a 3 Gb? A feszt csak elbírja 2.1V-on a Value, ennél többet nem adnék, max 2.2 de már sok volna, nem ér annyit, hogy megsüssem...
Tehát 2X512Mb és 2X1Gb ram tudna DC-ben üzemelni ezekszerint?
Mi a biztosíték arra, hogy megy is rendesen? Valaki próbálta-e már?
-
ati2
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Megy benne, de megint geil ultra-t kell venned a feszek miatt (3 Gb ajánlott vista-hoz).
-
keszegduda
őstag
Lassacskán itt lesz az ideje, hogy vegyek a lapomba ramot. Nagyon gondolkódóban vagyok, hogy a meglévő ramok mellé milyeneket tegyek, ill. azt nem tudom eldönteni, hogy 2X512 legyen benne (így 2Gb), vagy érdemesebb 2x1Gb-ot venni (összesen 3Gb)? Egyáltalán működne ez a dolog? Lehet hogy volt már róla szó korábban, de nem merem bevállalni, megkockáztatni mert ha nem megy 3Gb ram DC-ben, akkor az nem lesz valami jó. A 2Gb ram nem tudom meddig lesz elég, főleg hogy nyakunkon a vista. Ti hogy döntenétek? (azt mellékesen hozzáteszem, hogy nem szívesen válnék meg a mostani GEIL-jeimtől, mert kiderült, hogy MICRON chipekkel vannak ellátva, ami állítólag nagyon pörköl, másik az hogy marha nagyon buknék rajt...
) -
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Míg akadnak bios szintű hibák amik javításra szorulnak...az új revek hoztak 1-2 olyan hibát ami miatt adnak ki bios, arról nem is beszélve, hogy jelent meg pár új proci is. Szal nem kell izgulni, hogy ez az uccsó bios.
-
SLYM
veterán
ohh. ezt nem tudtam. köszi

ok akkor 1. vinyó 2. CD/DVD 3. Floppy
és hogy van ez az F12-es váltás? tudom, hogy ez ilyen fasz kérdés, de mire átkötöm a tápot az új gépre lemegy a nap. ezért addig kérdezősködök míg ki nem derül mi is volt a baj. 2-re már meg is kaptam a választ
legközelebb már remélem nem lesz vele gond. és akkor szerinted nem kell a feszeket birizgálni? nem kell akkor se procinak se memnek se PCI E-nek se plusz feszkó? -
DrGonzo22
őstag
Üdv,
a rev.2.0 és a rev.3.3 között mi a különbség? Más a bios chip? És ha igen, miben más?
Előre is köszönöm. -
SLYM
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
és utána mikor teszem vissza?
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Mármint mikó lesz végleges 11?
-
SLYM
veterán
tegnap megérkezett Giannitól az új konfig:
Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2
Intel Core2 Duo E4300 dobozos gyári hűtővel
Samsung 500/SATA2/16 M (HD501LJ)
PQI 1 GB/800 MHz DDR2 x2
Asus X1950Pro 256 DDR3 Heatpipe
örülök mint állat. régi gépet kikaptam a házból ment bele az új. persze már a 4300 szar gyári hűtőjével is baszakodtam 20 percet, de sebaj. azóta műxik rendesen. sajnos elfelejtettem, hogy a SATA-s vinyónak másfajta tápdugasz kell, mint minden másnak így mivel tegnap amikor eljutottam odaáig, hogy bekössem a vinyót, már zárva volt a helyi számtekbolt, (már 5-kor zár bassza meg
) így nem tudtam venni átalakítót. nade ma reggel végre sikerült.
már tegnap gyanús volt, hogy olyan érdekesen kezeli a lap a feszeket (szerintem a procifeszt, meg a memóriák feszét is, mint később kiderült) so-so nem nagyon akaródzott neki semmit se csinálnia, még a BIOS-ig is nehezen jutott el. tehát reggel megjön a cucc amivel végre működhet a vinyó is, mondom zsír akkor nekiállok feltelepíteni a wint. nade az nem ám olyan egyszerű! a BIOS-ig is nehezen jutottem el, ígyhát gondoltam adok egy kis feszt a procinak. adtam neki 1.325 helyett 1.450-et de semmi. jó akkor mennyen egy kis plusz fesz a memóknak is. +0.1 ment. nem sok, de félek többet adni. valamivel jobb a helyzet, már minden 3. alkalommal eljutok a BIOS-ig. szenvedtem még vele egy darabig, de nem lett jobb, így összeraktam a másik gépet (itt van a székem alatt
) és elkezdtem olvasgatni a topicot. itt olvastam, hogy nem teccik neki ha 2 mem van bent egyszerre(vagy legalábbis ezt vettem le pár postból) jó akkor kikaptam az egyik memet és láss csodát, mostmár mindig eljutok a BIOS-ig (de nehogymár ne bírjon el 2 mem-et bassza meg
), de amikor nekiállok telepíteni a wint, amikor először újra kéne neki indítania a rendszert, akkor nem folytatja a telepítést, hanem kezdi előről. 2 win CD-m is van mindkettőnél ez van, néha még előtte is megáll hibaüzenettel. soso itt valami gebasz van, valszeg a lappal. mi a baja? minek és mennyi plusz feszt kell adni? mennyire feszeli alul a cuccokat a lap?
más. alul van a F-panel(asszem ez a neve). az ahol a be/kikapcs, reset és egyéb ledeket rá lehet kötni a lapra.(ugye a házból jönnek ki) namost itt nekem csak a reset és a be/kikapcs gomb van bekötve. remélem nincs ennek semmi köze az előbb leírt gebaszhoz. so-so segítsetek, mert lövésem nincs mi a baja -
CyberJedi
tag
MINDENKINEK:
FRISS, ÁPRILIS 25-ÉN PUBLIKÁLT JMICRON (GIGABYTE RAID) DRIVEREK TÖLTHETŐEK:
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista/JMB36X_R1_17_17.zip
Üdv, Cyber -
CyberJedi
tag
Kymco, az ACPI Suspend Type-odat át kéne állítanod S3-ra, ott ahol az egérreébredést kikapcsoltad. Lefogadom, hogy most S1-en van, ami azt jelenti hogy az egész gép áram alatt van, csak leállnak a ventik.
S1 POS = Power On Suspend (Áram Alatti Felfüggesztés)
S3 STR = Suspend To Ram (a Ram tartalmát tárolja, minden mást áramtalanít, sokkal kisebb fogyasztás)
S1 üzemmódban billentyű vagy egér jelre szerintem mindig indulni fog a gép, hiszen csak user inputra vár az egész rendszer
S3 üzemmódban gyarkolatilag ki van kapcsolva, WAKE gombra vagy POWER gombra indul a gép, egérmozgásra NEM, ha jól tudom. Vigyázz! Ha áramszünet van, vagy feszültség hullámzás, a Ram által tárolt adatok elveszhetnek vagy sérülhetnek, tehát mindent ments el azért a nyitott ablakaidból. Tanácsos a szünetmentes táp, ha sokat állítod le így a géped. Nagy előny (én ezt imádom), hogy pillanatok alatt visszaáll a rendszer, mint tudod, és folytathatod a munkát ott, ahol abbahagytad.
Tudasd velem, hogy megoldódott-e a problémád.
Üdv Cyber -
rEnk
tag
válasz
CyberJedi
üzenetére
Helló!
Nos köszi szépen a tanácsot tegnap megycsináltam ezt a hálókártya és bios frissítést és egy másik vga-val nem csinálja már a fagyást a gép. Valamint a mostani vga-val a vista is települ, viszont a játék közbeni fagyás továbbra is megmaradt. Ezért még tegnap du viszavittem a vga-t a boltba és lecseréltetem ha mindenigaz egy 8800gts re.
Tehát végülis rájöttem hogy nem az alaplappal van a gond csak frissíteni kellett az általad tanácsolt dolgokat.
Kösz mindenkinek a hozzászólásokat és nagy UP a fórumnak!
Üdv mindenkinek! Karesz -
probáltam már más proccal (nem az enyémmel) a dlx es lapot és hát nemtom kb ua az lehet mind a ds4 amugy q6 az milyen olyat még nem probáltam 40k simán nem olyan drága....
amugy meg már annyira nincskedvem tesztelgetni meguntam és nincs kedvem szét szedni a gépem
szeretem jó igy -
westlake
félisten
koszonjetek halotthusinak:
s3 beta bios f9b [link] -
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
nekem is ez a gáz, 1 hónapja vettem egy DS3at 27.9K-ért, meg egy E6300at 41K-ért, az alaplap szarakodott, mire kiderült, hogy az a rossz, természetesen letelt a 3 nap, április 4én küldtem vissza, 5.-e óta gariban van, azóta a proci 36K-ba kerül, a lap 25.9K-ba, szal nekem is ugrott egy 7es....amivel nem is lenne gond, ha közben használtam volna...

-
válasz
Gorneck
üzenetére
tudom hogy nincs sok, de poén mint maga az egész számítástechnika, elvégre ezért is forumozgatunk itten .....
amugy a +2mb, ami a bajom a melegedés .Én igysem mondanám hogy hüvős a core hát, még +2mb al . Össze raktam ismerősnek amd-s confit az új 65nm procival ,minden alapfeszen 295*9,5 (alapfesz 1,35v bios szerint 1,32v kapott) ment, valszeg a lap halt el mivel asrock és ennyit tudott, amugy sem lehett seminek se feszt adni
8óra prime 9 piority stabil volt .... és ami komoly hogy gyári venti 45 fok !!!!! vagy szarul mér vagy tényleg hüvősebb mint a core mondjuk csak 2×512 cache de szerintem igy is durva és ami vicces hogy szintetikus tesztek alapján kb 6600 core szintet hozta igy 15k -s proci
és 11k -s asrock alaplap!
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck
üzenetére
Amugy amit most kiprobálnék és csurog a nyálam a 6420as és 6320 as core duok
kár hogy mind dobozos
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
Vakegérke :'' jár'' szora vissza térve mondtam hogy lehet szarul fogalmaztam ,bocsánatot is kértem érte ollitol , és tényleg mindenkitől bocs akit ezzel megbántottam
de mentségemre szolgáljon 4 órát aludtam (nők

)nem igazán vagyok toppon, amugy is mindig szar voltam fogalmazásból és helyesírásbol
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
vicces én senkire nemtok haragudni
[Szerkesztve] -
Vakegérke
félisten
Már megbocsáss, egyetlen alkatrészt sem terhelsz túl? A lap egy dolog. Vagy csak arra szól a feltétlen gari?
Annyi volt a bántó, hogy ''jár'' neked valami, ami átlag halandónak nem, és erre hivatkoztál. Ezt neveztem én etikátlannak, és ezért idéztem a jelmondatot.
Hogy Te is érezhess elégtételt: tudásom sekélyes ilyen téren, fogalmam sincs, miért nem megy a bűvös 500-as FSB. Parlagi véleményem szerint a proci nem bírja.
Torzió-retorzió.
Mondtál valamit, ami bántó lehetett néhányunk erkölcsi érzékének. Mi nem vagyunk a húsos fazék közelében, és talán az irígység beszél belőlünk, ha megszólalunk.
Kifejeztem véleményem.
Lecsesztél érte.
Hogy melyikünknek van igaza, semmi értelme firtatni. Letolásod tudomásul veszem, talán igazad is van. Elmondtam a véleményem, de ettől még nem vagyok az ellenséged.
Ennyi, köszönöm a türelmed. -
válasz
Gorneck
üzenetére
nálunk csak gigasus van (asus meg giga
) az összes féle p5b-t végig probáltam hát az kész szerintem ,mind szar továbbra is utálom az asust.... a gigák közül az s3 széria katasztrofa 10 ből 9 et vissza küldtünk hogy hogy el sem lett adva ds3 ds4 ek bírják de ds3 bol is hoztak vissza egy párat eddig a ds4 nek a legjob a stat ja tuningba is.... most hoztak msi kb 3 hete nemvolt se erőm se energiám kiprobálni a mostani szorakozásom is csak ugy jött kiakartam végre probálni hogy megy e 500s fsb-t és amugy is lusta vagyok gépet tesztelni cserélni szerelni egésznap ezzel foglalkozom örülök hogy az enyémhez nem nyulok hozzá
Időzítésekkel nagyon sokat szorakoztam ami fura ha biosba ''high speed dll setting'' -et 2 opcioba rakom ,azt nagyon nem szereti nem is tudom mire jó (tudom mi van rá írva ) de nálam semmi értelme nem volt idáig.....
amugy ramidőzítésekről annyit hogy p5b be minden alapon sokkal gyorsabb a ram kezelés viszont sokkal válogatosabb is csak a márkás ramokat eszi
P5B vel kapcsolatban meg lehet hogy én vok láma de idáig akármelyiket is probáltam egyik sem jeleskedett nálam tuningba sőt szar volt ..... egyedül a deluxos változat hozta a ''papírformát'' (amiket forumon olvasgat az ember) szoval szerintem az egész p5b cirkusz nagy reklám fogás kiprobáltam vagy 5 db ot de egyel sem ment
Ebből kifolyolag a Ph!-s tesztet sem értettem igazán amiért olyan jól értékelték:S Nekem fura.....
[Szerkesztve] -
válasz
Vakegérke
üzenetére
Szerintem itt aki félre érti a másikat az te vagy ,olvasd el a hsz emet amit válaszoltam ollinak de ha gondolod ismétlem magamat .Feszemelés nélkül használom a gépemet , amire most kiváncsi voltam az az ,hogy miért nem bírja az 500fsb-t egyszer probáltam sok fesszel nem ment ennyi . Azt meg még hozzá tenném hogy ha a tervezők nem számolnának tunigal akkor nem raknának bele ilyen opciót és nem ez alapján hírdetnék termékeiket idézek neked a ds4 dobozáról ''supports perfomance tuning facility and over-clocking capality of both hardware and software'' Szerinted miért írták rá? amugy meg én ahol dolgozom olyan termékeket nem cserélnek ki vagy gariztatnak le ahol egyértelműen fizikai sérülés van lsd: égés winyo leejtése stb ami jogos aki fasz az megérdemli ha leégetem a lapomat még én sem tudnám kicserélni (de ez szerintem egyértelmű) nagyker nem veszi vissza, szoval alapból hülyeség az állításod. Sőt amugy nálunk minden vevőnek minden szart kicserélnek én szigorubb lennék.... ugyhogy nem mondanám azt hogy ''Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek!'' Az állításod ezen szituációban nem helytálló , szerintem te most nem rólam beszélsz....
Amugy vissza térve még azt is állítottam hogy szeretem a pc-met!!!! magyarul nem szeretném tönkre tenni!!! és azt is mondtam hogy még életembe nem tettem tönkre pc-s alaktrészemet, egyet sem pedig volt amit már átforasztottam pl vga és egy lap ,szoval ugy érzem értek hozzá tudom mit csinálok és nincs szükségem hogy kioktassanak.....
és a végszó kb egy éve nem forumozok mert kedves ph-s társaim arra mennek rá hogy másikba bele kössenek ahelyett hogy szakmai hsz ekkel gazdagítanák az oldalt játszhatjuk ezt hogy kioktatjuk a másikat de szerintem nem erről szol ez a szakmai oldal ,az én kérdésem továbbra is az hogy Miért nem bírja a lapom az 500 fsb-t, ha minden adott hozzá ? -
Gorneck
legenda
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ezzel még nincs is baj illetve én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget...de vannak egyéb húzások amikkel egyes eladó simán élnek kihasználva a vevő ''tudatlanságát''. Persze vannak kivételek, de egy szűkösen megfizetett kiskeres eladó simán eljátsza. Nahh ez engem inkább felbőszít, mert Én nem tudnék ilyen gerinctelen lenni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Pedig van..ott van pl windows, office és még sorolhatnám, ami kifejezetten örül az őrült mhz-nek. Tudom hüle példa, de igaz.
-
Vakegérke
félisten
Megbocsáss, ollie szavaiban van némi igazság.
A gyártó eladja a lapot a kereskedelemnek, tőle megveszik a jámbor vevők. Használni akarják, nem szétnyúzni. A gyári specifikációt tudja a vas, tehát az átlag felhasználó meg van vele elégedve.
Nos, eljöve a pillanat, hogy a kereskedelemben dolgozó haza viszi szépen az alkatrészt, melyet becsületesen ki is fizet. Nyúzhatja kedve szerint, kipréselheti a lelkét a vasnak, hiszen nem veszthet semmit. Gari, passz.
1., Felfoghatjuk szándékos károkozásnak is. MHz-ek bűvöletében olyan teljesítményre kényszeríti az alkatrészt, amely sehol nincs leírva a dokumentációban. Meghal az áru, gari. Kinek is okoz kárt a bősz tuningoló?
2., A már említett jámbor vevő megteszi ugyanezt. Elszállt alkatrészével betámolyog a kereskedőhöz. Biztos, hogy kicserélik neki? Egyáltalán nem biztos. A csere (feltétlen módon) csak a kereskedőknek, eladóknak jár.
Nem vagyok erénycsősz. Ám ami nem jár a vásárlónak, olyan lehetőségre eléggé fura hivatkozni. Tudod, kedves Steven, eszembe jut egy jelmondat:
''Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek!''
Etikátlan, én így fogalmazok. Akkor nem lesz az, ha beviszem a megroggyant alkatrészt, és mindenféle vizsgálat, faggatás, kételkedés nélkül kicseréled, ha nálad vásároltam. Ekkor is csak Te leszel etikus, és csakis velem szemben. Valójában mindketten csalók leszünk. Ugyanis ha (igazság szerint szándékosan) tönkre vágott alkatrészt gariztatunk, az bizony a gyártónak okoz kárt. Ha sok ilyen gari lenne, ugyan mi lenne a gyártókkal?
Érted már ollie véleményének lényegét? -
amugy meg fura nekem az egész , tényleg úgy tünik mindta fsb lockos lenne a cucc vagy nemtom .....475 alatt ugymond nem bootol be teljessen a bios ha fejre állok akkor sem , mindtha annandtech en olvsatam volna hasonló fejtegetést az új nforcos chippekről (kiprobálták 3 féle procival )
-
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szenvedtem vele egy ideig, aztán végülis átdugtam egy molex-re, onnan felpörgött normálisan. Benéztem BIOS-ba, proc hőmérsékletét 9-12 foknak érzékeli

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Volt 1 kis gubanc a nagykerben a garikat intezo arcal,da mar megoldodott.Nem van masik lapom,bar az ertekebol kozben szepen vesztett brutto 4K-t azota 

szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
akkor nekem ennyi a vége azt csáááá