- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Rabby
tag
válasz
Gorneck #2974 üzenetére
Nos, egy kicsit elment a dolog a TV-Tuner irányába....
Nem igazán az a gond!
A gond inkább az, hogy nélküle sem lehet egyszerűen a felvételi funkciókat aktivizálni!!!
Csak a main felveő hangereje állítható, de azzal meg ki vagyok segítve! Game-k alatt meg abszolút nincs felvétel engedélyezve!!! -
Rabby
tag
Ja és jut eszembe, elég furcsa, hogy a tv-tuner felvesz hangot miközben nincs semmilyen audio kábellel összekötve a lappal! ( PCI-on keresztül megy ???? )
-
Rabby
tag
Sziasztok!
Mivel nem igazán érkezett válasz a kérdésemre, így újból felteszem.
Kérlek titeket segítsetek, mert irtóra idegesítő dologról van szó és fórumokat nézve nem egyedi eset!
Lenne egy problémám a Gigabyte 965P-S3 alaplapom hangkártyájának felvételi funkcióival:
- nem lehet a felvételi hangerőket külön-külön állítani ( cd-in, mikrofon, stb )
- tv-tuneremnek nincs hangja, mivel nem lehet kiválasztani semilyen bemeneti csatornát használatra
- játékon kívül mikrofon működik, azonban game indítűsakor szinte semmi, de az is inkább egy nagy adag zajként jelentkezik
Tudna valaki segíteni ebben???
Ötlet ( nem szeretnék hangkártyát venni, windows telepítés nem jön be! )? -
Rabby
tag
Pinnacle PCT PRo a tv tunerem. Hangom nekem csak akkor van ha belső CD-IN-re kötöm rá, de akkor is csak a hangerőszabályozó szoftverrel tudom módosítani a hangerőt ( távirányítóval, pinnacle tv software-el nem! ). A gond az, hogy ilyenkor is egyben huzigálja az összes csúszkát és egy szemernyi esélyt sem ad arra, hogy én állítsak be vlmi kényem kedvem szerint! Ez egy igen idegesítő dolog, de nem tudom, hogyan szüntessem meg!
-
Rabby
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a Gigabyte 965P-S3 alaplapom hangkártyájának felvételi funkcióival:
- nem lehet a felvételi hangerőket külön-külön állítani ( cd-in, mikrofon, stb )
- tv-tuneremnek nincs hangja, mivel nem lehet kiválasztani semilyen bemeneti csatornát használatra
- játékon kívül mikrofon működik, azonban game indítűsakor szinte semmi, de az is inkább egy nagy adag zajként jelentkezik
Tudna valaki segíteni ebben???
Ötlet ( nem szeretnék hangkártyát venni!)?
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest