- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Tényleg:
New Updated List :
1.Fix the D9 memory issue
2.Update the Jmicron BIOS in the 965P-DS3 board
3.When set Vcore lower than 1.2250v in DS4 Vcore jump to 1.57v after reboot
4.Update the Intel RAID bios ROM to version 6.1.0.1002
5.When set Vcore in any option except normal C1E dosent work and EIST cant drop Vcore while idle
6.More/better Vcore selections between 1.600v and 1.800v (now it go's from 1.600v directly to 1.800v, huge jump!) in DS3
7.Ram voltage being displayed as failed over +0.325v
8.Intel QST dosen work properly
9.PWR_FAN isn't adjustable in any way (not through BIOS, not with speedfan, not with EZtune)
10.Intel AHCI bios needs to be updated from 4 Aug 2006 to the newer 13 September 2006
11.Speed up the boot time
12.After enabling QST, MCH temp doesnt show right
13.Improve 7950GX2 support (where you boot up and before you even get into windows you get a screen with lines and colors)
14.After flash to F7/F8 beta when system get restart it cant boot and should do turn off and again turn on to boot -
DeSanto
őstag
Fesz mindenhol default volt kivéve a CPU-nál ahol 1,3V-ot állítottam be.
Így stabil 3Ghz-en 340Mhz-es fsb-vel.
Ezekszerint akkor cseréljem le a lapot i975-re hogy a ''noname'' ramjaim menjenek jobban?
Egyébbként nem értem miért noname egy zsír eredeti samsung ram.
Samsung chipek vannak VGA-kon meg egyébb helyeken. -
DeSanto
őstag
FSB 340-re van állítva így 3,05Ghz körül megy stabilan 1,3V-on.
A RAM 2-es szorzóra van lőve (Ramok P5WD2-E Deluxban közel 900Mhz-et mentek)
Felteszem akkor a F7-es BIOS-t de gondoltam rá hogy az F4-es ami elég tuningnak bizonyult azt teszem fel.
Lehet a BIOS hibája ez hogy nem megy 3Ghz fölött (volt mikor ment 3330Mhzet de csontra kifagyott nem indult újra a gép csak resettel). -
haky
senior tag
Ezekből a hülye smileokból nem veszek ki semmit. Megértem ha már próbáltad és semmivel sem jobb a dolog...Akkor megértem, h nevetsz rajta. De ha még nem próbáltad és csak a puszta elmélet miszerint azonos vga azonos bios-al dolog kapcsán vélekedsz akkor viszont nem értem miért kell vigyorgó smile-t tenni ide. Még 1X megkérdem és írásos szöveg alapú választ kérnék tőletek, h próbálta-e már valaki így
S4, ''SLI'', 7600GT PEG & 6600 PEG2?
-
ati2
őstag
Az FSB-re növekvő CPU fesz az egyértelműen feature, azt le is kellett programozni tuti.
De ha 1.2 V-alá mész kézzel és felnyomja feszt maxra az tuti bug. Erről egyébként 1-2 hónapja irtak az XS-en is még a réggebbi biosoknál.
Különben eistel nem működne 1.120 V-on a proci 6-os szorzóval... -
3P
tag
Köszi a gyors válkaszt. Megnyugodtam.
A DS4-re a Hot-pipe miatt esett a választásom csupán. A Sima S3 miben gyengébb a DS3-tól? Ha jól látom akkor másabb kondik vannak rajta. Az általad ajánlott lapok jó árban vannak, de stabilak is tuning mellett? Bár asszem itt majdnem felesleges 10e Ft-on spórolnom, úgy hogy nagyon jó eéllyel marad a Gigabyte... -
Dare2Live
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest