- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Sutty66 #2160 üzenetére
Nnnah.... szóval... régebben 300Mhz FSB-vel használtam és az eredeti gyári NB borda az én ujjaimnak is forró volt. (éppen hogy csak rajta tudtam tartani, de égetett rendesen) -ezért lecseréltem egy Zalman NBF47 hűtőre. Ezzel vmivel hűvösebb lett, de így is meleg.
Most az új procimat szeretném magasabb FSB-n járatni, így vissza fogom tenni a gyári bordát, és arra szerelek egy ventit. Így 500-as FSB esetén sem lehet gond.
Ha nem tuningolsz, nem adtál a lapnak +feszeket és jó a házad szellőzése, akkor nem kell aggódnod, hiába érzed melegnek... bírnia kell! Akkor lenne gond, ha a borda nem lenne meleg, mert akkor gond van a hőátadással. Szóval nyugi!
De egy plusz venti nem nagy beruházás, a chipset-nek is jó és te is jobban érzed magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő