- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
"nem nforce4 északi híd ez.."
- de nem is intel P35...
Most P35-nél sem fúj rá a proci hűtőm és külön venti sem kell rá. A borda csak langyosnak nevezhető. (965-nél viszont égetett, még ventivel is kb. 48 fokos volt)2950 mod.: Ja, bocsánat... én is 4-es ventillát raktam rá.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2949 üzenetére
Gyári borda -> zalmi = kb. - 2 fok.
Gyári borda -> gyári borda+venti = kb. -15 fok.Én anno 8cm-es ventit raktam rá 5V-on járatva.... HyperTX és táp venti mellett nem hallatszott.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2944 üzenetére
Ha marad a jelenlegi procid és memód, akkor szvsz nem érdemes lecserélni. (ha csak az ár/teljesítményt nézzük)
Nálam a proci és a 800-as memória is ugyan annyit ment P35-ben, mint 965-ben. 1-2 % -kal gyorsabb a memo kezelés. Állítólag a vinyó kezelés is... csak én azt még nem tapasztaltam..
A zalmi helyett jobban jársz, ha ventit teszel a bordára. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2815 üzenetére
Ha ez bonyi, akkor esetleg próbáld meg:
Bios-ban Load Optimized Defaults, majd azokat a beállításokat, amiket az előbb írtam.
Ha így nem megy, akkor csak a CMOS reset segíthet...vagy vedd ki az elemet éjszakára.... már úgyis mindannyian fáradtak vagyunk...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2822 üzenetére
Szia!
F13-as BIOS-ban már tudod (tudnád) állítani a memória szorzót? -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2808 üzenetére
Aham... CMOS Clear...
Törli a BIOS beállításaidat, és reszeteli a gyári default értékekre.
Az alaplapon az elem körül találod, rányomsz egy jumpert pár másodpercre... persze szigorúan kikapcsolt, áramtalanított gépnél! -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2806 üzenetére
Hmmm...
Tehát most el sem indul a gép, ha emeled az FSB-t?
Akkor először is csinálj egy CMOS Cleart.
Utána be a BIOS-ba.
FSB legyen kezdetnek 370MHz
PCIE 100MHz
Memo szorzó 2x
Feszek egyelőre auto.
Így el kell indulnia. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2802 üzenetére
Ha a régi biosszal elég volt, akkor a mostanival is elég, mert attól, hogy most magasabb hőmérsékletet ír, valójában a proci nem melegebb.
Gyári Cooler alapfeszes tuninghoz elegendő. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2800 üzenetére
Giga szakik szerint az újabb bioszok már pontosan jelzik a hőmérsékletet, tehát a régebbiek valszeg alulmérték.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2798 üzenetére
Nem lett melegebb a procid. F9 utáni BIOS-ok kb. 8 fokkal többet mutatnak.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2469 üzenetére
Hmmm.. ha holnap nem viszik el a 965-ösömet, akkor lehet, én is kipróbálom...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2457 üzenetére
Nálam mindig kiírta a memo frekit, de legtöbb esetben nem működött a szorzás, csak 2x-en. Később találtam néhány beállítást, amin a 2.66-as szorzó működött, de azért ez így elég fura... ezért írtam, hogy nem biztos, hogy minden stimmel az 1333 FSB-s procikkal...
Amúgy nekem is ment stabilan a 8x450 alapfeszen... és bár jó kis lap volt, de már lecseréltem P35-re. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2455 üzenetére
Memory Multiplier továbbra is inaktív, vagy tudod állítani a szorzót?
-
Pancsermeste
őstag
Szerintem biztosan menni fog benne... legalább is alapon, de ha tuningolni is szeretnéd, akkor már nem biztos, hogy minden rendben lesz....
De mi lenne, ha megvennéd a procit, kipróbálnád... és ami a lényeg, hogy beszámolnál nekünk az eredményről
... és amennyiben az eredmény nem túl kedvező, akkor még mindig lecserélheted a lapodat is.
-
Pancsermeste
őstag
1.) - Ha csak! az értelmét keresed, akkor nem érdemes.
2.) - Ha az jóleső érzéssel tölt el, hogy az új lapodban kicsivel ugyan, de jobban mennek a cuccok, akkor igen.Ha a "régi" cuccaidat akarod benne használni, akkor csak a 2. pont lehet elfogadható, önmeggyőző érv.
Ha az újabb procik valamelyikét akarod benne használni, akkor már az értelem is kezd szerephez jutni. ( - megjegyzem, már az 1333MHz-es prociknál sem stimmel minden P965-nél... hiába a BIOS támogatás...) -
Pancsermeste
őstag
Az első frissítésnél ami kb. fél éve volt, a keep dmi-t nem tiltottam... fogalmam sincsen róla, hogy mi ez... de látszólag minden rendben volt, az E4300-zal működött a szorzás, igaz nem nagyon állítottam be magas FSB-t, mert a proci nem bírta. De úgy rémlik, hogy a 350MHz 2.5 szorzóval jó volt.
A 7N frissítettem ismét, ezuttal úgy csináltam mindent, ahogy írtad, keep dmi: disable.
Fél év elteltével sincs újabb bios az F12-nél, így ismét ezt raktam fel. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2357 üzenetére
Hmmm... ez nem tudom mi, de felettébb érdekes!
Nálad legalább alapból letiltja, nálam meg lehet állítani, de a gyakorlatban nem megy.
Vagyis, most találtam néhány frekit amin megy. Pl. FSB 350-370 ; 2.66-os szorzóval. Érdekes, hogy pl. 2.5, vagy 3-as szorzóval egyáltalán nem megy, mindig 1:1-ben indul, akármit állítok (kivéve 333MHz alatt, mert ott az összes szorzó működik)
Itt van ni:
8x350x2.5 -nem működik a 2.5-ös szorzó
és
8x350x2.66 -működik a 2.66-os szorzás -
Pancsermeste
őstag
válasz
tuareg85 #2354 üzenetére
Hát, nekem 4 modul rammal semmi tapasztalatom, de régebben olvastam, hogy nem igazán megy jól ennek a lapnak a 4 memoria modul kezelése.
Próbáltad már a memoria időzítések lazítását? Első körben én átállítanám auto-ra. Nam tudom, milyen feszt kapnak, de talán azon is lehetne emelni.
Az szinte biztos, hogy nem fog ugyan úgy menni a tuning, mint 2 modullal, de azért valamennyit csak lehet húzni rajta.
A Graphics Booster ugye "auto"-n van, PCI-E fix 100MHz?
Talán jön vki okosabb, és tud vmi tanácsot adni... nekem nincs más 5letem. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2352 üzenetére
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2350 üzenetére
1:1-be nekem is mennek a fingmaxok 900-on, tehát 2x szorzóval. Viszont az enyémeknek 1200MHz-en is kellene menniük. De megelégednék 1125MHz-cel is... vagy legalább amit nominalba mennie kellene.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2348 üzenetére
"onnan tudom hogy annyin ment mert annyit irt a bios"
Bocsi, de ezt még mindig nem értem! Hol írja ki a BIOS, hogy mennyin megy a RAM?
Nálam csak a mem szorzó állításnál írja azt a frekit, amin "elvileg" kellene mennie a RAM-nak.
Itt nekem is jól írja, de valójában nem annyin megy, mert gondolom azon nem tud elindulni, így visszaveszi a szorzót 2-re.
Azért, tényleg megnézhetnéd majd 340-es FSB-n 2,5 szorzóval.
Ehh... mégse... ha nem írja ki semmi se a memória órajelet, akkor nincs értelme. Nem lehet, hogy azért nem írja ki a frekit, mert nálad is vmi gubanc van?
Nem tetszik ez nekem...Esetleg vki másnak nincsen tapasztalata (D)S3 + E6750 esetén memo kezelés terén? Tehát memo 2x felszorzás felett????
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2346 üzenetére
E4300-al nekem is jó volt... úgy rémlik... viszont most a 6750-nel nem jó.
"9*350= 3.2GHz ;ram szorzó 2.50= 775MHz"
350x2.5 az nem 875?
"mikor először beléptem a biosba 975-ön ment a memó..."
A 975 meg hogy jön ki?és honnan tudod, hogy valóban annyin ment?
Egyébként a biosban nekem is jól írja a memo frekit. Pl. 450x2,5 kiírja, hogy 1125MHz, de sajnos valójában winben csekkolva csak 900MHz, tehát 2x a szorzó. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2340 üzenetére
Ha megnézed nekem, amit írtam, akkor ne 8x333-on nézd, hanem 8x334-en, vagy bármi lehet, 333Mhz fölött.
Rájöttem ugyanis, hogy 333MHz FSB-ig tökéletesen működik az összes szorzó!
Amint 334-en nézem, már csak szinkronban hajlandó menni, tehát hiába állítok 2,5 szorzót, akkor is csak 2 szeres szorzóval megy.
Tehát így kellene bróbálni Pl.: 8x334 szorzó:2,5 vagy pl. 8x340 x2,5 -a lényeg, hogy 333Mhz-nél magasabb FSB, és 2-nél nagyobb szorzó.
Thx, -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2340 üzenetére
Köszi!
Igen, F12 -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2338 üzenetére
Nah igen, a 2-es szorzó nekem is működik, de csak a 2-es... vagyis, akármit állítok be manuálisan, mindig 2-es szorzót alkalmazza.
Esetleg, ha egyszer majd nagyon ráérsz, megnéznéd nekem, hogy mondjuk 8x333 ; 2,5 szorzóval működik-e???
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #2336 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nem a RAM-okkal van baj, mert visszatettem a Geil-eket, és azzal is u.e.
Hmm... csak tudnám, mióta van ez így... E4300-al még tuti működött, mert 300x2,6 -on mentek. Amióta meg az E6750 van a gépben, nem is próbáltam 2-nél nagyobb szorzóval. Lehet, hogy a 6750-es proci miatt van? -
Pancsermeste
őstag
Teljesen mindegy, hogy mit állítok be. Pl. FSB:333MHz ; 2,5 szorzó, és a memo szinkronban, tehát 666 MHz-en megy. Az előbb auto szorzóval ment aszinkron is, de ha a szorzót manuálisan állítom, akkor úgy tűnik, nem veszi be, csak szinkronba megy.
Most csináltam CMOS cleart, mindjárt nézem az eredményt. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
HELP!
Kingmax ramok 1024/1066 sehogy sem akarnak menni aszinkronban!
Akármit állítok be a BIOS-ban, mindig szinkron, 1:1 FSB-vel.
Ez mitől lehet????
Cmos clear még nem volt... nincs kedvem kivenni a videokártyát! -
Pancsermeste
őstag
válasz
pempellini #2289 üzenetére
Itt jobban tudnának segíteni.
Minden alapon van? Vagy tuningolod? -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2287 üzenetére
Helyes!
Bár állítólag egyes alaplapgyártók -tuning őrültek nyomására-, már a BIOS tuningmenüjébe is beépítik, mint opciós kapcsolót. Legalább nem kell buherálni. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2285 üzenetére
Általában egy SMD ellenállás értékét kell biz. értékre belőni, pl. grafitozással, vagy párhuzamos ellenállás beforrasztással, esetleg rövidrezárással... ez alaplaptól függ.
Valójában ezzel egy védelmi áramkörbe avatkozunk bele, esetleg teljesen kiiktatjuk azt, ezért én nem ajánlom senkinek se... mégha én meg is csináltam!
A vdroop nem az alaplapgyártók hibás tervezése miatt van, hanem egyfajta védelem a rendszer számára, amely a VRM működését befolyásolja, így ennek kiiktatása csak saját felelőségre! -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2283 üzenetére
Most már... így vdroop mod után stabil.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2281 üzenetére
Ha a CPU feszt manuálisan írtad be, tehát nem "normal"-on van, akkor C1E nem veszi vissza a feszt! Ezért nem megyek alapfesz fölé... inkább megelégszem a 3,6Ghz-el.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2277 üzenetére
Gratula!
Everest nem írja ki a Memoria busz sebességet? Hmm.. ez elég fura... ilyet még nem láttam.
Kíváncsi leszek, hogy meddig jutsz... vagyis, hogy mennyit bír a Kingmax. Nálam a Geil nem nagyon megy 920 felett, így 8x450-en használom. De nem is baj... ezt legalább a proci is viszi alapfeszen. -
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2267 üzenetére
Szia!
Nekem a rev. 3.3-ban gond nélkül megy. (F12)
Először én is aggódtam, hogy baj lehet, ezért biztos ami biztos, a régi proci kivétele előtt beállítottam 8x333-at, 2x memo szorzóval. El is indult rendesen.
Későbbi kísérleteknél volt, hogy visszaállt minden defaultra (a memo frekire sajnos nem emléxem már) de elindult a 800-as ramokkal. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2216 üzenetére
A 102 MHz PCIe freki nem probléma. Vannak alaplapok, melyekben nem lehet a PCIe frekit fixálni, így pl 20-30% tuningnál 120-130Mhz-en is megy... na, persze ez már veszélyes lehet... de a 102 az teljesen jó.
Hogy évekig fogja bírni a PC az nem garantálható -de ez tuning nélkül is igaz. A mostani beállításod pedig csak lightos tuningot jelent.BUÉK!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2213 üzenetére
a hőfok jó!
a fesz. szintén! (CPU normal fesz - vdrop) =1.35V - 0.05V = 1.3V
Orthos éjfélig REMEK!
Sok sikert! -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2211 üzenetére
Az 1.152V terheletlenül annyi (C1E visszaveszi a szorzóval együtt)
Nézd meg terhelve is, hogy mennyit kap. Lehet, hogy újabb CPU Z kell, hogy jól mutassa az értéket.
Proci hőmérsékletet ne tesztek után nézd, hanem közben, vagy loggold.
Amúgy sztem kész vagy! -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2209 üzenetére
persze, ezek a beállítások biztonsággal állíthatók.
esetleg még a többinek is adhatsz +0.1V-ot, bár nem hiszem, hogy segítene, mert akkor auto fesz szabályzással jónak kellett vna lenni.
Sajnos van ilyen ismert BIOS PCIe Bug, amit csak frissítéssel tudsz megoldani -nem olyan vészes, mondhatni pofon egyszerű dolog.
Amúgy nem kell tuningra hivatkozni. Mondhatod azt is, hogy újabb proci miatt kell a frissítés. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2207 üzenetére
Próbáld a PCI-E frekit fixálni 100 helyett 101 vagy 102 MHz-en
Ha nem jó így sem, akkor csak a PCI-nak adjál +0.1 V-ot.
Ha így se jó, akkor sztem BIOS frissítés! -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2205 üzenetére
1,4V még nem olyan magas -és valszeg azért annyi, mert "AUTO" fesszabályzásra állítottad, ilyenkor a lap automatikusan megemeli a feszt (tuning esetén)
Ezért írtam, hogy jobb "Manual"-ra állítani, azon belül pedig "normal"-ra. Ebben az esetben 1.35V-ra állítja be. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2200 üzenetére
CPU-Z -mainboard fül : itt megtudod nézni a PCI-Expresst
Ha valóban csak 1x, akkor próbáld meg 101, esetleg 102 Mhz-re fixálni.
Ha így se nem jó, akkor állítsd a sys fesz szabályzást "Manual"-ra, és minden legyen "normal"-on, csak a PCI O.V.Controllnak adj +0.1V-ot -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2199 üzenetére
Ez a C1E ; EIST - de nem kell kikapcsolni, hasznos fícsör.
Orthos: blend stress... min. 9-es prio. -egyébként ez az alapértelmezett beállítása. Ha nagyon nem stabil, akkor pár perc alatt visít, vagy fagy/újraindul a géped... 1 óra hiba nélkül már elfogadható."a feszeket auton hagytam , pl cpu 1,35 v..." -ez azt jelenti, hogy a System Voltage Control "AUTO" beállításon van? A CPU-t honnan tudod, hogy 1,35V?
Ha auto módban van, akkor a lap automatikusan megemeli a feszültségeket. Ha így stabil, akkor később érdemes átállítani "Manual"-ra, és kikísérletezni, hogy minek mennyi + fesz kell. (véleményem szerint semminek nem kell, tehát mindent "normal"-ra érdemes beállítani) -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2195 üzenetére
PCI Express frekit fixáltad 100-ra?
Ha igen, akkor elvileg mennie kell úgy, ahogy leírtad... hacsak nem másba is belepiszkáltál.
A legjobb lenne, ha tudnál egy képet csinálni erről a BIOS M.I.T. menüről -akkor látnánk hogy mit is állítottál pontosan. Vagy írd le pontosan sorról-sorra, hogy mit mire állítottál. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Shrike7973 #2191 üzenetére
Tulképpen mindent jó írtak... így mennie kell!
A procinak nem is biztos, hogy kell +fesz, általában szokott menni 2.6Ghz-en. Ha mégse menne, akkor csak pár századot emelj rajta. 1,4V-nál ne adj többet, annyinak tuti elégnek kell lenni.
Ami lényeges, hogy a RAM SPD ne "auto" legyen, mert akkor 370-es FSB-nél már 1000 Mhz felett lenne a memória sebesség! Tehát a szorzót állítsd egyelőre 2x-re -ekkor 2x370=740Mhz-en megy a RAM.
A PCI Express frekit is itt kell állítani (alapból "AUTO"-ba van, állítsd be 100-ra.) -
Pancsermeste
őstag
válasz
Sutty66 #2188 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy cseréld le nbf47-re, hanem csak azt, hogy én lecseréltem, és kicsit hűvösebb lett, mint a gyárival. De ez nálam azért is volt érdemes, mert a proci hűtőm nem az alaplapra merőlegesen fúj, hanem azzal párhuzamosan, éppen az NB-felől szívja a levegőt, így a Zalmi vmivel hatásosabb. Viszont erre nem tudok ventit szerelni, így visszatettem az eredeti gyárit.
A DS4-en valóban van heatpipe... de a te NB bordádra is lehet ventit szerelni. (az enyém is ilyen) -
Pancsermeste
őstag
Nnnnah.... megvan a Vdrop mod. Így 8x450 alapfeszen stabil.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Sutty66 #2183 üzenetére
Nem-nem... az NBJ47 kevés, arra nem érdemes cserélni... még az FNB47 (legyező) sem sokkal hatásosabb a gyárinál... bár ez függ a gépedben uralkodó légáramlat "útvonalától", írányától is.
A ventim éppen akkora, mint a gyári borda, és 4 lemezcsavarral rögzítettem rá a furatokon keresztül -pont belekapott a borda réseibe.
Most 450-es FSB-nél sem olyan vészes, külső hőmérővel 52 fok. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Gorneck #2176 üzenetére
Ehhh.. nem akarok emelni!
A vdrop modnak szvsz éppen az a lényege, hogy úgy kapjak (vissza) néhány század voltot, hogy ne kelljen feszt emelni, vagyis a BIOS "normál" CPU fesz.-től eltérni, hiszen ebben az esetben ugrik a C1E feszvisszavevős fícsör.
Most 3,5GHz-en stabil alapfeszen (BIOS "normal" CPU fesz beállítással)
3,6GHz-en sem jár messze a stabilak mondható állapottól, ezért szeretném azt a 0.06V-ot visszanyerni, mert akkor tuti stabil lenne.Szóval senkinek sincs ezügyben tapasztalata?
Nnnah mindegy... asszem én nekiállok forrasztani...
majd jelentkeze.... vagy nem... -
Pancsermeste
őstag
VDROP MOD. -ot megcsinálta már vki?
Nagyon bosszant, hogy a terhelés alatti kb. 0.06V-os feszültségesés miatt nem érem el a 3,6GHz-et. (Bios "normal" CPU feszültségen ami 1.35V, de stress alatt leesik 1.29V-ra)
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Sutty66 #2160 üzenetére
Nnnah.... szóval... régebben 300Mhz FSB-vel használtam és az eredeti gyári NB borda az én ujjaimnak is forró volt. (éppen hogy csak rajta tudtam tartani, de égetett rendesen) -ezért lecseréltem egy Zalman NBF47 hűtőre. Ezzel vmivel hűvösebb lett, de így is meleg.
Most az új procimat szeretném magasabb FSB-n járatni, így vissza fogom tenni a gyári bordát, és arra szerelek egy ventit. Így 500-as FSB esetén sem lehet gond.
Ha nem tuningolsz, nem adtál a lapnak +feszeket és jó a házad szellőzése, akkor nem kell aggódnod, hiába érzed melegnek... bírnia kell! Akkor lenne gond, ha a borda nem lenne meleg, mert akkor gond van a hőátadással. Szóval nyugi!
De egy plusz venti nem nagy beruházás, a chipset-nek is jó és te is jobban érzed magad. -
Pancsermeste
őstag
válasz
#00809728 #2152 üzenetére
He-he... télleg eltévedtél kicsit.
A P35-nek van külön topicja.
Időzítéseket piszkáltad, vagy AUTO?
Esetleg adhatsz még a RAM-nak egy kis feszt 2,3V-ot hivatalosan is bírnia kell... akár 2,4 is mehet neki. Bár, ha 800Mhz-en 2,2V-tal hibázik, akkor tényleg más gond lehet. -
Pancsermeste
őstag
válasz
#00809728 #2143 üzenetére
Szia!
Elvileg létezhet!
Bár ezek a memók jól szoktak menni ebben a lapban.
A feszültségét normal-on hagytad, vagy manuálisan állítottad be? Geil Ultrának min. 2V ajánlott, de adhatsz neki 2,2V-ot is.Sutty66: A North Bridge sajnos ilyen melegedős -ez természetes.
Az enyémre éppen most raktam a ház egyik hőmérőjét, és 67 fokot mutat (és ez a hűtőborda hőmérséklete, a Chip még melegebb) -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
S.O.S. Kérdés:
965P-DS3 rev:3.3-ban megy egy E6750 -es proci?
Van rá esély, hogy alapfeszen menjen 8x400-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest