- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifarkas
csendes tag
válasz
kiskakas #466 üzenetére
Igen. erre én is gondoltam, hogy valami usb gond lesz. De mondom: ha ki van húzva akkor sem indul mindig, és lehet ha bedugom, pont akkor indul el, és viszont. VAlami hatása biztos hogy van rá, de például most úgy volt, hogy usb headsett kihuzva: 1-nem indul, 2-usb bedug-nem indul, 3-semmi változás-indult.
Egyébként elég sok usb-s dolgom van beledugva, dehát 8 usb-t tud kezelni, nem? mert van egy usb bill, külön usb egér, usb nyomtató, usb headsett, usb kamera, és ua. ez megvolt procicsere előtt is.
Meg ugye a gép végül is nem fagy le, hanem a memóriateszt után következne a sata és pata eszközök felismnerése, és ott gondolkodik kb 30 másodpercet, utána meg közli, hogy winyó nicht, dvd van, de bootolni nem tud (mert nicht winyó).
Szerintetek? -
ifarkas
csendes tag
Valami más ötlet?
-
ifarkas
csendes tag
Sziasztok! SEGÍTSETEK!
A következő konfigom van: 8i945p-g lap, kingmax 2X512/667, gigabyte x800xl vga, sata winyó. Az előző processzorom P4 520 volt (2,8GHz, 1MB, 800MHz), és F7 bios. A gép szuper soha 1 fagyi, vagy kékhalál. 2 hete kicseréltem a CPU-t 630-asra (3GHz, 2MB, 800MHz), azóta rémálom. Bekapcs - a biosnál vagy megtalálja, vagy nem találja a SATA egységeket. HA nem akkor ugye nincs boot.
Mindent próbáltam: SATA módokat (dehát azok el se lettek állítva) nem az a baj.
Nincs semmi húzva a gépben, nem melegszik semmi túl (eleve bekapcsolásnál történik, amikor még minden hideg) de megtörténik akkor is, ha újraindítom üzem közben a gépet.
Rájöttem, ha kihúzom az usb headsettemet, akkor indul. (de ha nincs bedugva eleve, akkor ha nem indul, akkor meg be kell dugni, és indul!)
A tápom chieftec 400 W, és a proci csere óta van ez.
De ha már felállt a gép és nem kapcsolom ki, onnantól nincs gond.
VÁROM az ÖTLETEKET!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest