Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az tulzas .. Tegnap is megjelent Inazuma, toltam olyan rusht.... meglett AR56 is. megneztem a bossokat stb...
viszont valami hianyzik meg hogy elvezheto legyen. olyan mint a ruined orgasm, kurvajo addig ameddig abba nem hagyjak. nah kb az agyam igy mukodik. Es nem tudom mi az a plusz amit elvezni tudnek... ha a whaling, le kell raknom a gamet vagy pedig terapiara jarni. -
Shiro
senior tag
Hát ő...
Kicsit túltoltam a rituálét, s finoman szólva megismertem Ganyu féltékenyebbik odlalát
Persze ezután a Yugioh módszerrel meglett Ayaka is, de a 4. alakalommal már nem lett low pitty a 100%-os.
+Pár üres lépés, egy Sucrose és C3 Yanfei.
Majd kis sztorizgatás után nyílegyenesen téptem az artifact domain felé, ahol a resinjeim javarészét el fogom verni.

---
Ui.: Mivel Rin adja Yoimiya hangját, ezért nála majd megpróbálkozom Archer idézőkörével. -
kill_switch
senior tag
Én is a szívatós részét kaptam. 80 wish volt, 50/50... bedobta Qiqi-t, most hogy már nem igazán van berakva csapatba, biztos nagyon hasznos neki a C1 (nem), de úgy felrántottam magam, hogy meg se néztem mire jó. Aztán volt 3 tízes pull, ahol semmi nem volt csak 1 sacrifical bow, de mindháromban... nem is értem. És persze adogatta Ningguang-ot aki már rég c6 és nem kell, így természetes, hogy azt tologatta az arcomba. Az az egy szerencséje van a játéknak, hogy az első 20-ba volt Qiqi, így a többi 60 már a 100-ra megy, de így már nem tudom, hogy kell-e ez a jány... Esély bőven lenne még rá, de hajlandóság már annál kevesebb.
Nagyon keserű szájízzel mentem át Inazumába... Ja, meg kipróbáltam ezt a random artifact váltást, nem kellett volna. Azt hiszem 21db 5 csillagos hulladékért kaptam 7db 5 csillagos másik hulladékot.
Most már biztos, hogy ez az artifact téma a legkerülendőbb ebbe a játékba, se farmolni nem lehet normálisan értelmeseket, se váltani. -
nonsen5e
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam.
Maradt 5k primóm, és ebből egy darab 10-es pullt nyomtam fegyverre. Szerintem megérte, mert bejött a random, és legalább rögtön egy kardot kaptam.
Jobb mint bármi más kard ami eddig volt nekem ami jó Ayaka-nak. -
F34R
nagyúr
Tudtam hogy Kazuha utan egy standard 5* lesz... Kequing immar C1.. Kaptam meg egy Yanfeit es egy rakat Chongyungot... igy utobbi C5 es igy mar sokkal combosabb. .. nem tudom hogy allok pity ugyben, majd holnap ranezek ha updatelte a profilt. Viszont egyet eltudok mondani... Jo Yoimiya de annyira nem hoz lazba, legalabbis ennyi jatek utan nem.
Ayaka runjat pedig nem nyomtam elegszer. Viszont ketto kozul Ayaya jonne jol. Viszont ha nagyon nem jo a pity-m akkor nem szorom el a primot, hanem skippelem mindkettot, es Baalt veszem celba en is. To hard to decide
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Biztos fogok neki örülni majd utólag, mivel így jobb esélyekkel mehetek neki Yoimiya-nak vagy várhatom Raiden Shogun-t és Yae-t. De azért nah... Nagyon nem erre számítottam. Amennyiben Yoimiya banneren nem lesz értelmes 4* számomra, akkor bekockáztatok még pár húzást itt legalább egy Yanfei miatt. Úgyis 50:50 lesz megint szóval még ha arany becsillan korán, akkor se biztos hogy ellövöm a tutit. (egy Keqing vagy Qiqi nem lenne rossz)
-
Sordoran
Topikgazda
Igen, figyelmetlen voltam akkor hogy nem láttam, már rögtön bekerül most. De ez neked akkor jó, így el tudod dönteni melyik fekszik jobban.
Na akkor íme a VIDEO az Ayaka húzásomról. Nagyon felidegesített, nem is tudom újra végig nézni...
Aki nem akarja megnézni, de kíváncsi mi történt, leírom spoilerbe: Eula volt utolsó előtti wish-em, tehát nulláról indultam lényegében. Szerencsére most bejött az 50:50, így 78. húzásra kiesett a hölgy. A probléma, hogy Yanfei nincs meg, belőle akartam egyet, és Ningguang-ból is jöhetett volna pár constellation miatt. Ehelyett esett 7!!!!!!! db Chongyun, meg pár 4* fegyver. Ez irtózatosan pocsék így... Ayaka fix meglett volna ha nem jön be az 50:50 se, viszont ezután nem tudom húzzak-e még párat. Megvárom előbb Yoimiya banner részleteit aztán talán adok ennek esélyt, de most ideges lettem ettől a szívatástól.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
par nappal ezelott beszeltuk ezt a questet, en tudtam hogy bekerul es valoszinuleg lehet vele jatszani.. amugy csicskasag lett voltlna mihoyo reszerol ha nem.. egyelore megneztem az bossokat, enemyket.. lesz szivas azert..
a kozepso sziget legbelsejebe vajon miert nem enged be? -
Sordoran
Topikgazda
Igen, pedig nem szokásuk, de most valamiért bekerült. Még csak Ayaka questjét csináltam meg, de vele is lehet tolni.
Mikor a silk tolvaj banditákkal harcolsz akkor ő is bekerül a partiba.
Letoltam a wish-eket, és nem vagyok boldog, nagyon nem... Lesz videó akit érdekel, de leírom majd mi volt a bajom. Az nem volt kérdés hogy hazajön (tehát meglett Ayaka), de tényleg elvette még ettől is a kedvem amit a mihoyo művelt velem...
-
jonnyjoker01
veterán
Kipróbáltam Ayakát a trialban, konkrétan nekem az jött le hogy egy jobb Keqing teleportálás nélkül. Nagyon fun vele játszani (Keqing is az egyik kedvenc karakterem), és én csak akkor húzok karakterekre ha tényleg bejön a playstyle, hát mondom megpróbálom a kis nyamvadt 5,5k primommal, de nem jött haza

-
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Végül megoldották a problémát, mert berakták mindkét karaktert most questbe. Ayakával csak a tesztben lehet menni, viszont Yoimiya tűzijátékos történetében 2x is lehet vele harcolni, így kiderül milyen. Szerintem egyébként nem rossz, nekem Ayaka nem jön be, mert úgy dash-ol, mint Mona és az engem jobban zavar mint az ellenfeleket, viszont ez a tüzes íjász végre sima lövésnél is képes pyro-t lőni+az ultija is látványos, meg maga a csaj is jól mutat...
Szóval én a magam részéről inkább kihagyom Ayakát és várok Yoimiya-ra. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se Diluc, se Ganyu, se Qiqi, se Tartaglia, se Keqing nincsen.
Amúgy nem lesz ez 1-2 nap, csak az első archon questet tolom le ahol Ayaka-val találkozunk, aztán "megkérem hogy csatlakozzon hozzám".
Utána már vele fogom tolni. -
nonsen5e
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ha megveszed a BP-t akkor onnan a The Black Sword jó neki, ha viszont f2p vagy akkor a shop-ból a Blackcliff Longsword.
Látom mindenki behúzza már Ayaka-t, egyedül én akarom előbb letolni az archon questeket?
Aztán én szívom meg legjobban, és 2x 90 húzás kell hozzá.
Sirandrish: Nem is azt mondom, hogy micsoda mázli, csak azért nálad rendre látom az új és új karaktereket. Nem mindet persze, de többet szereztél már mint én.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mielőtt lejár ez a banner kiderül kik lesznek következőn. Így nyugodtan megvárhatod azt is.
Látom őt is behúztad, és még én vagyok a mázlista...
-
slimG
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Gratula!!!
Amúgy meg rohadjon meg a random algoritmusa ennek az addiktív szarnak. Gondoltam nyitok én is. 18 fate és 20.500+ primo a zsákban. Megint jól felnyomta a vérnyomásom. 3. multira villan a narancs, éééééééés... megint MONA!!! Vajákosan hörgök "Fuck!". Utána 8. multira nagy kegyesen odaadta az új waifut. 15.000 primo és 18 fate. Köszönöm 'kedves' miHoYo. A teljes loot lista: 3 Yanfei (ő új nálam), 3 Chongyun (C3 lett), 1 Ningguang (C1), Mona (C2), 1 Rosaria (C2). Lila fegyver alig jött.
Megyek is, megkeresem melyik Inazuma kocsmában bujkál Hattori Hanzo és kérek tőle egy fasza pengét... -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Hát az a baj túl sokat kellene játszani hogy most ez a 3 új karakter legalább 70es legyen ami nem fog össze jönni...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem meg második single wishre bejött Yangfei.
Végre meglesz a magical girl team.
Sucrose,Lisa,Yangfei,Barbara.
Így már ütős kis csapat lesz.
Anemo, Electro, Pyro, Water
Itt ügye a kölcsönhatások miatt fontos ez a csapat. Mindegyik elem mindegyikkel kapcsolatban áll. Most elkezdek nyomdászkodni, és rámegyek a könyvekre.
Így már senki nem állhat az utamba.
Ningguang is megvan, vele lehet változtatni a felállson, ha kell. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ki koràn kel aranyat lel!

Ma ezek szerint szabadnapos leszel.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Szívesen látnám őt is a játékban Asunával meg Lina sempaial na meg persze a Leafaval jöhetnének, jó kis csapat lenne
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
SAO Alice

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
De él, viszont 10-es húzásnál minimum egy 4* van benne, így biztos lila színnel jön a hullócsillag. Ellenben ha egyesével húzol, akkor kék, és néha lila.
Nem tudom hogy vagy vele, de engem a kék szín lelomboz itt, inkább liluljon.
Shiro: Nem tudok búcsú eventről, de ha bátor vagy ott logolj ki. Lehet a szigettel együtt az accountod is elsüllyed.
-
Shiro
senior tag
Aranyalma szigetekhez lessz valami bùcsúztató event. Pl l.: Ahogy kiemelkedtek, úgy elsüllyednek a tengerbe. (+pár primó
)
Vagy a patch simán csak törli az éterből? -
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi, ezt nézegettem pont én is. Yanfei-Xingqui-Diona-Bennett lenne az igazi ütőképes csapat. Addig meg marad a Rosaria, Diona hiányában. De mivel kiscsicska vagyok még, így is örülök, hogy ez a YanfXingBeni hármas már összejött F2P-be. Kövi bannerből Chongyun mennyire illene ide? Róla nem nagyon hallottam még semmit.
Amúgy Rosaria-nak melyik F2P fegyó való 3*,4* fronton?
-
fpatrik17
senior tag
Újabb kérdés...
Ellőttem 3 Kék wish-t is, erre kiesett a Yanfei mellé legjobban várt Xingqiu.
Na most milegyen...
Yanfei DPS, Xingqiu, Rosaria/Kaeya, Bennett
Ez így helyén való, jólsejtem?Köszi!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Semmilyen urban legend nem létezik ténylegesen sajnos, egyetlen rejtett mechanika van ami a soft pity, ami júniusban lett ténylegesen felfedezve, matekkal alátámasztva, mivel mostanára több millió húzást jegyeztek fel (25 millió alapján készült a legutóbbi helyes soft pity analízis).
74+ húzástól 6%-kal növekedik az 5 csillagos húzás esélye egészen 100%-ig, ami a 90. húzás. Itt a link a cikkhez ha jobban érdekel.
Rituálékat tartani viszont egy karakternek szerintem tök aranyos, anélkül hogy bármit is számítana. Én Dragonspine legmagasabb pontján (a lebegő pilléren a hegy felett) húzogatok Albedo virágjának tetején.
Ja szerk.: A kérdésre elfelejtettem válaszolni.
Single wish az akkor jó ha nem kell 4 csillagos az adott bannerből, de az 5 csillagos igen. Ha egyenként húzol akkor megállhatsz azonnal amikor megkapod az 5 csillagosat és így nem pazarolsz több primot az adott banneren. (Max 1440 primogem megtakarítás a 10-es húzással szemben).
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez így jó is lesz, maradékot meghagyom Yanfei-re. C2-vel már nagyon szexi lenne. Köszi az infot.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Óriási, ellőttem 10-et és be is jött a C1 Bennett
Jó ötlet volt, örök hála! -
xeon forever
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni a nálam sokkal okosabbaktól.

F2P-be játszok, egyedül a szerzett Primogeneket költöm Wish-re.
Jelenleg így állok:
- Adventure Rank 26
- Karakterek: Yanfei, Bennett, Rosaria, Razor, Noelle az alap megszerezhetőkön felül.
- Main felállásom jelenleg: Lvl 50 Yanfei (main DPS), Lvl 40 Kaeya (Sub-Dps & Element reaction), Lvl 30 Barbara (heal + element reaction), Lvl 50 Bennett (heal-attack boost + 25% Atk. szinergia).Yanfei-re van egy lvl 50-es Widsith-em; Kaeya 3*-os Cryo fegyóval fut; Barbara a 3*-os karakterváltás utáni+Atk-os könyvvel; Bennett 3*-os Energy Recharge sworddel, illetve Artifact-ek is Energy Recharge, hogy sokat fent legyen az ulti.
Jelenlegi World lvl-en nagyon könnyen megy a hentelés, de szeretnék picit előre gondolkodni a továbbiakkal kapcsolatban. Kezdem érezni, hogy mennyire farmolást igénylő a játék, fölöslegesen ne pazaroljak nem éppen ideális karakterekre/bannerekre matériát:
Következő kérdéseim lennének:
- Változtatnátok-e esetleg a meglévő felálláson és karaktereken?
- Kaeya vagy Rosaria lehet a jobb? Erről néztem videókat, de egyik ezt, másik azt hozza ki jobbnak... Rosaria C1-el már biztos ő lenne jobb gondolom, így ehhez is kapcsolódik a következő kérdésem is.
- Mivel úgy nézem Bennett a végtelenségig maradó Supportom lesz annyira OP, szerintetek még a 2.0 előtt elnyomjam-e a 20 wishemet, hátha bejön a C1 Bennett-re? Illetve jöhetne C1 Rosaria is, mert úgynézem az is nagy buffot ad neki, és akkor Kaeya helyére ő jönne (Kazuha becsusszanna, akkor meg le is pippantanám magam
). Vagy hagyjam a picsába, mert az új karakterek úgyis menőbbek lesznek... 
Köszönöm!
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nálam az átlag 7 körül van az event és 9 a standard bannernél.
Plusz vicces módon eddig az összes garantáltam 35 alatt kiesett.
Remélem Ayakával is hasonló történik.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Nincs rá bizonyíték, hogy a single wish-el jobb lenne a drop, se fordítva. Ha lenne ilyen rejtett mechanika a játékba azt már kimutatták volna, vannak lelkes rajongók akik ezeket figyelemmel követik.
Jobb/rosszabb szériák mindenhol mindenkinek vannak, de ez alapján általánosítani nem lehet. Szóval amelyik neked jobb érzést ad, vagy babonából amelyikkel szerencsésebbnek érzed magad azt told. 
A single wish hosszabb, több ideig tart, amennyiben nincs sok húzási lehetőséged told ezt. Ha pedig sok van akkor nyugodtan mehet a 10-es is. Ugye amikor 10-essével húzod akkor garantált legalább egy 4*, így valahol megvan a sikerélmény minden körben. Személy szerint én 10-esével kezdem, és majd amikor közeledek a soft pity-hez (70 után) akkor váltok egyessével húzásra. Ha kiesik Ayaka akkor ennyi, ha nem, akkor pedig kezdem újra 10-essével és 70-nél váltás.
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
10-es húzások. Valahogy jobban néz ki az animáció.
Meg talán mintha jobbak lennének az esélyek. -
xeon forever
addikt
Kinek mi a tapasztalata?
Singlewish vegig az 5* kariig vagy 10-es huzasok? -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
idk. annyira nem vagyok kepbe vele. viszont lattunk mar ilyen early csodakat.
-
xeon forever
addikt
Ezt mindwnku szeretné. Egyebkent hosszu tavon nem lenne hulyeseg mint a fegyver bannernel. Kijlolsz egy karaktert, akit szeretnel. Pl ha vegig viszed story questjet 5 szivecskevel akkor kapnal egy fate pontot. Ebben ugye igy több info is volt.
-
Sordoran
Topikgazda
Mármint Ayaka-t és Yoimiya-t akarnád összehasonlítani? Az így nem fog menni. A try-ban csak azok a karakterek elérhetőek, akik aktuális banneren is szerepelnek. Vagyis szerdától Ayaka, Yanfei, Ningguang és Chongyun lesz try-ban, majd 08.10-én este 6-7 körül kikerülnek, és helyettük jön Yoimiya + a 4 csillagosok. Magyarul mikor ki tudod majd próbálni Yoimiya-t, Ayaka már nem lesz megszerezhető. A karakter questeken is ki lehet próbálni őket, de ez is csak a banner érkezése után kerül be. Tehát Yoimiya-t nem tudod megnézni sajnos még Ayaka banner ideje alatt, korábban kellesz döntened köztük.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Aaahh, a ketto is ilyen urban legend.. de van akinel bejon.
-
xeon forever
addikt
Meg johet ugye really early is. Nekem a sec accon. Mona utan 20- on valahanyadik volt Kazuha. Vagy valami ilyesmi. Jo esetben akar 3 5* is. Legalabbis ez volt a max amit lattam. Nekem pl a max egyszer volt egy Diluc+Tartaglia huzasom unokaocsem accjan, mikor toltuk a lanpartyt. Ott volt visitas.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
tudom csak azt mondom hogy 60 nal ad egy standard 5* az nem meglepo.. ha meg nagyon szerencses vagy akkor johet a promoted kari.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
Holnap este véget ér a Kazuha banner, majd szerda reggel ahogy élesedik a 2.0 (vagyis be tudsz logolni) ott lesz már az Ayaka banner. Tehát az este folyamán lesz egy pár óra, amíg csak a standard banner lesz elérhető.
Nem tudom hogy lesz az átjutás, ugye Liyue szárazföldön is kapcsolatban volt, én is amint kaptam comission küldetést hogy látogassam meg Katheryne-t már mentem is. Pontosabban WL szintlépés kellett következő archon questig és ahhoz nem volt kedvem, így nyakamba vettem a világot.
Viszont Inazuma ugye egy sziget csoport, így oda szerintem csak küldetés után juthatunk majd át. (legutóbbi Kazuha questnél ugye azt mondta végén Kazuha, hogy majd keressük meg ha kész vagyunk és elvisz oda Beidou-val, ez lesz most) Talán ez a Kazuha-s quest kell hozzá egyedül: Archon Quest Chapter II - Prologue (AR36), szerintem. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem ugye Jean lett, majd 100% Zhongli , majd Keq es 100% Kazuha... szovalva pity valoban ugy van ahogy mkndjak.. az hogy 60 nal kap valaki egy standard ot csillagosat az egy dolog... 90 belul meg mindig meglehet a limitalt kari.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
"Meg azt se felejtsuk el, hogy minden bannernel kiirjak, hogy erre a bannerre igaz, hogyha az elozo standard volt akkor a masodik fix. Igazabol meg mindig varosi legenda szamomra, hogy bannerek közt is adott a következô fix banneres karakter..."
A limited banner pity rendszerére gondolsz? Az új bannereken keresztül is "továbbmegy" a pity, tehát ha pl. most nem Kazuhát húztad volna ki hanem mondjuk Jean-t, akkor az Ayaka banneren garantáltan megkapnád őt (mármint garantált, hogy az első 5 csillagos Ayaka lenne, addig még el is kell jutni
). -
nonsen5e
veterán
Hogy is lesz holnap a timeline? Ahogy néztem Kazuha banner véget ér holnap este 6 környékén. Utána már este lesz rögtön az Ayaka banner is? Vagy az csak másnap? Vagy csak a BP meg az eventek szoktak később jönni kicsivel? Ezeket sosem tudom megjegyezni (nem is próbálom tho.)

Más: Vajon a main storyt itt sem kell kijátszani, hogy eljussak az új területekre? Még csak a Zhongli-s részt fejeztem be, szóval asszem még van bőven hátra. Túlságosan eltereli előle a figyelmem minden róla.

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem városi legenda az, tényleg így van. Az a szerencse nekem, hogy én nem pörgök rá 4* karakterekre, így ha nem kell az 5*-os, akkor simán kihagyom teljesen. Persze néha volt mikor kockáztattam, de ott úgy is álltam hozzá, hogy ha kiesik az 5*-os közben, azt se bánjam (tehát ilyen kell is, de annyira nem karakter).
Apropó, igaznak bizonyult a pletyka, Ayaka banneren a 4*-osok: Yanfei, Ningguang, Chongyun. Yanfei még nincs így neki örülök, Ningguang jöhet még pár, Chongyun pedig remélem elkerül.
Viszont Ayaka a fő cél, tehát ha ő kiesik, nem is megyek tovább. Így egy Yanfei essen, illetve pár Ningguang addigra.
Illetve lesz event ahol megszerezhető lesz Beidou, szóval meglesz a C6 az augusztusi shop nélkül is.
csuzda: Köszönöm, nem hittem volna hogy megélem, hogy meme szereplő leszek.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye 90 a fix...ezalapjan earlynek hivom.
Sok streamer szitkozodott mar a 90. Wishre elvesztett 50-50 miatt amikor bejott Qiqi, vagy Mona esetleg Jean.
Mondjuk ha nekem bejönne Jean akkor nem szitkozodnék, mert ô még nincs a csapatban.
Meg azt se felejtsuk el, hogy minden bannernel kiirjak, hogy erre a bannerre igaz, hogyha az elozo standard volt akkor a masodik fix. Igazabol meg mindig varosi legenda szamomra, hogy bannerek közt is adott a következô fix banneres karakter... -
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever
üzenetére
59 annyira azért nem early. Ott már azért lehet bizakodni általában ...vagy csak én szoktam?

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
meg tobb ilyen kellene.

-
xeon forever
addikt
Most sirom össze magam. Earlybe bedobta amikor nem kellett volna Kazuha...Rosariat meg 1 et dobott az elmult 59 wishbol, ami meg kelleetttt
Hogy az a. @#$_&-()/...
Szia Ajaka, viszlat 300 dodo...
Ha mazlim lesz akkor nem, es back to back a 20. Wishre kidobja. Volt mar ilyen is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Én el vagyok most havazva munkával, úgyhogy kis darabokban éjszakánként 1 óra körüli játékidővel pár hét alatt fedezem fel az új régiót

Nem fogok húzni se Ayaka, se Yoimiya banneren valószinűleg, de majd még meglátjuk. Csak 5000 primom van jelenleg, gyűjteni kell Baalra.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Haaaaaattt ooo.. megerte?

-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem ertem miert titkolja, ugy sem keregetunk tole... azt az asia-ktol kell. 
#7008 Sordoran
Akkor tuti van valami multiplier csomag PS-en mert nekem alig kuszott a Welkinnel is... azota meg meg sem vettem.

-
Sordoran
Topikgazda
Felháborodnék ezen, de inkább azt mondom lenne így.
Amúgy tudom hogy hörcsög vagyok, gyűjtögetek minden szart, de elkölteni nehezen tudom.
Hu Tao-ra anno nagyon rákészültem, utána Eula-ig skip-eltem mindent, majd nála nem jött be az 50:50, de ugye belefért. Azóta viszont megint nem húztam semmit event banneren, 2 hónapja. Lehet bejön mindegyik, Ayaka tuti, és Yoimiya is meglehet, ha akarom. A nagy kérdés ugye a többi, mikor jönnek, mennyit tudok gyűjtögetni rájuk. Teszem azt kiderülne jövő hét folyamán leak-ekből, hogy jön Yae vagy Raiden Shogun 2.1-ben, akkor Yoimiya skip esélyes. Viszont ha olyan jön majd aki nem érdekel, akkor igen, meglehet akár mindegyik, a próféta szóljon belőletek.
Mellesleg én továbbra is csak a welkin-t és a BP pass-t veszem meg, de ezeket se kezdetek óta, még egy crystal csomagot se vettem.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
Azt talán túlzás lenne mondani, hogy bánom Eula-t, de nálam sem jött be annyira. Közelébe sincs Hu Tao-nak, pedig bele is sokat invesztáltam, na sebaj. Ha azt nézem, nem is volt eddig más számomra érdekes 5* karakter mellettük, így ha Eula-t is kihagytam volna, minek játszanék? 4 és fél hónapig nem wish-elni még nekem is sok lett volna.
Persze most meg egymás után jönnek az új és érdekes karakterek, és bár mostani terv Ayaka-Yoimiya-Raiden Shogun, de Yae is egyre jobban mozgat. Róla mondjuk semmit nem tudni szinte, de van nekem is elméletem vele kapcsolatban. (Kokomi is érdekelne, de C1 Mona-val megvagyok hydro fronton)
Van C6 Fischl, szóval nem a bow miatt várnám Yoimiya-t, hanem a pyro mivolta miatt, kell egy jobb sub DPS Xiangling helyett. Csak ki ne derüljön, hogy nem jobb.
(nem mellesleg a karakter stílusa is bejön, az attack animációval együtt, szóval ha meg is gondolom közben magam, majd a sztori questje vissza irányít felé
) -
F34R
nagyúr
En meg 4 Fragile Resinel itt sirok.
mi a picsa van. Egyebkent nem keszulok ra en sem.. Artifactok nem jonnek... van 12k tiszta primom egy par fate-m meg talonba par gem. Ennyi. Majd meglatom a run alapjan mennyire lesz erdemes elveszteni az osszes primogenem. 
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Na a Yoimiya-Ayaka továbbra is nagy dilemma nálam. Eula rollolását meg bánom, mert ha vártam volna most lenne garantált, és annyira mégsem jön be mint elsőre.
Ayaka jobban tetszik, de Yoimiya meg jobban kellene a csapatba talán, mert értelmes ranged karakterem nincs.
Eddig túl sok és túl nagy szerencsém volt mindennel, lassan ideje az ellentettjének is.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már akkor is szabi volt tervben mikor nem tudtam hogy Inazuma jön, ez csak szerencsés véletlen.
Nagyon durva készülésnek amúgy nem venném, a 107 FR nekem is azért van mert nem használtam el őket. Szimplán nem láttam értelmét, ilyen esetre tartogattam mint ami most lesz. Persze ha felét elhasználnám sokat mondok, meglátom majd.
nonsen5e: Eula csak másodikra jött, így bízom benne most bejön az 50:50. Ha nem, akkor is lesz Ayaka, de Yoimiya veszélybe kerül. Nála amúgy kérdéses mennyire lesz jó. Nem main dps-nek akarom, hanem sub DPS-nek, de lehet végül mégis skip-elem majd egy biztosabb Raiden Shogun kedvéért. Sayu-t persze bánnám ha nem lenne meg, de mivel nincsenek terveim vele, így nem zavarna a hiánya. Szimplán cuki ninja.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most már biztos, hogy ez az artifact téma a legkerülendőbb ebbe a játékba, se farmolni nem lehet normálisan értelmeseket, se váltani.

Aki nem akarja megnézni, de kíváncsi mi történt, leírom spoilerbe:
Utána már vele fogom tolni.

). Vagy hagyjam a picsába, mert az új karakterek úgyis menőbbek lesznek... 
Jobb/rosszabb szériák mindenhol mindenkinek vannak, de ez alapján általánosítani nem lehet. Szóval amelyik neked jobb érzést ad, vagy babonából amelyikkel szerencsésebbnek érzed magad azt told.