Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Már 3 nap sincs hátra Inazuma érkezéséig, ki hogyan készül rá?
    Az első banner ugye Ayaka lesz, és sok új nyersanyag hozzá csak az új régióból lesz elérhető, így itt nem lesz első nap lvl90 sokaknak. Az új boss-ok, domain-ek még farmolhatóak is ha CR-t és FR-t használ az ember, de a világban elszórt nyersanyag, és mob-ok által dobott material csak akkor farmolható nagyon, ha más világába belépünk. (ki enged be a sajátjába leszedni? ;] )
    Betárazom a maximálisan elérhető 5 CR-t, és van 107 FR-em amiből itt biztos sokat elhasználok majd. Heti boss-okat lehet már hétfőn letolom, eddig ugye patch váltás előtt a BP miatt kivártam szerdát, de utolsó két hét így is malmozással telik BP szempontból, felesleges rohanni. Ellenben ez a 150 resin sokkal hasznosabb lesz Inazuma-ban most.
    Ezen felül maga Inazuma is sok mindent fog tartogatni, szerdai napom el fog menni a küldetésekkel, majd a régió felfedezésével, nyersanyag helyek felkutatása, majd jöhetnek a puzzle-ek. Igen, természetesen szerdán eljövök szabira. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák