Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
SUPAA SUPOIRAA!
Dendro Traveller Figyelmeztetésként ideírom: A Mihoyo kínai oldaláról letölthetőek a karakter modellek, így ügyesebb animátornak nem okozhat gondot egy ilyen trükk. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
S Mindezt összehoztad úgy, hogy egyedül Raiden visel értelmes Artifact szettet?

Ha Vaporize-ra építesz akkor Xianlingnál miért van Lawavalker?
+Szerintem elfelejtettél Ei Skilljével kezdeni.
#8497 F34R
S emiatt mégis csak kell ládákat farmolnom. Pedig gondoltam meghagyom akkorra, mikor éppen nem lesz content a játékban. -
F34R
nagyúr
Mas: Azt rebesgeti hogy a Sakura tree lvl40-nel lesz megint egy limit.. ami mar most megvan szinte.. az uj teruletrol osszegyujtjuk amit kell es ki van maxolva... viszont akkor meg egy terulet dukal.. vagy kiveszik a kesobbi patchbe a hard limitet. gondolom ezzel "hatraltat" hogy ne egybol rantsd fel.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Neki az a set is siman jo... marmint az Emblemes... csak hat neki oda kellene adni a Catchet is.. (Xiangling) Nalam Bennett atszervezes alatt all. Le fogom rola szedni a Noblesse-t es rarakom a Pyrosat. Amugy eleg jo... errol en csak almodni merek.
-
jonnyjoker01
veterán
Majdnem megvan a primo geovishap 1-cycle az új kedvenc csapatommal
Xianglingnek jól jönne pár tápos artifact, noblesse és wanderer 2+2-t akarok neki összerakni. Annak is örülnék ha Raidennek esne pár jó dolog a hetek óta farmolt Emblem domainből

Elég gáz hogy Bennett ultiban csak ennyire képes max stacken, de hát igen ez az artifactjaim hibája (vagyis a kalap szar RNG hibája
).Videó minőségért sorry, bugos most a MIUI képernyő felvevő a telefonomon ezért akad és nincs hang. Most jött egy frissítés hátha az orvosolja a problémát.
-
Sordoran
Topikgazda
Ez az Itto olyan mint ha Gorou menő bátyja lenne. De tényleg, egymás mellé téve őket eléggé komoly eltérés van és mégis hasonlóak.
Amúgy bejön, lehet rá is mennék, de ha 2.3-ban mellette Ganuy rerun lesz (ki tudja, esély adott), inkább őt szerzem be. Yae-t nem várnám már itt, majd talán 2.4-ben megkapjuk. -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha már káosz penge, akár magával hozhatna egy új fegyvertípust, ezt a chakram jellegű kategóriát, ami az ilyen mindenféle láncon lógatott scorpion féle eldobom és visszahúzom, megpörgetem féle fegyvereket jelentené, elég látványos animációkat lehetne készíteni hozzájuk
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
majd szerintem jön Kratos is, durva kis pyro karakter lenne

-
Yodamest
veterán
Én Aloyt várom már PC-re, minden karakter jól jön, nagyon low vagyok létszámilag, aki esetleg konzolos és korábban betudta húzni használja? Supportnak is jó vagy ő csak dps? (csak mert nekem Ayaka már ott van frost dps-nek)
-
kill_switch
senior tag
Akár még 2.3-ba is jöhetne, Gorou 4 csillagos lesz, szóval elfér a két geo egy banneren. De ha így is lesz, akkor 1 rerun bannerre szerintem nagyobb az esély mellé. Meg valószínűleg ha most jönne, akkor arról is dobtak volna infót, szóval inkább 2.4.
De nincs hivatalos, úgyhogy akármi is lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Itto dizájnja nagyon bejön, de C1 Zhongli, C6 Ningguang, és C6 Noelle (ő még nincs kiépítve) mellett, nem tudom hogy kell-e még egy geo karakter. Most inkább Anemoból van hiány...Venti, Xiao, Kazuha trióból kellene valamelyik. Mire Itto megjön, ezekből úgy is lesz még vagy 3 rerun , és akkor megnézem hogy állok Itto előtt

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
Mint játszható 5* hős ez az 5 volt elejétől kezdve játszható a játékban. Illetve Venti, de most valakinek kellett lennie első event banneren is.
Az hogy esetleg sztori szinten később találkoztunk velük most nem számít. Xinyan is itt van 1.1 óta, mégis most először szerepelt küldetésben. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
de akkor nem értem a megkülönböztetést sem, hogy Mona, Kequing, Qigi miért úgymond "kisebb értékű" hogy ők nem kaphatnak saját limitált bannert, hanem a standardban vannak benne örökké? Elvileg ennek nem úgy kellene működni, hogy a standardban csak azok vannak akik tényleg a játék kezdetekor megismert hősök tehát ilyen Jean, Diluc, Venti? szerintem így lenne logikus.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
Soha nem lehetett őket nyitni standard banner-ről. Az event karakterek akiket felsoroltál csak akkor voltak elérhetőek amikor volt event banner-jük, és esetleg re-run. Standard karakterek mindig is csak ez az 5 db 5*-os volt. (közülük pedig egyedül Keqing kapott egyszer saját event banner-t, de az egyszeri eset volt)
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
de mi van akkor a többi karakterrel akik egyik bannerben sincsenek benne?
Csak párat mondjak: Venti, Xiao, Kazuha, Shogun, Albedo, Yoimi, Klee, Ganyu, őket most konkrétan sehonnan nem lehet nyitni, tehát akkor mégis van a standardban is limitáció, mert ott sem mindig Kequing meg Mona volt a nyitható hős. Korábban volt, hogy Ventit vagy Kleet lehetett nyitni standardból. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
De az 5* event karakterek soha nem is voltak elérhetőek standard banneren. Csak a fenn jelzett 5 darab 5* karakter érhető el kezdetek óta itt. (ezért is nevezzük őket standard 5* karaktereknek) A 4*-osok pedig mind elérhetőek, de aki frissen kerül be a játékba (legutóbb Sara, előtte Sayu), az csak egy patch-el később. Szóval nincs itt időszakosság, mindig ugyanazok vannak ugyanolyan eséllyel, és egyedül a 4*-osok tábora nő folyamatosan.
(vagy van mikor pár 4*-os nem eshet? nem tudok róla, lehet) -
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Találtam egy írást róla itt.
De a lényeg az ez:

Tehát nem konkrétan odds-up-nak hívja, viszont mégsem nyithatsz úgymond bárkit, csak akiket itt a cikkben is írnak, szóval limitált ez is ilyen értelemben, mert korlátolt az elérhető hősök száma. Egy Venti pl. nem fog esni ebből. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
Esküszöm nem látom.
Mobilról tudom csak nézni, de csak azt írja minek mennyi az esélye (5* húzás, 5* fegyver, 5* karakter, és ugyanez 4*-osokra, de nincs külön kiemelve karakter/fegyver), és alatta a lista milyen 5* és 4* fegyverek és karakterek érhetőek el.
Az event banneren van kis zöld nyilacska a kiemelteknél, de a standardon nekem nem jelez semmit. -
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Ott a detailban pedig ott van, egyből fentről ahogy görgetsz lefelé mutatja miknek van nagyobb esélye. Lehet ha nagyon legördítesz akkor minden hős ott van, de felül mutatja a megemelkedett rátásokat, mellette még talán a %-ot is írja, most nincs előttem, de a napokban néztem és mondom nekem be is jött, pont azok estek, amiket ír is. A Jean bannerből meg Jean esett anno.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
A fotó már nagyon régóta ugyanaz. Korábban Jean és Diluc volt előtérben, de már akkor is esett Mona, Qiqi és Keqing. Nekem 2 hete esett Diluc amúgy, pedig nincs fotón. A 4*-osokat viszont nem értem, ők ott sincsenek fotón, és a details alatt csak felsorolást látom összes karakterről. Nem mondom, hogy nincs valami mögöttes esély növelés, de nem látom hol kéne ezt látnom.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Igen a standard banner, könnyen bizonyítható, ha megnézed a részletes statisztikáját, ott írja milyen karaktereket húzhatsz belőle. Lényegében azokat akik a banner fotóján is láthatóak, jelenleg Mona, Kequing, Qiqi, Rosaria, Sayu stb. tehát sosem díszből vannak adott karakterek a banner képen. Én pl. nyitottam párat és Rosariát illetve Sayut kaptam valóban.
-
Shiro
senior tag
Karakterek rangsorolása a történet és bemutatók alapján a teljesség igénye nélkül. (Már kezdtem belezavarodni a linkelgetésbe)
F Rank
Képes egy egy elleni küzdelemben nyerni egy Hilichurlel szemben
Tulajdonképen az egyszerű gyalogos katonák szintje
E Rank
El tud bánni pár Hilichurlel vagy egy Mitachurlel ha előnyös helyzetben van.
Xianling: 1 Mitachurl("segítséggel")/1 Dendro Slime(Elemi előny). A Trial Dungeonban végül meg kell küzdenie egy Cryo Regisvine-nal, így ez alapján akár B Rank is lehetne, de figyelembe kell venni egyrészt az elemi előnyt, másrészről, hogy Traveller segített neki
Diona: Fatui Electrohammer.(Elemi Előny)
D Rank
Gond nélkül legyőz egy Mitachurl szintű ellenfelet
Mona: 2 Pyro Abyss Mage + 1 Slime (elemi előny)/ 5 Treashure Hoarders
Rosaria: 4 Treasure Hoarders.
Yanfei: 2 Cryo Abyss Mage (elemi előny)/3 Hilichurl/ 1 Geovishap Hatchling/ Cryogunner(elemi előny).
Yoimiya: Nobushi
C Rank
El tud bánni egy tucat Hilichurlel vagy 2-3 Mitachurlel
Kaeya 1 Mitachurl + 1 Shamachurl + 2 Hilichurl / Ruin Guard (segítséggel)
Klee 6 Hilichurl + 3 Slime
Xiao: 30 Hilichurl és Slime (egyszerre 5-6) / 2 Mitachurl +2 Hilichurl +1 Shamachurl/4 Hili+1 Mita+1Shama/
1 Abyss Mage +2 Large Slime + 2 Shamachurl
B Rank
Ayaka: Mirror Maiden/ Kairaki+Nobushi (Könnyedén elintézte őket)
Sara: Kairagi/ 3 Nobushi
Diluc: 2 Cryo Abyss Mage(Elemi előny) + 5 Hilichurl.
Venti: Electro Cicin Mage/Ruin Guard
Jean 1, 2 : Egy Faui által készített Pyro elemmel felruházott robotot intéz el Amber segíytségével. Klee Story Quest-ben egy részeg katona aszerint pár csapással képes elintézni egy Ruin Guardot
(Venti+Jean+Diluc+Traveller vs Dvalin)
Razor: Travellerrel (és Amberrel?) az oldalán harcol Andrius ellen. Végén megmenti Travellert
Qiqi 5 Treashure Hoarder/ Lawachurl (környezeti előny)
B+ A- Rank
Keqing
1: Pyro Agent egyetlen vágással/
2: 1 Ruin Guard/2 Shamacurl +5 Hilichurl
3: 1 Regisvine
A Rank
Gond nélkül képes legyőzi akomolyabb elelnfeket, vagy akár a "gyengébb" isteneket.
Eula: Ruin Grader (Elemi Hátrány)
Noelle: Stonehide Lawachurl (Elemi hátrány) "Egy kicsit megterhelőbb számára, mint a takarítás"
Childe (Foul Legacy): 4 Ruin Guard 10s alatt. "A művelet végül eléggé legyengítette"
Beidou Haishan legyőzése. A Vision Story-ban Egyrészt mintha nagyobb lenne. Többször is összecsap vele. A hajó is ágyúzza. A megölése után kapja a Visiont
Amber 1 2 Habár végül Diluc segített a szörny lefogásával, szerintem ez nem sokat változtat Amber érdemein. Továbbá mivel egy isten(arkhón?) maradványa volt Barnabasban (a turbános) így szerintem aza lény jóval meghaladja egy Lawachurl erejét.
Dvalin (legyengülve)
Andrius (szellemként)
Primo GeovishapS rank
Zhongli: 7 Stonehide Lawachurl (Elemi hátrány) "Bár a küzdelmet nem látjuk, nem látjuk Zhongli kellő nyugalommal fogadja őket" Azhdaha ("Elemi hátrány") Traveller is részt vett a
Ei
Azhdaha
Szörnyek hozzávetőleges ereje. statisztikáik, és viselkedésük alapján.
Hilichurl ~ 2 Slime
Treasure Hoarder/Soilder > Hilichurl
3Treasure Hoarder/ 3 Soilder ~ 4 Hilichurl
Shamachurl ~ 2 Hilichurl ~ Large Slime
Mitachurl ~ 4-5 Hilichurl,
Nagyjából ezen a szinten vannak a következő ellenfelek: Fatui Skirmisher, Geovishap Hatchling, Nobushi, Abyss Mage
"Elite" ~ 4-5 Mitachurl
Fatui Pyro Agent, Cicin Mage, Mirror Maiden. Kairagi, Ruin Guard, GeovishapRegisvine:
Habár az erejét tekintve lehetne "Mini Boss"-nak is nevezni, ugyanakkor mivel le lehet bénítani, továbbá kevesebb HP-val és ATK-val bír, mitn a Lawachurl vagy a Ruin Grader.
Mondhatni a Regisvine az elitek elitje.
"Mini Boss" ~ 8-10 Mitachurl
Lawachurl, Ruin Grader.
"Boss" ~ 2 Lawachurl
Dvalin(legyengülve) Andrius (Szelleme)
ui. Előfordulhat, hogy néhányan a kelleténél lejjebb vannak, de csak azért mert túl gyenge ellenfelet kaptak. Bár ha azt vesszük, hogy pl.: Diluc a klémorral nem tudta egyetlen csapással elintézni a hilichurlokat. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
Perma banner alatt a standard banner-t érted? Van ehhez valami forrás, hogy időszakos ráta növelés van? Igazából ott csak akkor nyitok ha ahhoz való fate-et szerzek, tehát BP időszak alatt, illetve hónap elején boltból, vagy egyéb forrásból. Célzottan viszont nagyon régóta nem nyitok ott primogem áldozásért. Lényeg, hogy ez pár naponta, vagy akár csak hetente 1-1 darabot jelent átlagba, ez elég kevés ahhoz, hogy észre vegyek bármi mintát benne.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Nekem Ningg nagyon jól jönne, 1db kell a C6-hoz. Chongyun is jó, mert nekem fel van húzva és már ő is C2-es, szóval jöhet. Még jó hogy gyűjtöttem sok wish-t, előző bannerekből úgysem kellett senki, most elnyithatom majd.
Egyébként csak helyesbítés végett, valahol olvastam vagy hallottam egy tutorial csatornán, hogy a perma bannerből bárki nyitható mindig ugyanúgy szóval abból tök mindegy mikor nyitsz, de ez szimplán nem igaz. Annál is pont ugyanúgy időszakos ráta növelések vannak, mint a hős bannernél, szóval ott sem mindegy mikor nyitsz. Lehet innen ez mindenkinek egyértelmű volt, de terjesztenek álhíreket is csak azért írom.
-
Sordoran
Topikgazda
Érkező Tartaglia banneren a 4*-os karakterek az alábbiak lesznek:
- Ningguang
- Chongyun
- Yanfei
Kinek hogy tetszik, fog-e húzni rajta és ha igen, ki miatt?Személy szerint nekem nem kell Tartaglia, bár tegnap pont arra gondoltam jó lenne egy hydro még.
Yanfei nem lett meg legutóbb se, így csak húznék párat, és Ningguang is még egy darab kell. Viszont Chongyun-tól rémálmaim vannak már, szóval ha egyet is kapok belőle, megyek a sarokba sírni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Leolvadna az összes futtatni képes eszköz, de ja, amúgy biztos látványos lenne.

-
KaitouP
nagyúr
Párom küldte, én behugyoztam a nevetéstől: [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
jah... en mar nem is emlekszem mit kaptamm... errol sem tudom megitelni eszik-e vagy isszak.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
LETSGO
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
OKTOBER 13!!!!
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom jah..
-
Sirandrish
legenda
Egyébként szerdán jön a minden?

Új sziget, új banner, etc? -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah kimondottan az o fegyvere.. leakeltek mar par hete es nagyon az o nevet emlegettek...
-
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedeig, szépen néz ki. Dizájn szempontjából jobban is illene hozzá, mint az Amos.
-
F34R
nagyúr
Akkor en vagyok az az allat aki felhuzta 90-ig?
egyebkent mora meg BP-vel is keves.. szoktam Paimontol is venni olykor. -
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alapból van rajta egy 12%-os Skill és Burst DMG.
Illetve bármely talentel okozott sebzés ad egy stacket 12 másodpercre, ami növeli az ATK értékét.
Ezek lejárati ideje egymástól független és egyszerre 4 lehet belőle.
1 stack 10% ATK
2 stack 20% ATK
3 stack 30% ATK
4 stack 48% ATKui Kár, hogy a Charged Attack DMG-t nem ad.

-------------
Mondjuk azért nálam is levéd szinte mindent (ha nem felejtem el frissíteni) Persze azt az egy lapiszt mindig felszedem, mikor megyek lepkét gyűjteni, Így egyszer talán nálam is meg lesz a lvl 80+ -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még lehet száraz szalámi is kerül rá.
Amúgy nekem is felgyűlt már 15 millió mora, én is csak azokat húzom fel és fejlesztem akiket használok aktívan. Persze a bp pass sokat dob hozzá. -
Sirandrish
legenda
Polar Bow
Ezt valaki le tudná fordítani? Mert ha jól értem akkor, az valami iszonyatosan OP lesz.. -
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálad Zhonglinál megvan az utolsó ascension?

Én akkor kezdtem el mindent felhúzni lvl70 fölé, mióta kapunk érte fate-et. Egyrészről jó, mert sok a lehetőségem, másrészről meg folyamatos a mora és nyersanyag hiányban szenvedek.
-
Sirandrish
legenda
Hát gyűjtögetem

Csak azokat a karikat/talenteket húzom fel amiket tényleg használok, és igénylik is.
A legjobb példa Zhongli pajzsa...szinte folyamatosan használom, de így is olyan iszonyatosan OP, hogy teljesen felesleges megkoronázni, így pl csak 9es...
Aztán szépen lassan összecsordogált az a pár milkó
-
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aranyból van a lelked, Ajóisten ággyon meg!

No de mesélj csak honnan is van?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Közben megtaláltam, ott van inventory-ban.
Így megspóroltam egy kis pénzt következő hónapban, fogok tudni mit enni zsíros kenyeren kívül.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
É emlékszem, mintha halottam volna erről a mora nevű dologról. Ez valamiféle új content a játékban?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én semmit, mert nem csináltam semmit

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem jött welkin.
Bár nem tudom hova került, mert korábban vásárolt 24 napot ír még számláló, lehet inventoryba van.
Közben van felmérés is, lehet szidni őket aki akarja. Egyik kérdés az mennyire vagyunk elégedettek a céggel.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak 100k mora
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Kapott valaki ingyen welkint?
Nekem csak 100k mora jött. -
Shiro
senior tag
Az elérhető 75,9% Heal az kb olyan mintha lenne 170%Crit DMG-ed és 50% Crit Rate-ed
A különbség annyi, hogy a Crit verziónál felváltva sebeznéd a kicsit és a nagyot, a Heal verziónál meg fixen a kettő közti átlagot sebzed.
Ja lehet, bár nem ma, mert most tudok farméni a prototype fejlesztéséhez. -
F34R
nagyúr
dehogyis.... nagyobb Constellation eseten hasznos dolgokat kapsz... mig itt a Healeleshes kapcsolodot..plusz HP-bol nem kapsz annyi Dmg mint egy Crit rate/dmg eseten. (Hu Tao mas mert ott a sebzese abbol scalelodik) Hiaba lesz 50k hp Kokomi.. ne ertsd fele egy Healertol ez kurvajo. allitolag lesz olyan event ahol pl a crit nem lesz ervenyben, vagy a nepszeru Cyro/pyro/electro debuff eltuntetik... es akkor Kokomi fly
Viribe behozod valamikor?
-
Shiro
senior tag
S a tartalékot úgy nevezik hogy elemi reakció.
#8417 xeon forever
Még szerecse, hogy Kokominál az javában a healt növeli. Persze növeli a sebzést, de azért na nem annyira mint pl Ayaka esetében
A Burst 4x üt másodpercenként érted?
-
fpatrik17
senior tag
Tegnap nekikezdtem HoD szettet farmolni Childenek...
Szorítsatok, hogy CR vagy CD legyen az utsó
+1: Ha valakit érdekel, nagyon jó kis Childe összefoglaló:
https://docs.google.com/document/d/1giYCSZYsKEuu6QLuHPtQjMZGhbwD79vEu7SL91oXOXY/edit# -
F34R
nagyúr
Igen de kb ennyi a max belole, mig a tobbi emlitettbe azert van jocskan tartalek es buffal szinte vegtelensegig skalazhato... viszont szerintem healerkent es med dps kent nagyon megallja a helyet.. kar hogy a burst nem tart sokaig. osszevetve mikor Barbarabol csinal az ember dpst neki csak a charged attackra es az vaporizera hagyatkozhatsz dmg szinten, de a karakter eredeti funkcioja a heal elvesz, vagy csak minimalis... ezzel szemben Kokomi mindkettot teljesen jol ellatja.. Nem Broken, de nagyszeruen Ballanszalt. Nem mellesleg nem kell vert izzadni az artifact domainben, es f2p fegyverbol is van tobb valasztas. Majd egyszer behuzzuk ot is
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Úgy számoltam, hogyha
Lvl90 kokomi Talent lvl9-9-10
Artifact: Hearth of Depth+Maiden Beloved: HP-hydro-Heal (Substat: HP>ATK>ER~EM)
(HP-ból sebez, melynek arányát a Heal határozza meg)A Burst alatt medúzával és alap támadásokkal el lehet érni egy kb 17K DPS-t
Ameddig CD-n van, addig csak olyan 2-3K DPS-t tud.Összehasonlítva az egyéni teljesítőképességeket:
Kokomi(Prototype)(10s) 17K DPS + Heal
Raiden(Catch) (7s) 50K DMG + 17K? DPS + Battery
Yoimiya(Rust) (10s) 22K DPS -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Shiro... attol fugg.
-
xeon forever
addikt
Kokomit valaki betalálta?
Van értelme felrátatni lvl90-re? -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Mindent a Resinert... endgame traveller.
-
Shiro
senior tag
Szerintetek mi fog előbb esni a Dragonspine Domainből?
Hearth of Depth Flower amin nem két Crit a substat, (HP%, ATK, ER ideális lenne)
vagy
Blizzard Strayer Circlet CritDMG main stattal? -
F34R
nagyúr
Tudom hogy nem idevalo, de nem talaltam topikjat...
Ez mi a tocs lenne? [link] az eredetit ismerem, viszont ezt nem tudom kihamozni micsoda, mert az open world szo eleg becsapos.... -
F34R
nagyúr
Most neztem meg a Mahouka Koukou no Yuutousei spinoff animet, Miyuki tiszta Ayaka.
Hangja, kepessege, szemelyisege. Vajon Ayaka batyjaval is hasonlo "erdekes" kapcsolatot fog apolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég gáz hogy Bennett ultiban csak ennyire képes max stacken, de hát igen ez az artifactjaim hibája (vagyis a kalap szar RNG hibája
).