Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Neked a Sukokomon metat kellene megcsinalnod..minden tagja megvan nalad es ettol jobb EM csapat nem letezik MEG a jatekban. egyetlen hatranya mint mint minden EM buildnek az hogy high invest kell hozza.
-
F34R
nagyúr
semmennyire.. azt hittem shattered Zhonglit akartal epiteni... Gorouban egy buffot latok ami a Def es Geo karaktereket tolja... ha obelolo EM-t akarsz csinalni akkor megolod a karakter lenyeget.. Es mivel ugye Geo elemi reakcionak bucsut mondhatsz. egyedul a shatter effect miatt lehet kiprobalni.
#9898 xeon forever
A full EM az full EM, egyszoval minden artifact elemental mastery beleertve a fegyveret is.. a tobbi eset max hybrid es nem effektiv. Tovabbra is azt mondom azt kell EM re kibuildelni aki ebbol profital. Sucrose, Venti, Kazuha, Lisa, Sayu, poennak Shogun. attol hogy egy setet ratolsz meg valami nem lesz Elemental mastery.
-
xeon forever
addikt
Nálad mit jelent a Full EM?
Én most olyan csapatokat kezdtem kiépíteni ahol Hp-Atk-EM-(karakterhez tartoxo elem)-CR // ja es mindig a karakterhez illo szettrol van szo.
Igy 4 kulonbozo elemmel mindenki mindenkinek az elemevel reakcioban van.
Innen kivetel Kazuha neki Crit Rate helyett EM van.
Ez csak fun play nem a 36* a cel. Szeretem nezni az elemi reakciokat. -
Shiro
senior tag
Lehet rájöttem, hogy Gorounál miért a Raven Bow van az átvezetőknél.
Yoimia csapat nálam most így néz ki.
Yoimiya-Xingqiu-Yun-Jin-Zhongli
Shield support mindenképpen kell neki
A terv, hogy cserélem Zhongli-t Gorou-ra, akire rárakom az Arhaic Petrát és full EM-re építem.
Gorou-Skill/Burst növeli a DEF-et, ezáltal Yunjin Burst-jének az erejét.
Gorou Burst ráhúzza a kristályokat az aktív karakterre s ezzel megvan a pajzs.
Szerintetek mennyire lehet jó az EM Gorou-Yunjin kombó?
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Az volt az egyetlen ilyen eset.
Mikor megtudtam, hogy Csilde kap egy 2. rerunt is akkor direkt rányomtam mind a 80 fate-emet Kokomira, hogy véletlenül se maradjon rá. De aztán mégis csak jött, a fene egye meg!
Tiszta ideg is voltam, mert azt hittem, hogy Hu Tao másodjára sem fog hazajönni.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Mihoyo küld egy nanorobotot, ami bemászik az agyadba és ha nagyon szeretnél valamit akkor küldi a jelet rendszernek, hogy ne legyen szerencséd, viszont hogy egyensúlyba kerüljön kapsz olyat amire nem számítasz.
Én csak Yanfeit akartam, jött Csilde. Csak Inuboy kellett, jött vele Itto.
Kokomira meg csak poénból nyomtam rá.
Ayaka, Yoimiya, Ei, Shenhe kellett, de ők csak dodóért cserébe jöttek haza.
-
kory24
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Catch farm közbe 2 bot meglett, de nem érzek semmi különbséget, így 3.ra nem is vett rá lélek kifarmoljam :)
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad van!
Csak nem figyeltem anno tényleg kaptam. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Az első receptet ingyen kapod emlékeim szerint. Azzal tudod craftolni a legalapabb csalit, amivel ki tudod fogni a legalapabb halat (Medaka), amiből 3-3 darabért meg tudod venni a többi receptet...
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amiket kifogtam...nem amiket ki lehet fogni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
-
kory24
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ő csalit gyártana, de ahhoz meg kell venni halért a csali receptjét, hogy megjelenjen craft táblánál.
De ő a halakbol főzött.Tehát nincs csalija, hogy halat fogjon amivel megvehetné csali receptet, hogy csalit gyártson, hogy halat fogjon...
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na akkor az összes csali oda és az összes halat elhasználtam amiért meg lehet venni a receptet...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Egy 3 másodperces keresés eredménye:
Ne érts félre, nem baj hogy kérdezel, szívesen válaszolunk, de már 3szor kérdezted meg, és egy egyszerü google keresés megválaszolja 3 sec alatt..
További infó:
PecázásA halak egyébként respawnolnak..
-
Shiro
senior tag
Én is csak duplázósat vettem, de azért sokkot a felismerés.
De legalább ezzel játszom, nem úgy mint azzal amik ott porosodnak Steamen.
Bármit is tesztek, ne váltsátok át forintba.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy több karakter több lehetőség és változatosabb játékélmény, na meg van egy külön feeling-je ha questek alkalmából a benne szereplő karakterek tényleg ott vannak a csapatodban.
-
wierra
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Craftolsz magadnak csalit.
A mondstadti horgásznál tudsz receptet venni.Ui.: ha itt nem kapok választ a feltett kérdésemre, akkor rákeresek guglival...

-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem annal tobb, de banneres 5* fegyver egy sem jott. Karakter az meg csak akad, de nem mind van kiepitve. Egyebkent a kevesebb karakter jobban kiepitheto mintha dogivel lennenek es csak pangananak a partyban.
-
Sirandrish
legenda
Az átmegy. Ha teszem azt Ganyura húztál, de buktad, akkor a következő 5 csillagos bármelyik karakterbanneren a kiemelt karakter lesz. És a pity is megy, szóval ha 50et húzol most, akkor a kövi bannert 51től kezded..
A mihoyo úgy vélte hogy a fegyverbanner épp elég orális megmérettetés (sz*pás
) a játékosoknak... -
kory24
őstag
Mégegy kérdésem lenne :)
A karakter banneren a pitym állása és, hogy legutóbb buktam az 50-50et az át megy kövi patch karakter bannerére?
-
Sordoran
Topikgazda
Vagy változott, vagy máshol néztem akkor. De én tuti nem láttam ott bonus-t.

Jó a matekod, így se éri meg. Ennyi pénz, és csak egy 5*-os (ez se 100%, de azért 90% esély 81 wish alatt). Akinek mindenki kell, nem tud/akar gyűjtögetni annak persze nagyon más választása nincs.BP minden patch-ban van, de utolsó 2 nap már nem elérhető. Tehát most vasárnapig van a jelenlegi, hétfő és kedd nem lesz semmi, majd szerdán ahogy bejön 2.5 indul az új.
Welkin sokkal jobb top-up-nál, csak ugye nem lehet egyszerre sokat venni. Viszont egy év alatt 12*5 vagyis 60 dodó, és ez 36.000 primogem (32.400 primo és 3.600 crystal) sokkal jobban megéri mint akár duplázással is a top-up, 100 dodó 12.960 crystal-ért. Csak ugye a top-up MINDIG elérhető, a welkin viszont apránként jön.kory24: A heti küldetések is szerdától érhetőek el első héten, akkor érdemes rámenni. Feladat függően persze meg lehet csinálni néhányat, de a város reputation küldetéseket pl. nem szabad, mert abból csak 3 van, és ha teljesíted, már buktad a BP jutalmat érte.
Fegyver banner váltáskor elvesznek a fate pontok, nem érdemes "fél gőzzel" nekimenni.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Valaki erre?
-
slimG
tag
Igen, BP az minden patch alatt párhuzamosan van és rögtön indul. A wishek (bannerek) szoktak várni 1-2napot ha jól rémlik. Minden content patch 6 hét, a BP is 6 hét. Update után patch és content frissül, BP is újraindul. Ezért jótanács: patchváltás hetén hétfőn NEM szabad megcsinálni pl: heti főzős-kovácsolós-reputation küldiket és a heti bossokat is napolni érdemes szerda délutánra/estére (vagy vasárnap, ki hogy szokta). BP pc-n 10$, én paypal-al szoktam fizetni, visa kártyámat volt hogy visszadobta a rendszer. Attól ne lepődj meg, h nem mihoyo lesz a cég neve amire fizetsz, hanem cognosphere, nemrég változtatták meg, európai bankok nem szeretik nagyon a kínai székhelyű cégeket. Ha nagyon akarsz tervezni, akkor kb úgy számolj, hogy 1 évben 8*10$ a BP és hozzá ha akarsz akkor 12*5$ a welkin, sum 140$.
-
kory24
őstag
-
Sordoran
Topikgazda
Javítsatok ki, de emlékeim szerint mihoyo oldalán nincs duplázás, legalábbis ősszel mikor néztem nem volt. Amúgy jól írják, nem éri meg, a duplázással kevésbé fáj ha nagyon akarsz vásárolni, de amúgy ez már bálna szint.
A welkin és BP pass vásárlása folyamatosan sokkal gazdaságosabb, a top-up tényleg csak ha van felesleges nem sajnált pénzed rá. Megérni akkor se fogja, de hát mi más mód lenne ugye?
ui.: Duplázás resetelése pedig első évfordulónál volt ősszel (szeptember), nem Inazuma megjelenésénél. Szóval várhatóan minden évben az évforduló alkalmával lesz. -
Roland861010
veterán
Ha el fogyott a csali és nem vettem meg a receptjét(megfőztem) akkor ennyi volt?
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hogy érted, hogy sehol se? :)
Elsőnek duplázósan meg szeretném venni, akkor úgy kérdem célszerűbb a mihoyo top up oldalán, mint ps-en játékból? :) Nincs benne semmi rizikó, kockázat, megkapom?
-
kory24
őstag
Ha jól értelmezem, akkor célszerű a mihoyo top up oldalán vásárolni dollárral fizetve?
Ps-en játszok, a welkin-nél az a 300ft különbözet nem jelentős, de a maxos genesis kristálynál azért már igen :)
Egyébként a genesis kristályok első vásárlási duplázós bonusz mikor resetelődik? (úgy emlékszem azt olvastam resetelődik vmikor)
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Pc-n erdemes belepni, es ott megvenni. Ha masert nem ezert erdemes havi 1x belepni ott ebben az esetben.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem csak 3rd party, hanem unblock.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Sajna BP-t csak alkalmazáson belül lehet venni.
Minden mást Hoyon keresztül. -
xeon forever
addikt
Jo de mi nem google vasarolunk, vagy psn. Fel eve kitargyaltuk, hogy minden 3rd party lehuzas. Hoyolab topup a legjobb. Google pl lehuz afaval alapbol a store miatt. Hoyolab nem. Szurkezona. Ott csak a nemzetkozi utalast fizeted utolag a havi elszamolaskor. Aszzem a 100 as csomag 280 huf volt V17_@
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mondjuk nalam, eleve nem HUF a kiiras igy fel sem tunt.
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen az egyértelmű.. csak az át húzott ár volt érdekes !
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak és kizárólag a baloldalit érdemes megvenni...
Bőven nem éri meg a dupla árat a másik.. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat ha a Catalyst a legnagyobb bajod, akkor azt Yae-vel kikuszobolheted
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
a folyamat egetes a mihoyo egyik vedjegye.TOA-ek voltak lent par eve.
#9827 Sirandrish
Olvaszd oket egy 3* fegyoba
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos akarhanyszor belepek az accountba emlekeztet ra.. ha jobban atgondolom akkor inkabb 4 ilyen eset volt. Fegyver bannere ra se probaltam, tudom hogy az megnagyobb szivas.
-
F34R
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Másfél év távlatából már azzal akarunk játszani akivel akarunk, és nem azzal amivel a játék megszán.
Ennek az esélyét kétféleképpen növelheted....
1. Fizetsz mint állat.
2. Gyűjtögetsz, és rámész a banerre
-
xeon forever
addikt
Ott annyi, es csak hoyolabos topupban lehet 5 dollarert vasarolni. Bp pl nem is muxik a hoyos vasarlasnal. Nekem azt irja ki, hogy csak a vasarolt platformon lehet nyitni a fizetos tartalmak.
Pl belepsz pc-n, akkor kitudod porgetni occson, es a genesis cristal is pc-n ilyen occso, es ott is ez van ervenyben. Szoval nekem a ps csak arra jo, hogy ne a 700w tapos gepen jaccak 12-18 orakat hetvegen. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Engem nem az érdekel, hogy ki akar jönni, hanem kit akarok kiszedni.
Semmi gond nincs a gyűjtögetéssel, főleg másfél év után, mikor már az embernek van 2 erős csapata jellemzően (több 5*-os és több 4*-os C6-al). Ilyenkor már azért lehet válogatni, hogy most nem húzok mert nem kell ez meg az, vagy kell ezért húzok.
Persze lehet úgy is tolni, hogy minden nap ha van egy wish-re való ellövöm, csak aztán furán veszi ki ha sír miatta az ember, hogy kiesett megint Kokomi, pedig elsőre se kellett, pedig de jó lett volna jövő héten Ayato. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Streamer szerencse az. Nekem 2x volt 20 koruli banneres kari. Eula 19. Hutao c1 23 ra jott, tobbnyire viszon 75+ wish kell. Az viszont tuti f2p nem lenne ennyi karim, akkora szerencse nincs a foldon, h mindegyik kari 20 wishen belul legyen, minden 50/50-nel. Sajnos

Mindenestre gratula Ganyuhoz. Nekem meg tavaly jott be hozza a bow, de Ganyum nincs... Még. De ha nyerek a lotton betolok 3x1500 enis. Csak Dodoban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
valami linket tudsz adni? mert a sonynál 2k
-
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
1500-ért mit vettél? moon?
-
F34R
nagyúr
Hu Tao, Xingqui, Xiangling, Bennet elso fele.
Masodik Ayaka, Barbara,Rosaria, Kazuha.
Floor 1 es 2 meglett 3* Meguu Kenkinel meg megforditottam, es legyalaztak Hu Taoek.
Mindegyik 7:00-nal allt meg. Szoval hajszalon lett csak meg.En nem gyujtogetem, elerte azt a jatek hogy nem birjam.. Es sosincs eleg primogenem mert nekem 50/50-re talan egy karakter volt csak. mindig lennie kell 20k primonak, az alatt nincs is ertelme wishelnem. most kemeny 160 van.
-
Sordoran
Topikgazda
Jah így már értem, szóval 1 multisum = 10 wish. Akkor nagyon jól állsz, nekem valamivel kevesebb van (kb. 38), de így is megvan 2 garantáltra. Ayato-n még gondolkodom majd, annyira nem vonz, de Yae fix, és talán Kazuha lesz másik kiszemelt. De mivel Ayato és esetleges Kazuha is 2.6-ban jön majd, addig sok primo össze fog még gyűlni. Na meg ki tudja, kit jelentenek be 2.7-re majd?
-
Shiro
senior tag
Valamikor régebben (régen volt? nem tudom, rossz az időérzékem) írtam róla, hogy az azonos elemmel rendelkező vízióhasználókat a közös karakterisztikai is összeköti.
Szóval most hogy volt egy kis időm, sikerült a Cryo karakterekre megtalálnom az általános leírást.Cryo:
Az elveszettség, elhagyatottság, számkivetettség és a magány jellemzi ezeket a karaktereket.
Vannak akiket átok súlyt, származása okán megvetnek, vagy társadalmi pozíciójából adódóan távolságtartó. Jellemzően csak keveseket tudnak magukhoz igazán közel engedni, s egyaránt félnek a magánytól és a társas kapcsolatoktól.Mondstadt
Kaeya:
Khaenri'ah-ból származó ügynök.
Az apja szó szerint elhagyta.
Vegyes érzések kavarognak benne "Khaenri'ah" és "Mondstadt" között.Eula:
Mondstadt gyűlölt arisztokráciájának leszármazottjaként magán viseli apolgárok állandó megvetését.
Megjegyzés: Szerintem Eula bosszújának célja, hogy rosszalló a polgárok beismerjék, hogy a vele kapcsolatos negatív előítéletek teljesen tévesek.Diona:
A forrás tündére volt az egyetlen kivel megoszthatta érzéseit enyhítve magányát.
Aziránti félelméből, hogy az alkohol eleszi tőle az apját az egyetlen hozzátartozóját, "hadjáratot" indított
Mondstadt boripara ellen.
Vízióját akkor kapta, mikor attól félt, hogy egy viharban az apja örökre odaveszik.Rosaria
Nem tud beilleszkedni, kapcsolatai csupán felszínesek
Az othonát leromboló és családját lemészárló banditák "nevelték" fel.
Mindez olyan mély nyomot hagyott benne, hogy képtelenné vált a fény és a boldogság befogadására és önkéntesen az éjszakát és amagányt választotta.
-----------------
Liyue
Küölön érdekesség, hogy Liyue (eddig ismert) Cryo karakterei egytől egyig rendkívüli spirituális energiával rendelkeznek, ami egyben kihathat viselkedésükre is.
Vagy az adeptihez vagy az ördögűzőkhöz lehet őket kötniGanyu
Félig ember félig adaptuszként évezredek alatt sem sikerült megtalálnia a helyét a világban melyben a magány volt a legfőbb társa.
Egy félreértésből adódóan úgy hitte, hogy többé már nem látják szívesen Liyuéban.Qiqi
Elvesztette életét, múltját, családját, otthonát, emlékeinek nagy részét.Chongyun
Szeretne jobban beilleszkedni, de magas spirituális ereje miatt kénytelen visszafogottan viselkedni, különben kikel magából.
Túlzott spirituális ereje miatt anélkül űzi el az ártó szellemeket, hogy bármit is tenne, emiatt pedig sokszor sarlatánnak nézik.Shenhe
Apja egy ritiáli keretében fel akarta áldozni, hogy feltámassza az anyját.
A hegyekben az emberektől távol nőtt fel
Sorsára a "magányos csillag" és a "katasztrofális gonosz" pecsétjét is rányomták.
------------
InazumaAyaka
Egyszerűen csak egyszerű életre vágyik
Szeretne egy igazi barátot
Megjegyzés, ugyan kifinomult és barátságos viselkedése miatt köztiszteletnek örvend mégis ez egyben távolivá tette őt mások számára.
-------------
Innen ezer év múlva
Aloy
Kitaszítottként kellett felnőnie.
----A Cryo vízióval rendelkező karakternek élete meglehetősen szomorú.

-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Amikor már cipőre sem telik 😁
-
slimG
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Kis szerencsével, ahogy írtam. Soft pity 75. wish-től van, általában be is jön. Induljunk 0ról. 8multi után Mona, újabb 8 után Yae. 8 multi következő wish-nél Mona, majd 8 után Ayato. Ez eddig 32, marad 9 multi Kazuha-ra, ami két elvesztett 50/50 után, eddigi tapasztalataim alapján meg szokott lenni.
-
Shiro
senior tag
A 49. pittynél járva
44 Fate 150 primo, 14 starglitter. Ma még küldetést nem csináltam, az Abyss felé nem néztem és még van pár rejtett zuga a játéknak ahonnan tudnék még pár primót előkotorni.
Szóval ritka alkalommal most Yae bannerjének első napján el tudok menni az aranyig, és talán a végén eshet még egy, ha elsőre nem leszek szerencsés. -
vakablak93
őstag
Hú de gáz vagyok 10K primóm van csak oszt annyi 😅
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratulálok, milyen csapattokkal lett meg?