Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Sirandrishal gyurtem le eloszor, vagy ket hete meg egyedul.. a klimatizacioval nagyobb a bajom, addigra nem birom megolni.
kell dps aki marha nagyot sebez, meg pl zhongli vagy noelle. mondjuk ha jol emlekszem Diluc megvan neked, tegyel melle electrot meg akkor pajzsosat. -
Sordoran
Topikgazda
Szia! Most erre így nehéz válaszolni látatlanban, annyira nem erős ellenfél, hogy különleges taktikát igényelne. Ha megírod milyen karaktereid vannak talán tudunk segíteni mivel menj neki. Mivel sokat charge-ol így egy pajzsos/pajzsot adó karakter nagy előny, mivel akkor nem tud könnyen fellökni.
-
Jappán
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám... Azt a nyüves óriás disznót egyszerűen nem tudom kicsinálni.
Kivel és mivel érdemes nekiállni és mi a technika ? Valaki help me! 
-
Sordoran
Topikgazda
Annyira nem bonyolult, ha megfelelő az angol tudásod, és van tapasztalatod RPG-kben. Csak el kell olvasnod a képességek leírását, és már láthatod is mire lehet szüksége. Azon lehet vita, hogy egyes statokból melyik éri meg jobban bizonyos artifactokon (pl. Hu Tao-nál a hp% és ap%), esetleg különböző buildeknél melyik a jobb, Fischl és Razor ugye electro de mindkettőnek erős physical buildje is van.
Ezeket persze buildekből hamarabb össze lehet szedni, és itt lehet bízni benne, hogy tesztelték is, de a csapat összeállítás már azért bekavarhat, tehát jó ha saját magad is átlátod: nem csak lemásolod a buildeket, hanem érted mi miért van így, és alkalmazkodsz amennyiben szükséges. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Delutan bejelollek, meg kirakom azt a nyolcat amit fejlesztettem, vagy akarok a jovoben.
Azert elotte lehet be kell venned egy aspirint
#4289 Sirandrish
Nemtom. Ha nem nezek ilyen buildes oldalakat azt sem tudom eldonteni a karakterrol hogy milyen.
-
jonnyjoker01
veterán
Küldj már egy screenshotot pls a karaktereidről és a fegyvereidről mert szerintem itt rossz erőforrás menedzsment lesz a háttérben. Ennyire nem kéne hogy szenvedj
Plusz jelölj be a játékban (702430439) hogy lecsekkolhassam hogy áll a 8 legfejlettebb karaktered (állítsd be őket a profilodnál). Hátha tudok valami tippet adni még. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
valamilyet biztos
azt is utalnam ha pl kijonne a banneres kari es nem tudnam felhuzni, lasd a legutobbi kettonek mar ket boss material is kellett a character level ascendhez. Pontosan jol gonfoltad a masodik felet, lehet az tartana a jatekban, szeretem ha valami kesz van ki sem alhatom ha kell meg 1db fegyver material domainbol es nincs meg. Mar eg is azon gyomban a resin. azert szerencsere nem minden nap vagyok ilyen hobortos, valoszinuleg nem volna egy filler sem a szamlamon azota
.
Nah jah Wandor mar emlitette mennyire mazoista vagyok, mert a rossz artifactok, a nem megfelelo buildek mar elegge megszivattak.#4286 Sordoran
jaja megvan, ninvs felhuzva kb 50-es, ott van Xianglingen akit csak ritkan hasznalok. Starglittert olvastam valahol de lehet csak pletyka szinten az amugy is energy recharge.
-
Sordoran
Topikgazda
Ahogy nézegettem ő sima közelharcos lesz, cyro sebzéssel. A Dragonspine Spear megvan gondolom küldetésből, az például jónak tűnik neki. Prototype Starglitter se rossz ami még craftolható. Mivel nekem megvan, így a PJWS-t fogom rárakni.
Artifact-oknál pedig a Blizzard Strayer vagy a Gladiator's Finale lesz jó neki. Utóbbi úgyis esik boss-okból, szóval külön farmolni nem kell előre. -
jonnyjoker01
veterán
De legalább épül a pity, előbb utóbb biztos kapsz karaktert. Ha elköltöd resinre ilyen tempóban amiket írsz, akkor abból nem lesz karakter sosem

@Sordoran: szerintem egyáltalán nem éri meg, csak pazarlás, csak nem akartam elvenni F34R kedvét
. Én végérvényesen azért döntöttem az ötlet ellen, mert nem fontos a játékban az, hogy minél gyorsabban fejlődj, mindent ugyanúgy meg tudsz csinálni kicsit gyengébb karakterekkel kivéve az Abysst. Ha pedig az abyss legyőzése a cél a havi 1200 primoért, akkor egyrészt már a legjobb esetben (= az első hónapban mindkét ciklust leveri 36 csillagra, ez a veszteség csak nő ahogy telnek a hónapok) is 300 primogem mínuszban van. Másrészt saját példából élve én már össze tudok gyűjteni 900-at havonta resin refresh nélkül, tehát konkrétan azért költenék havi 1500-at hogy nagyobb legyen az esélye, hogy +300 primot összeszedjek (-1200 veszteség legjobb esetben). És akkor az is benne van a pakliban hogy semmivel nem járul hozzá a fejlődéshez mert szar artifactokat fog ki abból a +60 resinből, vagy esetleg rohadtul nem érdekli az Abyss, olyankor ez az egész teórizálás mehet a kukába, mert konkrétan pazarlás a szó szoros értelmében.Az ellenérv ami miatt ezt nem akartam leírni korábban, hogy lehetséges ez az egyetlen dolog ami a játékban tartaná és emiatt nem jutna uninstall sorsa a játék (pl. őt a karakterfejlesztés érdekli a legjobban, a nagy számok, vagy esetleg maga a grindolás tetszik neki stb. és a többi content nem izgatja). Nem vagyok gondolatolvasó tehát neki kell eldöntenie, hogy megéri ez neki személyesen

-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Sadge bro, sadge.
En van hogy most is elbaszok 150 primot a resinert. A nem sikeresen kihuzott karakternel mar csak az bosszant jobban, ha nem is birom felhuzni. :bang: Pl Rosaria-ra sem tudom hogy pl milyen polearm kell.
es ha nincs akkor huznom kell neki is valamit, vagy megvarni amig dob egy boss polearm protot. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Napi 1x megérheti megvenni, 50 primoért 60 resin. Ha a welkin is megvan, akkor a napik után nem 10 primo marad meg neki, hanem 100, az teljesen jó. A második resin töltés már nem éri meg, hiszen ez a 100 primo pont elmegy 60-ra, amit előzőleg ugye 50-ért vettél. De, ezzel is dolgozhat ha tényleg nem akar spórolni, így a napik + welkin az naponta 120 resin bónusz.
Én személy szerint nem venném a legelsőt se, nekem fontosabbak a karakterek.
Új karaktereket nézve most visszavett a mihoyo, 1.4-ben csak Rosarin lesz aki 4*, és 1.5-ben talán behozzák esetleg a dendro-t, és kaphatunk 1-1 4* és 5* karaktert. Legalábbis akkor lenne majd ideális, mivel 1.6 már inazuma-t vezetheti fel.F34R: Végig nézhetted a kálváriámat, ahol könnyes szemmel néztem ahogy Ganyu jött és ment, de kitartottam Hu Tao-ig. Végül meglett ő, a fegyvere és még Jean is egy nap, és maradt 16k primom.
Szóval csak akarni kell, hónapokig koplalni, jó buli.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Pontosan ezt gondoltam... szeretnem a mostaniakat felhuzni.
#4279 wandor0930Nekem dobott egy Catalystot. viszont nekem Claymore kellene meg Bow. Azt meg nem adott. egyebkent en is csodalkoztam mert eddig nem adott semmi ilyet.. es hatra van meg a Farkas meg a Gyik.
#4280 jonnyjoker01
Hogyne kellene
viszont azt tudom, hogy tolem sosem lenne 14k primogen osszegyujtve. Valamire mindig elszornam. Kellett volna Ganyu, Xiao es Hu Tao is. Szio-ra rahuztam Fate-el es dobott helyette egy Jean-t. Nem tudatos gyujtogetes volt az igaz, es nem is egyszerre lottem el ra a primokat. Nah most ~60 huzas kellene 9600 prinyo oszt nincs a fasorba sem annyi. Tudom hogy tuloz mostanaban Mihoyo, es a kovetkezo 4* karakterek is erosebbek lesznek nemely 5*-nal. Lehet inkabb azokra megyek ra, de minden a rohadt kek csillagon mulik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Jesszus, nekem 160 nap alatt esett összesen 3 prototípus, nem tudom elképzelni milyen az amikor egy nap egyszerre esik ennyi
Grat 
-
jonnyjoker01
veterán
Primo -> resin-nél el kell döntened hogy megéri-e neked az, hogy hamarabb építed ki a már meglévő csapataidat. Én is elgondolkodtam már rajta, hogy napi 1 frissítést megcsinálok, de aztán belegondoltam abba a helyzetbe hogy kijön egy fasza karakter de nem tudom kihúzni mert nincs primom. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben nem nagyon fog kelleni új karakter akkor hajrá, de megemlíteném, hogy mihoyo új karakter design-jai egyre egyedibbek (és érdekesebbek szerintem) és bőven fognak még belőlük jönni, plusz a powercreep mint jelenség is felütötte a fejét amire szintén vigyázni kell (ganyu -> xiao -> hutao mind erősebb mint bármelyik 5 csillagos karakter akik előttük megjelentek).
-
wandor0930
senior tag
A héten nagyon a kegyeibe zárt a game

Childe adott talent fejlesztő cumót, és mind a 3 boss dobott prototype-ot(2 íj ,1 claymore), ilyen még nem történt velem

-
wandor0930
senior tag
A BP azt adja amit a listában látsz, semmi többet.
Ha fizetsz akkor az alsó sort is megkapod, a 30as szintél a ládából tudsz fegyvert választani.Ha nem fizetsz akkor csak a felső sort kapod.Welkint meg arra költöd amire akarod, én wishre hagyom, de ha nincs olyan kari akit szívesen megszereznél viszont a meglévőket felkéne húzni akkor az szerintem nem pazarlás.
-
F34R
nagyúr
Lenne par kerdesem.
Ugye en kesz vagyok a BP-vel, mit ad nekem a fegyvereken kivul?, hogy ertendo, a kovetkezo ciklus-ban segit vagy amit eddig megcsinaltam azokara adja az extra jutalmakat? A masik dolog, Welkint csak fejlodesre luxus lenne hasznalni? primo > resinre gondolok. Megneznem ezt az egy honapot es ha elegendo akkor mar jol jartam vele.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hopsz. Igaz, a WL ugrás nem érinti a domain-t.
Na nem mintha a kültériek jobbakat dobnának, ugyanúgy fehér meg zöld és 1-2 db. Ritkán kék, de már a lila is olyan mint a fehér holló.
Meg hát attól függetlenül gáz, hogy legmagasabb szinten ilyen ratyi stattal bíró artifactokat ad. :Đ -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Ez azért elhanyagolható különbség. Bár ha mindenkinek ez jön ki akkor lehet benne valami, de ez itt még nem olyan sok kör, hogy messze menő következtetést le lehessen vonni. Én nekem esett már sima resin-es körből 3 könyv, és artifactból is esett 2 db 5*. Tehát ez cáfolnám, hogy nem esik.
Amúgy a WL-nek mi köze a domain-hez? Ott kiválasztod a szintet és annak megfelelően kapsz jutalmat, WL szint lépés itt nem érvényes, vagy én nem tudok valamit?
A WL csak a "kültéri" ellenfelek szintjét és drop-ját növeli tudtommal. -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
en amilyen sokat domainezek...
es megis latom hogy 1-2x dob 5* single runon meg csak 4* a max. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én is a Crimson Witch-esbe szenvedek Diluc miatt. Mindig felcseszem magam mikor látok több százezres sebzéseket, mert nekem ilyen 20-30 ezer a max vele, pedig most is elég jó artifactok vannak nála. Csak idegesít a tudat, hogy lehet jobb is. Sokkal jobb. :Đ
Bár nekem van Ganyu is meg Qiqi is felhúzva, így annyira nem vész a domain, de tegnap felugrottam ar55-re és akkor már mentem wl8-ra is hátha nyom valamit a droppon, de ez a borzalom már a wl8 utáni eredmény.
De cserébe 90-esek lettek az ellenségek is, így kicsit üthettem őket tovább.
De egyébként adhat többet a CR mint ha két sima kört mész, azért mondtam, hogy olyan szempontból is megéri, csak ritkábban. Legalábbis nekem sima resin esetében még soha nem volt, hogy 2db 5 csillagost adott volna 1 kör, CR-nél viszont már előfordult a 3db.
Néztem is róla utána videót és van pár, ahol tesztelték a CR-t domain-be és nekik is több 5 csillagos jött ki mint mikor sima resinnel mentek be. Nyilván nem sokkal, de ha csak eggyel több is több.
https://www.youtube.com/watch?v=ZK4pm5Nxaag -
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
hát persze. tudom én is

-
wandor0930
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Úgy értettem egyszerre ad többet nem annál mintha 2szer mentél volna.
Több artifact nagyobb esély a jóra, és úgyis arra fogsz csak emlékezni hogy minden körben/másodikba/harmadikban van egy jó nem pedig arra hogy 100 vagy 200 kört mentél.Az időspóroláson kívül semmit nem nyersz vele, csak több lesz a jó élmény.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
én ezt úgy szoktam, hogy amikor kitalálom hogy átvariálom egy kari artifactjait, főleg ha korábbiakat megeszem, ritka szar eredmény jön ki, rosszabb mint volt. de legalább az összes felsleges artifact elfogyott
aztán hónapokba telik helyrepofozni
tavaly novemberben Razort tettem tönkre, most meg Zhonglit sikerült szétcseszni -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Logikus is, hogy nem ad többet mint 2 környi. A CR arra jó, hogy ne kelljen kétszer menned, de a resin : artifact arány ugyanaz. Én is fogom használni mivel a crimson witch flames artifact set domain-jét nem tudom 90-en ütni jó cyro nélkül, így azt co-op-ban fogom nyomni, ott pedig nem akarok kétszer annyi időt tölteni.

-
kill_switch
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem ritkán ad többet, többnyire ugyanannyit ad mintha két kört mennék, kevés olyan volt, hogy egy körbe 3db 5 csillagost adott, annál többet meg még soha. De a 3-ra van esély, szóval részben jobban megéri a CR. Eddig úgy voltam vele, hogy elhúzom sima resinnel, jobb az úgy, de az ilyen napok miatt most már maradok ennél a megoldásnál én is. Csak így a napi 30-40 perc játék redukálódik kb 15-20 percre.

-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
nah en meg nem mentem az elmult idoben 1x sem, de halalom ez.. minden karakterre el kellene szorni legalabb 10k resint hogy essen valami ertelmes... tectone azt mkndta egyszer a jatek megjelenese ota minden nap volt artifactoznk... igy lettek neki csak faszak.
-
wandor0930
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Én mióta van lehetőség csak azzal megyek, sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
Na meg mivel többet kapsz nagyobb az esély hogy lesz benne jó is
-
kill_switch
senior tag
Tegnapi termés:
160 resin + 5 condensed resin artifact domain-be. Eredmény: 0 azaz NULLA számomra használható artifact. Ennyi DEF meg energy recharge statot még életemben nem láttam.
Azt hiszem mostantól már csak condensed resin-nel megyek domain-be, hogy kevesebb ideig tartson a fájdalom.
-
wierra
senior tag
A játék elején tényleg nem kell költeni. Persze ha behúz, akkor nehéz nem költeni rá.
Elsőre ijesztő katyvasznak tűnhet a játék "szerteágazó sokrétűsége", de idővel szépen letisztul majd minden benne.
A játék beépített tutorialja is egészen használható.Jó játékot, azt javaslom, hogy ne rohanj benne, élvezd ki... Bár az AR20-at (Adventure Rank) érdemes megcélozni, mert event küldikhez az a minimum.
-
.LnB
titán
Nagylány?
Királylány! Kikérem magamnak! 
Nem álltam tegnap neki, ma szerintem kipróbálom. Köszi a tippeket. Előbb megijedtem nagyon, majd amikor írtátok, hogy nincs paywall, akkor megnyugodtam kicsit.
Sok mindenből most még egy szót sem értek, amit írtok. De majd visszaolvasom, és akkor hasznosak lesznek.
-
Sordoran
Topikgazda
A sebzésével arányosan nő a healje, szóval nem olyan nagy különbség. Elvileg, nem tudom biztosra mekkora a különbség.
De a Gladiator's finale is jó neki, viszont én főleg healre akarom építeni, lesz mellett dps, így inkább gyorsan akarok kifacsarni a healt belőle. Nekem még csak lvl70, de majd tolom a boss-t is neki. Hétköznap munka után szeretem bossokat ütni, mivel hamarabb égetem el a resin-t, hétvégére maradnak a domain-ek.
-
Sordoran
Topikgazda
El se hiszem, alig 1 hét, és nem is végig ezzel foglalkoztam, de Jean majdnem kész van artifactokkal. 28 maiden beloved gyűlt össze (4&5*-osból), és megvan a két ap% és a healing% is, tűrhető sub statokkal, ráadásul mind 5*. Bár még farmolhatnám tovább Bennett-nek is, de inkább mással kezdek foglalkozni holnaptól.
Pl. jeges artifactokat gyűjteni Rosalia-nak, feltéve, hogy kiesik majd. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem reklámozok én semmit.
LnB elég nagylány már ahhoz, hogy eldöntse költ-e erre vagy sem.
Amióta megvettem a PS-t, azóta nem kalózkodok. Amióta kijött a Genshin, azóta nemigen játszok mással. Nekem ennyi belefér havonta; ahogy írtad, a fejlesztőknek is élni kell valamiből. Egyébként már csak azért is hajlandó vagyok fizetni nekik, mert látszik, hogy lelkiismeretesen javítják a bugokat, tolják bele az új kontentet, és elég bőkezűen osztják vissza a primokat is.
Sok nyugati fejlesztőcég példát vehetne a hozzáállásukról. -
Sirandrish
legenda
Nah jó, de egy free to play játékot úgy reklámozni hogy havi 6k-t elég rá költeni, nem épp a legoptimálisabb.
Mint mondottam, meg azzal úgy is mindenki tisztába van, hogy a fejlesztők is pénzből élnek, és a free to play modell alapja, hogy ugyan ingyen is játszható, de ha 20milkót költenél, azt is megteheted
Szerencsére egyelőre semmivel sem kényszerít rá a játék a költésre. Megkönnyítheted magadnak a folyamatot azzal ha beperkálsz, de meg lehet lenni nélküle. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Magamból indultam ki. Az elején a játék f*ssa magából a nyersanyagokat, de pár hónap alatt (másnál pár hét alatt) ez vékonnyá válik.
Ezek nem vészes összegek per hó, különös tekintettel arra, hogy mennyit ér ma 5k HUF. Negyed tank benzin, 14 EUR, 16 USD stb.
Nyilván mindenki annyit költ, amennyit akar.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát igen sajnos a gatcha műfaj nem barátságos a pénztárcához, főleg nem a magyar pénztácához
De egyébként minden tartalom tényleg megcsinálható 0ft ráfordítással is és bőven vannak jó 4 csillagos karakterek is akik erősek vagy élvezhető velük játszani.Egy példát fel tudok hozni a könnyebb ábrázolásért, egy átlagos F2P játékosnak megjelenés óta (~160 nap) mostanára kell a legrosszabb esetben hogy legyen 1x 5* fegyver vagy karakter a standard bannerből és 2x random + 1x garantált limitált 5* karakter. Elég szomorú, hogy ebből 1db az ami felett ténylegesen rendelkezel és nem random, de ez a legrosszabb eset amit most felvázoltam.
Személyes példám, én 10000 ft-ot költöttem eddig a játékra, de valószínűleg nem fogok többet, mert nem tartom értelmét a költésnek. (3 hónap Welkin és 1 havi battlepass). Van 6x 5*-os karakterem amiből 3 db limitált karakter és megvan az összes 4 csillagos karakter a játékban. Karakterek szempontjából a welkin segített, de az "csak" 9000 primogem, ami nem elég 1db 5 csillagosra se, szóval annyira sokat azért nem segített.
-
wandor0930
senior tag
Van sok mikrotarnzakciós game amibe gond nélkül belerakod, nem egyedi eset.
Egyébként ha egész évben játszható, vannak új tartalmak folyamatosan és fejlesztik akkor nem gondolnám hogy az olyan sok.
Egy AAA cím is belekerül 20kba aztán végjátszod 20óra alatt.A különbség hogy ez itt teljesen a te döntésed, a játék alapesetben ingyenes nem kell megvenni és pénz nélkül is játszható, nem pay 2 win.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem felesleges ennyivel számolni, mert bőven el lehet lenni ezek nélkül is. Főleg az elején, és főleg ha nem akar mindent az illető.
Eleinte a rengeteg küldetés meg miegymás annyi mindent ad, hogy egy fullos csapatot simán össze lehet rakni.
Még a welkinre tényleg azt mondom hogy annyit megér, mert lényegében 3K primogemet kapsz 5 dollárért, de a BP simán kihagyható ha nem akar rá költeni.
Persze a világ összes pénzét is el lehet benne költeni, csak kérdés hogy megéri-e...a válasz pedig egyértelmüen nem! -
Sordoran
Topikgazda
A fenti kettő költés az ami igazán megéri. A welkin nem igényel semmit azon kívül, hogy belépj naponta a jutalomért, ez segíti a karakter wish-eket. A BP pass pedig megnyitja a BP-nek a második, prémium sorát. Ez főleg anyagokat jelent amikkel karaktereket tudod gyorsabban felhúzni, valamint egy fegyvert és szintén karakter wish-hez cuccot ad. Na most ennél megjegyzendő, hogy ezért már meg kell dolgozni, 6 heted van rá hogy teljesítsd, de elég a végén eldöntened befizetsz-e rá, visszamenőleg is megkapod a jutalmakat adott időszakra.
Ez a ~1900 / hó, és a 3800 / 6 hét, tehát havi szinten nagyjából ~4500 Ft és ez kiváló alap. E fölött költeni már nem éri meg, mert csak a csomagok vannak amik ár/érték arányban messze elmaradnak előző kettőtől.
Viszont egyik se kötelező, amennyiben nem izgulsz rá a karakterekre, hanem elfogadod amit a játék eléd dob és türelmes vagy, akkor bármilyen csapattal eléred a játék minden részét, nincs pay wall ilyen tekintetben, teljesen free2play. -
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Direkt nem néztem eddig se róla csak alig két videót, azt is a megjelenés előtt.

Viszont ez elég aggasztóan hangzik, hogy ennyi pénzt lehet/érdemes rá költeni. Egyrészt mert én vevő is szoktam lenni ezekre a hülyeségekre
, másrészt meg nem nagyon kellene. -
jonnyjoker01
veterán
Üdv a klubban! Csak két tippet adnék ha tényleg bele akarsz merülni a játékba
1) az egyik, hogy ha nem tervezel súlyos tízezrekért kristályt venni, akkor a primogemed csak a limited bannerre költsd, másra ne (azon belül is azt ajánlom, hogy akkor húzz ha tényleg olyan karakter van rajta akivel élvezel játszani, kevés pénz költéssel nehéz lesz karaktereket gyűjteni, mert egy csak 180 húzás után 100% garantált).
2) másik hogy ne nagyon nézz guide-okat youtubeon szerintem (saját magamból kiindulva), mert visszaemlékezve a kedvenc időtöltésem a játékkal az volt amikor elsőre tapasztaltam mindent, oldottam meg a puzzle-okat, stb. Ha speedrun módon mindenen gyorsan akarnál végigmenni a legoptimálisabb módon guideokkal, akkor szerintem elveszne egy fajta élvezet amit a játék ad ha nekifekszel Teyvat-nak elsőre, amit nem tudsz visszakapni később (legalábbis új régiók megjelenéséig). Egyáltalán nem fontos, hogy gyorsan fejlődj, nem maradsz le semmiről.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Ha lehet, akkor olyan domainbe megyek ahol egyszerre legalább 2 karakternek is tudok farmolni.
A 4*-osokkal úgy vagyok, hogyha a kehlyebe bármiféle elementál sebzés esett, vagy a koronán van CritDamage, akkor azokat lockolom, de amúgy mennek a levesbe.A szerencse változo. PL Ganyura már szinte az elején sikerült kifarmolnom azt amit most használ, viszont Diluc-al vagy Ninguang Noelle párossal nagyon sokat szenvedtem. Aztán Noellnek is viszonylag hamar meglett az elfogadható szett.
Azt kell mondanom, hogy most 11 karakterre úgy 90%-ban jó a main stat és kb 50%-ban a substat. Ezzel úgy vagyok, hogy rendben van és bár lehetne rajtuk javítani, de az már túl sok energia lenne. Illetve ha kell akkor az artifact szintezése miatt még visszaegyek a farmolni.
Kb ezeket kéne javítanom, ha majd az idő és szerencse engedi:
Ganyu (Blizzard Strayer)
Circlet: 4*->5*Keqing (Gladiator)
szintezésDiluc (Crimson Witch)
Circlet: ATK->Crit DamageNoelle (Retracing Boldie)
Flower 4*->5* (Habár szinte tökéletes substatokkal bír)
Circlet: Def->Crit Damage
+Crit Rate substatNinguang (Archaic+Noblesse)
Sands: szintezés
Lisa (Thundering Fury)
szintezésSucrose (Viridescent)
Circlet: 4*->5*
szintezésBarbara (Maiden Beloved)
szintezésBenett (Maiden Beloved)
szintezés -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
elvinnem kajcsizni majd dolgozhatna a bossokon
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
gimme dat girl for a hour
-
Sirandrish
legenda
Ganyu vs Pyro Resigvines (WL8)
A kezdőspriccet itt Barbira bíztam
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
normal attackja mekkora?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
most is van input lag... de mar nem olyan nagy mint regen.
-
Sordoran
Topikgazda
Fel se merült bennem. FPS-eket nem szoktam tolni konzolon, és itt is csak az íjászok körülményesek, minden más nekem kézre áll. Igaz Fischl volt a main dps, de sokáig physical volt, tehát auto attack-al volt használva. Így szükségét nem éreztem.
Sirandrish: Pont ellenkező volt nálam, én íjász voltam, így nekem a közelharc most a felüdülés.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Nekem rettentő nagy felüdülés volt a sok közelharci után, mondom ezt úgy hogy alapba én sem rajongok az íjászokért..sőt.
Viszont azt hozzáteszem hogy most direkt csak Ganyuval mentem hogy solo legyen...bár lényegében mindegy volt, mert ugye el se talált egyszer sem. Szoktam kombinálgatni azért
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, már leesett mire gondoltál.
Nem, kell healer, a kaja craftolós, nyersanyag kell hozzá, míg a heal ingyen van. És Bennett-nél plusz sebzés is jár.Ez a Ganyu... kissé egyhangú.
Viszont elfogadnám, ha most bedobnának egy rerun-t neki is 1.5-ben lehet ráugranék. (Hu Tao-ra várva is toltam pár pörgetést a bannerjébe) Bár PC-n egyszerűbb tolni ezt a céloz és lő dolgot, kontrollerrel megszenvedném. Itt a közelharciak jobban mennek. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most ez baleset volt, bekaptam pár sebzést ami elkerülhető lett volna.
Alapból nem kellett nekem eddig healer, bár tény, Childe-on szívtam korábban. Ugye sokkal lassabban ment le, és mikor jött az égi villám, az lényegében megölte az aktív karakterem (aztán rájöttem, hogy Zhongli pajzzsal még pont túléli, de kajázni kellett utána). Sima kalandozásnál megvagyok healer nélkül, Hu Tao mellé viszont kell majd Bennett, csak mivel még folyamatban van a húzása, így nem aktív tagja a csapatomnak még.
Szóval a kritika jogos, és tisztában vagyok vele, dolgozom az ügyön.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem is sokkal egyszerűbb lenne egy healer vagy MRE mint menüből etetni, főleg egy olyan karinál aki ~ 15mpként fixen elveszíti a HP-ja 30%át, , de tetudod.
Egy Bennett aki a 2 pyro miatt is meg a képességével is ad buffot, de akár egy Barbara is aki vizezi az ellent plusz a könyvével szintén ad buffot.Artifactokat pedig én is lockolom, a botrányosan rosszakból még az 5öst is simán visszaforgatom, 4esből meg már csak a kivételesen jókat tartom meg.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezeket a sebzeseket jobb nezni mint a pornot
aahh Ganyu de kellenel.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felolem
-
Sirandrish
legenda
Ganyu cs Childe WL8
Kicsit kapkodós lett, így volt hogy 1-2 alkalommal nem húztam fel eléggé az íjat (meg az első formájánál az utolsó lövés előtt valamiért nem sebezte az aoe, így még egyet kellett lőni), de azért nem rossz ez így sem. A minőségért(HD) elnézést...legközelebb FHD-be rögzítem!
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
1-3-ig minden automatikusan olvasztás, a 4 csillagosokat viszont egyesével nézem át, mert több karakternél is visszacseréltem 4-esre az aktuális 5-öset mert jobb statjai voltak. Viszont aminek borzalmas értékei vannak, az 4-esből is és 5-ösből is olvad. Sajnos előbb-utóbb a jobbakat is olvasztani kell, amiket félretettél hátha kell majd valakinek, mert már nem lesz más.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Most tényleg nem akarok beleszólni, azzal játszol amivel akarsz, és úgy ahogy akarsz de menüből kajáztál. Nem egyszerübb akkor vinni egy healert?
Én az artifactoknál ugyanezt csinálom, csak én a 4*osat is beletöröm simán.
A videókat korábban már felvetettem, pont ezen (tanulás) megfontolásból. Jött is néhány, de elfelejtődött.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jövőhéten viszek Bennett-et a kedvedért Hu Tao MELLÉ.
(mondjuk Jean-t akartam felhúzni előbb, de most belefér Bennett húzása is lvl70-ig kb.)
szerk.: Szerintem nyugodtan elférne itt több videó is, lehet egymástól tanulni. Most én is kedvet kaptam hozzá, és imádom hogy ezen a csatornámon csak Hu Tao videók vannak eddig, és a youtube magától a csajszit rakja a videók képének be.
Közben lenne egy kérdésem mindenkihez, aki foglalkozik ezzel: artifactokat ti hogyan menedzselitek? Ugye 5*-osokat farmolok, és közben esnek kisebbek is. Automatikusan 3*-ig minden felhasználok, de a 4-5* között vannak amiket felhasználhatok esetleg később, szóval itt egyessével nézem át mit lehet betörni fejlesztéshez. Csak hát ez eléggé lassú, körülményes. Van valami szisztémátok erre? Pl. az igéretes darabokat lock-oljátok, és aztán a 4* is szabadon törhető? Vagy rápakoljátok mindenkire az aktuális legjobbat, és aztán a maradék 4*-t betöritek?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Healer Childe-ra? Healer csak erős ellenfeleknél kell, illetve kaja buff-ot se használok.
Persze Bennett-el lenne két pyro-s buff, de most nem az volt a cél. Majd ha a kisasszony rendbe lesz szedve artifactokkal is, akkor nézek speedrun-t.
(Amúgy a sztori szerinti küzdelmünknél engem idegelt Childe, hogy menőzött, miközben elkentem a száját. Tudom nem kell szó szerint venni, hogy levertem, de akkor is sértette a hiúságom, ahogy lenézett.) -
.LnB
titán
Ma szerintem belevágok már én is a játékba. Megjelenéskor terveztem már PS5-ön. Aztán máshogy alakult. Eszembe jutott egyszer, de akkor csak Series X-em volt, arra meg pont nincs. Pedig kerestem a store-ba.
Aztán behúzott kicsit a Dauntless, de most abba már nincs sok tennivaló, úgyhogy végre nekiállok a Genshin-nek. -
Urzu_7
aktív tag
Nos a support elárulta hogy hogyan kell megcsinálni ami szerintem kicsit vicces szóval megosztom.
Head to Cecilia Garden Domain (lowest difficulty solely for achievement purposes) with Kaeya and Lisa in your team, consider using low power equipments. Freeze all 5 Hydro slimes with Kaeya and then use Lisa to attack them while frozen. It'll only hit one slime, then her attack will be electric conducted to the other four slimes, which will then complete your achievement. Röviden. Nem a Superconduct által kell megölni az ellent hanem az abból jövő Cryo AoE sebzéssel. Apró részlet hogy egyszer sikerült megcsinálnom azóta semmi pedig ugyanazt csinálom egymás után
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Szerintem kettő dolog közül kéne az egyiket csinálnia mihoyonak:
1) Eltörölni a resin költséget vagy jelentősen csökkenteni (ez megoldja a fejlesztési nehézségeket is).
2) Csökkenteni a random faktort sok mindenben pl. hogy csak egy elemental gobletet lehessen szerezni szettenként (pl crimson witch csak pyro damage gobletet adjon), implementálni egy substat reroll rendszert valamilyen szinten stb... De emellett balanszolni is kéne valahogy a fejlesztési költségeket, mivel kevesebb artifactot fog farmolni az átlag játékos.Persze egyiket se fogják megcsinálni egyenlőre mert ez az egyetlen dolog ami a legtöbb játékost nap mint nap visszahozza a képernyő elé.

-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is elkezdtem artifactozni... újabb fájdalmas pontja a játéknak. XD
Igazából nagyon hiányzik egy alapanyag amivel az artifactokat lehetne tápolni, mint a fegyvereknél, mert így, hogy csak egymással lehet... borzalmasan kevés. 1-2-3 csillagosak olyanok mint ha nem is lennének, ha 5-ösbe olvasztod őket. Elvileg ha a free artifactocat minden nap kiszeded, az egész pályáról, akkor 9 napnyi arra elég, hogy 1db 5 csillagost felhúzz 20-as szintre.
Ha mellette a resint is füstölöd a domainekbe, akkor talán le lehet redukálni 3-4 napra, de még az is borzalmasan sok érte. ja és persze zabálja a mora-t a fejlesztés, nyilván...
És persze mire majdnem felhúzol egy viszonylag jót, akkor pont kihúzol egy kicsivel jobbat és heló. Nyilván egy az egybe nem tudod ráolvasztani amit addig tápoltál, hogy azonos szintre menjen, szóval ott buksz 2-3 szintet. 
-
Sordoran
Topikgazda
Új hét, nekiugrottam a boss-oknak most már Hu Tao-val. Eddig Fischl main DPS volt, tehát a közelharc elég új még.
Hu Tao vs Childe (ajánlom Sirandrish számára 1:45-től, mentségem hogy nem vagyok hozzászokva a sebzéséhez, Fischl-el mindig távolságot tartva öltem
)
Hu Tao vs Andrius
Eddig ezek jó ideig tartott míg lementek a sok kite-olás miatt, hát ez most mintha más játék lenne. Sokkal gyorsabb.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Igen, elég más módon healelnek, és ez nekem pont jó is. Bennett tökéletes Hu Tao mellé, megvan 2 pyro csapatban, és a 70% pont elég, hiszen ha Hu Tao E-jét 70% hp-n nyomom el, pont 49%-ra esik vissza, amivel megvan az 50% alatti bónusz. (annyira kell figyelni, hogy ne legyen benne Bennett Q-jában E alatt)
Ezzel szemben Jean majd a B teamet healeli, ahol Fischl a main dps, és nem lesz pajzs se. Szóval ott bekapnak sebzést majd, tehát kell az, hogy mindenkit healeljen, erre pedig Jean lesz a jobb. Csak ugye őt jobban fel kell húzni.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Jeané is tölt csak jóval kevesebbet.
De nehéz összehasonlítani őket, mert míg Bennetnek tök egyértelmű a healje addig Jeannek 3 dologból tevődik össze.
Álatlánosságban suportnak Bennet szerintem jobb, heal+atk elég ütős kombó, de ha csak healerként nézzük azt szerintem azért elviszi Jean.
Van képessége amivel az egész csapatot tudja gyógyítani+ nem csak 70%ig hanem teljesen.
Nekem 60as azthiszem Jean meg 70es fegyója van és 2részes MB-el meg 20as heales sapiva gyógyít 10k-t mindenkin meg utána azthiszem 1000 körül az aktív karin mp-ként.
Normálisan kihúzva szerintem még mindkettőre egy 50%-ot rálehet tenni erőlködés nélkül( és akkor azzal még nem számoltunk amit a támadásával healel). -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Jogos, bár Jean Q-ja is elmarad tőle, köszönhetően annak, hogy Bennett-é %hp-t is tölt. Cserébe Jean egész teamet healeli. Végülis két külön csapatban, két különböző módon kell healelniük.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Kicsit igazságtalan Bennet burstjét Jean alaptámadásához hasonlítani nemgondolod?
Jeannek is van egy burstje is ami ráadásul egyszer mindenkit healel majd hasonlóan működik mint Bennetnél, bár ott azért már lényegesen gyengébb.Jean még nincs kihúzva nekem sem rendesen szóval nemtudom valójában mennyire működik jól, de ezen megakadat a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eloazor meg dob ladat utanna mar vsak fagyos hust.
kell dps aki marha nagyot sebez, meg pl zhongli vagy noelle. mondjuk ha jol emlekszem Diluc megvan neked, tegyel melle electrot meg akkor pajzsosat.
Kivel és mivel érdemes nekiállni és mi a technika ? Valaki help me! 
Plusz jelölj be a játékban (702430439) hogy lecsekkolhassam hogy áll a 8 legfejlettebb karaktered (állítsd be őket a profilodnál). Hátha tudok valami tippet adni még. 

Viszont elfogadnám, ha most bedobnának egy rerun-t neki is 1.5-ben lehet ráugranék. (Hu Tao-ra várva is toltam pár pörgetést a bannerjébe) Bár PC-n egyszerűbb tolni ezt a céloz és lő dolgot, kontrollerrel megszenvedném. Itt a közelharciak jobban mennek.
Ha mellette a resint is füstölöd a domainekbe, akkor talán le lehet redukálni 3-4 napra, de még az is borzalmasan sok érte. ja és persze zabálja a mora-t a fejlesztés, nyilván...