Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
3 csillagosból Slingshot vagy Raven bow biztos megvan, amíg nincs jobb azok bőven megteszik neki.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez zsakbamacska.. azt szoktak mondani. Stringless veletlenul nincs meg neked? Az is jo Childenek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Arra leszek még kíváncsi hogy innen majd marad a majd 300K EXP/LV metódus? Mert akkor a 60-65 nemigen lesz meg évekig

-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Klee, Mona, Lisa, mindenki akit DPS-kent hasznalnal, nekem is megvan es szerintem nagyon jo. Barbaranak ne add oda, neki nem valo
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Biztos hogy nekünk könnyű lesz kitisztogatni Inazumát, mert mihoyonak gondolnia kell az új játékosokra is. Én ezért azt találtam ki hogy majd szépen lassan fogom a tisztogatást végezni, limitálom magamat hogy me csináljak meg mindent 1-2 hét alatt. A fő quest vonalakat le fogom tudni hamar, mert az nagyon érdekel, de a chest vadászatot és world questeket majd beosztom. Jobb ha szét húzom minden nap egy kicsit lecsípek belőle minthogy megcsinálom "gyorsan", aztán marad a napi 15 perc játszás a hátralévő fél/háromnegyed évben amíg várunk a Dendro régióra

-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Igazából semmi extra neki a buildem.
Fegyvernek recurve bow-t (3*) használok a HP miatt.
Maiden's belowed szett a legjobb neki, HP% sands, HP% goblet, HP% circlet pajzs erősséghez vagy Healing bonus circlet gyógyítás erő növelésére. Talenteket is játékstílustól függően kell kihúzni, ha pajzsra mész rá akkor először az E talentet kimaxolni, utána az ultiét, ha healingre mész rá akkor fordítva. Substatok esetén energy recharge, flat HP elég neki.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pletyka csak, de állítólag kapni fogunk egy ajándék Diona-t 1.5-ben (mármint gondolom quest/event teljesítés után). Ennek nagyon örülnék, mert csak Diona nincs meg 4*-ok közül.
Amúgy a mennyit költsünk játékra témához, én is hasonlóan állok hozzá, de inkább idő és élmény alapján. Tehát nem kell hogy a legjobb legyen, de ha sok időt töltök vele, akkor csak szórakoztat a játék, tehát megéri áldozni rá részemről.

Márpedig a napi 1 óra játék megvan, hétvégén, event alkalmával több is lehet, így a havi 4-5ezer forint egyáltalán nem sok érte. (ha csak 1 óra / nappal számolnék 5000Ft/hó-val, akkor is napi szinten, tehát óránként 167 Ft, ez nagyon occó) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy nem kimondottan A Maiden belowedet rakod ra, hanem csak a circlet lesz healing bonusos. Vagyis jelen esetben Noblesse Obliget es az alarc healing bonusos legyen. Kb ennyi.
#5286 Sirandrish
Nekem is feldobta tegnap
meg a Tower of Fantasyt is, bar ugy latom az egyelore mobilis marad meg. #5287 Roland861010
Melyikre gondolsz? mert van tobb is. Hat nyilvan annak aki Catalysot hasznal
badumtss. -
Roland861010
veterán
A fegyver bannerből eső 5 * könyv mennyire jó meg kinek ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Teljesen egyetértek. Bár félő hogy addig totyorogtunk egy helyben, hogy mire kijön az új terület, a már meglévő csapatainkkal körübelül 1-2 hét alatt kifilézzük úgy ahogy van, és akkor fél év vegetálás megint..
Bár most feldobott a YT valami olyasmit hogy Loast Ark EU 2021 augusztus!!??! Nah az baba lenne
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A kardból van 3 a többiből 1-1 darab de már pár protot le is gyárottam!
Linkelnél valami leírást amit használsz vagy 1-2 képet ?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem Diona a kedvenc healerem a pajzsa miatt. Mehetsz két irányba vele, HP-t stackelsz neki hogy erősebb legyen a pajzsa, vagy HP stacking + healing bónuszra mész rá (circlet) akkor az ultija fog többet gyógyítani.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Prototípust jobbra-balra osztogatja jelenleg a játék neked, csak összehasonlításképp nekem eddig összesen 3db esett 6 hónap alatt, eddig két videóban láttam neked hogy esett 2db, pár hét alatt

Majd ahogy haladsz felfelé a World Level-ben egyre jobb lesz egyébként a többi loot is, szóval ne keseredj. Csináld meg őket minden héten még ha sok mindent nem is kapsz még, a boss materialok nagyon fontosak lesznek később, jó ha már most betárazol belőlük (talentek fejlesztéséhez kell majd lvl6 fölött). No meg a prototípusok is csak onnan esnek, azok is fontosak (fontosabbak lesznek majd ha több karaktered lesz, és két csapatot kell fegyverkezned az Abyss-hoz).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én genshinben 12 vagy 14 ezret költöttem eddig és most egy időre abbahagytam a welkin vásárlást mert ennél többre nem értékelem a játékot jelenleg (kb egy fél AAA játék tartalom van jelenleg a játékban szvsz, ha Cyberpunkkal hasonlítom össze amit teljes áron vettem, akkor annál is kevesebb). Majd ha kapunk több tartalmat nem csak limitált event formában (pl Inazuma release) akkor elgondolkozok a több támogatáson, egyenlőre early accessnek érződik még a játék.
Szerintem ez az egészséges módja a f2p játékok esetén, költs annyit amennyire értékeled személy szerint a játékot, amennyivel a fejlesztőket támogatni akarod, ne ész nélkül vegyél mindent amit éled raknak, főleg mivel egyrészt minden iszonyatosan túlárazott (ezalatt azt értem hogy több tíz milliót kaszálnak egy karakterrel, amit nagyon max párszáz ezer dollár megcsinálni) másrészt pedig ha a játék életútja a végéhez ér és lekapcsolják a szervereket akkor hupsz eltűnt mindened.
-
Sordoran
Topikgazda
Nem lesznek közös banneren, nem is tudom miből gondoltad.
A kiemelt 5 csillagosok MINDIG külön banneren voltak eddig is. Igen, valószínűleg Zhongli banner nyit az új 4* pyro csajjal, és 1.5 patch második felében jön Eula banner. Bár nem bánnám ha fordítva jönnének.Roland861010: Kapsz prototype-ot és elégedetlen vagy. Fordítva játszod a játékot?
-
Roland861010
veterán
Childe is fekszik!
Csak a loot nagyon gagyi. -
Sordoran
Topikgazda
Tudtommal a pc-mobil esetén ahol előszőr vásároltál, ott tudsz onnantól kezdve csak vásárolni. Tehát aki pc-n vásárol, az azután nem tud mobilon, és fordítva, de az hogy hol játszol többet lényegtelen. (amennyiben mégis tud vásárolni máshol, ez sem befolyásolja a tényt, hogy van még ps és pc vásárlás ami itt nincs mérve, az hogy ezután hol és mire használja fel már lényegtelen)
Mindeközben, holnap (péntek) este 6-kor lesz elvileg 1.5 előzetes stream. Zhongli és Eula chibi figurával reklámozzák, tehát ők kaphatnak banner-t.
-
Ghostface
senior tag
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Hat Noelle atk val gyogyit, de oe nem kimondottan arra valo diona es barbara meg a kepessegevel... kimondott healer az Barbi. O a q val az egesz partyra rarak egy massziv hp pontot. azt neked kell eldontened mi a prioritas. Ha nem nagyon doglodsz akkor eleg Diona es Noelle is.
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Ok!
Köszi.
Még mindig Healer problémával küzdök.
3 karakterem van ami használható erre : Noelle lvl 60 , Diona lvl 40, Barbara lvl 40.
Melyikkel lenne érdemesebb foglalkozni nagyobb szinten majd ? -
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha nincs rá szükséged szerintem nem.
Eddig is került be új a játékba szóval valószínűleg még fog is ami akár jobb is lehet. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Őszintén remélem, hogy a karakterenkénti 15M$-os bevételt java részt a Velkin és a Gnostic adta és nem azok aki ráköltöttek egy csúcs PC árát arra, hogy Genyó C6 legyen.
-
Shiro
senior tag
Együtt sem érik el a 70 milliót, ami elég gyér.
https://www.vg247.com/2021/02/24/genshin-impact-double-initial-budget-year-ongoing-development-cost/
Röviden 100 millió $ volt a fejlesztési költség, amit az első két hétben be is hozott. (Venti)
Évente 200 millió $-os költségvetéssel terveznek.
Innen nézve 3 hetente 10-15 millió $ még mindig a veszteséges kategória.
Véleményem szerint valahogy rosszul van az egész ütemezve. Pár hónapja azt reménykedtünk,. hogy már Inhumánusában fogunk rohangálni. Hát az még odébb van.
Oké kapunk eventeket amik adnak primót, amiből szerezhetsz egy újabb waifu-t.
De mi van közte lépj be minden nap csináld meg monoton módon ugyan azt a rutint és kész.
Persze nem muszáj belépned, de akkor meg ennyi resint, meg annyi primót vesztesz.
Őszintén mondom, ha nem lehetne mobilon is játszani, már rég ott hagytam volna a francba.
Én kifejezetten örülnék annak, ha nem lépnék be két hétig akkor ott várna rám 56 comission meg 2500 resin. -
Sordoran
Topikgazda
Értelme nincs klasszikus pvp-nek itt. Pont Hu Tao lehetne példa, de sok más hős is bőven többet sebez, mint amennyi életerőnk van. Persze ezzel lehetne játszani, hogy a játékosok csak tört részét sebzik egymásra, de ez minden hősnél külön számolandó lenne, tehát sok munka a balance-ra.
Vagy képzeljük el, Ganyu charged shot-okkal hogy találnád el ellenfeleket mobilon? Ha Xiao fel-le repkedve sebez, hogyan harcolsz ellene? Röviden, szerintem a klasszikus pvp-t el lehet vetni, a játék alapjaiban nem kompatibilis ezzel.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Haat Hu Tao Spirit Sootherjenel meg a 10 masodperc sem lenne meg.
Viszont ez a PvP nem a szokvanyos lesz, hanem pl jatek mint bujocska, vagy hasonlok. Tehat nem az eroket vetik ossze. es megepitem a keromat is vegre benne

-
xeon forever
addikt
uj tema
Coop 4 player.
Szerintetek 4 5 * karakterrel milyen csapatot van ertelme összerakni. Egyenlőre AR16 gondolkozom es a csaladdal szorakozas szinten, es ne legyen joy dobalas. 2 ifjonc 2 felnott GAMER. Tehat középhaladó csapat lenne.
Mindenkepp rerunolunk mert elorol kell kezdenunk. -
xeon forever
addikt
Szerintem beszelek kimjunnal h dobjon atomot a mihoyo fohadiszallasara ha ez igy lesz.

Bytheway szerintem alapjaiban rengetne meg a jatekba vetett hitem. Imadom a storyt(ami lassan halad elore)szeretek coopozni, es igy jo ahogy van.
De ha lesz s pvp akkor remelem csak azonos lvl engednek ossze de max 5 szint elteressel. Kulonben game killer lenne ha pl 4 en coopozunk oszt valamelyik csapattarsat kihivjak es veletlen ranyom h ok, es a csapatban eppen van ket lvl 20 ar 16-os karakter es jon 4 lvl 94 ar 55+....
Illetv e ha reward is jarna erte az jo bunko lenne...Csinalok 500 accot a lvl94 ar max accal oszt Demon Lords...jonnek a noobok es a szherver leallasaig nem halok meg sem utana...
Vagy forditva...Maradj eletben 10mp lvl94 ellen acchievment 1600 primo. XD -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remelem ez a resze pletyka marad.. meg ha friendly pvp lenne is, legtobbotoktol jocskan el vagyok maradva.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem ugy legyalulnanak mint a tokot.

-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Hat ha aranyaban tobbet kapnal a penzedert akkor megertenem. igy hogy fix 5* karakter vagy vegyver tobb mint harmincezerbe kerul, rendszeres costumer nem leszek.

Naaahh mas, hallotatok rola hogy lehet lesz coop pvp? 4 vs 4. hogy most event szinten-e vagy veglegesen majd kiderul. en lestopizok egy dead-weight cimet.

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mármint mire gondolsz, kapjunk osztalékot?
Amúgy az meglepő picit, hogy Zhongli volt a legnagyobb bevételt termelő. Én inkább Ganyu-nál és Xiao-nál éreztem nagy hype-ot, bár nem sokkal vannak lemaradva. Inkább csak azért van előnye Zhongli-nak szerintem, mert akkor még többen játszottak.
Amúgy jó lenne, ha ennek a pénznek egy részét több fejlesztő felvételére fordítanák, akikkel gyorsabban és több tartalmat varázsolnának a játékba. Igaz hogy korlátozott a térkép (6 nagy régió, és gyaníthatóan ugyanennyi kis zóna lesz), és ezzel nem fognak annyira sietni, de több sztori küldetés, és eventek azért lehetnének. Illetve nem is több, hanem tartalmasabb, nagyobb szabású. -
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
A gond az, hogy az ilyen játékoknál egy átlag AAA játék áráért kb semmit sem kapsz

Szóval lehetsz te fizetős játékos, de vagy a gatyád ráköltöd vagy nem lesz semmid.
Ahogy írtam...nem a Mihoyo találta ezt ki, csakhát csóróként bosszantó ez
-
F34R
nagyúr
Ez a kep eleg beszedes. F2P

-
slimG
tag
Sziasztok!
Nálatok is van 4206-os network error? PC reset és router reset is megvolt, de nem enged tovább a loginnál. -
xeon forever
addikt
En vegre szeretnek egy Monat a main accba...MonaLisa effect az egyik kedvencem...water+electro. bamm
masik a 2 pyro 2 electro felallas bizonyos helyzetekben. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Figyelj azon a bannerem amik boostolva vannak es kihuztad elsore Ventit es Childet az kurva nagy szerencse. Foleg hogy mindketto kurvajo.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hozzám képest biztos, nekem egyszer sem adta még be elsőre, mindig csak másodikra a garantáltat kaptam meg.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
14k-t kizart... meg ha besegit paimon boltja akkor sem lesz meg. es igy sem biztos hogy azt kapod...azt hogy mar 2x esett ki aki rajta volt az ibkabb mazli mintsem szerencsetlenseg. Lehet ha normal banneren huztal volna ra akkor hamarabb kiesik Diluc (mar ha valoban o kell.)
Minden 5* ugy sem szerezhetsz meg, max ha valoban erre van tobb szazezred egy evben.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Legrosszabb és haszontalan...ezeket a jelzőket használod ha elégedett vagy? :D
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez csak ideig-óráig van így, mert elfognak fogyni a küldik és csak a napikért kapott 60DB lesz, azzal meg gyűjtögethetsz hónapokig egy garantált karakterért.
Még ha előfizetsz a napi 90esre sem jön ki a napi egy pörgetés.Amúgy meg a "cserébe sikerült össze szedni a legrosszabb 5 csilagosat is." eléggé úgytűnik hogy elégedetlen vagy.
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
1 nem vagyok elégedetlen
2 ez csak egy jó kis flame
3 nem kell hozzá sok pénz napi játékkal legrosszabb esetben is 4-5 gemre össze lehet szedni.Így nem igazán kell rá költeni.
-
wandor0930
aktív tag
Nem is értem miért kell legrosszabbat hirdetni egyáltalán? Ez valami kényszer?Mindenképp kell legjobb és legrosszabb?
Jelenleg szerintem minden kariban van valami olyan egyedi dolog amit más nem igazán tud, persze ez majd változni fog valószínű ha sokasodnak.
Plusz ez a játék a csapatépítésről szól, lehet egy jól működő csapatod amiben lecseréled a DPS-t egy másikra és sírsz hogy milyen szar, közben meg arról van szó hogy teljesen más csapat kellene hozzá.
-
Sirandrish
legenda
Qiqi mint legrosszabb 5 csillagos hero?
Gyakorlatilag halhatatlanná tesz bármilyen partyt azzal ha csápol, és még sebeznie sem kell hozzá. Emellett az e-je veszett jól healel, a q-ja meg az egész partyra hat és még a legdurvább "reflectet" is simán kezeled bármekkora DPS-el.
Ha ez a legrosszabb, akkor gimme mooooore
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem értem. Elmondtad hogy 76 húzásnál jársz, majd elmondták hogy ott már esélyes az 5 csillagos, ha nem kell Tartaglia, akkor ne forgass. Erre ráforgatsz...kiesik az uppolt hős, és elégedetlen vagy..

Egyébként egy tanács...tényleg nem csesztetés, nekem se több se kevesebb, de..
Látom facen írtad hogy Zhonglira "félre van téve a gem mennyiség"...gondolom ez azt jelenti hogy hajlandó vagy egy komolyabb összeget beleinvesztálni (lévén hogy most nulláztad le magad), ami nem baj..te pénzed, de én a helyedben hátralépnék egyet...szétnéznék...eldönteném hogy mit akarok, és aszerint cselekednék, mert máskülönben erre a gatyád is rámegy.
Nagyon az elején vagy még, de már most mindenbe belekapsz, mindent akarsz, és mindent azonnal, de ezt a játék nem támogatja. Rá lehet költeni fél havi fizetéseket, de felesleges. Mindenfél 5 csillagos hős nélkül is tökéletesen játszható a játék. Persze jó ha van, és már neked is van, de ennyire nem kell rágörcsölni szerintem.
Te pénzed, te döntésed, te játékod, ez csak egy tanács... -
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Honnan jött ez hogy Childe a legrosszabb 5csillagos?
Azt nem mondom hogy Ganyu dupla charge lövéseivel felveszi a versenyt, de őt leszámítva semmivel nem rosszabb mint az OP-nak kikiáltott legutóbbi banneres karik.Hu Toaval karöltve szerintem a legjobb közelharci DPS karik(távolra meg Ganyu).
Nameg ha annak tartod miért húzol a bannerjéből 75+nál?
F34R
Ezzel is vitatkoznék, Qiqi a másik kari akit bárhogy próbálok nemtudok helyettesíteni a csapatban.
A gyógyítása az ATKon alapul, tehát erre fogod építeni szóval sebzésben sem rossz.Barbara az ő lightosabb kiadása.
Aztán ott van Diona meg Bennet is aki gyorsabban tud healelni, de mindkettőnek a burstjére van ehhez szükség és helyhezkötve valamint csak egy karit tudnak egyszerre gyógyítani.(ketten együtt már lehet jó lenne, de ez nálam nem opció)
(Jean meg Noelle meg akkor jó healernek ha az előzőekből senki nincs meg).
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nagyon jó cryo support karakter. A Cryo pajzsa elég durván véd ha sok hp-ja van és cryo sebzést is okoznak a kilőtt tappancsok, szóval Pyro vagy Electro karakter mellé tőkéletes. Ha meg megvan a passzív képessége is akkor 10% pluszt ad a mozgáshoz és 10%-kal kevesebb a stamina fogyasztás amíg a pajzs fent van.
Az ultija is elég jól healel, bár nem egy Qiqi de azért elég jól felhúzható az is és még cryo sebzést is okoz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
En egyedul a Staff of Homa-nal huztam ra a kimondott fegyver bannera.
Dionarol? hat nagyon jo expediciot felderiteni
masra nem hasznalom. -
Urzu_7
aktív tag
Rossz karakter nincs, játékos annál inkább. Mindegyiknek meg van a megfelelő képessége hogy elbánjon az ellenségekkel, csak jól kell használni őket.
-
Sordoran
Topikgazda
Az az Azhdaha-s talent material. Szóval csak a talentet fogod tudni lassan húzni lvl7-től, de ha tényleg bejön az, hogy át lehet váltani a talent materialokat, akkor talán gyorsabban menni fog.
Roland861010: "Tehát mostani bannerről Childe-re van 50% esélyed, vagy kivárod új patch-et, és onnan Zhongli vagy Eula eshet várhatóan. Childe-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, de sokan szeretik, Zhongli az ultimate support karakter, Eula pedig (várhatóan) monster dps lesz. Mindegyikkel jól jársz." <- ezek után húztál, kiesett és most bánod, csak magadra vethetsz.
Amúgy tényleg nem rossz, szóval ne bánd nagyon. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Vartal volna ~kb 13-14 napot akkor kieshetett volna Zhongli is, vagy akar Eula. Majd lesz, szepen epitgeted ameddig azt nem latod hogy o kell.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem o legrosszabb.. hanem az egyik legjobb. En osszetennem a kezem ha meglenne. Qiqi egyebkent e legrosszabb 5* meg persze a Traveller.
-
F34R
nagyúr
Ezen morfondiroztam epp mikor neztem mi kell Eulahoz. (10k primon kivul)

Azhdahat weekly bossnak irjak, akkor rohadt soka lesz a kis holgy 90-es

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Az elején már esett is prototípus

Razorral egyébként nem kell túl sokat váltogatni a karakterek között, a legfontosabb, hogy a superconduct reakció (cryo+electro) legyen meg 12 másodpercenként azért a kellemes kb 40% sebzés növelésért.
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Szoktam használni Rosit is de főleg ha sok az ellenfél akkor jól jön.
Amber nagyon el van maradva.
Igazából egy Dilucot szeretnék második pryo karinak
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Alakul ez, lemegy minden simán.
Ha szempont, a tempón bőven lehet javítani. Mint írad a karakter váltások nem feltétlen ideálisak illetve a képességeket is eléggé random használod, de majd kialakul.
Rosariat pl neimgen használtad, ha beraknád a helyére Ambert az kapásból +25% atk.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha nem kell semmi erről a bannerről (se 4*, se Childe) akkor felesleges nyitnod. Lehet következő banneren olyan 4* lesz akit szeretnél, már ezért is érdemes várni. Mindig a kiemelt 5* és 4*-osokat kell számbavenni, és akkor húzni csak ha kell közülük valaki. Ha egyik se kell, akkor inkább várj, csak azért ne húzz, mert megteheted, főleg ne 76. pity-nél, mert itt már hazárdjáték.
Persze ha kell Childe, akkor húzz bátran, lehet kiesik. Amennyiben egy standard esik, azzal pedig úgyse tudsz mit tenni (mármint lényegtelen hogy most, vagy következően esik), közöttük is vannak nagyon jók. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ebben nem kell reménykedni, BIZTOS kapsz 5* karaktert event banneren 90-ig. Viszont 76-nál már él a soft pity, tehát szerintem 5 húzáson belül esni fog valami. Mivel előző Venti volt, event karakter, így következő 50-50% hogy kiemelt lesz. Tehát mostani bannerről Childe-re van 50% esélyed, vagy kivárod új patch-et, és onnan Zhongli vagy Eula eshet várhatóan.
Childe-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, de sokan szeretik, Zhongli az ultimate support karakter, Eula pedig (várhatóan) monster dps lesz. Mindegyikkel jól jársz. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
De mit?

-
Roland861010
veterán
76 Pitynél járok az utolsó 5* kari óta ami Venti volt.. remélem azért tényleg be adja maximum 90-re!
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
En sem hittem el... Most mar a 3. accot csinaljuk igy csaladon belul. Idaig novice volt mindegyik acc.
A main accomban persze mar nics lehetoseg 30 napon belul.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
GG!
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A constallation nem számít olyan sokat ám a legtöbb esetben.
Nekem is van olyan karim aminek fullos, de nem játszottam vele 10 percnél többet. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Jaaa... akkor azert nem fejleszted mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A kiemelt 5 csillagosok MINDIG külön banneren voltak eddig is. Igen, valószínűleg Zhongli banner nyit az új 4* pyro csajjal, és 1.5 patch második felében jön Eula banner. Bár nem bánnám ha fordítva jönnének.