Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én is most álltam komolyabban neki kicsit karakterfejlesztésnek, szóval én is vevő lennék rá lehet. Tegnap futottam neki először stormterror-nak és a farkasnak is mint heti boss, elsőre lementek, nem tudom eddig miért nem törődtem velük.
Most az a kérdés, hogy craftoljam-e le a compound bow-t Fischl-nek és legyen full attack dmg belőle, vagy maradjak a stringless mellett. Mondjuk annyi anyagom van, hogy mindkettőt meglegyen, viszont lehet supportokat kéne fejlesztenem inkább. Fischl már 60-as, hamarosan mehet 70-re is, míg Zhongli és Mona 40-es, Xiangling pedig csak 20, mivel várok egy jobb tüzeset. De az csak Hu Tao lesz lehet, 1.3-ban majd 5 csillagos, addig meg gyűjtöm primogemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged