- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
GeniusHU #1204 üzenetére
Hát elmehet a fenébe. Nyilván így olcsóbb a frissítés, de azért 2-3 hónapig nem kínálnak alternatívát (mert valljuk be őszintén, az 1200 és 1800A nem igazán alternatíva a 2000 vagy 3000A-ra) ... nem a legszimpatikusabb dolog.
Kíváncsi leszek a frissítésre. Hanggal eddig se volt baj, remélem az elektronikán csiszolnak egy picit, és megszüntetik a hibákat amik jelentkezni szoktak, meg a kezelőszervek is visszakerülnek az előlapra, és akkor megalkották a tökéletest (bár kétlem hogy így lesz, mit fejlesztenének rajta legközelebb?).
-
KicsiUbul
őstag
válasz
GeniusHU #1187 üzenetére
Szia,
Szabin vagyok, most nyaralok, így jövő héten egyeztessünk.
De előre szeretném vetíteni, hogy nem jogvitát meg fogyasztóvédelmet stb szeretnék, hanem értelmes kompromisszumos megoldást. Jövő héten felhívlak, és megbeszéljük a dolgot.Más kérdés:
Láttam nálatok digitális rajztáblákat, és azon gondolkoztam, hogy jó lenne-e egy 8 éves kiskölöknek ajándékba , nagyon szeret rajzolni. Szerinted melyik lenne neki megfelelő?Köszönöm.
Üdv,
Ubul -
KicsiUbul
őstag
válasz
GeniusHU #1180 üzenetére
Én igen
[link]
"6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani.
(2) Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik."
-
Peti N95
aktív tag
válasz
GeniusHU #1172 üzenetére
Meg őrülök
Ma hazajöttem a melóból, bekapcsoltam, pukkant egyet, és azóta működik hibátlanul!!
Tegnap óta nem is nyúltam hozzá, ilyet még életemben nem láttam!
Ezt mi okozhatja??Én a Genius.hu-n nem találok szervíz címet, küldenél egyet akár privátban is, ha nem lehet ide kiírni. Köszi!
-
fenergie86
tag
válasz
GeniusHU #1153 üzenetére
Szia!
Van egy 3600-as Genius 5.1-es hangrendszerem. A problémámat korábban már konstatáltam itt. A baja az, hogy halk hangot ad, valamint torzít is. Eleinte azt hittem, hogy az előlepi panel adta meg magát a mélyben, de mikor kiszereltem és elvittem haverhoz, akinek pont ilyen gépe van, abba beszerelve tapasztaltam, hogy semmi baja annak az egységnek. Ez valamelyest örömmel töltött el, főleg mikor megtudtam, hogy egy ilyen egység "csak" 10 ezer körül van, és nem ezt kell cserélni. Na tehát a potméterre gyanakodtam, mivel annyira halkan szóltak a hangfalak, hogy csak nagyon nagy csendben, füleket rátapasztva tudtam halk neszeket hallani a hangszórókból. Ezután kicseréltem a TDA 7360 -as IC-t, reménykedve, hogy ez megoldja a problémámat. Az eredmény az lett, hogy vmivel erősebb lett, márnint most már nem kell oda nyomni a kagylóm,at, hogy halljam a hangokat. De ez még mindig s?@r így. Ugyanakkor a mélyládában a mélynyomó nem dolgozik. Lehetséges, hogy a hozzá kapcsolódó IC-t , azaza TDA 7296-ost kell kicserélnem még?
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy az IC-k és a hűtőborda között van ilyen szigeteló gumi lapocskák, azok kötelezően kellenek oda? Meg vannak, de nem tettem vissza még. Tehát ez is okozhatja a problémámat?
Üdv! -
AradorasXeon
csendes tag
válasz
GeniusHU #1106 üzenetére
Hát, most itt épp elment, úgyhogy fogtam magam, rögtön mentem a másik géphez (azon windows XP van), az egér ott tökéletesen működött, úgyhogy visszajöttem ide (ugye windows 7), bedugtam, és most megint van egér, érdekes, nekem driver problémának tűnik, tudsz valami oldalt esetleg ahonnan letölthetnék valamit?
Megjegyzés: az egész gépet karácsonyra kaptam egerestül, szóval nem épp régi (mármint az egér) ami egyébként egyszer már cserélve lett, mert az első (ugyan ilyen) nem működött (egyáltalán), szóval ez az egér olyan 4-5 hónapos lehet.(miközben ezt megírtam már megint nem jó, a vörös fény viszont világít.....)
Köszi előre is, remélem tudtok valamit.
-
Curse
tag
válasz
GeniusHU #1092 üzenetére
Új fejlemény!
Visszaolvastam sokat és kipróbáltam ezt a sub/center dugócserét,azóta rájöttem hogy a hangkártya driverben van ilyen opció hogy cseréli a 2 jelet úgyhogy nem kell cserélni se.A lényeg hogy így egyből megszólalt a 2 rear is meg a sub de bekussolt a center.Akárhogy variáltam nem megy 5.1-be csak center nélkül vagy rear-ek meg sub nélkül.Nem értem én ezt.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
GeniusHU #1080 üzenetére
Szia!
Tegnap este a Genius SW-HF5.1 5005-as mélynyomómban valami hiba keletkezett. Játék közben elkezdett hangosan elektromos zárlatszerűen sercegni és közben füstölt. Eléggé meglepetésszerűen ért mivel odáig nagyon halkan szólt. Gyorsan áramtalanítottam és lehúztam a gépről is. Sajnos a garancia már lejárt, mert másfél éves így bátorkodtam lecsavarozni a hátlapot és ez a látvány fogadott.
Az első képen látszik, hogy a vezetékek is megégtek a második képen pedig jobban látszik az elhelyezkedése. Egyébként szétszerelve bedugtam és a hangfal működik, semmilyen hibát nem mutat, igaz a gépre nem nagyon mertem dugni! Most nem tudom, vigyem a szervizbe vagy csak töröljem le és rendezzem össze a kábeleket, talán csak az ért össze? A választ előre is köszi! -
exposeman
csendes tag
válasz
GeniusHU #1044 üzenetére
Kösz a segítséget meg sikerült oldanom.
Minden ok az egérrel,a vevő egységen nem nyomtam meg a gombot,az összehangolásnál,ez volt a baj.Leírás:Genius TwinTouch 720e-problémák,nem működik,mi a gond?Mért nem jó az egér?Drótnélküli egér és billentyűzet TwinTouch 720e,Információk,vélemény,használat és ami kimaradt a teszteken
Összehangolási folyamat:Először megnyomni a vevő egységen a zölden világító gombot,majd a Billentyűzeten a Connect(piros gomb) majd újra a vevő egység zöld gomb és végül az egéren a Connect(piros gomb)
És már rendben is üzemel!
Egyéb infó:ami a teszteken kimaradt.
A Genius TwinTouch 720e billentyüzete akár nyolc hónapig is üzemel egy elem cserével.Nálam eddig három hónapja van üzemben.
A Genius TwinTouch 720e egér nyugalmi állapotban kb. 25-30perc elteltével kikapcsolja az optikáját(nem fogyasztja az elemet,nem világít a piros LED)Nekem 800-900mAh tölthető elemmel 3-4 napig működik az egér (napi 10 óra aktív használat)
Hátránya:gépeléskor igencsak sokat kell javítani(kimaradnak betűk,vagy más karaktert ír),lassú íróknak nem gond,gyorsíróknak nem ajánlott.Az egér kicsit késik.
De egyébként egy kényelmes és dizájnos szett,ajánlani tudom.
Remélem segíteni tudtam másoknak is.
-
VIPowER
őstag
válasz
GeniusHU #973 üzenetére
Hát nem hiszem hogy ilyen megoldásoké lenne a jövő.
Ezt most esetleg kényszerlépésnek el lehet fogadni a Genius-tól, de valószínű hogy a sok
felháborodott ember miatt más megoldást kellesz találnia.
Nekem pl a régi 3600-as van, és a Stand-by gombot még egyszer sem használtam.
Egy konektorra van kötve a géppel, amit a 230V-ról kapcsolok le ha már nem használom,
de sokaknak nem így van ez megoldva. -
válasz
GeniusHU #964 üzenetére
Akkor hogyan kapcsolom ki tulképpen az új 6000-est h kényelmes legyen?
Szoszo 5000-esem stand by-os és fogyaszt. Elektromos szempontból nézve nem rózsás a helyzet. Trafóval működik ami ha feszt kap és nincs semmi teher a másik végén akkor is áramot vesz fel a hálózatból, kicsit de felvesz.
Ha kumii valóban a valóságot írja akkor az gáz, nekem úgy tűnik ez gyártói hanyagság, a célt eléri, de kényelmi érzetet ront.
-
Zanik
addikt
válasz
GeniusHU #953 üzenetére
Sajnos a mai magyar viszonyok között valahogy mindkettőtöknek igaza van.
Egyrészről nem várható el tőletek, hogy azokat a hangfalakat is bevegyétek garanciába, amihez soha semmi közötök nem volt. Másrészről a vásárlótól se várható el, hogy minden egyes márkás termék esetén tüzetesen utánaérdeklődjön a hazai viszonyoknak. A szürke importtal pont az a gond, hogy nem azok szívnak vele, akik csinálják, hanem a gyártó, mert sérül a márka jó híre, a hivatalos úton forgalmazó, mert nem tőle veszik, de őt szapulják, és nem utolsó sorban a vásárló, mert nem tudja használni a terméket, a szürkeimportos csak ül a pénzén, és hát ismét csalódnia kellett egy márkanévben!Gyanítom nem Shono az első, és nem is az utolsó, aki tőletek tudja meg, hogy mennek itthon a dolgok a Genius hangfalakkal. Kérdés: ti akartok-e tenni ez ellen valamit?
1. Reklámozzátok azokat, akiknek ti szállítotok Genius termékeket!
2. Hirdessék a partnereitek, hogy a náluk vásárolt Genius termékekre magyarországi szervizgarancia vonatkozik!
Ha tájékoztatnátok a vásárlókat, rögtön kevesebb volna a gond, panasz, ráadásul nőne a forgalmatok. Szerintem. -
Shono
aktív tag
válasz
GeniusHU #948 üzenetére
Megértem az álláspontod, de elfogadni nem tudom. Genius vagy nem?
Személyes tapasztalat:
GEIL ram gari: Bevittem a GEIL-hez, hogy rossz, nem kérdezte hol vettem, nem kérdezte mennyiért, nem kérdezte mikor. Megnézte tényleg hogy rossz, és hogy miattam történt-e, levette az újat a polcról, kezembe adta, és elnézést kért a kellemetlenségért. 5 és fél perc volt az egész.
Logitech gari: be sem kellett vinni a billentyűzetet, csak írtam nekik, hogy ez meg ez a gyáriszám, ez meg ez a gond. Azt sem kérdezték, hogy találtam-e, loptam-e, vagy vettem... Írták, törjem össze fotózzam le, küldjem el a képet, hogy "megsemmisítettem", ők pedig küldik az újat postán. 1 hét múlva DHL hozta az újat, egy elnézést kérő levéllel megtűzdelve. -
Shono
aktív tag
válasz
GeniusHU #939 üzenetére
"Sajnos a legolcsóbb hangfalak mindig külföldről érkeznek..."
Bocs de te miről beszélsz? (tényleg nem értem) Persze hogy nem magyar. Legolcsóbb??? 36e Ft-t nem mondanék olcsónak. (ok, nem high-end, de a pénztárcámnak fájt)
Sztem a hangszóróknak semmi baja, mivel mindegyikből ugyanez jön. Erősítő para lesz az biztos.
Fizetős javítás... Persze! Hogyne! Veszek egy cuccot X-ért és X/2-ért még használat előtt javíttathatom, hogy jó legyen. Ez ám az üzletpolitika....
-
embraced
csendes tag
válasz
GeniusHU #898 üzenetére
Szia!Nagyon örülnék ha ennyivel meg is lehetne javítani.Ezzel viszont az a gond hogy nem tudom hogy a többiben van e de az 5005-ös szériában nincs végállás kapcsoló a főhangerőszabályzóban!!!Legegyszerűbb magyarázat erre hogy az MCU a feszültségszintet követi nyomon és nem egy végálláskapcsoló impulzusát.(De szólj hogyha tévedek.
Szóval visszatérnék az előző kérdésemre.Hogy lehet resetelni a mikrovezérlőt?Ugyanis ha jól láttam a köv szériák valamelyikében már eszükbe jutott reset gombot csinálni(mert én még mindig azt feltételezem hogy ez megoldaná a problémát.)
A másik kérdésem hogy mikróvezérlőt és csak azt tudtok e postázni?
Válaszokat előre köszi. -
acpi
csendes tag
válasz
GeniusHU #886 üzenetére
Sajnálom, mert szerintem hasznos tud lenni bizonyos esetekben (én pont nem érem el, csak ha nyújtózkodok, de hát azt is kell néha
)
A Slimstar 100-ról meg a multimédia gombok maradtak le, így jártam.
Mondjuk pont most néztem, hogy az e**gitalból épp kifogyott az i220 4ezerért... -
embraced
csendes tag
válasz
GeniusHU #749 üzenetére
Szia! Nekem egy SW-HF 5.1 5100-asra fájna a fogam de láttam hogy az 5.1 bemenetetn kívül csak egy másik aux bemenet van és olvastam hogy nem keveri ki 5.1-re a sztereó jelet. Az hogy két bemenete van az annyira nem lenne nagy probléma de az számomra nagyon zavaró hogy csak két hangfal és a mélynyomó szól. Valahogy nem lehetne kombinálni hogy kikeverje 5.1-re a dvd lejátszó sztereó jelét (mert ez lenne még rákötve) mert külsőleg nagyon tetszik a szett de nem a legtökéletesebb ezek a dolgok miatt.
Ha nem megoldható kb. mikorra várható egy újabb típus? -
Ivan Kozirev
csendes tag
válasz
GeniusHU #853 üzenetére
Szia GeniusHU,
Van egy Genius SW-HF 5.1 5000-es cuccom, rá tudom kötni valahogy PS3-ra egyszerűen?
Esetleg úgy hogy tényleg 5.1 maradjon. Monitoron játszom, az van összekötve egy HDMI kábelen a konzollal. Ezen kívül van még rajta AV MULTI OUT, de más nincs.
Köszönöm a választ, előre is! -
hfrankee
senior tag
válasz
GeniusHU #843 üzenetére
Kösz a választ,de minek is kellene próbálgatnom?!
Ha az ember vesz egy ilyen árkategóriájú billt,nem igazán avval akar foglalkozni,hogy találgatja mi a baja.Ugyan ezen a gépen két másik bill. tökéletesen működött,de ez pont nem.Ezért kérdeztelek téged,mint szakszervizest,hátha tudsz kapásból vmilyen megoldást.Illeszd be manuálisan a drivert,van egy patch hozzá itt meg ott...Szóval érted?! -
kocsis102
csendes tag
-
kocsis102
csendes tag
válasz
GeniusHU #822 üzenetére
hát hogy nekem kevés felveszem a hagerőt és betorzit de volt már amugy bekötve hangszoró csak rövi időre csak kipróbáltam egy 25cm 120w hangszorot kötöttem be de aszt kinyirja 60 hangerőn már recseg ropog csatog mindent csinál ilyen hangszoro: http://www.mnc.hu/popup.php?.%2Fproducts%2Fhome%2F03_01_Noir%20I%2F30605%2Fpopup.jpg igen erősebbet akarok rárakni 300w köröli hangszorókban gondolkozom
-
moe3ius
csendes tag
válasz
GeniusHU #783 üzenetére
Helló!
Köszönöm a tanácsot. Megnéztem (nem 2-2 karimás csavar volt, süllyesztett egyáltalán nincs rajta), tényleg elég lazák voltak.
Meghúztam őket amennyire tudtam, de a zúgás nem múlt el, csak kicsit halkabb lett
Megpróbáltam azt is, h lehúztam az összes kábelt róla, de akkor is zúg.
Ha beviszem hozzátok a dobozt, akkor gariba ez a probléma orvosolható?Ja és természetesen a ti terméketek
Genius sw-hf 5005
-
BBX
csendes tag
válasz
GeniusHU #784 üzenetére
Szegedi vagyok, Iponon vásároltam. De a mély attól szól, tehát, furcsa, mintha össze lennének kuszálodva a dolgok. csak a 2frontot lehet szabályozni ugy ahogy kell. A többi pl a center potija a gépen a hátsó hangszórót állítja. És ugyanez van, hogy a sub potija a jobb hátsót állítja és igy a hangkártya arra küld mélyet ezért eltorzitja és nem szól szinte sehogy. Ez logikusan akkor lenne így szerintem ha rosszul lenne összekötögetve. De 1000%, hogy minden jó. Pedig ebbe bíztam, hogy rossz az összekötés.
-
moe3ius
csendes tag
válasz
GeniusHU #779 üzenetére
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy vettem egy sw-hf 5.1 5005-öt, és nagyon hangosan búg.
Csak a számítógépre van rákötve. Ha be van kapcsolva akkor baromi hangos, ha standby, akkor nagyon halkan ugyan, de szintén búg tovább.
Láttam, hogy a trafót meg lehet hekkelni gumival, de nem szeretném elveszíteni a garanciát, szal nem szedném szét.
A kérdésem az lenne, hogy megoldaná-e a problémát a gumilap beszerelése?
Garanciális-e ez a dolog?
Mi más okozhatja még, amit esetleg otthon megpróbálhatok kiküszöbölni (hangszórók esetleges közelsége egymáshoz, vmi zaj a szgépből, ilyesmi)?Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de elég láma vagyok a témához!
Előre is köszönöm a választ!Üdv.
-
robeszlp666
csendes tag
válasz
GeniusHU #734 üzenetére
hali mindenki
Tegnap vettem egy Genius 5.1 5000 hangfal szettet és ma egész nap a leírást fejtegettem de valahogy nem tudtam megfejteni
azt szeretném megkérdezni hogy valaki tudna nekem segíteni hogy mit hova kell kötni a mélyládán (piros fehér) kábeleket mert annyi kábelt kaptam hogy csak na
Ha mondjuk valaki erről tudna nekem egy képet felrakni vagy a sajátját lefénképezni az megköszönném -
nash1
tag
válasz
GeniusHU #735 üzenetére
Szia, akkor végülis ha nem akarok 12e Ft-ot kiadni a javításra, akkor fel is vihetem a padlásra az egészet, és vennem kell egy másikat, mert nincs semmi más megoldás?
Nem akarok értetlen lenni, csak nehezen hiszem el, hogy másnak nem volt ilyen gondja, és hogy mindenki simán kiadott 12e Ft-ot, hogy megcsinálják, amikor 20e újonnan az egész. -
neokaaa
csendes tag
-
Kouta
csendes tag
válasz
GeniusHU #724 üzenetére
Nos ugye mint mondtam kihuztam az antenát a TVből megszűnt a bugás. És 2X megismételtem a dolgot és most bent van az antenna nincs bugás. Valami jó lett! Köszönöm a segítséget! Tényleg az antennával volt gubanc ..szalé akinek bug az piszkálja meg kicsit az antennát hátha jobb lessz.
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
GeniusHU #706 üzenetére
köszi a választ.
kipróbáltam egy másik géppel és ott felismerte a Bios...
ma még eszembe jutott ,hogy az alaplapon 8 USB port van, de ez úgy hogy /Rear x 6 / Front x 2/ azaz van 2 olyan, ami előlapi, de hátul is kivezethetem. most kíváncsiságból arra az usb kimenetre kötöttem a billentyűzetet. nem tudom miben más ez,de most már addig eljut h reagál a Del gombra és be tud lépni a biosba...viszont ott már ismét nem működik... -
Mr.Peter
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest