Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz
Bigmasterl #1828 üzenetére
Amit linkeltél az nem jó Neked. Esetleg egy ilyen jó lehet : [link], de ezzel is csak sztereo hangod lesz.
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
A 4 diódát, és a vele párhuzamosan kötött 4 db 100nf-os lapkondit cseréld. A 3300-asok lehet nem döglöttek, de mivel filléres áru, azokat is cserélheted.
Bár kinézetre a TDA7294 még él, sajnos korántsem jelenti azt hogy jó. (szerintem csere lesz)
Ha van multid, nézd meg mit mutat AC-ban a bemeneti fesz. Egyenlőre ennyi. -
VIPowER
őstag
A vezeték karcsúnak tűnhet, de ehhez nem is kell vastagabb. A különbséget úgysem vennéd észre.
A tekercsek nem állnak sehová, a hangszóró pereme szokott megpuhulni kicsit. Már nem kell kíméletesnek lenned vele.
Memória nincs, ergo ezzel nem tudsz mit kezdeni, hacsak nem bekapcsolva hagyod mindig, de ez esetben megszeged az EU-s előírásokat. -
VIPowER
őstag
válasz
speedernet #1210 üzenetére
Szerintem garanciába nem kérdés hogy lehet e kapni. Adjanak!!!
-
VIPowER
őstag
válasz
speedernet #1208 üzenetére
Ha van mobilod (de kinek nincs), akkor azzal tudod ellenőrizni a távszabályzót.
Kapcsold be a kamerát rajta, a távirányítót tartsd a kamera elé, figyeld a kijelzőt, és nyomd meg valamelyik gombot. Ha látsz villanást, akkor jó a táv, ellenkező esetben hurcolhatod
be a mélynyomót. -
VIPowER
őstag
válasz
GeniusHU #973 üzenetére
Hát nem hiszem hogy ilyen megoldásoké lenne a jövő.
Ezt most esetleg kényszerlépésnek el lehet fogadni a Genius-tól, de valószínű hogy a sok
felháborodott ember miatt más megoldást kellesz találnia.
Nekem pl a régi 3600-as van, és a Stand-by gombot még egyszer sem használtam.
Egy konektorra van kötve a géppel, amit a 230V-ról kapcsolok le ha már nem használom,
de sokaknak nem így van ez megoldva. -
VIPowER
őstag
válasz
fenergie86 #757 üzenetére
Ettől függetlenül mindegy hányszor teszed fel a kérdést, a válasz ugyanaz marad mint amit már leírt Neked [itt].
-
VIPowER
őstag
Igen, tudnád. Általában minden HM erősítőnek van a subhoz alacsony szintű kimenet (van amelyikben erősítő is van, nyilván a tiéd nem ilyen lesz) azt kell összekötnöd a Genius Sub bemenetével.
r3visor: Valószínűleg mire elérne hozzád a panel lenne vagy 12e-FT, annyiért meg lehet venni használtan az aprón teljes ilyen rendszert.
-
VIPowER
őstag
Igen, amit nem használsz az nem kopik el.
Mondjuk annyit változtattam a rendszeren hogy a két első hangszórókat meghajtó TDA7269-eseket, kicseréltem TDA7294-esekre (külön trafót stb tettem bele e célból) mert zenét sztereóban hallgatok, a 100W-os hangfalakhoz meg kevés a TDA7269. -
VIPowER
őstag
Az enyém már több mint 4 éves, és a potinak még semmi baja.
Az igaz, hogy összesen egyszer használtam, amikor beállítottam közel fél hangerőre (már akkor sejthető dolog volt, hogy nem arra tervezték hogy használják),
azóta csak a sz.gépen, vagy a sz.géphez rendelt távval állítom a hangerőt. -
VIPowER
őstag
válasz
DanielMurphy #283 üzenetére
Kontakthibás, vagy az egyik kondenzátor haldoklik benne.
-
VIPowER
őstag
válasz
INFINITY80 #189 üzenetére
Az igazság az, hogy az eredeti lenne a legjobb bele. Másfajtával nem lesz olyan a hangja mint régen. De ha nagyon próbálkozni akarsz, akkor vegyél bele egy ilyet : [link] vagy itt :[link]
Persze ezek sem belevalók, de a SAL-nál "talán" jobb,és olcsó is. Eredetileg Sony cuccokba szánták őket, aztán mégsem kellett. -
VIPowER
őstag
válasz
INFINITY80 #184 üzenetére
Ez a hangszóró amit te vettél : [link] jó esetben olyan 30 W sinus-t rá lehet küldeni. A TDA 7294 +-40V-on tud kb 70W sinus-t. Szóval nem igazán van köszönőviszonyban a kettő.
-
VIPowER
őstag
válasz
INFINITY80 #182 üzenetére
Sajnos a SAL hangszórókról még azt sem lehet elhinni hogy SAL.
Attól aki vezeti ezt a topicot, tudsz rendelni ugyanolyan hangszórót mint amilyen benne volt.
Amúgy hanyas ez, 5000-res? -
VIPowER
őstag
válasz
INFINITY80 #180 üzenetére
Milyen sub hangszórót tettél bele?
-
VIPowER
őstag
válasz
eladohardver #96 üzenetére
"bár nem biztos..." sőt, köze nincs hozzá. Ez azért van, mert egy 300Ft-os koppanásgátlót
sajnáltak belerakni. (bár gyári szinten ez lehet csak 100ft)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest