- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
nash1
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy melyik hangfal a megbízhatóbb, melyikkel van kevesebb probléma?
genius 6000 vagy genius 5050?
Azért érdekelne, mert volt genius 5000-em, de a másfél év alatt amíg meg volt, ha jól emlékszem 4x volt szervizben,az 5. alkalom után már nem volt rajta gari, és inkább eladtam, mert nem akartam 12500Ft-ért szervizeltetni, és ezt nem szeretném eljátszani megint.A válaszokat előre is köszönöm.
-
nash1
tag
válasz
GeniusHU #735 üzenetére
Szia, akkor végülis ha nem akarok 12e Ft-ot kiadni a javításra, akkor fel is vihetem a padlásra az egészet, és vennem kell egy másikat, mert nincs semmi más megoldás?
Nem akarok értetlen lenni, csak nehezen hiszem el, hogy másnak nem volt ilyen gondja, és hogy mindenki simán kiadott 12e Ft-ot, hogy megcsinálják, amikor 20e újonnan az egész. -
nash1
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy tönkrement a bemeneti panel (Genius SW-HF 5.1 5000). A szervizben azt mondták, hogy kb. 12 000 Ft-ra jönne ki a javítás. A kérdésem az lenne, hogy meg tudom-e csináltatni valahol olcsóbban, illetve ha nem , akkor milyen erősítőt kellene vennem, amivel életre lehetne kelteni a rendszert(számítógéppel kellene összekötnöm).
Vagy jobban járok, ha veszek egy másik hangrendszert.Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged