Aktív témák
-
Blade55
csendes tag
Helló.
Még annyi problémám lenne, hogy a mély hanfal elég hangosan búg, még minimum hangerőn is (még a hangosan zugó számítógép mellet is hallhatóan és nagyon zavaróan hallatszik) , ha teljesen leveszem a hangot még a trafó hangja akkor is elég hangos. A csavarokat próbáltam meghúzni, de ennél már jobban nem lehet.A többi hangfalba meg mintha valami rádió adás menne, igaz csak nagyon halkan hallható és úgy is lehet hallani ha kihuzok belőle minden kábelt amit lehet (ez vonatkozik a bugásra is). Szerintetek ezt meg tudják-e csinálni garanciába vagy mindegyiknek ilyen nagy az alapzaja?
Most szerán vettem (rendeltem) az Iponnál. Még garanciás. A cucc: Genius sw-hf 5.1 6000 hangrendszer! Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Blade55
csendes tag
Hali.
Nem tudja valaki hogy a Genius sw-hf 5.1 6000 hangrendszernél 63-as a legnagyobb hangerő fokozat?Válaszotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged