- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
GeniusHU #706 üzenetére
köszi a választ.
kipróbáltam egy másik géppel és ott felismerte a Bios...
ma még eszembe jutott ,hogy az alaplapon 8 USB port van, de ez úgy hogy /Rear x 6 / Front x 2/ azaz van 2 olyan, ami előlapi, de hátul is kivezethetem. most kíváncsiságból arra az usb kimenetre kötöttem a billentyűzetet. nem tudom miben más ez,de most már addig eljut h reagál a Del gombra és be tud lépni a biosba...viszont ott már ismét nem működik... -
Krystal_s
addikt
kipróbáltam úgy h kikapcsoltam a quick boot-ot...akkor végigszámolta a memóriát stb és kiírta h keyboard error, press F11...és nem is ment tovább. ez viszont már kicsit érdekes. tehát bootnál egyáltalán nem ismeri fel a billentyűzetet.
/ másik usb bill-t visszakötöttem addig, quick boot enabled és ismét ok lett windows alatt. / -
Krystal_s
addikt
lassabban ? ilyenről még nem hallottam...
elég jól ismerem a bios-t, de ilyen beállításra nem emlékszem. a quick boot vagy a system bios cacheable...vagy melyikre gondolsz? ( MSI lap ,Ami Bios - 8 USB 2.0 ports (Rear x 6 / Front x 2, • The mainboard BIOS provides "Plug & Play" BIOS which detects the peripheral devices and expansion cards of the board automatically. )
amíg nem jön be a windows ,addig sztem be sem kapcsol.../a num lock is csak abban a pillanatban kezd el világítani.úgy emlékszem a Logitech bill,már akkor is világított, ha bekapcsoltam a gépet (azaz a rendszer betöltése előtt) -
Krystal_s
addikt
üdvi
vettem egy Genius SlimStar 220-at (usb).pár napja vettem észre egy hibát. szerettem volna belépni a biosba, de nem sikerült. nem reagált az F11, Del stb. gombokra. Elővettem egy régi bill-t és csak azzal tudtam a biosba belépni, ahol természetesen be van kapcsolva h kezelje az usb cuccokat...(usb controller: 8 usb ports és az usb device legacy support: all device)
olyan mintha a bios nem ismerné fel,de amit elindul egy oprendszer windows vagy linux ,akkor működik szépen. korábban nem hallottam még ilyenről. Logitech Internet nav. billentyűzetemmel nem csinál ilyent, pedig az komolyabb és szintén usb-s.
gondolom ha hibás lenne, akkor a hiba jelentkezne windows alatt is.
nem hiszem el h ez ilyen spéci cucc ,ami csak oprenszer alatt működikvagy nem szabványos usb ? nem tudom mi lehet...
(tartaléknak kell másik bill h egy safe módot, boot opciót vagy biost indítsak ?)
kipróbáltam egy linux live cd-t és az alatt is ok, pedig nem telepítettem neki külön drivert.
ps/2 átalakítóval is próbáltam, de akkor már a win sem ismerte fel !
Segítséget előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest