- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
GeniusHU
aktív tag
Asztali gépnél érdemes lenne egy usb hosszabbító kábellel felhozni a vevőt az asztalra.
Bár amikor az asztalon van akkor nem kellene villognia.
De mindenképpen meg kell próbálni másik elemmel is, hiszen egy "új" elem is lehet régebbi, mivel mire Kínából ideér, polcon áll és megveszik simán eltelt közben jópár hónap. -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Apróbb gondok lehetnek csak szerintem.
1., Nézted az egérben az elemeket? Ki is kell mérni, nem elég az a szó hogy új volt.
1.35V alatt már simán csinálhat ilyet.2., Nézd meg az egér optikájánál hogy nincs-e valami szösz beragadva a mélyedésbe, az is csinál ilyet.
Ha a vibrálást arra érted hogy megfordítod az egeret és akkor csökken a fénye és villog, az természetes. Érzékeli hogy nincs az asztalon és így nincs alatta felület.
3., Ez notebook? Azon az oldalon van az usb-be dugva a vevő ahol az egér is van?
Próbáld meg az egérhez legközelebbi usb-re dugni és hogy úgy van-e változás.
Ha nincs, akkor próbálj kicsit úgy egerezni, hogy legyen közvetlen rálátása az egérnek a vevőre.Kb ennyi hirtelen, remélem ezekből lesz valami válasz.
-
Frigetrus
aktív tag
Nos, én pontosan utána kérdeztem a dolognak. Ennyire egyszerű.
Ha meg azt mondják hogy nincs hozzá közöm, akkor otthagyom őket a francba...
Igen az nem rossz ötlet kiírni a honlapra, hogy melyik üzletbe szállítanak.
Egyébként edigitalról is hallottam már olyanról, hogy valamit nem magyar garival ad. Meg kell kérdezni. -
GeniusHU
aktív tag
Az 5005 széria kifutó, már nincs gyártás alatt.
Hamarosan lecserélődik az 5050es modellre, amivel meg még nincs tapasztalatunk.Ha olyan helyről veszed, akkor a meghibásodás után mi az összes hibalehetőséget megszüntetjük, nem csak az aktuális hibaforrást. Ajánlom az edigital.hu-t pl...
-
GeniusHU
aktív tag
Na eddig félrebeszéltem, ez van ha egy új terméket még nem próbáltam.
Zajcsökkentésként szivacsot raknak a mikrofonra, kb a szuszogás ellen.GHP-04NC és HP-02NC : ezek sima fülesek és itt van zavarszürés.
Pl metrón figyeli a külső zavaró frekvenciát és ellendolgozik valahogy, hogy ne szűrődjön be.Mikrofonosból nem várható más verzió.
Szóval minden termék alapból jó mikrofonnal rendelkezik, a HS-05A-nak meg nem is várható utódja jó darabig. -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Jó a mikrofon minősége, azért nem kell.
Közben elkezdtek egy olyat gyártani, amiben van zajcsökkentés.
Egy különálló elektronika nézi a külső zajokat, és azok alapján mérlegeli hogy mi hallatszódjon. De ez fokozottan hangos közegnél jó, pl egy operátorokkal teli szoba egy szerverpark közepén.
Szóval a mikrofonja teljesen jó, nem hiszem hogy bármi bajod lenne vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest