- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
popp
aktív tag
Service guide alapján egy-egy TDA 7269A IC végzi az elsők és a hátsók erősítését. Azért sztem érdemes először meggyőződni, hogy biztos a végfokokkal van a gond. Ez legegyszerűbben úgy ellenőrizhető, hogy az 5.1 3 jackkábelét kihúzod a hangkariból, majd egyesével megérinted őket. Amelyik búgó hangot ad az rendben van.
-
-
-
popp
aktív tag
válasz
mancs001 #694 üzenetére
Csak segíteni próbálok.. Azért kérdeztem, mert esküdni mertem volna, hogy a poti lesz a hunyó, de ha nem recseg amikor nyomkodod, akkor lehet még sem. Viszont szerintem az is fura lenne ha két végfok ic-d félig-félig szállt volna el. De majd beviszed GeniusHU-ékhoz és bevizsgálják.
-
popp
aktív tag
Csak az a kérdés annál mikor fog hasonló hiba előjönni.
Mert egy idő után szvsz szinte mind1iknél előjön, a 3600asnak ez a poti az egyik leggyengébb pontja. Az enyém pl 2 évet ha bírt problémamentesen. Igaz, hogy anno lakótársam sokszor kézzel tekerte a potit és nem a távirányítóval, mindig is rossz néven vettem ezt, valamiért úgy gondolom ez sokat nyomott a latba, hogy csak eddig bírta. De lehet nincs igazam..
-
popp
aktív tag
Nekem is volt poti problémám ezzel a típussal. Melyik csatorna nem szól, mert ha már egyik sem, akkor sztem kb menthetetlen, mindenképp cserélni kéne a potit (elvileg külföldről beszerezhető). Ha 1-2 hangfal nem szól, akkor esetleg valami kontaktjavító spray-el lehet próbálkozni, pl. WD-40, a poti tengelyébe fújva, nem eláztatva, de ez is csak ideig-óráig lesz hatásos, ha egyáltalán segít rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest