- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
robeszlp666
csendes tag
hali mindenki nekem egy olyan gondom lenne hogy tegnap este elszállt a másik billentyűmön a D betű csak akkor működik ha jól erősen megnyomom de vajúk be így nem lehet játszani semmivel
Esetlek van rá mód valahogy megcsinálni ha nincs az sem baj akkor vennék egy másikat de eddig csak 1 helyen találtam meg persze a külföldi oldalak a típus amiről szó van az a Genius Slimstar KKB-2050 már elég régi gyártmány de szerintem nagyon jó nekem nagyon bejött ha tudnátok nekem ebben segíteni hogy honnét tudnék beszerezni 1 azt megköszönném
-
robeszlp666
csendes tag
válasz
GeniusHU #734 üzenetére
hali mindenki
Tegnap vettem egy Genius 5.1 5000 hangfal szettet és ma egész nap a leírást fejtegettem de valahogy nem tudtam megfejteni
azt szeretném megkérdezni hogy valaki tudna nekem segíteni hogy mit hova kell kötni a mélyládán (piros fehér) kábeleket mert annyi kábelt kaptam hogy csak na
Ha mondjuk valaki erről tudna nekem egy képet felrakni vagy a sajátját lefénképezni az megköszönném
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest