Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Van egy Genius 5005-ös hangfalam, és korábban is volt már problémám vele.
Néha nem kapcsol be, vagy ha igen akkor a főpoti maxra felmegy, és berreg tovább és tekeri, pedig már nincs hova(természetesen hang nem jön ki belőle ilyenkor, és bemeneti csatornát se lehet váltani) (A szervízben megjavítottáknem csináltak vele semmit)
Amikor haza vittem egy hónap után ugyan úgy nem kapcsolt be néha.
Most megint elkezdődött a játék, és hol megy hol nem, de főleg a második....
Felbontottam a cucc elejét, és van a hangerőszabályozónak egy kápelcsatlakozója, amit ha kihúztam és úgy kapcsoltam be, majd bekapcsolás után visszadugtam akkor ment. Most már így sem megy, de ebből az jött le nekem, hogy az első nyákoknál lesz valahol a hiba.Kérdés- Lehet valahol külön kapni ilyen elektronikát, hogy magamnak beszereljem?
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
saabolcs #641 üzenetére
Szia saabolcs!
Nekem az 5005 ösnek semmi alapzaja, semmi búgás... és a sztereót is átalakítja úgy h az összes hangfal szóljon! És olcsóbb is mint az 5100-as!
(az meg az én bajom h néha nem kapcsol be, de gondololm több 1000 elégedeett vásárló van csak azok nem fórumoznak)
-
Mr.Peter
aktív tag
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Genius SW-HF 5.1 5005-ösöm van ami nagyon jól szól... ha bekapcsol
Néha ha beakarom kapcsolni akkor hiába nyomogatom a bekapcsoló gombot semmi nem történik... (ha nagyon fülelek akkor halk búgást lehet hallani a mélyládából (lehet h kondenzátorok töltődnek??))
vagy olyan is van hogy a ledek kigyulladnak de a főhangerő motorja nem tekeri fel a cuccot és ugyan az a kis búgást lehet hallani! Ha így hagyom a cuccot általában 15 perc múlva magától feltekeri magát alap állásba... de nehogy már negyedórát kelljen várnom arra hogy zenét tudjak hallgatni
Próbálkoztam ilyenkor hátul kikapcsolni, kihúzni a hálózatból aztán vissza mindent de ez csak néha segít!
Nem tudom hogy összefügghet-e ez azzal hogy én a gépemet használom ébresztő órának, vagyis a hangfal is be van kapcsolva éjszaka hogy reggel megszólaljon! Akkor reggel megszólal szól 10 percig utána kikapcsolom. DE ha utána beakarom kapcsolni az említett jelenség mutatkozik!
Mit csináljak most ezzel??
Ilyen problémát máshol is olvastam már!Genius
Üdv:Mr.Peter(jah ez meg már csak személyes vélemény de miért olyan erősek a ledek hogy filmnézés közben kisül a retinám??
Na mindegy én leragasztottam egy szigetelő szalag csíkkal
)
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged