- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
Frigetrus #942 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy honnan a fenéből tudná eldönteni a vásárló, hogy ami Genius hangfalat vesz, az a hivatalos magyarországi forgalmazón keresztül jutott-e az országba? Most az a gyanús, ami túl olcsó? Hisz te is olcsóbban vetted, mint Shono! Én pl. megkérdeztem e-mailen az egyik bolttól, hogy a magyar Genius képviseleten keresztül szerzik-e be, erre kiakadtak, hogy ahhoz nekem semmi közöm! Én a magyarországi Genius képviselet helyében kiraknám az oldalukra, hogy mely boltoknak szállítanak, vagy akár a boltok is hirdethetnék úgy a cuccokat, hogy "hivatalos magyarországi Genius garancia"! Én az edigital-t kaptam tippnek, ott viszont nem kapható még az 5050-es modell. Nekem megérne egy kis felárat az, hogy nem csücsül rajta a bolt 1 hónapig, hanem itthon Genius-ék megnézik!
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Frigetrus #870 üzenetére
Miért nem csináltatod meg inkább az 5005öst? És akkor normálisan minden hangszóró szólni fog?
Az új 5.1ekről még nincs tapasztalat, majd ha majd áruljuk tudunk róla véleményt mondani.
Miért nem jön ki a panel? Lehet a kábel nem engedi, vedd le a hátulját is, mert lehet rögzítve van. -
embraced
csendes tag
válasz
Frigetrus #870 üzenetére
Szia! Tudom hogy hülyeségnek tűnik de ha elmondom hogy hogy van a szomáb kialakítva akkor megérted. A monitorom és a tv egymással szembe néz. A hangfal a számítógéphez van kialakítva.Szóval ha tv-t nézek és csak a front hangfalak szólnak akkor pont hogy azok szólnak a hátam mögött és szembe velem nem szól semmi.A mélynyomó meg tök mind1 hova hogy van rakva.Arra gondoltam hogy veszek egy elosztót a dvd hez és a hangfal 5.1es bemenetéhez és elosztom a dvd lejásztó jelét oda ahova kell.
-
DEXTERke
tag
válasz
Frigetrus #872 üzenetére
Hello,
hat kb. annyira mint a Jazz
A jelenlegi jazz-em melynyomoja: 190x360x260-as meretu
Meg a 4000-es is: 180x330x340, 8 cenitvel magasabb. Kis hijan eleri a microATX-es haz meretet, amit szinten venni akarok: 180 x 368 x 398.
Szoval orulnek neki, ha nem lenne nagyobb egy microATX-nel, nem beszelve a szatelitekrol amelyek megint csak nagyobbak.De ugy tunik bele kell torodnom, hogy egyik markanal sincs egy adott meretnel kisebb-ben infras taviranyitos verzio...
-
BBX
csendes tag
válasz
Frigetrus #786 üzenetére
Beszereztem egy másik hangkártyát! Ezzel semmi gond, hál istennek minden gyönyörüen szól a winampban és a media playerben... Na de itt van már megint egy óriási gond! Se a youtubeon, se játékok közben nem szólal meg a mélynyomó, csak a 2 front tehát 2.0ában szólnak. A tököm tele van mostmár az egésszel, winamppal annyira jó, driver is bevan állítva, de a youtubeon és játékok közben az istenért se tudom megszólaltani a mélyet és a többi hangszórót. Valaki valami ötlet? Kezdem nagyon felb*szni magam, eszembe se jutott míg nem vettem meg a hangfalat, hogy ilyen problémák lesznek. Most egy kicsit viccesen kifejezve, 2010 van, lassan már teleportálnak az emberek meg másik bolygón fogunk élni, de egy nyomorult hangkártyát vagy ilyesmi dolgot nemtudnak összerakni amivel működne is a hangfal! Nemtudom másnak van e hasonló problémája? Vagy volt -e? Légyszives írjatok!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Brave
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Thunderbird
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Epic Games
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged