- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
A topikot a Genius kérésére zárjuk, mert sajnos elment a cégtől, aki csinálta a topikot. A jövőben a kérdéseket a szerviz@genius.hu címre lehet küldeni.
-
Hogiii
tag
válasz
HowardStern #2525 üzenetére
Leveszed az előlapot. És kicsavarozod a hangszórót. Ott majd fogod látni mi történt.
-
HowardStern
csendes tag
Üdv!
Pár nappal ezelőtt elszállt a Genius 5005-ös hangfalszettem bal első hangfala némi reccsenő hang és egy kis égett szag kíséretében. A cucc már nem garanciális, így egyik műszakis ismerősöm ránézne. Hogy lehet szétszedni ezt a hangfalat?
A hangfal elvileg 2 utas, és hátul a lukon benézve lehet látni, hogy a forrasztás elengedett egy részen. Bizakodjak, hogy nincs komolyabb baja?
Köszi előre is a választ.
-
Dudi79
csendes tag
válasz
GeniusHU #2522 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A hangkártyám elméletileg tudja a center/mély felcserélést:
.
Kipróbáltam ezt, sőt, mivel rendelkezek egy jack-RCA átalakítóval, így azt jack részét a narancs lyukba bedugva, az RCA részét fel tudom cserélni. Eredmény mindkét esetben: Center halkan akkor szól, ha a mélynyomóra kattintok, a mély pedig szintén hallgat, mint a sír, hiába kattintok a Centerre.
Elképzelhető, hogy az RCA-n belüli ereket kellene megfordítani...? -
GeniusHU
aktív tag
ha jól van összedugva és a teszten a centernél nem a mély szól és fordítva?
-
Dudi79
csendes tag
Sziasztok!
Rendelkezek egy Genius 5.1 HT-val (fekete kiadás), mely az alábbi jelenséget produkálja:
TV/Tape/CD-DVD sztereó módokban a mélynyomó és az érintett hangfalak tökéletesen szólnak. Azonban AC-3-ban (mind az egyedi aljzatról a saját kábelével, mind RCA kábelekkel) a mélynyomó egyáltalán nem, a center pedig nagyon halkan szól. A center máshová kötve rendben megszólal, illetve, ha a PC-n felcserélem pl az elülső hangfalak Jack dugóját a Center/Sub dugójával (azaz a zöld kábelt a narancs aljzatba dugom), az elülső hangszórók rendben megszólalnak, ha a mélyládára, vagy a centerre kattintok a tesztprogramban.Mi lehet a probléma, és miként lehetne megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
GeniusHU
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos eljöttem a genius.hu team-től, így nem lesz alkalmam a kérdésekre válaszolni.
A topic sorsa még kérdéses.
A leggyorsabb válaszokat a szerviz@genius.hu címre kapjátok meg.Üdv
Csaba -
GeniusHU
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #2506 üzenetére
szerviz@genius.hu
-
embe
nagyúr
Hali!
Adott egy Genius SW-5,1 Home Theater hangcucc. Az erősítő trafója kiment. Legalábbis egy ismerős szerint. Bizti tuti jó, de nem lehet bekapcsolni.
A benne lévő trafóra ez van írva: CTP-10311U-2
Van esetleg valami megoldás a javítására, cseréjére? Ha igen mennyi lenne ez a project?
Köszi a választ! -
Kenáj
csendes tag
sziasztok!
GENIUS SW-5.1 Home Theater DHT-510 típusú cumóm van és nem jó a hangszoró output rész, vagyis csak a center hangfalnak jó mindkét csíptetője a többinek nem jó a pozitív oldala, ezzel mit lehet kezdeni, csak valami biztosíték ment ki? vagy mennyi ezt a hibát javíttatni? köszönöm a válaszokat előre is! -
Click0218
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam ide is beírom a kérdésemet hátha GeniusHU vagy valaki más tud rá nekem választ adni.
Nem nagyon értek a házi mozik eszkábálásához de annyira hülye sem vagyok. De viszont igen csak kifogott rajtam a feladat. Nekem jelenleg egy régi fajta Genius HT 3600-am van (még anno újonnan vettem a kétezres évek elején és a mai napig remek semmi hiba nem jelentkezett) és szeretném meg tuningolni kicsit a mélyet.
És az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e megoldást javasolni arra, hogy rátudnám e kötni a HT3600ra az SAL XB12-es(4ohmos, zenei/névleges teljes: 350/250Watt, 25-4000Hz) szubcsövemet?
Mert azt nem merem megkockáztatni hogy csak hozzá toldom a mély kábelét a másikéhoz.
Esetleg ismeri valaki ennek a 3600as rendszernek az impedancia tartományát?
Esetleg le kell szerelnem a 3600as gyári mélyét, hogy ezt be tudjam kötni?Előre is köszi a válaszokat és bocsi ha kicsit összevissza fogalmazok
-
HavocS
senior tag
Sziasztok!
Genius sp-hf 1250x hangfalpár.
A bal oldali (erősítő nélküli) hangfal nem szól. Másik erősítőre rápróbálva rendesen szól. Jobb (erősítős) hangfalból az RCA kimeneten kijön a 16V, viszont jel nem. Ha csak a bal oldalt dugom be, nagyon halkan, ciripelve szól az erősítős hangfal (feltételezhetően csak a magassugárzó), de a bal legfeljebb zúgásra hajlamos. Az összes kábel 100%, hogy jó, a lejátszási forrás is. Valamiért csak a tápfeszt adja le az erősítője, a jelet a balnak nem (vagy el se jut oda?). Ebben kérnék segítséget, mi lehet a baj? Hol kezdjek mérni? Mit kellene kicserélni? A kondenzátorok és a panel épek, de csak ennyit tudtam megállapítani, nem vagyok műszerész (azért forrasztani tudok).
Köszönöm előre is!
-
Hogiii
tag
válasz
Powerline94 #2510 üzenetére
Ki kéne mérni mi szállt el benne pontosan, alkatrészeket lehet bele venni, de ha komplett tápegység kell akkor körül kell nézni milyen áron vannak, nem pont Geniusba való, de az érték az egyezzen. Szerintem pár ezerből lehet kapni.
De a bevizsgálás ingyenes ahogy mondták, vagy valami elektronikushoz vidd el. -
Powerline94
csendes tag
Sziasztok!
Vettem már régebben egy Genius 5.1 Hangfalszett -fadobozos CSAK A MÉLYNYOMÓ SW-5.1 Home Theater DHT-510. Az a gondom vele hogy a transzformátor elszállt benne és igen érdekes módon van megoldva, mert a 230 hálózati feszültségből csínnál ilyen 20, 22,18,24wattot ha jól tudom és nekem az szált el teljesen, meg az előtt zúgott a hangfal mint állat kikapcsolt állapotban is, majd egy idő után azt is elkezdte játszani hogy a ledek elkezdek villogni és gerjedni. Tudtok segíteni nekem vagy inkább vegyek egy ujjat helyett. Mert nem akarom kidobni mert a szívemhez nőt. Előre is köszike a választ.
Sziasztok!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #2502 üzenetére
Valaki látott már ilyen hibaképet? Ha meg tudta javítani, akkor mit kellett cserélnie?
-
Zsotti824
tag
Sziasztok.kicsit több mint fél éve van egy SW-HF 5.1 6000-em
következő a problémám.volt itt egy áramszünet és azóta a kijelző megbolondult és akárhányszor kapcsolom ki és be.nem jön helyre.hibásan mutatja a számokat.de mutatok képet az a legegyszerűbb
[link]
a képen is látszik hogy a 45 ből a 4-es és az 5ösnek is a bel fölső része nem világít úgymond hanem csak nagyon halványan látszódik és az a része így el is van tolódva a kijelzőn balra és az úgy egymagába csak ott van.és minden számnál van valami hiba.
amúgy ipon-on vettem a cuccot -
GeniusHU
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #2502 üzenetére
Szia!
Hozd be és megjavítjuk. Kb 5000Ft-ból meg lehet javítani.
A led kiégett, azt cserélni kell. Az plusz, ha kell.
-
zsugo
csendes tag
Sziasztok
Van egy GENIUS SW-HF 5.1 5000 típusú rendszerem, egy bekapcsolás után elromlott. Ég a tápfeszültséget jelző LED látszólag minden funkció működik (ki lehet választani a bemeneti csatornát, működik a hangerőszabályzó) de nincs hang csak egy enyhe zúgás amikor felhúzom a maximumra. Mi lehet a probléma vele?
Előre is köszönöm
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
1 éve vettem egy GENIUS SP-HF 1800A hangfalpárt.
Pár hete észrevettem, hogy a bekapcsoláskor nem világított a kék led, ami
jelezné a működést. Gondoltam ez nem gond, ettől még okés....2 napja viszont ha bekapcsolom akkor nincs hang. Ha várok 5-6 percet, akkor először egy kis sistergés jön, majd szépen fokozatosan visszajön a hang. Mi lehet a probléma?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
RobeszQ
csendes tag
ja jolvan most már megvan mi a gond!a gép oldalát rezegteti és annak van olyan kicsit fura hangja.Majd valamit kitalálok
-
Hogiii
tag
-
RobeszQ
csendes tag
Sziasztok!Nekem is egy SH-HF 5050 v2-esem van és az lenne a kérdésem,hogy a sub-ról azt a "hálót" hogy tudnám leszedni?Mert észrevettem,hogy mikor nagyon erősre rakom a basszust,akkor mintha amiatt a háló miatt torzitana.Már probálkoztam vele,de nem nagyon akartam feszegetni.
-
garami87
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy elkerüljek egy fölösleges cipekedést! Adott egy genius 5050 es v2 es hangfalszett, tegnap vettem az edigitalban, vagyis hoztam el! Látszólag minden okés vele szól is, viszont több érdekes dolgon is megakadt a szemem/fülem!:S Az egyik, hogy ha kikapcsolom és vissza, akkor elfelejti a beállításokat! A másik, hogy ha mondjuk pc (5.1 ben bekötve) illetve bármilyen sztereó jelforrásnál ha kb 50% van a hangerő és a rendszeren leveszem egészen 00 ra, akkor is lehet hallani, tehát nem lehet teljesen 0 ra levenni a hangerőt csak akkor, ha mute olom a rendszert!:S Plusz az LG LCD tv m (lw559042 es) távirányítója is kezeli a rendszert, igy programváltásnál elállítódnak a beállítások, állíthatom vissza. Nos ezek apró dolgok, viszont annál idegölőbbek főleg az, hogy nem lehet teljesen némítani csak a mute al ahogy leírtam! Valaki szakértő tudni ebben segíteni? Kifogtam egy selejteset esetleg?
-
.:ZS:.
senior tag
Üdv!
Kb. 7 éve nyúzom ezt a szerkezetet DHT-510, sajnos most már két problémám is akad vele. Első az, hogy feszültség alatt folyamatos búgás jön a tápegységből, bekapcsolva hangosabb, stand by módban halkabb, én arra tippelnék hogy valamelyik kondi kezd haldoklani, de egyéb ötletet is szívesen fogadok. Ezzel nem is foglalkoztam nagyon mert csak akkor zavaró ha épp nem szól semmi, de azért jó lenne megoldani. A másik és ez már sokkal zavaróbb probléma, hogy a hangerőszabályzó poti is kezdi megadni magát, egész pontosan a jobb első hangszóró bizonyos állásokban konkrétan nem szól, másban nagyon halkan, egy két helyen meg tökéletes, amit észrevettem, ahogy egy állásban több időt tölt a potméter úgy romlik folyamatosan a hang minősége. Az lenne a kérdésem, hogy miképp lehetne ezt a problémát orvosolni? Miután belülről és megnéztem elég speckó potméternek tűnt ami benne és ha jól sejtem a sarki "fűszeresnél" nem fogok találni. Előre is köszönöm a segítséget
-
kozo31
csendes tag
Honnan tudom letölteni a Genius hanfalomhoz való C-Media AC97 Audio Device 5.12.1.50 -t?a neten nem találtam semmit.
-
ato165
csendes tag
Üdvözlet.
SW-5.1 Home Theater DHT-510 cuccom van. Olyan kérdésem lenne, hogy legtöbb zenénél semmi gond a méllyel, de vannak olyanok ahol fura hang jön ki a mélynyomóból, mintha egy papírlapot tartanék elé, szél, sisegős hang. Érdekelne, hogy ez jelenthet valami bajt, vagy van erre valami megoldás? -
SIBERIA78
csendes tag
halihó! Van egy Genius Look 312P típusú webkamerám és sajnos nincs meg a telepítő cd-je. A kérdésem az lenne hogy van-e valamilyen telepítő amit le tudnék tölteni? Már kerestem de értelmeset nem találtam eddig. Köszönöm a segítséget előre is!
-
klambi
addikt
szevasztok!
genius 5.1 be 5000-es sorozatba keresek trafót, vagy komplett mélyládát, valaki tud ebben segíteni?? -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Vettem egy HF 5.1 6000-es szettet, de a távirányítója nincs meg.
Milyen távkapcsokkal tudom üzemeltetni? Lehet valahol venni ilyeneket? Esetleg köztetek valakinek van használaton kívüli? -
m3tr0
őstag
Sziasztok. Beírom ide is hátha...
Egy több éves GEnius 5.1 HT rendszerem van és nálam is jelentkezett a potméter hiba, nálam a bal front recsegett eddig de ma már egyáltalán nem szól.
Gondolom a potméter döglött benne.Honnan tudok szerezni potmétert szerezni?
Mekkora munka ezt megcsinálni?
Mondjuk a családban van aki tud forrasztani.Tud valaki segíteni, nem dobnám ki a rendszert mert szeretem és kiszolgál amúgy.
Köszönöm előre is.
-
diablo77
tag
Írtam reggel emailt, de választ sajnos nem kaptam.
-
iqkacsa
csendes tag
Egyenlőre konkrét kérdésem nincs, csak szeretem elolvasni az ilyesmi papírokat. :-)
Ebben az esetben az lenne a kérdésem, hogy sw5.1 5000-es távkapcsa jó-e hozzá?Köszi a segítséget:
Gellért
-
diablo77
tag
Üdv! Másfél hete vásároltam egy 5050 V2-es hangfalszettet. A hangzásával nincs bajom, igaz 10-es hangerőnél feljebb még nem használtam, lévén "bejáratós". A problémám a következő lenne: hangerő változtatáskor megszólal a mélynyomó, úgymond búg egyet. Ez nem tudom mennyire normális, szerintem nem annyira, de ez még a kisebbik gond. A nagyobbik az lenne, hogy 2-3 nap bekapcsolt állapot után a mélynyomó "megzavarodik" (vagy inkább más, nem tudom) és elkezd dünnyögni beszéd esetén is, amikor pedig nem kellene. Egy ki-be kapcsolás (1 perc pihantetés) után visszaáll a normál működés. A harmadik probléma meg inkább csak bosszantó: a samsung TV-m távirányítója szintén képes "vezérelni" a hangfalakat, bizonyos gombjai bizonyos funkciókat a mélynyomón vezérelnek (pl EPG info megnyitása a front hangfalak hangerejét csökkenti. Vigyem szervizbe vagy ennek így kell lennie. Hozzáteszem, a hangzása szép, bár kicsit halk, főképp számítógéppel, de mint írtam 10-es hangerő fölé még nem vittem.
Köszi -
iqkacsa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy sw 5005-ös hangfalszettem, de a neten nem találok hozzá sehol user manual-t, az eredeti meg nincs már meg...
Nem tudnátok valami linket hozzá?Köszi:
Gellért
-
Paloczi95
tag
válasz
GeniusHU #2452 üzenetére
Köszönöm a linkeket! A reflex-nyílásról egyikben sincs szó, akkor azt nem is lehet megcsinálni? Valami szívószálas kibélelést hallottam valahol.
Ja és arra valaki tud mondani valamit, hogy érdemes-e vastagabbra cserélni a kábeleket?És te személyesen GeniusHU mit mondasz az ilyen átalakítgatásokról?
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Paloczi95 #2450 üzenetére
Ugyan más tipus, de az elv azonos :
http://prohardver.hu/tema/re_genius_hf-5000_tuning/hsz_1-100.html
http://prohardver.hu/tema/genius_5_1_fa_tuning_1_ora_alatt/hsz_1-100.html
-
GeniusHU
aktív tag
Ha a sztereó bemenetekre kötve sincs mély egy mp3 lejátszóval, akkor hibás.
Neked kell visszaküldened a szervizbe.Ez a hátulütője a webshopoknak, akkor olcsó mikor megveszed, ha bármi van már drágább.
És külföldre fizetsz, a magyar boltosok meg emiatt mennek tönkre.Nem hiszem hogy nem lehet helyben vásárolni...
Zalaegerszegen ráadásul sok kisker is van. -
Paloczi95
tag
Egyébként valaki próbált már 6000-es szettet tuningolgatni, kicsit átalakítani. Én ha lejár a garancia, szereném a mélynomót kibélelni ilyen hangszigetelő szivaccsal, illetve ahol esetleg kell, kis ragasztóval is szigetelni. Még arra keresek megoldást, hogy a reflexcső nagy hangerőn jelentkező "fulladásának", túlzott puffogásának jelenségét hogyan lehetne megszüntetni. Erre valakinek van valmai tapasztalata?
Amin még gondolkodom, az a kábelek lecserélése vastagabbra (szívem szerint a mélynomón belül is lecserélném, de forrasztani nem akarok és nem is tudok), ez érdemes egyáltalán szerintetek? -
Eöregh
csendes tag
Nekem alaplapi hangkártyám van, de azon nem sikerült sehogy sem működésre bírni.
Sima MP3 lejátszót és tévét is rákötöttem, de egyikkel sem szólt a mélynyomó. -
Paloczi95
tag
Biztos nem jó sehogy sem? Először, amikor én is megvettem a 6000-et, nem szólt sehogy a mélynyomó. Aztán olvasgattam és láttam, hogy be kell állítani. Nekem nem alaplapi kártyám van (Asus Xonar DX), és be kellett kapcsolni egy funkciót, nevezetesen a FlexBass-t. Innentől kezdve minden megfelelően működik. Nem lehet, hogy nálad is van valami ilyesmi?
-
Eöregh
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten rendeltem egy Genius SW-HF5.1 6000 hangfalszettet Pozsonyból az interstore webáruházból. A probléma az hogy nem szól a mélynyomó. Próbáltam átdugdosni a vezetékeket, de sehogy sem jó. Biztos gyártási hibás. Ezt közöltem az eladóval, azt mondta hogy ne küldjem vissza Pozsonyba, hanem küldjem el a FIXIT Hungary Kft.-nek, ők foglalkoznak szervizeléssel. Megnéztem a neten ezt a céget, de telefonszámuk nincs, csak e-mail, de arra nem válaszoltak eddig. Mit gondoltok hová lehetne küldeni javításra? Vagy mégis inkább küldjem vissza Pozsonyba? Ilyenkor kinek kell fizetnie a szállítási költséget?
Zalaegerszegi vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Winner_hun #2419 üzenetére
Én már hallottam, sőt! Nekem is van ilyen jelenség!
Annyi a difi, hogy nálam egy Denon sztereó erősítő csinálja ugyanezt a jobb csatornával.
-
Paloczi95
tag
válasz
Paloczi95 #2441 üzenetére
Most tesztelgettem még. Arra jöttem rá, hogy ha csak a két hátsó hangszóró csatornája van csatlakoztatva a mélyhez, akkor szól mindkettő, bár a jobb hátsó halkabban. Amint csatlakoztatok akár csak egy másik csatornát is (pl a centert), akkor már egyből nem szól a jobb hátsó.
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Van egy SW-HF 6000-es hangrendszerem. Most tűnt fel, hogy nem szól a jobb hátsó kimeneten semmi. Biztos, hogy a kimenettel van valami, mert akármelyik hangszórót kötöm oda, az nem szól, amit oda kötöttem. Júliusig még van garancia rá, mi legyen vele?
-
viking19
tag
Sziasztok,
SW 3600-as hangrendszerem van. kikapcsolt állapotbab (LED piros) bógott. Elvittem egy TV szervízes ürgéhez, azt mondta trafó csere, de nem biztos, hogy beszerezhető.
Ötlet?
Semmiképp nem szeretném kidobni, mert nagyon szerettem a cuccot.
Viktor
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Winner_hun #2438 üzenetére
Ilyenről még nem hallottunk
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
FireKeeper #2428 üzenetére
Ez így nem jellemző, látni kellene
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Winner_hun #2419 üzenetére
Hangerő poti kopás, a komplett hangerő panelt lehet már csak kapni.
szerviz@genius.hu
-
szeva000
addikt
válasz
végfok hiba lesz nagy eséllyel.Én javítottam már ilyen jellegű problémát,de nem rémlik,hogy pontosan melyik genius volt.Az bizta,hogy TDA 7269A hajtotta a satelliteket,az volt rossz.
De mivel ezekben védelem sincs nagyon,így a trafó is károsodhatott.A primer oldalt elég karcsú lebiztosítani -
proci985
MODERÁTOR
válasz
FireKeeper #2430 üzenetére
szívesen
sajnos ez ilyen. pcs rendszereknél ~5év sajnos már eléggé érett kor, fiatalabb meg nagyon nem lehet, mert utód 5005 is már eléggé régen piacon van
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kistesó sw-hf2500nál volt ilyen problémám, nem tudtunk vele (szaki segítségül hívásával sem) mit kezdeni.
az erősítés bent van a subban, nem szellőzik rendesen, egy idő után pedig pár alkatrész megsül (tipikus probléma az összes subbal egybeépített erősítős rendszernél gyártótól függetlenül). namost, a 2500nál először elment a center, aztán pár hétre rá megdöglött a teljes bal oldal is.
másképp: halálán van a rendszer, nehezen/nem javítható, ne vedd meg.
-
FireKeeper
nagyúr
Üdv!
SW HF 5000-nek a hibajelensége, hogy nem szól a center. Elvileg maga a hangszóró jó. Érdekelne, hogy ez valami tipikus hiba, aminek már látatlanban is lehet tudni az okát? Javítható?
Nem az enyém a cucc, használtan venném, és érdekelne, hogy ki lehet-e javítani.
-
lali1990
csendes tag
hali nem rég vettem egy 5.1 genius 5005-set és nem mindig szol a mély csak a ha csatlakozásnál ki cserélem a centerrel 6 csatornás banándugón van rákötve a a gépre a géen lévő hangkártya 3 jack dugóra adja ki a hat csatornát de van egy kis probléma hogy a itt sub/cen dugo nincs csak sima subb csati lehet ez a probléma vagy az 5.1 egyel van valami gáz????????
-
Aga46
csendes tag
Üdv
Ismét köszi a választ, de Én ebben elég tudatlan vagyok, már a koromnál fogva is. Inkább konyha nyelven adjatok tanácsot, hogy be rakjuk-e a hangkártyát.
Köszi
Aga -
5.1 CH HD Audio (VIA® VT1705 Audio Codec) hangchipje van a lapodnak, még soha nem tapasztaltam ilyen VIA hangchipet, de Realtek HD Audio ALC888 hangchipem van és ezt mindig hajtom mindennap, olyan minőségi hangot adott ki, hogy a szomszédok máris pozitív-negatív véleményt adták.
Tehát sokat számít a minőségi hangszóró, mélyláda stb., mivel nem ide tartozik hogy milyen hangszóróim vannak, marad a titok (aki már visszaolvasott valamelyik korabeli hsz-eimben, megtudhatjátok többet).
Érdemes szemezgetni a google segítségével összehasonlítva az általad kívánt szöveg plusz "review" begépeleésével, a decibel különbségre is figyeljen.
-
Aga46
csendes tag
Másik kérdés, nekem a gépemben egy Asrock N68C-S UCC alaplapi integrált hangkártya van, most kaphatok egy Sound Blaster Audigi SE hangkártyát, érdemes berakni a gépembe? Jobb lesz a hangja?
Köszi
Aga -
100~300 óra vagy 3 hónap átlagosan napi 1-2 órás használattal kb. 30% (50% is lehet, de az már kritikusan max.) hangerőn (windóz hangerő természetesen mehet 100%-ig), ezután mehet 50%-ra állandó terheléssel, meg lehet tapasztalni hogy a bejáratott hangszórók sokkal szebben szólnak (most látom a képeket, nem hullámos membrános hangszórók ezek, tehát nemigen megtapasztalható a különbség).
Majd a Genius úr megmondja hogy kell-e vagy nem.
Ui.: Nem "egyenlőre tetszik", hanem "egyelőre tetszik".
-
Aga46
csendes tag
Üdv
Lett egy SP-HF2020-am, egyenlőre tetszik, a kérdésem az, hogy meddig kell ezeket úgymond "bejáratni"? Régebben nem hallottam ilyesmiről, és nem akarom megölni.
Köszi
Aga -
Sheik
csendes tag
Rájöttem, hogy a basszussal lehet a gond, mivel egyáltalán nem hallatszik
Erre valami megoldás esetleg?
-
Winner_hun
félisten
SW 5.1 Home Theater rendszer jobb első hangszórója néha elnémul, vagy visszajön a hang vagy nem. Ha feltekerem a hangerőt akkor visszajön. Kábeleket ellenőriztem, a csatlakozás jó. Találkozott valaki már ilyesmivel? Esetleg belül valami elektronika kezdheti megadni magát?
-
Sheik
csendes tag
Kétlem, hogy a Media Playerrel vagy a Winamppal gond lenne. Valami rossz beállítás valahol amit ellenőrizhetek?
-
Sheik
csendes tag
Ha zenét teszek vagy bármi mást, a woofert egyáltalán nem hallom, csak ha megcserélem a centerrel. De ezt már leírtam. A gond az, hogy a woofert és a centert nem tudom megszólaltatni egyszerre ha a hangkártyára van kötve. Esetleg a kártya a hibás?
-
Sheik
csendes tag
Persze, a teszten mindegyik működik külön-külön. Nem tudom honnan volt véve, de nem Magyarországról, mivel nem ott lakom.
-
Sheik
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete kaptam ajándékba egy Genius 5.1 SW-HF 5050 v2-est, hozzá egy Genius 5.1-es hangkártyát. Első nap nem üzemeltem be a hangkártyát, csak a hangfalakat. Ekkor mind a 6 szólt. Másnap bekötöttem a hangkártyát, telepítettem a driverét és beszúrtam a kábeleket. Ekkor már csak DVD módban ment rajta hang, woofer nélkül. A hangkártya szoftján megcseréltem a Center és Woofer outputját. Ekkor már ment a woofer, de a center sajnos nem... Szerintetek mit kellene tegyek, hogy mind a 6 szóljon?
Sajnálom ha alapvető dolgokat kérdezek, de sajnos nem értek túlságosan hozzá és zavar ez a probléma. Előre is köszönöm -
Üdv!
Nemrég vettem notihoz egy Traveler 6000X egeret. Első csatlakozáskor a Win7 telepítette az illesztőprogramot, annak rendje és módja szerint, de a mozgatásra egyáltalán nem reagál azóta sem. A gombok, és a görgő rendesen teszik a dolgukat, a mutató viszont meg sem röccen.
Le kell tölteni vmilyen drivert, vagy simán csak hibás darabot fogtam ki?
-
lavorka
aktív tag
Üdv! 2011 Decemberben vásárolt( Ipon) 2020-as hangfallal lenne problémám. Kezdettől fogva van egy magas alapzaj, ami néha erősödik, néha pedig teljesen eltűnik. Újabban nem mindig lehet hangerőt állítani és az elején a kék LED folyamatosan villog. Vagy pedig villogással jelzi h hangerőt állítok, de valójában nem változik. Csak ki-be kapcsolással lehet megoldani, ez egyre gyakoribb.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged