Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1477 üzenetére
Én még ilyet nem @&<&#<@
vannak genius cuccaim, pl. 5100-as hangfalszett, Pécsen, az Infolexben vettem februárban. Garanciapapíron ez áll: 1éves garancia a telephelyünkön működő szervizben.
Továbbá ez áll még rajta: Garancia kezdete: 2010.02.05. Vége: 2011.02.05
Téged tényleg szívatnak.
A garancia a vásárlás napjától indul. -
Frigetrus
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1474 üzenetére
ez szerintem lehetetlen, ilyen nincs
tegyük fel, ha 1 év a garancia és ha a boltban áll fél évet, majd megveszed, akkor te fél év garanciát kapsz?? nem! -
Frigetrus
aktív tag
Nos, én pontosan utána kérdeztem a dolognak. Ennyire egyszerű.
Ha meg azt mondják hogy nincs hozzá közöm, akkor otthagyom őket a francba...
Igen az nem rossz ötlet kiírni a honlapra, hogy melyik üzletbe szállítanak.
Egyébként edigitalról is hallottam már olyanról, hogy valamit nem magyar garival ad. Meg kell kérdezni. -
Frigetrus
aktív tag
A külföldről érkezést arra értette, hogy nem rajtuk, azaz a hivatalos magyarországi képviseleten keresztül bonyolódik le az eladás. Tehát valószínű azért volt egy hónap a garanciázás, mert ahol vetted üzlet, nem rajtuk keresztül szerzi be a terméket.
Az olcsóságot pedig arra gondolta, hogy általában az ilyen nem hivatalos magyarországi garanciás termékeket forgalmazó üzletek szinte mindig olcsóbban adják a termékeket. Pont ez miatt lehet a garanciájukkal szívni.
A 36 ezer forint viszont kifejezetten sok az 5100-ért. Én hivatalos magyar garival vettem 33-ért. Ipon például nem a magyar képviseleten keresztül forgalmazza az 5100-ast, és náluk kb 28ezer forintba kerül, szóval jelentősen olcsóbb, cserébe valószínűleg nem hivatalos a garancia.
És a fizetős javítással pedig arra gondol, hogy ők nem fogadják el az ilyet külföldre szóló garanciákat, ezért csak pénzért vállalják el a javítást.
Mielőtt még megharagszol rá.
-
Frigetrus
aktív tag
Bár nem tudok konkrétumot mondani, de szerintem is ic vagy kondi hiba lehet, szóval ha sikerül kideríteni, hogy pontosan mi a gond, akkor bátran nekiállhatsz. Esetleg ha tudsz valahol a környékeden műszerészt, akkor segíthet neked kideríteni a probléma okát.
Szóval a lényeg az, hogy szerintem javítható házilag is a cucc. -
Frigetrus
aktív tag
válasz
DEXTERke #871 üzenetére
Szia!
ha jól tudom jelenleg ez a legkisebb, régebben volt még a 3000-res ami vezeték nélküli volt, ami már megszűnt. (jelenleg is van egy 3000-res, de nem ugyan az a kettő, és az nem vezeték nélküli)
Mennyire kell kicsinek lennie a szettnek? Mert a 4000-res azért nem olyan hatalmas, bár tény, hogy a Jazznél nagyobb. -
Frigetrus
aktív tag
válasz
embraced #867 üzenetére
Miért akarsz valótlan 5.1-et? Ha kikeverné sem lennél boldogabb szerintem. Elég zavaró tud lenni, hogy ha a stereo-t kikeverik minden hangszóróra, és akkor mondjuk a párbeszédek (dialógusok) mögöttem is szólnak... Térhangzás pedig így se lesz, csak egy nagy hangkavalkád. Ellenben ha normálisan stereo-ként használod, és megfelelően vannak elhelyezve a frontok, akkor már lesz egy kis "színpadkép" még filmnézésnél is.
Zene hallgatás ügyileg pedig ugyan ez a véleményem, nem kell, hogy mögöttem énekeljenek.
Amúgy nem lehet megoldani sehogy sem, ha a stereo bementet használod.
Nem értem mire jó ez a "sok hangszóróból" szóljon dolog...
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest