- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Obyboy
üzenetére
Az a probléma a GB-vel, hogy nem korrekt. Nekem is minden megérkezett tőlük az utolsó csomagot kivéve, Feuchnál elveszett. Az egy augusztusi nyeremény volt, maga a termék 0.1$ volt, 5.44$-t fizettem az okos szállításért+biztosításért. 9.10-én elhagyta Feuchtot és azóta is ez a státusz, Magyarországra nem érkezett be. Itteni Posta feladó részéről nyomkövetést javasolt. Megírtam GB-nek ticketben, kértek 7-10 munkanapot, míg megérdeklődik a szállítónál. Az letelt, rákérdeztem, hogy sikerült-e valamit kideríteni, erre az volt a válasz, hogy várjuk meg a 60 napot. Letelt, írtam nekik sokadszorra. Újraküldeni nem tudják, mert "out of stock" -> belinkeltem nekik, képernyőmentést küldtem, hogy nem, nem fogyott el, most is rendelhető 1-2 napos shipping time-mal. Kötötték az ebet a karóhoz, hogy csak a termék árát adják vissza, semmi egyebet nem, mert benne van a "terms"-ben. Erre betettem a kosárba a konkrét terméket, és ott a bekapcsolt shipping insurance (ami volt az eredeti vásárláskor is) azt tartalmazza, hogy csomag elvesztés/sérülés esetén újraküldik. Ezt is bemásoltam nekik, erre a szerencsétlenek visszaküldték csak a termék árát. Most PayPalnál folyik az ügy, ahol ISMÉT kérték az adatokat és 7-10 munkanapot arra, hogy megkérdezzék a szállítót (ezt megtették már 9.27-ei kezdettel is).
Nem kötöm fel magam az 1700Ft-on, de az, hogy mindent előírás szerint csinálok, mindent kivárok, ők meg egy olyan szállítót használnak, ahol rendszeresen eltűnnek a csomagok, ne az én saram legyen már. Az igazságérzetemet bántja a dolog.
Ez a termék, mivel nyeremény, nem létfontosságú, de akinek pl egy telefon, egyéb drága termék lóg a levegőben és esetleg időpontra, ajándékba szánta, kellemetlen lehet.
Én befejeztem a tőlük való komolyabb árú termékek vásárlását a Feuchti eltűnések miatt.
És még egyszer mondom, nekem sem volt eddig semmi problémám velük ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest