Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
válasz
viktorhu #37599 üzenetére
én meg - persze magyar fejjel - ugy gondolom ez beetetés része volt, minek adja fel 200 dodoért, mikor 240-250ért is viszik mint a cukrot?
Az oldal szerint még mindig érkezés alatt van, hát nagyon kiváncsi leszek.... néztem más webshopokat, ott is ho végére irják, hogy raktáron lesz. -
viktorhu
veterán
válasz
leslieearth #37598 üzenetére
Népszerű előrendelésekkel mindig ez volt, a Gearbest mindig túlvállalja magát, aztán nem kapnak annyi telefont.
-
leslieearth
tag
válasz
KillBorn #37594 üzenetére
gyanús nekem, hogy a kuponos telefonokból egy sem lett feladva, azért az a 30 dodó kedvezmény többszáz telónál már nekik is jelentős lehet. húzzák, halasszák amíg a vevő meg nem unja, a ticket-re a pénzt meg meg próbálják visszaadni wallet-ra, aki ezt elfogadja, azzal duplán jól járnak.
a hetet megvárom, aztán nyitom én is, és adják csak vissza paypalra -
KillBorn
senior tag
válasz
leslieearth #37593 üzenetére
71,9 ft (234,6 $) alin szállítással (~1800 ft) együtt, még ma délelőtt fel is adták, pedig 10 óra körül rendeltem, csak néztem. Szürke 6/64, kék nme jöt tbe videóról, nem alkuszom, specifikáció tökéletes, legyen a színe is a nekem jobban tettsző. A gerbestes meg ki tudja meddig bolyongott volna össze vissza mire ideér HKból. 63,6-ot vontak a 201 $-ra, már vissza is kaptam. Nekem megért a különbözet ennyit, elég volt a gearbestes izgalmakból.
-
leslieearth
tag
válasz
KillBorn #37584 üzenetére
én is azt vártam, de pénteken írtak, h szürke nuku, vagy 6/64-ben a kék, vagy 10 dodóval olcsóbban a 6/128, abból van mind2 szín.
a kék 6/64-et választottam azzal, ha ezen a héten nem adják postára, akkor kérem vissza a pézem
így most megy a várakozás.
alin nekem nem éri már meg, itt is azért vettem, mert kuponnal cakpakk 200 dodo volt. -
Szili444
friss újonc
CP181658645PL
-
Szili444
friss újonc
Sziasztok ! Lengyelországból várok egy csomagot , elsőbbségi érték csomag , 14. E óta annyit látok , egységképző erkeztetese ! Azóta nem mozdul
mit jelent ? Kb mikor kapom meg ? -
törölt tag
Nekem augusztus 6.-a óta van egy nyitott vitám, ami 8.-án már a PayPal közbelépésével folytatódott. Azóta nincs döntés. Mindig csak tolódik kifelé a dátum. Leírtam mi a problémám, GB válaszolt, reagáltam, aztán azóta semmi. Döntés alatt az ügy, jó sokáig tart...
Meg tegnap is nyitottam egy másik vitát rájuk. Alfawise P2 levegotisztito. Volt náluk promó, kettőt küldtek olyan 16-17 ezerbe fájt a kettő. Az egyik meghalt. Se kép, se hang. Be se kapcsol. Küldtem GB-nek egy mailt, leírva mi a hiba, illetve nyitottam rá Ticketet. Válaszoltak. Bővebben kifejtettem a hibát, mindenféle létező azonosítót megadtam nekik (Order number, Tracking, a termék URL-je), de S/N kódot nem, de jeleztem, hogy se a terméken, se a dobozan, se a hozzá kapott használati utasításban nincs semmiféle S/N vagy vonalkód, vagy bármilyen azonosító. Csatoltam nekik képeket, videót, többféle formátumban, 10 MB alatt. Erre jött egy olyan válasz, hogy látják mikor lett feladva a termék, remélik, ha megérkezik és elégedett leszek vele, ha mégsem vegyem fel velük a kapcsolatot. Mondom ez így wtf, semmi köze nincs ahhoz amiket írogatnak, hogy mi a hibája a gépnek, és amiért nyitottam a Ticketet. Egy három üzenetváltás volt azóta, akkor se foglalkoztak azzal, amit írtam. Vagy agyhalottak, vagy automata üzemmódban tolják. Ment is a jelentés PayPalon. Eléggé lecsúszott egy banda lett belőlük manapság, pedig régen milyen jó dealek voltak, nem hazudtak össze vissza, és tudtak érdemi választ adni. -
bul07
nagyúr
válasz
KillBorn #37584 üzenetére
Minden lehetséges
Simán tolhatják a feladást
Simán elronthatják a szállítási formátPénzed azért nem veszik el ha tolják a feladást, míg fel nem adják nagy eséllyel bármikkor visszakérheted
Amúgy GB esetén érdemes minden sz@rjukat kifizetni, mert nagyon tudnak rá hivatkozni ha elveszne útközben és akár ragaszkodhatnak a 50% refundhoz is , és a paypal vagy jól dönt vagy nem
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok! Első rendelésem a gearbesttől egy szürke Poco X3 lenne, alin már nem volt akcióban, de pár napra rá felkerült gearbestre is. Kaptam 30 $-os kupont rá, így 201 volt szállïtással biztosítás nélkül. Ez volt 09.12-én, alig 60 rendelés volt mikor én is megrendeletem. Erre ma kaptam tőlük levelet, "frissítés a Poco X3 készletét illetően" címmel. Nem tudják szállítani, de a drágább 6/128-as van, 40$-t kellene ráfizetni, csak most, csak nekem, de döntsek gyorsan mert fogy a kêszlet, és jövőhéten már indulnak a csomagok. Írtam is nekik, hogy ha hozzácsapnak ehhez még ingyenes szállitásbiztosítást is, egye fene kifizetem a 40$-t. Ez volt ma reggel, még 8 előtt, a levelük valamikor hajnali 4 körül jött. Még nem válaszoltak.
Mekkora az esély hogy @tb@sznak, kifizetem a 40$ pluszba, majd egyszer írnak megint, hogy ez sincs, majd hónapokig várhatoka pénzre vagy a telefonra, vagy benyelik a 241 dollárt? Köszi a választ! De elég gáz, hogy nem létező készletet árulnak.
Vagy arra, hogy ráfizetek, de elrontják ezúttal a szállitást, Netherlands PMD-vel rendeltem eredetileg, de ezt mondjuk simán küldik, és megvámolnak?
-
bul07
nagyúr
Szerintetek a GB direkt építi le magát?
Olyan banális dolog is mint egy Screwdriver Set is 1-2$ többe kerül mint bármelyik alis eladónál
Nem hiszem hogy ők drágábban tudnák beszerezni -
paolinho
őstag
Tavaly decemberben EU raktárból vettem egy Roborock S50-et, aminek a minap meghibásodott a lézer egysége. Elvileg garis még a cucc, de így még sosem gariztattam Kínába. Szerintetek mennyire segítőkész a Gearbest ilyen esetben? Van értelme próbálkoznom náluk? Van erre valakinek valamilyen tapasztalata?
-
BW78
csendes tag
Sziasztok!
GB rendelésnél Netherlands Registered(PDM) szállítás vámmentes? Eu priority line nem választható, azt szoktam használni....
-
prsq
aktív tag
válasz
vottokar #37568 üzenetére
Nekem is gyorsan visszaadták most délután a pénzt meg a pontokat is. (Miután az egyik nem küldött dologra két hetet ígért a droid, miközben a termékoldalon Discontinued volt.)
De azért megy a sz@rrágás. Ugyanis a több rendelet termékből egyet képesek voltak elküldeni külön (meg is érkezett). Az eredeti vásárlás összegéből így 2.04 USD-vel kevesebbet kaptam vissza. Ebből az egy elküldött cucc 0.99 USD volt (mínusz pontok, vagyis 30%.) Volt egy shipping cost, de az a 3 termékre vonatkozott, az volt 1.04 USD.
De visszafelé számolnak, a két nem elküldött ára mínusz 30% (pontok), ennyit adtak vissza.
Szóval szépen lenyelik az aprót, és csalnak, ahol tudnak. Kicsi haszon is haszon, valamiből élni kell, ha már raktárkészlet nincs....
-
vottokar
senior tag
válasz
*Mukeey* #37567 üzenetére
Kis szösszenet. Tegnap ebédidő környékén volt időm messengereznem a Gearbest-el. Rövid problémaleírás és ellenőrzés után szánom-bánom elismerték, hogy készletkifogyás miatt nem szállítottak. Felajánlották, hogy ha beérkezik , akkor szállítanak plusz adnak kárpótlásul valami 2400 pontot, vagy válasszak valami mást értékkompenzációval. Én a teljes vissza füzetést kértem. Elnézés kérések mellett megindították a refundot, és délután fél négyre mind a gear, mint a paypal jelzett, hogy végrehajtották és ott a paypalnál a pénzem.
Az áruval való sumákoláson kívül korrektek voltak. -
*Mukeey*
addikt
válasz
vottokar #37566 üzenetére
Sajnos GB nem folytat túl vevőbarát tevékenységet. Amúgy lehet, hogy csak az európai vásárlókkal ilyenek? Hiszen valamitől tudnak működni. Vagy ezek csak tényleg egyedi esetek? Mondjuk nekem már mindegy, mert az utolsó 5-6 rendelésemnél annyira gagyi volt a GB, hogy alig tudtam visszaszerezni a pénzem hónapok múlva. Kár értük, de alternatíva van bőven
-
vottokar
senior tag
válasz
bazsimano #37563 üzenetére
Nem volt rossz ár, de azért nem ez lenne az év biznisze.
Na megnyitottam a ticketet, kiválasztottam az order/cancel an order/processing time is too long feladatsort. Innen enged választani messenger és live chat irányában. A chathoz az én angolom édeskevés, messengert meg nem használok pc-n. Valami klasszikus szöveges üzenet írására irányukban nincs is lehetőségem leírni a mondanivalómat, vagy van és én baxarintottam el valamit? -
viktorhu
veterán
válasz
vottokar #37561 üzenetére
Ami nem készleten volt, azzal már évekkel ezelőtt is ez ment. Ha nem kapják meg az árut időben, nem zárják le az értékesítést, csak tologatják a határidőt.
Ja és ha rákérdezel, hogy mikor, akkor nem mondanak igazat, hanem olyanokat írtak annak idején, hogy már épp csomagolják, és ha x napig nem történik semmi, akkor írjak újra.
-
vottokar
senior tag
válasz
viktorhu #37560 üzenetére
Sajnos pontosan nem emlékszem, a vásárlás után egykét nap volt. Sasolom pár napja, azóta biztosan tologatják az időpontot. Tegnapelőtt aug.31-szept01 volt, ma már szept.01-02.
Régebben vettem tőlük néhány dolgot, azok korrekten megjöttek. Akkor sajnos ők is el ősi foglalkozásúodnak....
Akkor lehet, hogy körülnézek máshol és kérek egy törlést és visszafizetést. -
vottokar
senior tag
Sziasztok! Voltam olyan hülye, hogy gearbestről rendeltem egy "okosórát". Ez több, mint két hete történt, de még fel sem adták. Mit tudok ilyenkor tenni. Nem igazán sürgős, de kifutó típus, ezért nem szeretném, hogy azt mondják két hónap múlva, hogy sorry és én meg már nem tudok sehonnan sem rendelni.
-
Kátai
senior tag
Tegnap és ma rendeltem a Gearbestről. Mindkét megrendelés és fizetés után egy órán belül már kaptam is a nyomonkövetési számot ami mindkét esetben LX………NL kezdetű és végződésű. Ez most ugye a holland postán keresztül érkezik Kínából vagy esetleg az EU-ból? Ha igen akkor vám és áfa mentes lesz? Az egyik csomag 36,71USD, a másik 29,51USD volt szállítási költség és szállítási garanciával együtt. Azért is kérdezem, mert ilyen gyorsan még nem kaptam követési számot.Általában 1-2nap eltelt(Ali).
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2020. augusztus: 35,4 €-ig, 42,68 USD-ig, 59,88 AUD-ig, 57,5 CAD-ig, 39,87 CHF-ig és 33,72 £-ig.
2020. szeptember: 35,47 €-ig, 42,35 USD-ig, 58,26 AUD-ig, 55,67 CAD-ig, 38,21 CHF-ig és 31,98 £-ig.
Aki + megerősítést igényel az hívja fel Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztályát. +36 (1) 297-2479, +36 (1) 297-2400, +36 (1) 297-2410
-
viktorhu
veterán
válasz
galizoli70 #37548 üzenetére
Az még egészen friss küldemény. Meg kell érkeznie annak a vonatnak Európába, mielőtt a UPS megkapja a rolleredet.
-
galizoli70
csendes tag
Sziasztok!
Aggodva olvasom a hozzászólásokat. Én régen sokat rendeltem a Gearbest-röl és soha nem volt gont.
Most rendeltem egy elekrtomos rollert a páromnak ami előrendelés.
Elméletileg feladta,de nekem gyanus. A UPS nyomonkövetés ezt jelzi:
A szállítmány UPS-feldolgozásra kész
Előjegyzett kézbesítés
Amikor a szállítmány megérkezik telephelyünkre, frissítjük a kézbesítési dátumot.
Címke létrehozva2020/08/07 11:51Poland
Az eladó kérdésemre azt válaszolta sok a UPS szállítmány így késések lehetnek.
Mi a véleményetek. Aggodjak? Elég nagy érték.
Előre is köszönöm. -
Lucho7
tag
Sziasztok, ezzel van valakinek tapasztalata? Valódi nyomkövető?
Tracking number: WTxxxxxxxxxxxxxxxx,shipping method: OZJJZXLM,
tracking site: https://www.b2ceurope.eu/ -
-
prsq
aktív tag
Off lesz, csak az összehasonlítás végett.
Ebayen vettem Japánból valamit.
(Ez az első rendelésem Japánból. :-))4-én vettem, 6-án adta fel, ma - 12-én - itt volt. Semmi extra, small packet, légiposta.
Pedig az is Kína másik oldala.... -
Bobby G.
senior tag
Július 29-én rendelt 2000 Ft-os akciós xiaomi füles, ma megérkezett, normál szállítással. 11 nap
-
D28
tag
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#04441088 #37538 üzenetére
Vicc amit művelnek mostanában. Darabig tuti semmit tőlük.
Ali-n meg annyira okés most a szállítás, hogy egy hónapon belül megjött mindenem. Még dobtak egy olyat, hogy egyik cuccuk elfogyott az eu raktárukból, irtak, hogy mi legyen azonnal. Pénzt vissza vagy várok amíg újra kapható lesz? Irtam nekik, hogy inkább megvárom. Erre 2 nap múlva kapok egy tracking számot, feladták saját költségükön kínai raktárból dhl-el, ami már ugye nem free shippinges. 8 nap alatt ideért így.
-
törölt tag
Hali!
Gearbestrol nagy értékű dolgokat nem nagyon rendeljetek mostanában. Nyomorék egy banda. Vettem két álló Xiaomi porszívót ebben a 50% discount, ha kettőt veszel promóban. Eu Priority Line szállítással. Csak a szállítás volt durván egy 20-22 ezer Ft.
Teltek a napok, jött egy sms DHL-tol hogy vamkoteles termék van náluk. Az agyhalott kínaiak feladták a két porszívót három különböző dobozban. Hogy hogyan és miként azt nem tudom. Az egyik DHL és ezt a kotsogok Hongkongbol küldtek... fizethetek rá egy 20ast. A másik UPS németből, azzal nem tudom mi lesz. És van egy harmadik Fedexes azonosítani lehetetlen küldemény. Hogy mi lehet abban fogalmam nincs. Supportnak hiába írok, annyi eszük, mint egy darab kavics. Nem reagálnak értelmesen másol beilleszt alapon küldik a szövegeket el se olvasva és meg se értve, amit írok nekik.
Szemét mocsok banda. -
Beni2360
félisten
válasz
gombii #37536 üzenetére
Talán itt kérdezd: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
-
gombii
tag
Érkezett egy csomag, amit vámkezelni szükséges, ezzel nincs is gond, csak félek, hogy a Posta nem fogja kapkodni magát túlzottan 10-12 napot mond. Nekem minél előbb szükségem lenne a termékre.
Postán kívül mást is meg lehet bízni a vámkezeléssel? Illetve mik a tapasztalatok mostanában a Posta vámkezelés gyorsaságával kapcsolatban.Köszi előre is!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Használ valaki otthon Alfawise P2 légtisztítót?
Ha igen, mik a tapasztalatok vele?
Társasházban lakunk, nappaliba szeretném, mert portalanítás után 2 nappal minden fekete felületen látszi ka fehér por és a többi... -
D28
tag
válasz
*Mukeey* #37528 üzenetére
+ Bobby G.
Sejtettem h ez a helyzet, akkor nem tehetek mást mint hogy reménykedem h ne kelljen 2 3 hónapot várjak.
(sd kártya kellene és nem visz rá a lélek h 2 3-szor annyiért vegyek még ha 2 3 nap alatt meg is jön, ezt már nem veszi be a gyomrom
)
Köszi a válaszokat!
-
Bobby G.
senior tag
Aliról most jött meg egy május 8-ai csomagom, banggood-ról szintén ma jött egy, az 14 napja lett feladva (előtte is volt júniusban egy rendelésem, az kb. 30 napra jött meg). Gearbesten rendeltem egy dolgot február végén, de még fel sem adták, viszont a káosz közepén vetem néhány maszkot, azt megjött 30 napra. Szóval teljesen kiszámíthatatlan, de szerintem már kezd helyreállni a dolog.
-
*Mukeey*
addikt
Teljesen random. Van cuccom, ami április óta eltűnt a ködben, volt viszont aliról, filléres dolog 3 hét alatt megjött, ez mondjuk a kivétel. Most van 4 rendelésem is úton, elvileg a héten érkeznie kell valamiknek. Ahonnan rendeltem utóbbi 2 hónapban: indiegogo, banggood, ebay, gearbest. Na ezek közül semmi nem ért még ide😂 Ezeket júli legelején rendeltem.
GB-ről volt idén több rossz tapasztalatom is, ők maguk is többször elnézést kértek email-ben, hogy kb. káosz van a szállítással. Valahol érthető a virus miatt, nem a <20$-os cuccok a prioritás gondolom. A szállítási kapacitást leköthetik a nagyobb összegű rendelések.
Szóval a kérdésedre én azt mondanám, hogy szinte kizárt a 4 héten belüli megérkezés😔 -
D28
tag
Sziasztok,
Mennyire állt vissza a csomagok szállítási ideje? Ha most rendelek megjön a régi 2 3 4 hét alatt? -
Bobby G.
senior tag
A február végén rendelt és azóta sem postázott rendelésemet ma törölték és visszautalták az árát. Az normális, hogy G Wallet számán jelent meg? Bocsi, de soha nem volt még visszautalásom...
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2020. július: 35,99 €-ig, 40,52 USD-ig, 58,7 AUD-ig, 54,82 CAD-ig, 38,52 CHF-ig és 32,27 £-ig.
2020. augusztus: 35,4 €-ig, 42,68 USD-ig, 59,88 AUD-ig, 57,5 CAD-ig, 39,87 CHF-ig és 33,72 £-ig.
Aki + megerősítést igényel az hívja fel Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztályát. +36 (1) 297-2479, +36 (1) 297-2400, +36 (1) 297-2410
-
bul07
nagyúr
Aki esetleg mer még innen vásárolni
Annak jó lehet ez a 100/20$ kupon, bár nem tudom milyen termékekre használhatóak -
Met
nagyúr
válasz
zeon.hu #37519 üzenetére
Paypal topic
Kártya hozzá lett adva a fiókhoz?
Próbaterhelés megvolt a kártyára?
Telefonos kétlépcsős azonosítást állítsátok be a PP-ra. -
zeon.hu
nagyúr
Kollégám csinált paypal fiókot, de a gearbest-en nem tud fizetni, elutasítja a kártyát.
Mi lehet a gond?
(Kártya érvényes, regisztráció rendben végigment) -
remi67
tag
Na mégis megjött ma, be is üzemeltem (nagyjából) jó ki telcsi ez, csak meglehetősen súlyos egyéniség, mongyuk azt előre tuttam, hogy a 8000-es aksinak ára van.
Ami érdekes a topic szempontból: lefejtettem a zacskóról a legfelső, DPD-s címkét, alatta a b2ceu-é volt, dátum sehol. Elvileg ezzel a szállítási móddal adták fel 07.03-án. Közben észrevettem, hogy a felső kettő alatt még van egy harmadik címke is. Ezt nagyon nehéz volt lefejteni, nem is sikerült csak részlegesen, viszont ez megint a DPD-é volt, a legelső csomagszám meg DPD-s, dátum sehol. Szal még az is lehet, hogy a kínai nem hazudott vagy csak részben az első ticketre adott válaszban, amikor azt állította, hogy a csomag valami oknál fogva visszament Kínába. Ellenben a 07.03-07.16 részidő az már teljesen rendben van. Csak az előtte lévő 2 hónapot kellett volna kihagyni a keretből.
Ja, az akku 94% töltöttséget írt ki a töltőre téve, a menüben pedig azt írta, hogy 105 napja volt feltöltve, ezek szerint akkor gyárthatták. -
remi67
tag
Én ugyanilyet vettem, nem sokkal utánad, 4G RAM-al, 99,9 dodóért, plusz aznap éppen az ejuprájoritilájn is nulla dodóért volt meghirdetve.
Ez a nejemé lesz, én már 2. éve nyúzok egy Homtom Zoji Z8-at (46/64G, 99 dodó, blekkfrájdéj) eddig semmi baja és kenterbe ver sok márkásat is. -
Crus
őstag
válasz
remi67 #37512 üzenetére
07.11.-től - 07.13-ig, majd 07.14.-én már Budapesten volt, onnan 1 nap múlva már a környékbeli DPD elosztóba került, akik reggel ki is szállították.
A teló ennyi pénzért sokkolóan frankó! Egy romot vártam, céges telónak gondoltam jó lesz, de abszolút le vagyok nyűgözve eddig, pedig nekem a saját telóim mindig is flagshipek voltak. (Soha nem apple.)
-
Crus
őstag
Jött reggel az SMS. 1 órán belül kézbesítik a telóm.
-
remi67
tag
válasz
viktorhu #37507 üzenetére
Nekem utoljára azt hazudták, hogy 07.03-án adták fel újra. Az se biztos, hogy hazudtak, viszont ez már a 2. ticket UTÁN volt, amiben már nagyon nehezen sikerült a "shit", bullshit" és a fakkjú kifejezésektől megtartóztatnom magam, a "you are lying"-ig sikerült visszafognom magam.
De amúgy súlyos gondok lehetnek itt jajrópában is, legalábbis a postával. Valamivel (1-2 hét) a telefon után rendeltem egy power bankot is az aliról, erre a magyar pócsta csomagkövetője 05.27-én gerjedt rá, a következő bejegyzés meg tegnap volt, a külföldi csomagkövetőkön "arrive destination country" volt vagy 6 hétig. Ami a jelek szerint talán jajrópa, de nem Mo.
De nem volna ezzel olyan nagy gond, ha a kiba kínaiak rendesen kommunikálnának, pl. küldtek volna egy eamilt amiben tisztességesen leírják, hogy mi van. De basztak küldeni, helyette össze-vissza hazudoznak meg állandóan hosszabbítgatják a szállítási védelmet.
Na mind1, a jövő hét elejére talán itt lesz. -
viktorhu
veterán
-
remi67
tag
válasz
viktorhu #37502 üzenetére
Az 1tracking nem frissült azóta se, viszont az elvi carrier, a b2ceu (vagy ilyesmi) trackingján a 4. csomagszám alapján generált 5. csomagszámot a DPD oldalán beírva már többször is frissült:
14.07.2020 18:25 Oirschot (NL) A küldemény beérkezett az elosztó központba.
Úgy néz ki ebből már csomag lesz.
A t.17 konkrétan meg ezt mondja:
Info unavailable, we can't identify your number yet. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
A februárban rendelt csomagomról (Netherlands Registered) ma kiderült, hogy kézbesíthetetlenség miatt visszaküldték a feladónak.
Hogyan kérhetnék erre újraküldést?
Az már másik történet, hogy az állítólagos két kézbesítési értesítő egyike se jutott el hozzám.
-
Crus
őstag
válasz
viktorhu #37500 üzenetére
Tovább nyomoztam az ügyben.
Ez kérem szépen a 2. számú telefon! Ezt papíron 04.18.-án csomagolták be és adták fel, hogy aztán 07.02.-án újra küldjenek ugyan erről egy értesítést, hogy becsomagolták és feladták
Másnapra hipp-hopp ott volt Hollandiában. Ez a része már biztosan nem kamu. Már, hogy Hollandiában van a telefonom, mert tegnap egyik Holland DPD raktárból átkerült lejjebb egy másikba. Ami nettó kamu, az az, hogy 04.18.-án ezek feladták a telefont. Erről ugyanis rajtuk kívül senkinek nincs tudomása. Hogy a kettő között mi történt abban a cirka 2.5 hónapban az úgy tűnik, hogy az, hogy jó ideig Kínából nem adták fel, majd 07.02. előtt 1-2 héttel már igen.
A dühítő ebben mocskosul az, hogy MA kaptam a bangoodtól egy levelet, melyben kb. 5.000 Ft-al olcsóbban tudnám megvenni a telefon JOBB verzióját!
-
remi67
tag
válasz
viktorhu #37500 üzenetére
Igen, az 1tracking hozta ki. Aminek nem is hiszek, mert mindenhol máshol más szerepel. Mivel már rohadtul idegesít a dolog, főleg mert a feleségem most már nagyon nyaggat az új telefonért, emailben kértem infót a dpd.hu-n a várható érkezésről. Válaszoltak is:
Rendszeradatok alapján a feladó fél csak a szállítási szándékát rögzítette a rendszerben, mely alapján az automata üzenetet megkapták.
Feladásra küldemény nem került.
Legyenek szívesek a feladó féllel egyeztetni.Következtetések: a 1tracking egy ordas kamu, amit valószínűleg a gearbest irodából hamisítanak.
Hülyének vagyok nézve. Megint. Még mindig.U.i.: viszont közben az elvileg a kiszállítási kódhoz tartozó fuvarozó (b2ceurope.eu) trackingja frissült nemrég:
13/07/2020 16:38 Shipped Departure to country of destination 13/07/2020 07:15 Ready to Ship Parcel received and processed 11/07/2020 Prealerted Prealert received
Csak ha Mo.-n van a csomag, akkor a DPD hogy-hogy nem tud róla?
Ja, és most már van egy 5. csomagszámom is. Ezek már tényleg kihoznák még a hóembert is a béketűrésből.Szerk.: a kína-hollandia az még elvileg határértéken belül van:
2020-07-12 01:34:00 Netherland, Parcel arrived at the airport.
2020-07-11 20:52:00 Netherland, Parcel arrived at the airport.
2020-07-10 22:01:00 Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
2020-07-07 20:01:52 Shenzhen, Departure in Shenzhen Sorting Centre.
2020-07-07 20:01:52 Ready for Shipping .
2020-07-04 00:10:34 Sorting and Packing Completed.Ami biztos kamu: ~6 óra alatt kétszer is megérkezett ugyanonnan ugyanoda, ráadásul ezeket a sorokat egyetlen másik csomagkövető se hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest