Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson011106
újonc
Hát remélem is volt valaki aki ugyanazt rendelte azon a napon ugyanazzal a szállítási móddal és ö megkapta én meg még nem.(nevet direkt nem mondok)
-
válasz
Tyson011106
üzenetére
Nem is fog, csak amikor Pesten van.
Ma elég sok ember megkapta, szóval várhatóan a tied is érkezni fog a héten. Persze ez csak tipp. -
tobias40
veterán
Csak nekem nem jön a nov.30.i feladásom!

Sehol nem tudom követni... nyitottam jegyet,3 levelemre nem is válaszoltak...
Ha a szállítás NLPON-ra van írva az mit jelent?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Felismeri a koronavírust
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Már futtatom rajta az Avast
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Megvárták hogy jó vírusos legyen
-
shift+ő
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nyitottam tickettet, mert a 25 munkanap már letelt, és irogatom a refundot, de még nem álltak kötélnek. :-). 10$ már kínáltak. A két ünnep közötti kisebb rendelésem már a múlt héten megjött.
Remélem, csak arról van szó, hogy valahol félretett konténerben lapul a telefonom. Csak az a baj, hogy lassan már itthon is megvehetem ennyiért.
-
lrobertoc
tag
Üdv,
nem vagyok egy nagy GB rendelő. Jan.15-én rendeltem, fizettem egy IP kamerát, azóta a státusz változatlan, tehát elvileg nincs csomagolva, nincs feladva!
Ez még belefér? Várjak??
Korábbi hozzászólásokban inkább a szállítás húzódott/húzódik.... -
viktorhu
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nekem is ilyen január 3-as akadt el, írtak is mailt, hogy bocs a késésért.
Tavaly is volt egy ilyen, hogy egy konténer nem akart megérkezni karácsony után - annak mi lett végül a sorsa?
-
tibz03
őstag
Én nem vennék rá mérget, hogy az a nyomkövető oldal helyes adatokat mutat. Aszerint 17-én megérkezett Mo.-ra a csomagom. Már 25-e van, de a DPD rendszerében még mindig csak annyi van a csomagomról, hogy "06.01.2020 04:51, DPD adatközpont, A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé." Azaz 8 nap elteltével még mindig nem jutott el Mo.-ról a DPD kezébe a csomag?! Fura...
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2020. január: 41,23 USD-ig, 60,19 AUD-ig, 54,26 CAD-ig, 40,43 CHF-ig, 31,45 £-ig és 288,49 CNY-ig.
2020. február: 41,08 USD-ig, 60,02 AUD-ig, 53,68 CAD-ig,
39,91 CHF-ig és 31,45 £-ig. -
peestike
senior tag
válasz
takacsbalint
üzenetére
Ajánlott holland nekem már volt 8 nap is.
-
takacsbalint
újonc
Sziasztok!
Hosszas várakozás után megmozdult a csomag, lendületesen haladt egészen Nemzetközi Posta Kicserélő Központig.
Már több, mint 72 órája vesztegel Vecsésen. RU...NL követési száma van.
Kinek mi a tapasztalata, mennyi idő után továbbítják?
Az aktuális státusz: "A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben"
Köszi a válaszokat!
-
prsq
aktív tag
-
balika21
tag
Köszönöm szépen a választ mindenkinek, már csak egy kérdés, meddig várjak, és legyek türelmes?
-
viktorhu
veterán
válasz
balika21
üzenetére
Most ezt írja: Ship between: Mar 17 - Mar 27
De ez arra vonatkozik, ha ma rendelnéd meg - nem tudom, hogy a te rendelésedkor milyen postázási dátumot ígértek. Megkérdezheted tőlük ticketben, hogy mikor küldik, de bullshit válaszokat szoktak adni az ilyen kérdésekre ("általában egy-két munkanap, és már épp csomagolják, ha hétfőig nem változna a státusz akkor írj újra"), szóval csodálkoznék, ha konkrétan a rendelésednek utánanézne a rendszerben, hogy mikori kiszállítás várható. -
tobias40
veterán
UE883242517YP TN számmal van egy rendelésem.
Van rá remény hogy még megkapom?
11.19- volt a rendelése dátuma, a GB oldal szerint feladták 11.30-án de azóta nem követhető a csomag. -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv,
Az normális jelenség, hogy Január 8-án rendeltem GB-ről, CN-099 Warehouse-ból és jelenleg is Paid status van már két hete? Most még a fejlécben is azt írják, hogy 22-24 között a Spring fesztivál késleltetheti a csomagot. Máskor 2-3 hét alatt ide szokott érni a rendelésem.
Ahogy visszaolvastam pár hozzászólást másnak is van ilyen gondja. -
balika21
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, tavaly novemberben előrendeltem egy FIMI palm-ot (DJI osmo koppintás), akkor 3 ezer forintot fizettem, majd Január 7.én a fennmaradó 45 ezer forintot is kifizettem, de azóta nem változott a státusz, vissza tudom nézni, hogy mikorra várhatom a termék szállítását?
[link] erről lenne szó.
-
viktorhu
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nekem is ezt mondja a 1tracking, a Gearbest meg küldött mailt múlt héten, hogy feltorlódtak a vámolással, és türelmemet kérik.
-
tibz03
őstag
Köszi mindenkinek!

-
Flashy
veterán
válasz
tibz03
üzenetére
az alsó számot a DPD követője ismeri. majd ha beérkezik hozzájuk a csomag, elindul a követés, egyelőre csak a számot kérték ki a majdani csomagodnak. ez EU-ba beutaztatós csomag, általában addig semmit nem tudsz róla, amíg be nem léptetik valahol valahogy. ez akár 2 hónap is lehet, de utána már kb 1 hét és nálad lesz.
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Van egy EU Priority Line-rendelésem a GB-ről (ez az első alkalom, hogy EU Priority Line-nal rendelek bármit is). Jan. 10-e óta nincs változás a nyomkövetésben. Lehet tudni, hogy mire számíthatok, mikor frissül a nyomkövetés, vagy mikor várhatom a terméket?
Köszi előre is!

-
vigyorgó
tag
Nem találom a tracking numbert. Van más megnevezése is hogy nyomon tudja követni a csomagot?
-
remi67
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nekem első rendelésem volt a GB-ről, dec. 27-i rendelést egy órája kaptam kézhez.
Ha általában így megy akkor ez így sztem rendben van.
Dec. 29-én aliról rendelt 3 dolláros kacat szintén ma jött meg. -
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Aki akkor rendelt jobban járt, aki előtte mint én, az még vár.

-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Pár hónapja beregisztráltam a GearBest-re,de úgy alakult hogy mégsem rendeltem. Első vásárlásra jogosító kedvezmények,vagy pontok elvileg már elvesztek. Csak a biztonság kedvéért kérdezném. Ha még nem vásároltam itt,valami kedvezményt az első vásárláshoz lehet még eszközölni? -
shift+ő
senior tag
válasz
hege21
üzenetére
Már volt téma. Nekem is uton van egy telefon 16-án rendletem meg, a GB még aznap regisztrálta a DPD szállítást. Ez az utolsó információ. A telefon adatlapján 15-25 munkanapot ír szállíásra. 16-ával én nagyjából 21-nél tartok. Eleinte aggódtam, hogy a DPD csak annyit ír, hogy felvette a megrendelést, és azóta semmi. Többen azt írták, hogy ez most "normális", ha magyarországra és, akkor hirtelen ugrik a státusz.
-
hege21
aktív tag
12.18-án rendelt telefon EUEXPDPDP szállítással,nagyon beragadt valahol
Sokat rendeltem már tőlük,de eddig egy hónapon belül mindig itt volt minden
-
Flashy
veterán
válasz
cikasz
üzenetére
néha van ilyen akció, hogy bizonyos termékekből ha X összeg felett vásárolsz, akkor lehetőséget kapsz egy darab (újabb összeghatárok elérése után több) másik terméket akciósan megvenni a külön listából. akciósan, de nem ingyen, ezért adja hozzá az árát. nem néztem most, de általában azok az addon termékek annyiért meg is vásárolhatók simán, vagy eleve olyan termékek, ami olcsón sem kell

-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Check out-nál mi az az "ADD-ON" lehetőség? Ki lehet választani többféle terméket. Azt irja, hogy : "You spent over 6074Ft, you can now redeem 1 Item" de ha kiválasztok valamit akkor hozzáadja az árát.másik :
Van valakinek Xiaomi AC2100 Mi Router ?
Ha igen mik a tapasztalatok? Megéri az árát?
Köszi -
modflow
veterán
Gearbest-en az eladóval hol lehet üzenetet váltani?
Egyszerűen még azt eladót se látom csak a terméket.... -
prsq
aktív tag
Mindig van lejjebb.
Rendeltem egy SK68 klónt (zseblámpa), egy üzemmódosat (apósomnak, a lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen). Erre három üzemmódosat küldtek. Lefilmeztem, ticket, most jött a válasz, hogy nem, ők jót küldtek, de nagyon rendesek, így kb. a 60%-át visszaadják az árnak. (Nekem nem kell, semmire nem jó, ilyen három üzemmódosom van kettő.)
Ezért ehhez már pofa kell, a saját szabályzatuk mondja ki: "If we have shipped the wrong item: we will either refund you in full or dispatch an alternative item (if applicable and available). Gearbest will decide whether you need to return the wrong product or not and compensate the return shipping fee when we receive it. "
Paypal lesz belőle, azok meg is nézik a videót, ami egyértelmű bizonyíték.
(Az ő ajánlatukról annyit, hogy hazudnak, pofátlanok, de kb. 1 dollárról szól a részükről az egész, annyival kéne többet fizetniük, ha szépen azt mondták volna, hogy tényleg, rosszat küldtünk, bocs. Nálam meg most már elvi kérdés. :-))
-
csibor
addikt
[link] Meglehet vámmentesen rendelni?
-
remi67
tag
Én sima EU priority line-al rendeltem, az is megjárta már Kína után Hollandiát, onnan németbe ment, de az utolsó bejegyzés már a hazai posta nyomkövetőjén is 2 napos. Attól még elküldhették akár UK-be is........
-
domee07
csendes tag
Az normális hogy rendeltem egy telefont gearbesten Netherlands Registered (PDM) szállítással és a nyomkövetési számnál látom hogy kinából indult, aztán járt az egyesült királyságban majd onnan hollandiába ment? Emiatt nem fog fenn akadni a vámon?
-
sambenez
addikt
válasz
jardasierik
üzenetére
Mit szeretnél reklamálni? Ez teljesen normális. Ne feledd el volt egy laza karácsony szilveszter még a fű sem nő időszak is közben.
Majd akkor lesz mozgás ha beér az EU-ba, és átveszi a DPD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)