- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
Pepeninho #48 üzenetére
Na ja, de semmire se jó azon kívűl, amire korlátozottan tervezve lett.. Ezzel az erővel akár egy bizsu karkötőt is felrakhatok a csuklómra, kb 200 forint
Nem mintha életbevágóan fontos lenne az, hogy számolja a lépésünket, ahelyett inkább hasznosabb lenne ha tudná az sms- t , email- t jelezni, zenét léptetni, mind olyat, amilyent az emberek többsége szeretne egy csuklón elintézve, mint a zsebből kihalászni a telefont..
-
Pepeninho
őstag
Azt azért vegyük már figyelembe, hogy ez egy nagyon olcsó ketyere. Ár/érték arányban No1!
-
Pepeninho
őstag
Elvileg ébreszt is rezgéssel. Engem ez érdekel a leginkább!
-
kurion
senior tag
Mi Band elég jónak tűnik ár érték arányban. szerintetek MIUI rom nélkül is használható vagy inkább tegyek fel egy miui-t?
-
mobileman
senior tag
Nekem már itt fityeg a karomon, meg kell valljam, nem egy nagy durranás ez...
-
FeRkE
őstag
Eddig ennyit találtam az appról, ezeket lehet trackelni a kütyüvel, itt látszik is, hogy mi látszik az appban: Mi Band app screenshotok
-
FeRkE
őstag
Elkezdte árulni a Pandawill is. Én is szemezek a kütyüvel, de egyenlőre azt sem tudom, pontosan miket tud. Annyi biztos, hogy Androidos telókkal is, 4.4 kell neki meg BT4.0, így megy OPO-val is.
-
BoC1ka
senior tag
Ez tuti csak 4.0 val működik? 2.1 semmiképp?
-
kano
nagyúr
69 yuan lenne, de jelenleg nincs Mi band még a Xiaominál sem valóban, így lehet, hogy nekem sem jön a jövő héten.
Azért is ilyen drága még mert nincs sajnos. De ezt a Xiaominál már megszokhattuk volna.
-
kekigyu
aktív tag
Azert az arak eleg huzosan alakulnak a kezdeti 13$ -ral szemben. Ebayen reggel egy eladot talaltam, 50$+plusz szallitas, es csak tiz darab volt belole. Xiaominal 30$ korul remlik de ha jol emlekszem csak elorendelheto.
-
Pepeninho
őstag
Enhem leginkább az ébresztő és a telefonfeloldós rész érdekel.
Kano, írtam privátot!
-
petipetya
nagyúr
Mondjuk ez az alvásmonitor része engem is érdekel, ha hasznot tudok belőle húzni. Ha például ezáltal kiderül, hogy mikor érdemes lefeküdni aludni a mostani időpont helyett, akkor annak örülnék. Szerinted mennyiben válik hasznos kiegészítővé az alvás során?
Annyi kérdés felmerült már itt, hogy én is nagyon várom már hogy megkapd.
Egyébként tegnap az Okostelefon Akadémián botlottam bele ebbe az aktivitás mérő órába és kérdeztem meg a fickót, hogy mi alapján mérik a lépéseket ezek az eszközök: link Mondjuk ennyiért nem kellene, főleg hogy elemmel működik. Nekem most a Xiaomi Band a szívem csücske így ismeretlenül is.
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre nekem fura, hogy a mozgás alapján méri a lépést az összes ilyen cucc. Akkor ha csak ezt nézzük, akkor mivel tud többet mint a telefon egy ilyen appal?
-
petipetya
nagyúr
Megfogott a cucc! Látom, hogy kano részére már úton van egy ilyen.
Várjuk majd a gyakorlati tapasztalatokat.
Az Ebay-en 6500, Xiaomi boltban 8500 a cucc, de gondolom nem érdemes garasoskodni.
Csak a gyakorlati dolgok ismerete zavar. Az elv mindegyik ilyen kütyünél ugyanaz lehet, ezért kérdezek. Ha például azt akarom hogy a lakásban ne, de a lépcsőházban már számolja a lépéseket, akkor addig nem veszem fel? Na meg milyen technológia segítségével méri például a lépéseket?Elvileg a Nexus 4 tudja a bluetooth 4.0-át a kitkat alatt.
-
Pepeninho
őstag
Beindul ez csak legyen már valakinek ilyen kütyüje!
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy megér egy külön topicot a Xiaomi legújabb "okos" kütyüje a Xiaomi Mi Band (Bracelet) "okos" karkötő.
Pár adat a tudásáról:
> Fitness monitor & sleep tracker
> Sleep-cycle smart alarm
> Unlock your Mi phone without a password
> 30-day standby power
> Water resistant (IP67)
> Stylish band options (incl. wrap-around and leather)A száraz tények:
Specifications :
> Input Voltage : DC 5.0V
> Battery Capacity : 41mAh
> Cell Type : Lithium Polymer
> Input Current : 25mAh (TYP)
> Alloy Body Dimension : 36*14*9 mm
> Alloy Body Shell Material : Polycarbonate
> Wrist Strap Material : DowCorning TPSiV
> Metal Face Material : Magnesium Aluminum Alloy
> LED Notification Light : Blue, Green, Red, Orange
> Adjustable Wrist Strap Length : 157mm ~ 205mm
> ** Compatible with Xiaomi Mi4 / Mi3 featuring Bluetooth 4.0 **Indításnak egy teszt:
[link]És a jó hír ami még nem megerősített, hogy elvileg nem kell hozzá MIUI sem csak Android 4.4 (bár egyes hírek szerint 4.3 is elég) és BT 4.x.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Vadiúj SSD-k!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest