- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Nem fér el benne, sok esetben egy gapadot szoktak rátenni a jobb húelosztás érdekében ,viszont az sem biztos hogy elfér.
Érdemes még figyelni az ssd kialakitást mivel ha m2 esről van szó az 1TB méretnél csak az egyik oldalon van modul chip a nagyobbaknál már mind a 2 oldalon . Sok esetben nem fér el a laptop alaplapi foglalatában. (Kialakítás függő) -
-
ssj81
aktív tag
16.1-es volt nekem 32gb ram-mal és 1tb ssd-vel, most adtam el 2 hete.
Szeptemberi vásárlás volt és 2,5 hónapig árultam mire nagy nehezen elvitték 460-ért. 680 volt tavaly, arra figyelj, hogy amiket most árulnak nem 230w-os táppal vannak hanem csak 200w, ergo nem 115w-os a 3070 mint a 16.1-ben, hanem 85w-90w. Euronicsban volt 1db 1,5 hete 459-ért, de már a 3060-as verzió lett helyette. -
echterion
nagyúr
Felejtsd el azt az oldalt, mivel van sokféle variáns a 3060-ból, így esélytelen reális számot kapni onnan. Notebookcheck-en érdemes nézelőni leginkább, de minél több tesztoldalt nyálazol át, annál közelebb került a megoldáshoz.
Ha normális minőséget akarsz irrhonról, én ez alá nem adnám:
- Legion 5 15ITH6H 15,6" Full HD 165 Hz Gaming laptop
- ez megy ugyanaz AMD cpu-val és 17-es méretben (mert ugye a méret is tényező itt): LENOVO LEGION 5 17ACH6H (PHANTOM BLUE)
-
MaxxDamage
félisten
Akkor a helyedben elgondolkodnék egy Dell Legion 5 Pro gépen, mert bár nekem nincs, de afelől hallottam sok-sok pozitív véleményt, tapasztalatot...
-
echterion
nagyúr
Ez oké, csak a laptopok másképp működnek, mint az asztali gépek. Itt a cpu-gpu páros csak egy kis része a képletnek, legalább ilyen, ha nem fontosabb a gép hűtése, háza, kijelzője, billentyűzete. És ezek erősen befolyásolják az árat, mert hiába van jó hardvered a gépben, ha elmelegszik és visszavesz, nem jó hozzáérni a géphez, mert recseg-ropog és forró a ház, billentyűzet vagy épp a kijelző fakó színvilágú.
-
consono
nagyúr
Milyen felbontásban használod? Mintha csak 4K30Hz-t tudna, de nem 100%. Amúgy jó, hogy írod, mert nagyon töröm a fejem, hogy kéne nekem is a G15-höz ez usb-c-s dokkoló, mert most is be van dugva HDMI, power, USB, USB-C, kicsit macerás lebontani, ha mozgatni akarom a gépet....
-
Muerte
Topikgazda
Lehet igazság benne hogy néhol kevés már az a proci ahoz a kártyához.4mag/4 szál,és 4 szálon csak 4x2,8GHz-et tud.Ha lenne HT akkor az sokat segítene rajta,de nincs.Én 3D11 Physics pontszámból szoktam kiindulni,abban a tesztben ha kap egy proci 8k környékét értelmes órajellel,(lehetőleg minél magasabbal) akkor nem lesz limites játékokban, legalábbis az eddig megjelentekben biztos nem,aztán később lehet kevés lesz az is,ki tudja.
-
Muerte
Topikgazda
Ez szinte minden gyártó esetében így van,a Clevo-t tudom egyedül aki odafigyel ilyen részletekre,de ők is csak kb.1-2 éve.Szerencsére Dell-nél nem bukod a garit megbontás miatt,mint Asusnál így akár házilag megoldható a téma,de persze így is kellemetlen dolog. Az vígasztaljon hogy akár 10-20°C-kal is javulhatnak a hardverek hőfokai a művelet után.A Dell nem is pasztát használ hanem gyárilag a hűtőre van nyomva valami gyurma szerű dudva,szerintem inkább szigetel mint vezeti a hőt
És ilyet raktak a 1,5millás AW18-asokba is,biztos baromi sok pénzt megspóroltak vele...
-
Pocok256
veterán
Ezt a dögöt ennyiért még én is megvenném, főleg ha lehetne hozzá csapni egy amplifiert is.
Mondjuk az a baj, hoyg ez a dög is pont ennyiben van szóval
Lehet mégse...
-
Kasya
nagyúr
Mea culpa
USA oldalt neztem
-
Kasya
nagyúr
Ezt nem mondanam. Anno eleg kemeny felarat kertek erte (7970m vs 680m -- 330 dollar). Most megnezve azonban a R9 M295X vs 980m csak 150 dollar kulonbseggel van.
En azt tapasztaltam, hogy az Nvidiat fogekonyabb a moddolasra/tuningra, mig az Ati eleg kemenykezu. Ezen kivul a driveres stabilitas (foleg tobb monitor eseten) szinten az Nvidianak kedvezett.
Ha nem akarsz hozzanyulni, kevesebbet akarsz kolteni, tehat plug-and-play, akkor jo valasztas lehet.
Eredekes megfigyelni, hogy az Atit csak a 15-os szerianal ajanljak, ott is csak ket kategoriaban (dragabb/jobb mint a 970m, de olcsobb mint a 980m). Ugyanakkor az alap es maxos 15-nel mar nem, a 17-nel abszolut nem adjak. Gondolom itt piaci egyezkedes is kozrejatszik. -
Kasya
nagyúr
+150 dollar felarat igazandibol teljesitmenyben nagyon nem er meg. De aki maximalista....
Ha jol tudom, az I7 elonye csak a magonkenti teljesitmenyben van az i5-hoz kepest. Amiket irtal jatekok, ahhoz viszont elegnek kell lennie.
De ha ugy nezzuk, hogy +300 dollarert I7-es procit kapsz es egy gigaval nagyobb vidkarit (970m), akkor megeri. Viszont jol latom, hogy ugyanannyiba kerul ezzel az upgraddel az alap 17-es is?
-
Kasya
nagyúr
Nagyon belelendultek. Nem csak az Amplifiert lehet pluszba valasztani, de meg tabletet is. Az az asztali videokartya-reosito viszont nagyon is jo arban van.
Ez amugy nekem nagyon tetszene:
17.3 inch FHD (1920 x 1080) TrueLife 300-nits Display with Touch TechnologyA 970-rol 980-ra valo felar nem is veszes.
-
ldave
félisten
Alienware 15 konfigurációs lehetőségek:
CPU típusok:
Intel® Core™ i5 4210H (Dual-Core, 3MB Cache, up to 3.5GHz w/ Turbo Boost)
Intel® Core™ i7-4710HQ (Quad-Core, 6MB Cache, up to 3.5GHz w/ Turbo Boost)Kijelző:
15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS-Panel Anti-Glare 300-nits Display
15.6 inch UHD (3840 x 2160) IPS-Panel TrueLife 350-nits Display with Touch TechnologyVideókártyák:
NVIDIA® GeForce® GTX 965M with 2GB GDDR5
NVIDIA® GeForce® GTX 970M with 3GB GDDR5
NVIDIA® GeForce® GTX 980M with 4GB GDDR5
AMD Radeon™ HD R9 M295X with 4GB GDDR5Memória:
8GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz
16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHzHDD lehetőségek:
1TB 5400RPM SATA 6Gb/s
128GB M.2 SSD + 1TB 5400RPM SATA 6Gb/s
256GB M.2 SSD + 1TB 5400RPM SATA 6Gb/s
512GB M.2 SSD + 1TB 5400RPM SATA 6Gb/s -
NTonee
veterán
max hardver alapján, 15,6" méretben MSI GT60 2PE Dominator Pro
De ezt a konfigot kizárt, hogy ki tudná hűteni a gép. Amiről talán el tudom hinni, hogy normálisan működhet az a MSI GS60 2PC Ghost. Bár amilyen vékony lett ez is...
Asusnál semmi jó, Lenovonál is legfeljebb az Y50, ezzel szerintem itt be is fejeztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest