- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dreadloord #31028 üzenetére
Azt a gépet NE cseréld le! Volt hozzá szerencsém. A mostani gépek szarabbul vannak kialakítva véleményem szerint.
Gamer PC + hordozós laptop (nem géjmelésre) sokkal jobb megoldás! -
wanted5
őstag
válasz
400-ből már normális, jó gépet össze lehet rakni, 1070-el és i5 vagy ryzen5 procival. Okosan kell összeválogatni a dolgokat (pl. a K-s, unlockolt intel nem biztos, hogy megéri a felárat, főleg most, hogy kifogyóban vannak a készletek). Szóval még mindig olcsóbb egy asztali építése, nem mellesleg a későbbi bővíthetőség és a normális hűtés.
Ha annyira nem vagy otthon a témában vannak topikok, fórumok ahol tudnak segíteni. De azt neked kell eldöntened, hogy asztali vagy noti legyen. Elsőnek ez legyen meg.
-
echterion
nagyúr
válasz
Hát, ha mindig asztalnál ülve használod és sosem rakod az öledbe, esetleg ágyban netezés sincs, akkor vegyél asztalit. Én azért cseréltem le az asztalit, hogy a lakáson belül bárhol tudjam használni a gépem, illetve ha néha megyünk valahová, akkor oda is tudjam magammal vinni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Dreadloord #26276 üzenetére
A 17.3 " Defiance V alapvetően egy Clevo PA71HS, a hűtése gyárilag ilyesmi, (teljes Notebookcheck Defiance IV teszt ezen a linken):
Amit fontos elmondani, hogy a teszt még az előző Defiance IV 7700HQ/1060 párossal készült, az általad választott konfiggal jobban terhelve lesz a hűtés mind CPU, mind GPU fronton, amennyiben esetleg emelett döntenél.
Szerintem egy újrapasztázás Killhates-nél, ő megnézi a gap padeket is neked és nem hagyja a maximális terhelés tüzés poklában sínylődni a PCH chiped sem.
Ha az megvan még talán egy hűtőpad (akár egy ventik nélküli alulról lyukacsos emelvény is sokat segít a gép aljához levegőt juttatni) és egy kis alulfeszelés XTU vagy Throttlestop segítségével és rendben lesz.
-
NTonee
veterán
válasz
Dreadloord #26274 üzenetére
egyrészt, amit PR0JECTNR56 írt, de én már itt gyanakodnék, hogy azért valami nem ugyanaz...
Természetesen nem szimplán így sikerült a gépház dizájn, nem egy átmókázott, izomból bebaszcsizott péntek este lett megrajzolva. Elég komoly, a hűtésben is keresendő különbség van.
"Amazonon refurb alienware r7-et gtx 1070-el 1900+500 dollár (650k) találtam legolcsóbban, az azért már annyira nem kedvező."
Nos, az eredeti árához mérten de, az kedvező. Valamint ha egy kicsit megtapogatja az ember az említett fröccsöntött tejfölös dobozokat és az AW gépeket, akkor lassan, finoman érthetővé válik. Persze a minőségi anyagok, a masszív zsanérok, a nem tekeredő kijelző, a finom járású, halk billentyűzet és a kijelző lehajtásakor apró "cuppanással" összeugró mágneses csukódás, stb... szóval a minőség érzete nem mindenkinek lényeges szempont, de sokaknál elvárás egy 1 milliós gép esetében. Ehhez képest a 650k kedvező.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Dreadloord #26274 üzenetére
Desktop CPU és MXM VGA megy az Octane szériába.
-
gurubefree
senior tag
válasz
Dreadloord #26266 üzenetére
Ebay , amazon .... Az esetek tobbsegeben a manufacture refurbished az uj .
Amazon :
Alienware 17 r4 Intel Core i7-7820HK, 16 GB RAM, 256 GB SSD , 1 TB, NVIDIA GTX 1070 £1425 ( a doboz serult )
-
Dhampir
félisten
válasz
Dreadloord #26263 üzenetére
Úgy tudom, hogy alapból csak 1 év gari jár a külföldi gépre. Amiket itthon forgalmaztak, azokra 3 év NBD garancia járt. Viszont, ha sokkal olcsóbb kintről... A billentyűzet angol nyelv szerinti kiosztású a hazai termékekben, nem lokalizálták.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Dreadloord #26263 üzenetére
Nem szállítanak USA-n kívülre, pár speciális esetet kivéve. (már ha a http://dell.com/en-us/ oldalt nézted).
-
NTonee
veterán
válasz
Dreadloord #5107 üzenetére
Szó nem volt róla, hogy ne érné meg. Csak azt jeleztem, hogy aki a 400at is köhögve, kínlódva köpi ki, annak nehezen magyarázod meg, hogy dobj rá még 40et, mert az jobban megéri. A JT is egy lehetőség, ennyit akartam.
-
vandor01
senior tag
válasz
Dreadloord #5065 üzenetére
nem vagyok egy jatekos csak erdekel a cuccc
mire kijon 6gen az kb 1 ev... EGY EV???
addigra a 980M-es kartya mar mehetne a lecsobaviszont azt irjak hogy az intel 5.gennel elmozdult az AMD iranyba ahol a proci
sokkal tobb feladatot atvesz a megjelenitesben...
Szovam mire "legyengulne" a 980M addigra beszall a proci -
ldave
félisten
válasz
Dreadloord #4897 üzenetére
Ami kéne a WoW, Guild Wars 2 és az Unity motorral érkező inde címek (Wasteland 2, Original Sin és társaik). Szóval nem a Crysis 3-at szeretném tolni.
-
Ursache
senior tag
válasz
Dreadloord #4897 üzenetére
Mi az 5 fps?
-
parkasz
senior tag
válasz
Dreadloord #4854 üzenetére
A gépet 120k-ért került hozzám.
A vga 90k volt, a combosabb táp 16k + az i7-920xm 25k
Egyéb kiadásokkal ( pl.: tartalék full hd panel) együtt olyan 270k körül állt meg a dolog.
Ramom, ssd-m volt a régi gépbenEzért cserébe 15 colon azt kaptam amit vártam.
Más 15 colos alternatíva, mondjuk nem is jött szóba.
A vga upgrade Muerte 75 mester segítségével és aktív közreműködésével jött létre.
A gép előtte még szét sem volt szedve, a paszták is az eredeti gyáriak voltak
3d mark 11 alatt max a gpu-z max 69 fokot mutat.Egy szó mint száz van egy számomra fullos gép, ami kielégíti minden gémer igényemet.
-
wanted5
őstag
válasz
Dreadloord #3904 üzenetére
a hosszú í fizikai hiányától nem kell megijedni
jobb ALT+J a kicsi, ALT+i a nagy í betűk kombinációja, én ezt már olyannyira megszoktam, hogy csak is így használom, és kifejezetten rühellem, hogy a bal oldali shift olyan keskeny..
-
phg
csendes tag
válasz
Dreadloord #3901 üzenetére
Pont erről beszéltem , itt vagy te az egyik oldalon mert neked ezt mondta az a bizonyos valaki a laptopszalonban ..... , és nem azzal érvelsz pl hogy saját , személyes tapasztalatod mi akár több tucat és típus szétszedése vagy otthoni használata révén , hanem csak neked más van és mást mondtak. Ez nem több mint a te személyes véleményed , egy gyenge általánosítás. Nem vagyunk egyformák , mindenkinek más az ízlése és igénye , nálam sem az msi a top one de bármikor az asus elé sorolom és nem azért mert nekem ezt mondták hanem ez a személyes tapasztalatom mindkét gyártó több típusának használata után. Van aki homlokegyenest az ellenkezőjét állítja amivel semmi baj nincs ha neki a gyakorlatban más szűrődött le , de nem általánosít más véleményére hivatkozva
-
adatfalo
senior tag
válasz
Dreadloord #3890 üzenetére
Minden ami 3d modellezés. Valahogy azokat a fránya polygonokat mozgatni kell. Persze renderelés szempontjából megint ugrik a prioritás de a gpu is számol rendesen.
-
Ursache
senior tag
válasz
-
válasz
Pl. konvertálás tudja még kihasználni a CUDA technlógiát.
-
Ursache
senior tag
válasz
Dreadloord #3884 üzenetére
EMEM-ben nézelődni kell, nem vásárolni, szegények.
Bár is lehet, hogy trollkodtak, és utólag kiröhögték, hogy ezt a kamuszöveget, aztán Géza még el is hitte, hogy beveszik
-
NTonee
veterán
válasz
Dreadloord #3850 üzenetére
Kéretik nem gonoszkodni, mert te meg a számlás 300ezres új gamer notiért sírtál ennyit!
Azért örülök, hogy végül sikerült egy normális G751JY-ba belekergetni közös erőszakkal.Nem fogod megbánni!
-
válasz
Dreadloord #3865 üzenetére
-
válasz
Dreadloord #3863 üzenetére
Mindent az SSD-re-OP+programok(játék)
-
wanted5
őstag
válasz
Dreadloord #3858 üzenetére
attól függ hogy neked mik az igényeid.. szerencsére a jobbik fajta winyó van benne, 100 MB feletti értékekkel
én pl gondolkoztam már ssd-n, de igazából meg vagyok elégedve a mostani winyóm sebességével, nem éreztem még kifejezetten lassúnak, ami zavart volnaMikulásbá: ha te meg így haladsz, lassan neked nem lesz elég az 1 terrás ssd se
(nem sértésnek szánom)
szerintem az ilyen 40-50 gigás játékokat simán rakhatnád winyóra, fps-ben nem lesz különbség, csak betöltésnél egy picit lassabb lesz -
válasz
Van a gépnek saját topikja,várunk szeretettel.
-
válasz
Mindenképp!
-
Angel2014
addikt
válasz
Dreadloord #3852 üzenetére
Most nem értelek mit akartál evvel mondani....
-
egyedülülő
őstag
válasz
Dreadloord #3850 üzenetére
Ő az.
-
Goblin12
őstag
válasz
Dreadloord #3825 üzenetére
Ezt az utolsó mondatot te sem gondoltad komolyan ügye?
-
Casanova*
veterán
válasz
...
-
egyedülülő
őstag
válasz
-
válasz
Dreadloord #3821 üzenetére
Én feladtam.Azt veszel,amit akarsz.
-
válasz
Dreadloord #3814 üzenetére
Na én soha nem vennék szürke importos cégtől gépet soha!
Ez pedig nem lehet magyar lokalizációs,tehát vagy szlovák a billentyűzet,jobb esetben matricázott.
Olyat is halottam már,hogy megbontják a gépet,kicserélik a memóriát gyengébbre,felülre teszik,stb. -
NTonee
veterán
válasz
a gari elvileg nem necces. Minden asusra 2év nemzetközi garancia jár hivatalosan.
Amúgy igen, matricával, vagy anélkül, de biztosan nem magyar kiosztású. -
Casanova*
veterán
válasz
NA EZT VEDD MEG! tuti gép!
-
válasz
Dreadloord #3790 üzenetére
Sosem értettem ezeket a szőrszálhasogató kijelző "tesztet" .Én felnyitom magam előtt,és merőlegesen nézem,nem mászkálok ide-oda,nem hajtogatom sehova.
-
vásárló
csendes tag
válasz
Dreadloord #3790 üzenetére
Leültél elé már és megnézted? Lehet a youtube-on is gameplayeket nézegetni, csak az sem ugyanaz a minőség ugye. Szóval így kijelenteni valamit túlzás. S tény, hogy többet ér az emberek személyes tapasztalata mint bármilyen teszt.
-
válasz
Dreadloord #3784 üzenetére
Ha a G750JZ-nek rossz a a kijelzője,akkor minden TN-nek.......
Nem a notebookcheck-en kell nézegetni a képeket,hanem élőben megnézni.
Gyakorlatilag a TN-ek szinte egyformák.Minőségi ugrás a IPS panel.
Ennyiért ez fér bele-a hardver és a hűtés viszont remek.(most a G750JZ-ről van szó) -
vásárló
csendes tag
válasz
Bizonyára nagyon sokat jelentő tapasztalat elolvasni egy tesztet egy képernyőről és annak a minőségéről. Először látni kéne élőben és aztán nyilatkozni szerintem, mert ez így kb csak dacos riposzt semmi több.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Nyilvánvaló hogy nincs tökéletes gép, valamit-valamiért,de játék/hűtés szempontjából fényévekkel jobb az Acertől és eddig azt a részt elemeztük,azt a részt vettük elsődleges szempontnak.A döntés nem rajtunk áll,mi itt csak véleményeket cserélünk ami esetleg segíthet neked a végső döntésben.
-
Casanova*
veterán
válasz
teljesen jó a kijelzője.
-
Ursache
senior tag
válasz
Dreadloord #3765 üzenetére
De azt nem értem, hogy ha pályázat, akkor mi köze a számládhoz
De valóban hallgass a többiekre: ha új kell, akkor 300k lepkefing, ennek a
kétszeresétmásfélszeresét illene kiszórnod, hogy tényleg új gamer gépet vegyél. Ha meg valami pályázat és nettóban akarod, vagy nem tudom, akkor meg ~200k-ért akarsz hardcore gamer gamet? Naaaa... -
válasz
Dreadloord #3771 üzenetére
Én nem olvastam,hogy csak új,számlás lehet bocsi.
Akkor is a G750JZ-t venném,az olyan 400 ezer körül van,új,számlával.Később valami úton-módon megoldanám az SSD bele,addig a HDD is megteszi,egy rendszer klónozás nem sok idő. -
Casanova*
veterán
válasz
Dreadloord #3771 üzenetére
hallgass a srácokra!
amiket felsoroltál,egyik sem gamer gép.
-
Casanova*
veterán
válasz
Dreadloord #3768 üzenetére
mi csak jót akarunk neked, de nem hallgatsz ránk! tudod mit? vegyél szart!!!
lényeg a kijelzője ips legyen! játszani nem fogsz tudni.
ok,értettük!
Kasya: értem,köszi! jó,de akkor is ne vegyen szart!
-
Casanova*
veterán
válasz
Dreadloord #3763 üzenetére
legyél már okos! használtan vegyél gamer laptopot! acert meg felejtsd el! nem érted mit beszélnek a srácok?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3754 üzenetére
Hát ahogy előttem is írták az a helyzet pontosan.300k-ból nincs új gamer gép ami kompromisszum nélküli legyen.Az Acer throttlingolni fog,nyáron szinte képtelenség lesz vele értelmesen játszani ezt 100% biztosra veheted.Nekem az is roppant gyanús hogy egy melegebb nyarat majd egyáltalán kihúz-e meghibásodás nélkül.Az iponos tesztet nézted? [link]
-
baalika
tag
válasz
Dreadloord #3756 üzenetére
Ahogy mondtam én egy AW17-ről "lépek vissza", egyelőre minden review és forum amit csak találtam végigolvasása után elég relativnak tűnik az acer és asus közti "visszalépés", a kijelző vs ár kb az egyetlen, ami konkrét de a többi... még egyikőnkek sincs kezében a gép, viszont ha az acert választod nagyon szivesen megülök egy sörrel valahol veled és összemérhetnénk
Ha már a 350-et megütötted és nem gond a 17-es és a méret szerintem sem találnál jobb notit egyedülülő gépénél. Kár, hogy ragaszkodsz a számlához.
Még a végén meggondolom magam basszus és elviszem azt az erőművet...
-
NTonee
veterán
válasz
,,szeretnék jó minőségben játszani, akár új játékokkal is"
,,400 fölé semmiképp nem szeretnék menni, és ebbe még 250 gb SSD is be kellene, hogy férjen rendszer alá."Ez a két mondat totálisan üti egymást. De ha nem akarsz többet rászánni, akkor vedd meg az észert és téma lezárva. Aztán majd kiderül, hogy tanulópénz lesz e, vagy sem. Viszont én simán arra fogadok, hogy az lesz.
-
baalika
tag
válasz
Én hetek óta ugyanezeket a köröket futom, nálam a 15-ös méret kicsit korlátoz, az áráról nem is szólva de mindig visszajutok a G551-hez...
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3752 üzenetére
Kösz
Az asztali I5-öket szándékosan nem kevertem bele,azért ott órajellel sokmindent lehet kompenzálni.
Ha nem izgulsz a mai játékokra,multi FPS-re,nem túl sokat játszol akkor vállalható az I5 is simán.Én csak abban szeretnék segíteni hogy a megspórolt pénzed elköltése ne csalódást okozzon majd hanem örömet.
Azt is borítékolom neked előre hogy az az Acer nem játékra való géplehet tőlem akármilyen teszt vagy bármi,akkor sem arra való.A kérdés csak annyi hogy mennyit és milyen játékokat akarsz vele játszani,mert az dönti el a kérdést hogy vállalható vagy sem.
-
Casanova*
veterán
válasz
Dreadloord #3748 üzenetére
pl. az új cod aw nem jól kezeli a 2 két magos procit,néha belaggol a játék. i5-ös gépet semmiképp ne vegyél! utána nem fogod tudni eladni. most mindenki adja el az i5-ös gépét,i7-re váltanak. ips-t meg szard már le! annyiból jobb,hogy oldalról is éles a kép. oldalról akarsz laptopozni?
a mai TN paneleknél szerencsére már
javult valamelyest mindez... -
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3748 üzenetére
Köszönöm a dicsérő szavakat
Természetesen megy az I5-tel mivel 2mag négy szál,de nem kezeli le rendesen,néhol random beakad az is mivel a játéknak pont a 3. valós mag tettszene a legjobban,ajánlom figyelmedbe a HSZ.-eket is főleg amiket Abu írt.Ez még csak a kezdet egyébként...ha már egyszer kitalálták a fizikai négy magot akkor előbb-utóbb az összes játékot,programot arra fogják optimalizálni hogy értelme is legyen,vagy akkor most mindenki adja el az I7-jét mert nincs is értelme?
Egyáltalán minek is van? igaz?
...Mint már korábban is írtam a procilimit nem csak azt jelenti hogy 100%-kon teker a CPU.A csávó aki a Lenovo és Toshiba-val teszteli az i5/I7-et a BF4-ben az abszolút nem kompetens,inkább vicc kategória.Full vga limit mindkét kártyánál 25-30FPS-el azon nincs mit mérni.Egyébként már ott is látszik hogy az I5 limitel,DE! egy épkézláb játékos nincs aki 30 FPS-el tolna egy multit,mert kb.esélye sincs az embernek azok ellen akik fix 60-80-100-120-al tolják,ezért ha azt akarnánk hogy legyen mondjuk fix 60 ahoz csúnyán le kéne venni a felbontást.Na és ebben az esetben lenne egy akkora procilimit mint a ház,így kellett volna tesztelniÉs akkor még az órajeleket szóba sem hoztam,az egy külön téma lenne.
Ezen a képen is látszik hogy az I5 már elfogyott FHD-ba is,alatta meg már sehol se lenne szegényke: -
Kasya
nagyúr
válasz
Dreadloord #3742 üzenetére
En azert nem mondanam hogy ez minden jatekra igaz lenne...
(#3741) adatfalo: gyarilag csak angol bill. kiosztassal erheto el. HW-t beszerezni pedig igen, legjobb uton ebay vagy itt, hardverapron lehet. Illetve par forumtarstol
Marha epp olyan specifikus cucc kellene, amit egy szamtec uzletben nem kapsz.
-
baalika
tag
válasz
Dreadloord #3739 üzenetére
Ez már sokkal jobban néz ki. Kérdés, hogy az IPS panel vagy az i7 proci a fontosabb?
Te a 17-est nézted? -
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3720 üzenetére
Gondold meg az I5-öt
[link]
-
válasz
Dreadloord #3720 üzenetére
Akkor "Alea Iacta Est"
Majd várjuk a beszámolót,mert nem egy gamer kategória,de játékra is jó lehet.
-
válasz
Dreadloord #3710 üzenetére
Ez a vékony ház és benne a keskeny ventik szerinted elég hűtést fog produkálni?Hiába i5-ös,amit meg akarsz venni,játékban a hűtés a legfontosabb szempont-mármint az legyen rendes,különben nem lesz játék.
Én inkább kipótolnám és egy igazi gamer gépet néznék,15"-os verzióban nem is nagyon van,17"-ban egy alig használt G750JZ jó választás lehet.Van is itt az aprón egy,én azt választanám.Jó teljesítmény és tényleg komoly hűtés.Ez a gép már bizonyított.
-
baalika
tag
válasz
Milyen manapság az acer laptopok minősége? Rettenetesen be vagyok oltva ellenük, csak rossz tapasztalataim vannak. Éven belül szétesős, gyenge műanyagokból, megsülős. Tényleg jót irnak róla, nyilván vadiúj laptopnál ezek nem jönnek elő.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Nem OFF,jöhet nyugodtan bármilyen teszt
viszont engem nem igazán győzött meg a Crysis3 alatt elért 96/82°C,cpu/vga hőfokkal.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3706 üzenetére
Én is szoktam ölben,de annak az Acer-nek 50°C az alja load
...a procilimit kérdés azért nem ilyen egyszerű ahogy a faszikám írja a cikkben...nem 100%-kos terheléskor lehet,hanem már akár 40%-knál is és a valós 4 magot nem helyettesíti 2 mag hiába erőlködikfőleg egy olyan játékban mint a BF3,BF4 multi ahol tényleg ki lehet akasztani a procit egy 64-es szerón.Elég lenne egy 64-es no rules metro szerver tesztnek,mikor kb.100 robbanást meg 1000 lövedéket kell kiszámolnia másodpercenként...egyből kibukna a különbség.
-
conqver
aktív tag
válasz
Dreadloord #3703 üzenetére
Elsőre jónak tűnik de nyáron tuti túlmelegszik
-
kreten67
senior tag
válasz
Dreadloord #3354 üzenetére
Azért az R4 780m vgá-val reális ára 300e felett van.
Az R4 egyébként is egy jól-sikerült stabil gép,talán az utolsó igazi alien.
A garancia hiánya ,azért annyira nem nagy gáz,mert van hozzá reális áron alkatrész(már ha kell )és ez a többi gamer gépről nem mondható el. -
Kasya
nagyúr
válasz
Dreadloord #3354 üzenetére
Nezd, aki nem erdeklodik es nem kerdez, nem is fog jobb ajanlatot kapni. Akit meg komoly szandek vezerel, azzal meg biztos talalnek kozos nevezot.
Nem elsodleges celom eladni, mar csak azert sem, mert imadom es igy is szerves resze a mindennapi teendoimnek. De ha egy korrekt vevo lesz ra, akkor vigye. Se magamat se mast nem szandekozom megkarositani.szerk: kisbetusen megjegyzem, hogy SSD nem letszukseg bele, tekintve hogy msata van bent. Cachnek uzemelve jatekok/programok alatt nem lehet eszrevenni az ssd hianyat.
(#3353) Muerte75:
bar ha jol neztem, most nem sok minden kerult bele, amiert erdemes lenne feltenni
-
conqver
aktív tag
válasz
Dreadloord #3342 üzenetére
Aspire V Nitro PH-n
-
válasz
Dreadloord #3342 üzenetére
Mihez képest?Ha játékra,arra szerintem elég vékonyka.Hiába a 2 ventis hűtés,szerintem halovány lesz az-de ne legyen igazam.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dreadloord #3208 üzenetére
[link] 860m mellé azért kell a valódi 4 magos I7.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Dreadloord #3208 üzenetére
Nézd egy magra lebontva az órajelet. A többi csak matek.
-
noco79
tag
válasz
Dreadloord #3171 üzenetére
Szerintem simán megéri azt a plussz pénzt - az i7 az 4magos és a 4 giga Vram fog majd kelleni pár év múlva.
Viszont várd meg még lesz hozzá valami teszt mert lehet a hütése nem lesz az igaz......
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #3012 üzenetére
Nem OFF szerintem itt a kérdés,de objektíven megválaszolni nem lehet.Teljesen egyénfüggő a dolog.Nekem pl. kell fix. 60FPS mert ha sokszor beesik alá,megfájdul a fejem/szemem,van aki meg órákat képes 30 körüli FPS-el eljátszogatni.A felbontás kérdése is hasonló dolog,egyénfüggő.
-
Ursache
senior tag
válasz
Dreadloord #2112 üzenetére
Nem egy ali fordult mar meg a piacteren 300 alatt, akar 18asok is.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #2024 üzenetére
Hát most csak a Te kedvedért megint beleolvastam kicsit a Lenovos topikokba hátha csoda történt,de nem változott a véleményem róluk,sőt...Egyértelműen a nem ajánlott kategória játékra az én véleményem szerint,több szempontból sem.Tudom hogy rosszul esik mert neked az van és simán játszol vele problémamentesen,mert az az i5 proci nem melegszik túl és a 740M is pont az a kategória még ami nem nyaldossa a 100°C-t,pont azért mert ezek a hardverek még éppen beleférnek abba a kategóriába az alacsony TDP-jük miatt,de teljesítményben már erősen határeset mindkettő az élvezetes játékhoz.Az i7-tel szerelt példányok már pl.erősen problémásak...olyanokat láttam hogy csak pislogtam
pl.visszaveszi a turbot 2,4 GHz-re mert 100°C a proci,de van olyan ahol még a turbo off-ot sem bírja hosszútávon a gép hanem lekapcsol a hővédelem miatt
A Lenovo overheating keresésre 722e találat van gugliban és akkor még a kismillió más problémáról egy szót sem beszéltünk,az anyaghasználatról,a csapnivaló szervízháttérről nem is beszélve.
Az hogy ők a piacvezető gyártó,az lehet,de engem nem győztek meg és ezután sem tudom senkinek nyugodt szívvel ajánlani játékra,főleg annak nem aki legalább 3 éves használatban gondolkodik,mert kizártnak tartom hogy napi 2-4 óra játékot kibírna bármelyik szériájuk is elhalálozás nélkül.Későbbiekben majd ha csak itt a PH.-n benézek egy Lenovos topikba és nem a problémák,panaszok tömkelegét látom,akkor esetleg megváltozik majd a véleményem,de addig nem,bármennyire is rontja ez szerinted az én értékítéletemet. -
egyedülülő
őstag
válasz
Dreadloord #2024 üzenetére
Egy Lenovo tulajt hallhattunk.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dreadloord #2016 üzenetére
Lenovokat hagyjuk inkább... tudom hogy sokan vettek/vesznek az ár/teljesítmény miatt,de egy zsákutca az összes hosszútávon.Egy gamer gép nem attól az hogy elviszi a BF3-mat vagy sem,hanem mindezt tudja nyáron is órákon keresztül 80°C alatt tartva a hőmérsékleteket full load.Szóval akkor mennyi gép is marad a "kalapban"? 12 évvel ezelőtt kezdtem el a laptopon való játszást,végigjártam az utat hogy az akkori viszonylag erős konzumer gépekkel milyen is játszani,de a vége mindig csalódás volt,mind teljesítmény mind hűtés hatékonyság tekintetében.Acer és csilli-villi szép társai NEM! játékra valóak,mondhat nekem bárki,bármit mert személyes tapasztalatom volt velük.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Dreadloord #2018 üzenetére
Én laptopon szeretek játszani és max beállításokon, szerintem ez teljesen normális. Ja és kompetitív multis játékokat játszom főleg. A piac pedig kinál is rá megoldást, szóval van igény az 500k gépekre is.
-
Ursache
senior tag
válasz
Dreadloord #2016 üzenetére
Mediumban legfeljebb. Lenovo meg hokazan, nem reg jelent meg logouton cikk: ujrapasztazni sem egyszeru. 100 fok korul uzemelt egy y580
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged