- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maximilian4 #25631 üzenetére
A minap hirdetett a jószopáson egy emberke potom 35 ezerért!
-
bandras54
aktív tag
válasz
Van eu dell shopban is viszonylag jó áron. Ha van kint ismerősöd ahova tudod rendelni akkor onnan a legegyszerűbb.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Mibe hogy a kincses ládikójában van legalább 1?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
maximilian4 #25625 üzenetére
Igen kb 10%-ot olvastam énis. De VR alatt megint más értéket fogok kapni. Amint megjön a cucc, csinálok pár tesztet, aztán kiderül érdemes-e ilyenbe bele vágni.
Szerk. Utazások miatt nem megoldható részemről az asztali PC.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #25607 üzenetére
Drive Temperature 1 - NAND
Drive Temperature 2 - ControllerA 2-es melegszik hasznalat kozben (ez a proci az SSD NYAK-on), ez normalis. Sajnos az is hogy nagyon melegszik.
-
válasz
maximilian4 #25607 üzenetére
Gondolom nVME
-
válasz
maximilian4 #25599 üzenetére
Kinevezlek benneteket egy kis off témás csacsogásra --> csacsogó WAR!
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #25592 üzenetére
-
válasz
maximilian4 #25578 üzenetére
Kibírnak ezek mindent! Erre való a MIL810-es szabvány, amiről a többi fostégla gyártó álmodni sem mer!
-
Medocsabi
addikt
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
Már nem egy olyan Dell gyártmányú, vagyis Kínában gyártott géppel találkoztunk, ami nem volt makulátlan, beszéltük is, hogy valami szabotőr dolgozhat a gyárnál, habár azok a példányok bizonyos típusú Inspironoknál jelentkeztek (drágább gépnél is), és egyéb hibák is előjöttek rajtuk (volt, ahol képernyőfolt, sorják, anyagmaradvány forgácsok alul a kijelzőnél beszórva, a touchpad-nél folyadékbeöntésszerű nyom, hibásan működő space-billentyűzet).
Ez a videó megerősíti a hanyagságot és a meó (már, ha egyáltalán létezik ott ilyen) hiányosságaira mutat rá.
-
NTonee
veterán
válasz
pfff
na ez a különbség, ha a haver videózik (another day at the office) és ha a főnökség beugrik vizitre az európai sajtóval kézen fogva. -
válasz
maximilian4 #25551 üzenetére
Oké! Állok elébe! Van most széles "paszta-repertoárom"!
De mondta az orvos, hogy majd elmúlik! -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
maximilian4 #25567 üzenetére
ASUS GL703VM Scar. Az alján a hátsó kb. 1/3-ad nyitott. Gondolom ott szívja be a friss levegőt és hátul megy ki a meleg levegő. Nincs vele semmilyen melegedési problémám, de nem is akarom, hogy legyen, így amennyire lehet rásegítenék.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
maximilian4 #25563 üzenetére
Vga teren a tdp-t kevesebbre lotte be az Asus mint mas gepekben.
Teszteredmenyeket nezve 200w helyett olyan 150-160W lehet a tdp. E miatt kevesebb a boost orajel es a hotermeles. Teljesitmeny teren Fire Strike alatt kb 1500-2000 ponttal er el kevesebbet mint egy gtx 1080 a chimeraban. (20k 22k helyett). Jatekban ez kb 5 fps-t jelent.Viszont e miatt meg gyari pasztaval is kepes a 88C trotty hatar alatt tartani.
A szuk keresztmetszet a cpu...az az 1 hocso design nagyon meno lett az Asus-nal 2017-ben...gyari paszta mellett 90C-t lazan surolja.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #25553 üzenetére
nem csak otthon, most jártam a Mm-ben itt kinn is van még 960M-es MSI gaming noti 1200 euróért....
igaz az vmi 13,3-as picike volt, de még 950M-el is vannak szép számmal.....
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4 #25556 üzenetére
Eh, nem is kellene várni, meg nézelődni, meg kellene venni jó kis alkuval Echterion Legionját
Csak hát botrány lenne, ha nyaralás helyett gépet vennék...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
maximilian4 #25553 üzenetére
Magyarorszagon akkor 2019 januar-februar jo esetben
-
válasz
maximilian4 #25539 üzenetére
Valahogy így:
Ha nem is tökéletes megoldás, de viszonylag (úgy általában, a műanyagokhoz képest) az AW műanyag burkolata jó hővezető!
1, Szerezz valahonnét gyurmát, rakd az SSD alá
2, nézd meg mennyire nyomta össze és ennél MAXIMUM fél milliméterrel vastagabb gap-padot szerezz
3, nem kell ész nélkül az egész SSD alá, mert általában csak a vezérlő melegszik bitangul, oda elég egy 2x2 cm-es négyszög!
4, Ha felülre (is) szeretnél, akkor keresd meg nTonee-t, mert baromi profi SSD hűtést szerzett, ami annyira vékony, hogy befér az AW-ba viszont nem is egyforma magasak a chip-ek rajta! Ha akarsz mindent hűteni, akkor több vastagságú gap padra lesz szükséged, meg azért ott érdemes alátámasztani a két végét nehogy megbillenjen a hűtő és galibát csináljon!Itt éppen sárga zsugorcsöveket melegítek rá, mert a vékonyka gumi kengyel amit adnak hozzá elég könnyen megnyúlik és akkor annyit ér mint halottnak a meleg lábvíz!
-
Pocok256
veterán
válasz
Hűtőbordát rá vagy mint mondtam egy hűtőpad kell a gép alá és megoldva.
-
válasz
Ugyan ez az SSD van nekem erről írtam pár hsz ezelőtt.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én ezért nem rendeltem az új gépemhez m2-es ssd-t. Veszek egy sima 256-os vagy 512-est, azt annyi. Nekem ne fűtse a ház belsejét feleslegesen, akkor teljesítménytöbbetre nekem nincs ott szükségem.
-
válasz
maximilian4 #25526 üzenetére
Kapcsold ki a Tobi sz@rságot Win alatt (legfeljebb pofaazonosítóhoz használd) mert eléggé fogja a gépet és mikro laggot is csinál, mikor keres!
-
válasz
maximilian4 #25524 üzenetére
Amikor még csak görgettem a hozzászólások olvasásához, láttam ezt a képet egy pillanatra. El is mosolyodtam, hogy lesz majd vidámság! Aztán olvastam Pocok hozzászólását és egyből tudtam, hogy ez nekem fog majd szólni! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕
-
echterion
nagyúr
válasz
Jófogáson én is láttam jó áron egy 13-as AW-t, de pont a mérete miatt nem mertem megvenni, pedig jó kis gépecske volt az. Asszem 1060 volt i5-tel párosítva, nekem több, mint ideális lett volna teljesítmény szempontjából, de a súly + a kis kijelző miatt végül nem vettem meg.
-
Dhampir
félisten
válasz
Német billentyűzettel hol vettétek? Használtan?
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #25501 üzenetére
Fölös is a vas, arra kell csak figyelni, hogy ne hajolva legyen rárakva a hűtés a gap padok ilyen téren kényesek 3 különböző méret kell oda, és rettentően számítanak a milliméterek. Én gépem 3 szor lett pasztázva ez a harmadik kétszer lett újrakezdve mert mikor Killhates összerakta, még utoljára ellenőrizte minden rendben e és a saszemével kiszúrta, hogy 0,1mm t mintha hajolva lenne. Kicserélte az egyik padot és szépen felfekütt (mármint a hűtés nem Killhates 😁) . Végeredmény pedig zseniális lett. Annyi hogy nagyon kell alá a hűtőpad, anélkül kinyírja magát instant, egy jó paddal viszont sosem kapsz throttlingot.
-
Strezi
őstag
válasz
maximilian4 #25453 üzenetére
-
válasz
maximilian4 #25459 üzenetére
Arra figyelj, hogy az legyen az első dolog, hogy akkut lehúzod és az az utolsó!!
Utána meg a szokásos dolgkora: átlósan lazítjuk és átlősan húzzuk meg a csavarokat a hűtésen
Ha vasalsz, akkor fontos, hogy maszkold le rendesen a vastagréteg hordozót illetve azon a kondikat!
Rakj valami puha rongyot a gép alá, ha megfordítod, mert rohadt könnyen megkarcolódik a teteje!
A fólia csatakozókat ne erőltesd ha nem nyílnak, inkább nézd meg Youtube-on!
De bármikor szívesen is látlak, akkor legalább átnézem kis szépséget, bár nem egy elromlós darab a 13R3 (na, jó mégis, mert Pocok azért le tudja térdeltetni, bármikor) -
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #25453 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25451 üzenetére
Van pár értelmezése a dolognak.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #25401 üzenetére
A linkelt videoban 1:20-1:22 es 1:27-1:33 kozott latszik, hatul vannak lent. Ha rendesen az asztalon van akkor nem latszik a "fara" miatt.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #25395 üzenetére
120/144Hz-es panelon ~80 FPS alatt elég rossz tud lenni a kép minősége,kb. úgy viselkedik mint 60Hz-en a 20-30 FPS
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #25372 üzenetére
"Remélem a kajára is odafigyelsz, meg az italokra, mert elég sok minden egészségtelen és megy a kampány ellene, meg kb millió dologra ami sokkal károsabb mint a fejhallgató."
Ja alapvetően az egészségpárti életmódot nyomom se cukros üdítő,se alkohol se dohány és a kaja is szelektált a sport is mindennapos,de ennek ellenére rendszeresen megszívom pl egy kullancs csípéssel (tolószék + mankó)
Visszatérve a fejhallgatóhoz,nekem egy ideig zúg a fülem a használata után pedig nem bömböltetem. Szinte csak utazáskor használom ,buszon,repcsin vagy amikor a házisárkányt és a gyereket kímélem (pl nyaraláson egy helységben alváskor este). Otthon nincs rá szükségem az alvótér elektronika mentes. -
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #25369 üzenetére
Azzal nincs gond, van fülesem, 90%ban azzal használom a gépet, csak fura hogy ugyanazon program (horizon go) a telefonomon faszán hangos, a laptopon meg halk. Ezen a vonalon maradva, a mostani középkategóriás gépek közül 300k-ig melyik gépnek van a legjobb hangszórója?
pl neki milyen lehet a hangja? Nagyon nézegetem a gépet... -
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #25369 üzenetére
Én nem használok fejhallgatót,mert komoly szervezetek mint a WHO is kampányol a fiatalok felé a termék okozta halláskárosodás miatt. A napi max 1 óra és azt is csak 90 decibel alatti használat a határérték.
A WR szemüvegek is bizonyítottan elfókuszálják a látásod ,aminek az első bizonyítéka ,hogy többen állították miszerint javult tőle a látásuk ,és ezt vizsgálva bizonyos látásromlásnál a jövőben terápiaként alkalmaznák a WR-t. -
válasz
maximilian4 #25295 üzenetére
Néztél már új lapost mit vennél ?
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25274 üzenetére
Az ilyen design-nal rendelkező laposokról beszélsz, csak hogy pontosítsunk picit. Mert amiknek nincs ilyen "faruk", azoknak kivágásuk se lehet, ugyebár.
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4 #25274 üzenetére
Majd az ügyes tunerek házilag megoldják
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25271 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ez így nem jó, csak azt, hogy ott nincs kivágva. Ebből hogy jött az, hogy ez csak szar lehet szerintem?
A másik, hogy a laposoknak közel sem 90%-a van ezzel a design-nal megáldva, inkább csak 10%-a. -
válasz
maximilian4 #25235 üzenetére
Érdekes hogy kivezeték a vx15 pedig amikor bejött nagyon volt róla szó tesztek is mentek róla . Láttam egyet kirakva euronicsbe nekem bejött .
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #25235 üzenetére
túl jó volt ,hogy alsókategóriában 300-alatt 1050ti vel nem forrófejű gépet lehetett kapni....
am németben még van néhány helyen raktáron ha valakinek megfordul a fejében... -
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #25205 üzenetére
Van valami bevett tutorial hogy miként érdemes? Kicsit kínai nekem a UI
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #25205 üzenetére
Annál a gépnél szerintem az sem fog segíteni,de ne legyen igazam.
-
x_o_n
veterán
válasz
maximilian4 #25181 üzenetére
Szerintem körül kell alaposan nézni...mert ebben az esetben lehet jobban megéri ez a Clevo de mintha láttwam volna olcsobban is más distubnál éppen akciós azt hiszem.
Persze ezt a kasznit nem ismerem...igy arrol nem tudok nyilatkozni -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25107 üzenetére
Annyit látni itt, hogy ahol a sima elvérzik, ott a ti verzió is, nem többet.
(#25109) Slick5: Mivel nekem nincs ti verziós laposom, kénytelen vagyok a tesztoldalak, youtube videók alapján tájékozódni. Ezek elég megbízhatóak többségében, így reális képet lehet kapni a laptopok tudásáról. Én jó katolikus vagyok, elhiszem ezt neked, de sajnos a tesztek nem azt mutatják, hogy high-on stabil 60 fps van BF1-ben 1050ti laptopon. De mondom, mindenki azt vesz, amit akar, de ettől még a számok nem hazudnak, az az extra 30-40k minimum, amivel az 1050ti gépek többe kerülnek, szerintem nem igazán éri meg, akkor inkább még egy-két hónap gyűjtögetés és egy 1060-as gép.
-
válasz
maximilian4 #25104 üzenetére
Jaja, onnét linkeltem
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25102 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #25056 üzenetére
Ezért írtam, meg küldtem privátot, benne bővebben kifejtettem.
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #25052 üzenetére
A jó árért cserébe egyedül a gariidő lehet rövidebb és problémásabb a szervizelés, vagy "szervizelhetetlenség" esetében egy komplett gépcsere hiúsulhat meg. Mérlegelni kell, hogy így megéri-e. Boltban már 334 390 Ft-tól kapható.
-
válasz
maximilian4 #25023 üzenetére
Tudom, csak trollkodtam!
-
Pyro05
tag
válasz
maximilian4 #25014 üzenetére
Vagy vihetné a Helios-om 500-as SSD-vel, Win10-zel és egy alapból jobb hűtéssel, amit Conductonaut-tal javítottam. Persze a 3 év gariból 10 hónap már lement...
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #23807 üzenetére
Persze, hogy nem mxm: SVE1511B1E. 5. évét tapossa, szóval azért kiszolgálta az árát, de na, nem most akartam neki új gépet venni. Most túrhatom a netet, hogy mi legyen, amihez semmi kedvem sincs. Megnézem ebay-en, mennyiért mennek hozzá a lapok, hátha olcsón be lehet szerezni egyet.
-
lean
aktív tag
válasz
maximilian4 #23747 üzenetére
persze àtkapcsoltam és F8 at is nyomogattam de semmi...kàbel és Tv biztosan jó mert a régi laptoppal működik tehàt csak a dell ben lehet a hiba...
-
válasz
maximilian4 #22377 üzenetére
"kezei között "
naemmészte!
Szerencsére nem a kezeim között, mert mire hozzám kerülnek döglöttek.
Egyébként 120- 150.000,- Ft körüli áron még azt is mondanám, hogy ajánlom a G750-est.
Jó a hűtése, jó a szerkezeti konstrukciója is a gépnek. Csupán a GTX770-essel szerelt modellekben döglött a VGA kártya. A 780-as 880-as modelleknél a tápcsatlakozó aljzat lesz kontaktos és az vágja haza az alaplapi tápot. Ha ezekre figyel az ember, akkor nem igazán egy problémás gép...Sajnos a 751-es modelleknél is van gond a "kályhacsöves" tápdugónál...
-
Aconcagua
csendes tag
válasz
maximilian4 #22140 üzenetére
Ez a táska tényleg nagyon jó, asszem beruházok egy ilyenre. Köszi a linket!
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #22140 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A Dell a nyerő nálam, muszáj beszereznem egy olyat!
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #21999 üzenetére
Sosem mondtam hogy a gépem jó lenne tudok róla hogy egy foshalom ez egy ipari hulladék ha ebből a szemszögből nézzük, de nagy szomorúságomra más nincs a piacon (13 i7 és 1060) amúgy throttling alatt tartja nálam furmark és prime 95 együttes hatása alatt is a gép magát mióta le lett kenegetve. (de majd még megnézem)
Btw mostanság folyamat az van hogy eszméletlen lassú a gépem.. Olyan rettentően kevés az i7 ami benne van, hogy az valami zseniális, és az a baj nagyon nem is látok erősebb cpu t laptopba, szóval nagyon nincs más választásom mint venni egy asztalit a gép mellé és alapost meg netezésre használni meg kisebb szöszölésekre max. Vagy ha valaki tud ryzen 7 1700 körüli teljesítményt laptopba az is királyság lenne.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #21999 üzenetére
Tudja, hogy "foshalom" a gépe, de nem talált jobbat a piacon...
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #21937 üzenetére
De akkor mi a nyavalyának forgalmazzák így?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21812 üzenetére
Tudom hogy nevetséges,de azt használom több mint 15 éve,haverjaim sem szokták elhinni,ehez képest BF3-ban 400e kill után 2,31-es a K/D arányom
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4 #21777 üzenetére
A gyártó oldala szerint van belőle ilyen modell.
(#21778) Pocok256: Így mindjárt más, összességébe véve teljesen jónak tűnik, bár nem olvastam még nagyon utána van-e bármilyen konkrét típushibája vagy ilyesmi ennek a modellnek.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #21724 üzenetére
Na ne már ,szerinted a kreten67-ben mi a 67 a rendszámom?
-
válasz
maximilian4 #21717 üzenetére
De. Nem akartam 1TB-nál kisebbet az meg ügye elég drága. Így át tudtam másolni a régi rendszerem egy az egyben.
Végül is egyszer élünk.(#21719) Freddycom: Kicsire nem adok.
-
válasz
Méghozzá egy terás!
-
válasz
Ejnye, dupla.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21683 üzenetére
Hát ez pont azt bizonyítja amit eddig is írtam,de úgy tűnik nem nagyon megy át
CPU használat max 20-30%: [link],[link] Hát persze hogy nem lehet mérni különbséget,de ez csak 1 játék a sok közül.
Majd ha 20 játék átlagát néznénk,akkor nem így festene a kép.Spyduck 21685: Szóval szerinted a játékok saját beépített benchmarkja is hazudik?,nincs több kérdésem
Vicces hogy milliónyi fellelhető teszt bizonyítja a különbséget,de te váltig állítod az ellenkezőjét és hogy felesleges az I7 mert az csak lehúzás, azért mert csináltál egy hiteltelen,pontatlan tesztet,de az akkor is csakis hibátlan lehet és mindenki más hülye,aki mást állít -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21683 üzenetére
Hát ahol GPU limites a játék,ott le kell venni a felbontást HD-ra,vagy az alá és ott is ugyan úgy ki fog ütközni a CPU különbség ha mondjuk legalább 10-20 játékkal van tesztelve,persze egy ugyanazon VGA-n belül, mert ha keverve van,akkor katyvasz lesz az egész.
-
k-adi
nagyúr
válasz
maximilian4 #21673 üzenetére
Nincs rosszabb egy rosszul kivitelezett tesztnél. Inkább legyen semmilyen teszt, mint egy félrevezető, gondatlanul mért teszteredmény.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21673 üzenetére
Van értelme,ha hiteles,és úgy hiteles ahogyan a videóban van csinálva,ott látszik tisztán hogy nem 4%-kos különbség van,hanem ~20,ott ahol számolni is kell már.Azokban a játékokban nem jön elő a különbség nyilván,ahol 1-2 szálat használ a game,és órajel sem kell neki.
Lehet felőlem az I5 mellett kardoskodni,de a lényegen és a tényeken semmit nem változtat.
Az ÁSZF részét most hagyjuk ki,nem töröltem (pedig kellett volna) erről ennyit. -
Sischo
tag
válasz
maximilian4 #21595 üzenetére
Hmm ez eleg jol hangzik.
Gondolom a garancia para igy, hogy tudom-e ervenyesiteni MO-n.
Van esetleg valami amire nagyon erdemes figyelni ilyen rendelesnel vagy ez mar full off topik. -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21597 üzenetére
Itthon mindig dupla áron adták/adják az új AW-ket a boltok (vagyis inkább csak az az egy ahol lehet is néha kapni,vagy rendelni) mint a "rendes" ára,hogy miért az rejtély...
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #21595 üzenetére
Az összes AW-be filléres tétel angol bill-t rakni,de nagyon sokban eleve az van,mondjuk én a német,vagy dán bill-t mindig jobban szerettem.
Az USA angolon viszont hiányzik a "Í" betű,ha valakinek az is szempont. -
törölt tag
válasz
maximilian4 #21581 üzenetére
egy ehhez hasonlóval menni fog, enyém is ilyesmi volt mikor kellet csak az szövetkábeles
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-43353-3-5-mm-jack-eloszt%C3%B3-adapter-4630137.html,
tesco-ban vannak olyanok is. legalábbis remélem hogy neked is ilyesmi kell, nekünk korábban más acer notikon működött -
válasz
maximilian4 #21568 üzenetére
Ha igazán finom szőlőcukrot szeretnél, akkor Szlovákiában a PEDRO-t próbáld ki!!
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #21441 üzenetére
Nekem is egy PS4 Pro van otthon a lapos mellett, mégse látom, hogy miért is témája a gaming notebook topiknak a melyiken jobb xy játék grafikája. Na de majd a Mester eldönti, hogy maradjon-e ez a téma vagy sem...
-
Fücsök007
őstag
válasz
maximilian4 #21403 üzenetére
Azért kicsit árnyalnám a képet. Jó ajánlat esetén ha nem BGA-s notiról, és híresen rossz szériájú gépről van szó, akkor megfontolandó a gari nélküli gép is. Továbbá ha cserélned is kell alkatrészt, akkor garanciásat is vehetsz hozzá, tehet ha hibás netán, akkor is cserélik neked. Igen, nem erre tart a piac, de jelenleg még megoldható az egyes MSI/CLEVO és régebbi Alienware notik esetén.
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #21403 üzenetére
Erősen egyetértek. (Nekem meg már aludni illene, indulok is.
)
(#21398) Richie146
Hazai szervizbe adtad le, vagy Brno-ba kocsikázott?
-
válasz
maximilian4 #21401 üzenetére
Én már az elején leszartam a garit. Ha elromlik javítom saját költségen. Nem azért mert olyan sok a pénzem, hanem mert az nem dominálhat ha megtetszik valami. Nem vagyok nagyon vallásos, de a saját dolgaim és hülyeségeimet felvállalom, belevágok bármibe azzal amim van, és ha kell javíttatom. Kevés ész, de az akkor is én vagyok.
Tudom ha baj van azért tudok hova fordulni. Eddig bejött, mert pl itt ez a fórum és nem érzem pont ezért egyedül magam laptop ügyben. Most legutóbb pont ahhoz fordultam akihez a legkevésbé gondoltam hogy mehetek a korábbi szavai után, de mégis fogadott és segített.
Kicsit belekóstoltam laptopom külföldi számomra épp aktuális fórumába és nagy csalódást érzek. Megkerestem püben a legnagyobb msi gurut és baszik tájékoztatni, hogy akkor a kérésemre reagálva tud-e tenni valamit. Kérdezett, én válaszoltam és várok napok óta a válaszára. Ja, mert épp azon dolgozik.
Nem meri bevallani hogy kifogtam rajta, szégyelli a piszok. Úgy gondolom ez nem fer, főleg mert nem kértem ingyen.
Kellene még egy kis plusz watt hogy felhőtlen legyen a boldogság. Az a furcsa, hogy senki sem mondja meg a frankót, vagyis mi ezzel a gond, miért vagyok ezzel egyedül, legalább ne keressem a megoldásokat. Azok akik ezt tudják. Leszarom a sajnálatot az nem korrekt.Legyen új egy adott laptop a mondott teljesítményével, csak ne hazudjon a gyártó az élettartamát illetően. Na most ha ilyen könnyen kipurcannak egyes laposok ilyen kevés használat után, mondhatjuk biztos sosincs, csak a szerencse akkor is ha jó gazdák voltunk, az elég szar ügy.
-
CSB29
aktív tag
válasz
maximilian4 #21385 üzenetére
Meg az is számít ám, hogy a gép nem magyar billentyűzetes és lehet nem is az a kiosztása, nekem csak az fájna. Munkához szörnyű lenne játékhoz nyilván nem oszt szoroz.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #21387 üzenetére
Ajándékba küldte volna a tulajdonos,így csak szállítási költség lett volna pluszba, vám az nem
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #21385 üzenetére
Kb hajszal hija volt,hogy nem ugyanígy lett gépem, aw2 970m jött volna Kanadabol 200ert .
-
whited
addikt
válasz
maximilian4 #21376 üzenetére
Na jó, de akkor is
Az a gép szinte minden igényt kielégített.
És annyival nem volt drágább reálértéken -
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #21365 üzenetére
Megkövetlek ebben teljesen igazad van
Kicsit utána kutakodtam és tényleg ennél a dellnél sokkal jobb választás a 1060 Max Q az más tészta, hogy nevetséges árba van bőven 300 alatt kéne ezeknek lenniük de hát na ...
-
válasz
maximilian4 #21358 üzenetére
Mert szerintem az is elég és a hűtés is stabilabb lesz.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #21347 üzenetére
Csak sejtés, mert Y520, meg Hp Omen meg Asus Rog stb amiktől irt, azok zömmel 1050/1050ti változatban elérhetők, 1060 assal ritkák.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #21347 üzenetére
Írd már le nekem kérlek szépen, hogy te miből jöttél rá, hogy AdriánS fórumtársunk általánosba jár? Ha megvan, utána azt is, hogy a szülei veszik neki a gépet. Ugyanis én semmit nem találtam amiből bármi ilyenre lehetne következtetni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #21345 üzenetére
1050+ 7300 HQ gondolom, az írás alapján nem túl nehéz kitalálni.Egyébként csak arra céloztam,hogy előre kérkedett vele, hogy majd milyen jó lesz fikázni a többieket, mikor bizonyos szempontból ez leginkább öngólnak minősül. De offtopik offtopikjába nem akarok bővebben belemenni.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #21340 üzenetére
Nem általánosba járok már sajnos, és nem én szarozom le a többiekét, hanem ők vágnak fel a laptopokkal, hogy milyen menő, hogy infós suliban is játszanak, meg így, meg úgy. Egyébként meg lehet tanulni járok iskolába, az, hogy felvetettem azt az ötletet, hogy bevinném, nem kell az iskolai tanév összes napjára gondolni
Egyébként meg nem a szüleim veszik meg, de általában mindenki jobban tudja ezeket a dolgokat, mint én
-
whitemetal33
tag
válasz
maximilian4 #21340 üzenetére
Na én pontosan ezért mentem el dolgozni. Jobban szeretem ha én dolgozok meg azért amit szeretnék emiatt meg is fontolom hogy mit veszek.
(Bocs az offért, ennyi elég is lesz szerintem a folytatást inkább az offos topicban kéne!) -
válasz
maximilian4 #21236 üzenetére
Nekem bejött, de nem mindenkinek. Többnyire a szép oldalát láttuk. Vittek minket mindenhová. Főleg Szállodák(nagyon jók), busz, vonat vagy repülő, koncerttermek(ezek is nagyon jók, de kevés nézővel). Mászkálni nem nagyon volt időnk. Félelmetes nagy városok, hatalmas utcák felhőkarcolókkal, sok ember, bár szerintem Budapesten az utcákon is van annyi. Pompa és nyomor sokszor egymás mellett. Mindenhol építkezés....fantom lakótelepek a távolban.....szmog szinte mindig, de volt kivétel. Torokfájás, sok légkondis levegő. Ott lettem beteg, és még mindig maradt belőle.
(#21238) KillHates: Az a baj, hogy kevés van belőled.
-
válasz
maximilian4 #21227 üzenetére
-
válasz
maximilian4 #21216 üzenetére
Nem értesz Te ehhez!
Ez az egész arról szól, hogy: -
válasz
maximilian4 #21208 üzenetére
Oké, oké! De akkor is az OCD
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #21200 üzenetére
950-960m igen,de fölfele már nem.Legalábbis Én úgy láttam ez a helyzet.
-
Ubul86
őstag
válasz
maximilian4 #21178 üzenetére
köszi
-
Ubul86
őstag
válasz
maximilian4 #21176 üzenetére
áh, értem
milyen való bele alapból? mert akkor kérek a munkahelyemen lévő üzemeltetéstől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest